« Върни се назад Публикувано на 22.01.2022 / 10:50

ДРУГАРЮ РАДЕВ, ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯ. ВИЕ СТЕ ВЪРЗАНИ НА ПОВОД ПОСЛУШНИЦИ, КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЧУЖДА НА НАЦИЯТА НИ ВОЛЯ! НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН, ОСВЕН ЕДИН ВАГОН НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, НЕ ПОДКРЕПЯ МИЛИТАРИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ С АМЕРИКАНСКИ /НЕ НАТОВСКИ/ ОРЪЖИЯ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ. ВСИЧКИ ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯ, ГОСПОДА! ТВЪРДЕ МАЛКО СТЕ, ЗА ДА БЪДЕТЕ.

Другарю Радев, вие не сте България.

Не са България и вашите прокси партии и всичките ви парцалени кукли в парламента. Вие, другарю, имате подкрепа за втори мандат на обидно малък процент от заблудени гласоподаватели и това ви делегитимира като държавник и представител на българската нация. Това, че скапания изборен закон позволява на фалшиви лица да заемат високи държавни постове с минимална подкрепа, не означава, че те са истинската България нито, че са нейни пълномощници, представители и говорители.

Да не говорим и за тия фалшификати в парламента, избрани всички заедно с минимален вот. Не защото българите не искат да гласуват, а защото виждат с ума си, че в страната ни няма демократичен вот и всичко свързано с него е едно продължаващо и безнаказано престъпление. Договорено от всички престъпници от статуквото!

Затова не говорете поне от името на българския народ в режим на военни кризи, защото всички вие нямате нищо общо с тази нация. Вие сте вързани на повод отвън послушници, които изпълнявате безпрекословно чужда на нацията ни воля и я прокарвате срещу високо възнаграждение с постове и пари. Това престъпление се нарича държавна измяна и жалко, че няма вече подобни наказателни процеси. В любимата ви държава САЩ изменниците ги пържат и до днес на елекрически стол или просто ги профилактират. Знаете как.

Нито един българин, освен един вагон национални предатели, не подкрепя милитаризирането на България с американски /не натовски/ войски и оръжия за прокарване на техните държавни или други интереси. Нашите интереси стигат до това да си плащме чинно за незнайно какво, да изпълняваме сляпо – незнайно защо и да ни ограбват безнаказано, за да сме най бедния народ в Европа. Унизени, бедни и болни.

На всичко това отгоре натовските интереси по ВОЕННА ЗАЩИТА, САМО на страните членки, не са американските бизнес-интереси в Европа. Или пак аз греша? Защо иначе Байдън да изпраща сина си като международен спекулант и член на управителния съвет на ключова газова компания в Украйна? За тоя политически търговец ли ще воюваме с Русия?

Нашата политическа класа и малозначните им подгласници все още не разбират какво направиха. Те живеят в свой свят на американски военни победи, но не виждат висящите от колесниците на излитащите самолети хора. Не виждат и позорното бягство на американската велика армия от Афганистан и целия близък изток, откъдето ги насметоха ония с налъмите и чалмите. Не искат да помислят и за хилядите избити без съд и присъда изоставени от американските служби техни и местни „сътрудници“, които без време влязоха под земята. Смятат, че в европейска страна това не може да се случи, но може! Може и още как, стига арогантността на едно държавно управление да достигне до точката на кипене. И да не забравяме, че за либералната ни общност образувана от недостойни и глупави хора е водещо болното им въображение, не фактите.

Всички вие не сте България, господа! Твърде малко сте, за да бъдете.

Николай Марков

«