« Върни се назад Публикувано на 05.05.2022 / 8:55

ДРУГАРИ, ВИЕ СТЕ АБСОЛЮТНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПОДЛЕЦИ! КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ПРЯКО СВЪРЗАНА С ВПК, Е НАЙ-ЛИЦЕМЕРНИЯ И ПОДЪЛ ЧОВЕК В НОВАТА ИГРА НА СМЪРТ

Как стигнахме отново до изводите, че Русия и руснаците трябва да бъдет унищожени? И евреи да замислят и участват в нацистки план? Удивително!

България и Украйна са абсолютно и напълно мафиотизирани държави. Този тип държавно, политическо и административно управление беше установено и продължава да съществува до днес с пълната логистика на престъпната административна машина на ЕС и формалните структури на НАТО.

Ще ме попитате: Кому е необходимо това? – Точно на тях, не на нас. Последствията както за България, така и за Украйна ги знаете – огромен и безнаказан грабеж, пълна фалшификация на изборния процес, подмяна на истинските ценности с пороци, унижения, бедност, болести и масова смърт. Истински геноцид с цел пълното обезлюдяване на територията и придобиването й за други цели.

В този смисъл нашите „управници“ са доказани бандити. С това ги държат „на каишка“ и те изпълняват безпрекословно всичко.

Корнелия Нинова в качеството си на вицепремиер и пряко свързана с ВПК /военно-промишлен комплекс/ е най-лицемерния и подъл човек в новата игра на смърт. Колко време ви лъга тази иначе семпла женица за това, че няма българско оръжие в Украйна? Само заради усилията на няколко души в страната тя беше принудена да признае „онази схема“ по която се случва всичко. Сега се държи сякаш тя го казала!

Повече ме интересуват, обаче, избирателити и съмишлениците на БСП, които с бездействието и сляпото си доверие в лъжи подкрепят производството и доставка на оръжие с което се избиват руснаци.

Другари, вие сте абсолютни предатели и подлеци! Знаете какво заслужавате и вярвам, че ще си го получите, защото руснаците знаят за вашето лицемерие и съучастие във войната срещу тях. Избивате хиляди руски войници.

След гласуването в парламента България вече е въвлечена официално във войната!

Глупостите с „ремонтната обосновка“ са даже по-унизителни от лъжите на Нинова и нацистката и компания от коалиционни милитаристи. Гнусно е да гледаме как в името на оставането на БСП във властта, всички други са готови на всякакви „формулировки“ на пълкленото си дело.

Целият свят знае много добре какво прави българската официална власт и никой няма съмнения, че са престъпници. Зная, че сега всички те заедно се чувстват защитени и на сигурно място. Но когато дойде разплатата ще видите истинските им лица на малодушни твари. Пълзящи видове, които нямат място в осмисления човешки живот.

България подкрепяше и подкрепя официално нацизма! И това няма как да остане без последствия. Всеки от нас ще плати цена за съучастие с престъпната ни държавна власт.

Николай Марков

«