« Върни се назад Публикувано на 29.08.2014 / 12:46

Дрескод ГЕРБ – селска мома с дебели колена, дънки с гънки за ливадата

Лиляна ПавловаБойко Борисов, Лиляна Павлова, Цветан Цветанов. Кадро, в което бившият вътрешен министър с особената форма на главата държи в ръката си нещо, което не е цукало, но също е с особена форма, ако се забележи, че е в близост с лявата гърда на Лиляна Павлова.

Цветанов е решен в светло синьо-сив костюм с лъскава връзка, която подхожда повече за нечий будоар и обувки, излезли от онзи отдел на ДС, в който е носил прашни папки.
Сакото му се е разтворило точно където е дюкянът му, който пък показва смущаваща гънка не на място.
До него Лиляна Павлова е в умопомрачителна рокля, недопустимо обаче намачкана точно там, където едно женско тяло се навежда понякога за да върши някои работи с устата си.
Роклята подчертава удивителната талия на въпросната Лиляна Павлова, която е и водач на листата за ГЕРБ във Варна. lilana pavlovaКогато нямаш талия, най-глуповатото нещо, което можеш да направиш е да подчертаеш тлъстия си обем в тази част на тялото с червена широка лента с бяла черта по средата. Нещо като магистрала, ако се сещате.
Павлова е с дължина на роклята над коляното. Изумително, предвид дебелите и колена. А една дама, дори и в ужасни жеги, ако се покаже с голи крака и голи пети, без тънки безцветни чорапи, не е дама, а взета от близкия бостан и спретната набързо за селския събор.
Червената гривна на топки е аксесоар очевадно купен от близкото стрелбище, или спечелен от Цветанов, когато е стрелял по лимонадени капачки.
Бойко Борисов е с дънки, които са с толкова гънки, че по-скоро видът им показва, че са ползвани на ливадата. Подобно сако, което е облякъл Борисов подсказва, че дънките е наложително да бъдат фешън градски стил и по никакъв начин в цвят като извадения от долапа на Борисов от времето му на пожарникар.
Обувките на Борисов болезнено са му тесни, а начина, по който дънките са ги застъпили е характерен за ученик от средното училище на Банкя при репетиция за манифестация в късно социалистическо време.
Борисов е заключил ръцете си в стил хаджи Марко, под шкембето, и се прави, че не забелязва кокетния жест на Лиляна Павлова, която отмята изправените си коси с маша, открила дясното си ухо. Така че да чуе ако получи свирка по гарнизона.
Afera.bg

«