« Върни се назад Публикувано на 11.06.2024 / 12:24

ДРАШКОВ, НАУЧИ АМЕРИКАНСКОТО СИ ПРОКСИ -ДЕБЕЛОШКЕМБЕСТИЯ СИ ПОДПОЛКОВНИК – ДА ПИШЕ ГРАМОТНО!

Иван Драшков – бивш печално известен шеф на ДАНС, чието американско прокси първо се обяви за шпион на Путин, който ще освобождава Европа с дебелото си шкембе напред, после като успешно свърши мисията драшкова пък се обяви за НАТО, се упражнява във Фейсбук върху гърба на АФЕРА и Веселина Томова.

Прави го, защото точно АФЕРА, благодарение на която, апропо, преди години изобщо някой го чу, че съществува, освети, че е американско прокси, турнато до селяндурския си финансов пирамидаджия ИвИлин.

Много се забавлявам с бездарните напъни на лъжливия полковник, който всъщност е дисциплинарно уволнен подполковник, да храчи върху мен и сайта ми АФЕРА. Такова късопишково безсилие винаги ме забавлява, защото липсата на мъж в едно същество си личи по женски истеричните му реакции, особено словесни.

Иван Драшков, научи, моля, освен това американското си прокси – дебелошкембестият подполковник – да пише грамотно!

Не се пише „глъДка“, а „глътка“.

Колко лъже нагло, психопатийно и налудничаво във всичко, което изрича Драшковата капия ПОДполковника личи и от това какви идиотии е написал за Томова и … водката. Всеки, който ме познава, знае, че пия бяло вино с газирана вода. Както лъже за мен палячото подполковник, така лъже във всичките си психопатийно нарцистични глупости, които изрече по време на така наречената предизборна кампания на партийката им.

Да, АФЕРА, написа за американското прокси, маскирано преди това като яростен русофил по сценарий на „водещите му офицери“. Драшков, чуваме ли се?! Да, ПОДполковника по Фройд много го боли като го ударят „кин гери“ /удар в ташаците/, там, където го сърби най-много и се чеше обикновено.

Пиши на воля, клоун Марков, и за мен, и за АФЕРА – плюй в истерия! Това обаче няма да ти помогне когато все по-напоително се насираш. Защото истината няма как да се скрие. Рано или късно и балъците я проумяват.

Хайде, бакалъм.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Веселина Томова

«