« Върни се назад Публикувано на 01.09.2014 / 9:47

Драма при Реформаторите – лидерът на СДС се омеша с партийка от ДБГ?

Ива ЙордановаТанцьорката на пилон от шоу на Слави Трифонов, която преди дни е била назначена за съветник в правителството „Близнашки“, от няколко месеца живее с един от лидерите на Реформаторския блок, носи „реформаторската“ мълва. Новоназначената съветничка на служебния вицепремиер по еврофондовете Илиана Цанова е близка до сърцето на лидера на СДС Божидар Лукарски.

Ива Йорданова, която нашумя с танците на пилон и лазенето по пода в шоуто „Умна и красива“ срещнала Лукарски преди година. Искрите между тях възникнали още при „наливането на основите“ на бъдещия Реформаторския блок. Йорданова била член на ръководството на партията на Меглена Кунева „България за гражданите“ и така можела често да се среща с Божидар Лукарски, който пък ръководи СДС. Покрай партийните им дела, двамата бързо си станали и близки, въпреки, че Лукарски е семеен и дори има две деца. Кандидатът за лидер на Реформаторския блок засега не искал да се развежда, защото се опасявал, че това ще повлияе негативно на консервативните му симпатизанти. Връзката между Йорданова и Лукарски не била тайна за никого при Реформаторите, дори представителите на ДБГ и СДС се шегували, че така ще скрепят съюза между двете партии.
Близостта на Ива Йорданова до сърцето на Лукарски и партийната кариера при Кунева вероятно са причините, които са осигурили и уреждането й за съветник в служебното правителство. За момента не е известно какви точно съвети ще дава бившата танцьорка на вицепремиера по еврофондовете.
Тема Дейли:
Танцьорка на пилон стана съветник на вицепремиера Цанова
Ива Йорданова е участвала в шоуто на Слави „Умна и красива“, където споделя за първи път мечтата си да стане министър на културата и да работи в ООН
Кандидат-танцьорка от предаването „Умна и красива“ на Слави Трифонов “Умна и красива” е назначена за съветник на вицепремиер Илиана Цанова. Това е станало в края на миналата седмица.
Ива Йорданова стана популярна през 2012 г. когато влезе в ръководството на партията на Меглена Кунева „България на гражданите“. Тогава в интернет се появи запис с нейно участие в кастинг на предаването “Умна и красива”.
В телевизионното студио Ива Йорданова танцува на пилон и лази по пода. Между лазенето пред Слави Трифонов и чупките на пилона Ива Йорданова обяснява, че искала да има кариера в ООН и не желаела да бъде оценявана единствено според външността й.
За момента не е известно какво точно ще съветва Цанова. Мълчи се и какъв професионален опит има екстанцьорка на пилон в сферата на европейските фондове.”
Мирон Василев

«