Публикувано на 25.06.2020 / 16:09

ДРАГИ МИ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ИЛИ СИ ИСТИНСКИ „СТРЕЛЕЦ“, ИЛИ СИ МУТАНТ НА ЗЛОВЕЩИЯ МРАК! ХВЪРЛЯМ ВИ РЪКАВИЦАТА!

Драги ми, главен Прокурор Иван Гешев,

Това е декларацията на лицето Бойко Методиев Борисов пред КПКОНПИ, декларирана в качеството му на министър председател, подадена на 8 май 2019 година:

https://register.caciaf.bg/2019/EA3B4BF5-0FC3-49D4-8880-BAD883F40CB194994.xml

В нея няма нищо декларирано, освен:

– Налични парични средства -75 260 лв. от заплати

– Банкови влогове и депозити – 190 775 лв. от заплати, обезщетения, и 5 445 лв. изплащане на болнично обезщетение.

ТОЛКОЗ!

Това, което имаме като наличност в чекмеджето от нощното шкафче в ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА РЕЗИДЕНЦИЯ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ – и то заснето, КАТО ПРОЦЕС, ЗА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ ТОВА ЧЕКМЕДЖЕ СЕ ПЪЛНИ МЕСЕЦИ И ГОДИНИ НАРЕД РЕГУЛЯРНО, Е НА ВИДИМА СТОЙНОСТ ОКОЛО 1 МИЛИОН ЕВРО, БЕЗ ДА СМЯТАМЕ СТОЙНОСТТА НА КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО:

ДРАГИ МИ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ИЛИ СИ ИСТИНСКИ „СТРЕЛЕЦ“, ИЛИ СИ МУТАНТ НА ЗЛОВЕЩИЯ МРАК! ХВЪРЛЯМ ТИ РЪКАВИЦАТА!

 

Драги ми, главен Прокурор Иван Гешев, тъй като поверената Ви прокуратура се занимава с всичко друго, но не и с ПАЧКИТЕ в чекмеджето на лицето Бойко Методиев Борисов, тъй като подопечните на Властта, любими и Ваши медии, се занимават единствено с други „пиар критични точки“, зададени им от поверената Ви прокуратура в сие с Властта, и тъй като по цял свят световните медии продължават да публикуват и се дивят как така български министър председател е лъснал, като мафиот от филм:

„АФЕРА“ НАСТОЯВА НЕЗАБАВНО ДА ФОКУСИРАТЕ ВНИМАНИЕТО СИ, ЗА ПРОВЕРКА НЕ НА МЕН, КОЯТО ПУСНАХ СКАНДАЛНИЯ ЗАПИС И ОЩЕ ПО-СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ С ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ, А НА ОЧЕВАДНОТО „ПРАНЕ НА ПАРИ“ И КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ!

ДРАГИ МИ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ИЛИ СИ ИСТИНСКИ „СТРЕЛЕЦ“, ИЛИ СИ МУТАНТ НА ЗЛОВЕЩИЯ МРАК! ХВЪРЛЯМ ТИ РЪКАВИЦАТА!

Драги ми, Главен Прокурор Иван Гешев, напълно разбирам менгемето, в което сте поставен още с назначаването си, напълно съм наясно, че не е никак лесно хем поверената Ви прокуратура да слугува на Властта на лицето Бойко Методиев Борисов, хем да служи на закона, каквото и е призванието априори, кристално ми е ясно, че не само аз, но и цял народ живее под владичеството на МАФИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА, и затова се обръщам нетрадиционно към Вас – не само като към главен прокурор, но и като към „Стрелец“!

Драги ми, Главен Прокурор, ако сте истински представител на зодия „Стрелец“, зодия, която аз също имам честта да нося като кръст, зодия, която служи на и отстоява ИСТИНАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА,  ще направите, което трябва!

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ, ВЪПРЕКИ ЗАВИСИМОСТИ, ИНТЕРЕСИ И ПРИМКАТА, КОЯТО ВИ СТИСКА!

Драги ми, Главен Прокурор, един истински „Стрелец“ вече трябваше да направи, това, което трябва! Вие знаете какво!

Един истински „Стрелец“ е ВОИН и никога мекотело!

Бездействието Ви, клинченето Ви, БЯГСТОВОТО ВИ ОТ ОТГОВОРНОСТ ОГЛЕДАЛНО НА СТРАХА ДА УГОДИШ НА ПРЕСТЪПНАТА ВЛАСТ, ВМЕСТО С МЕЧ ДА СЪСЕЧЕШ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ВЛАСТ, НАЧЕЛО С „КАПО ДИ ТУТИ КАПИ“, ще приема като признание, че не сте никакъв „Стрелец“, а някакъв зодиакален мутант!

Мутант, който не служи нито на Истината, нито на Светлината, а на Зловещия Мрак.

Хвърлям Ви ръкавицата!

Всеки прави Избора си сам!

Останете си със здраве.

Веселина Томова

 

 

 

 

 

 

Коментари 64 за
“ДРАГИ МИ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ИЛИ СИ ИСТИНСКИ „СТРЕЛЕЦ“, ИЛИ СИ МУТАНТ НА ЗЛОВЕЩИЯ МРАК! ХВЪРЛЯМ ВИ РЪКАВИЦАТА!”

 1. Май скоро ще чуем песента БОКО ЧАО в изпълнение на двама посланици ……

 2. Най-забавното е, че ако Каскета утре реши да повдига обвинения на Боко, Свинята, Доган и цялата весела дружинка, никой нищо не може да му направи. Не могат да го уволнят, не могат да го наказват, не могат да го махнат. Ако тръгнат с компромати ще има още повече причини да им повдига обвинения. Може да стане национален герой за 48 часа. За съжаление, такива геройства от милиционер не могат да се очакват. Другия вариант е да го извикат навън и да му предложат сделка: или ги вкарвай по затворите или и ти с тях. И май на там вървят нещата.

 3. Г-жо Томова, какъв Стрелец, какви пет лева? Намерили са го изхвърлен на боклука от майка му, която се е ужасила от дебилската му физиономия, тъй че зодията му хич не е сигурна.

 4. Г-жо Томова, нима си мислите, че можете да трогнете Главният Прокурор? Това е мисия невъзможна. И този път скандала с Бойко Борисов, накрая ще завърши с нов триумф на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов с едно безкомпромисно заключение от разследването на т.н. водещ Прокурор, че само снимката където Борисов спи е действителна и е използвана за съставяне на колажи, каквото представляват другите снимки!Ще се каже, че вероятно снимката в леглото е направена от служител/ка на НСО. Последствията каквито и да са, ще отнесе Президента Радев, защото НСО е подчинена на него!
  Няма до сега случай, гаф на Бойко Борисов, да не е превърнат в успех и политически дивидент! Групата влиятелни медии, когато участват в мафията са непреодолима сила!

  1. Прочети закона за НСО – тази служба е подчинена на правителството, а президентът само назначава – и то по предложения на ВС или НС!

 5. 5 445 лв. болнични обезщетения?
  За какво?
  Сериозно – какво му има? (освен че е тъп тулуп, крадец и лъжец) очевидно не е добре със здравето (на никого не желая злото).
  По физиономията му личи че му има нещо – чернодробно ли, какво ли?
  ….или просто прекалява с белото?

  1. Боко болен, кажи верно, на кого ще оставиш гербирите бе човек. Или ходи нЕкъде се лекувай ,за по-дълго време…..

  2. 5000лева болнични за една година!?ми то моята заплата е за цяла година толкова!!!

 6. Г-жо Томова, от Вашите уста в Божиите уши!
  Обаче прoкурaтурaтa e прeвърнaтa в мутрeнcкa бригaдa нa мaфиятa зa прикривaнe нa извършeнитe прecтъплeния и пoръчкoви рeпрecии нaд нeудoбнитe и нeпримиримитe и служи на тиквата-мутра.

 7. Написано супер. Посочените действия правилни. Всичко е точно. Но…… Г-жо Томова, Вие нямате вид на наивник, а очакванията Ви са наистина наивни. Хора като Главния прокурор са на точните места за „ точните” действия.

 8. Гледам и не вярвам и на оная си работа: Слави, останал да се гърчи без реклами, изведнъж е подкрепен от Ченгетата на Библиотекарския? Е, гати, ОПОЗИЦИЯТА!

 9. Имаше един списък на професори,доценти,и какви ли още не дебили.Които се бяха подписали и гласуваха за Гешев.Тези трябва да се изкарат със сопите да ходят при Гешефта.

  1. А ТИ АКО СИ МИСЛИШ , ЧЕ НЯМА „“ДРУГ СПИСЪК““ , КЪДЕТО ВСИЧКИ ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ИНТЕЛГЕНТИ НЕ СА ЗАПИСАНИ КАТО „ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ, ПОВЕЧЕ НИКЪДЕ, НИЩО …“

 10. Подържам Костадин Георгив ,гештапото ако не се заеме сериозно с неговата работа,ще трябва да го изнасят с краката напред.

 11. Някой да си спомня за Ран Босилек,
  Баба Цуцулана и
  Драги ми Смехурко, Искам да ти пиша, …

  1. Роден е на 26 септември 1886 в Габрово. Баща му е занаятчия и опълченец от Освободителната война – починал, когато Ран Босилек е седемгодишен. Ран Босилек има двама братя и две сестри. Всички получават висше образование. Единият му брат е д-р Христо Негенцов (1881 – 1953), професор по педагогика. Другият му брат е Никола Негенцов (1888 – 1943) – физик, метеоролог.
   Ран Босилек завършва Априловската гимназия в Габрово (1904) и известно време след това работи като учител (1904 – 1908). За своите малки ученици той написал първото си детско стихотворение „На косичка“, което било публикувано в списание „Светулка“ през 1906 г. Следва славянска филология и право в Софийския университет (1908 – 1910), завършва право с докторат в Брюксел, Белгия (1916). Известно време е адвокат, но обичта му към децата става причина да започне да пише за тях.

 12. -)) Относно зодиакалните знаци си права – Стрелец и Водолей обичат Истината и в повечето случаи КАЗВАТ ИСТИНАТА, дори и да не е лицеприятна.
  Но!
  Как си представяш Мистър Каскетов или изобщо някой БГ прокурор да проведе независимо разследване? Ще бъде наритан в ъгъла веднага.
  Те всички са позволили да бъдат използвани като инструменти (а знаем какво става с инструмента, когато работата се свърши)
  Бойко трябва да е обвиняем за извършването на десетки престъпления, но всички ние знаем заключенията на „прокуратурата“ за Ало Ваньо и т.н.
  Горко на страна, в която законът се прилага избирателно!
  Имам въпрос: какво стана с информацията, че Бойко е лежал 8 месеца в затвор за кражба на коли? Ако е вярна, това лице няма право да заема премиерски пост и съответно всички негови „заповеди“ и „решения“ са незаконни.

    1. Преди 2г. Петър Низамов-Перата беше нападнат и прострелян след завръщането си от Чехия, където (според неговите думи) научил тази информация…
     https://youtu.be/ZsBz46f88Ac

 13. ЗАРАДИ ЕДИН МОЙ ПОСТ В ФЕЙСБУК БЯХ НАКАЗАН ЗА НЯКАКВИ СИ 7 ДНИ 😉
  ЗА ДА ТРЪГНЕ БЪЛГАРИЯ В ПРАВИЛНА ПОСОКА, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ ТРИ СЪЩЕСТВА: МУТРОПОМИЯРА, ДЕБЕЛЯН И ГЕШТАПО!!!
  ОТНОВО ПОТВЪРЖДАВАМ ТИЯ МОИ ДУМИ!!!

  1. Стига ве! Верно ли? Ми то Фейса ври от попържни, закани и проклятия по Боко, Делянчо и Каскета…Премиер, на който му се налага със сила да запушва устите на народа, е ПЪТНИК!

 14. Кашпировски: 10 можете да дишате, 9 не сте гладни, 8 новините са скучни – няма кражби, убийства, простотии, трагедии и спасители, 7 ковидът изчезнал от българска ваксина, 6 България имала прокуратура, 5 България имала полиция, 4 България имала бизнес, който не плаща на мафията, 3 Софийското сити имало повече банки от лондонското, 2 затваряте очи, 1 отваряте очи и забравяте всичко, 0 вече сте добре и нищо не ви тревожи.

 15. Възприемам призива към Гешев да се прероди,да започне да действа по закон,да се засрами от себе си и други от този род само и единствено като подигравка,защото мръсникът и подлецът зодия няма.
  Доста направи той за нула време и обликът му лъсна в цялата си прелест-недоучил,аресивен мегаломан, изключи- телно нахален, без елементарни задръжки, празнодумец и лъжец стигнал в наглостта си да заяви,че е ръката на Господ,чрез която Той въздава справедливост. Гешев си присвои ръководни функции и реално доминира над МВР, превърна Бюрото за защита в силово звено и му възложи полицейски функции,привлече в прокуратурата 24 служители на НСО и създаде втори мощен властови център в държавата. В момента прокуратурата е блокирана и не работи,а се занимава с реализиране идиотските идеи на Гешев.Активна е само Специализираната прокуратура,която се превърна в поръчково звено,което мачка враговете посочени от него.
  Обърна ли някой внимание,каква жестока чистка тече в прокуратурата ? Забеляза ли се показното с прокурор Николов и последвалото предупреждение на Гешев към другите „,неспециални „прокурори ? Ясно ли е как тихомълком бяха разритани или навряни по ъглите всички без изключение хора на Цацаров ? Някой ще каже-ами добре е направил.Щеше да е добре,ако на тяхно място бяха поставени читави кадри,но това не е така.Вижте му заместниците,шефове на отдели,другите на ръководни и възлови места-само правно неграмотни послушковци и почитатели на началника. Ами заплашеният със снимка Кънев,ами отговарящата за отдел „тероризъм“,разкрила заговора с пръскачките ? И другите са от този калъп,разбира се.
  Засега хората се възмущават „по принцип“ и не се забелязва,как и прокуратури в „провинцията“ се включват в поръчковите изпълнения. Нали е ясно,че този маниер ще се възприеме и по места и унищожаването няма да е само за тези „по върховете“. Това не са празни приказки-истински опасното още не сме го усетили,но то предстои. Задължителна следваща стъпка е поставянето и на съда под контрол нещо,което Цветанов не успя да постигне,но сега нещата са кадрово коренно променени,а ВСС е на пълно подчинение на Гешев.
  Толкова за зодия „Стрелец“ на Главния прокурор Гешев.

  1. Тк в най-добрият случай Гешев или неговата Сийка ще заявят, че Златанов е поредният избягал от България, който говори, за да се защитава. Няма да чуем и дума за потресаващите разкрития за висши прокурори, схеми за изнудване с активната помощ на високопоставени представители на държавата. В режима на Пол Пот или Мугабе живеем?

   Какво може да се очаква? Оптимистичният вариант е да изгори някой „бушон“. Реалният – да отричат до последно. Ако обаче „бушонът“ е Петьо Еврото има риск да пропее и да издаде четата. Говори се, че той е разкешвачът и посредникът-кадровик на тумора #Кой, изпълнявайки заповедите от х-л „Берлин“. Петров се хвалел също, че контролира главния прокурор Иван Гешев, защото бил техническият отговорник за акциите по неговото избиране. Освен това претендирал, че има запазено място в сърцето на Пеевски, докато Гешев е само един „инструмент“.

   Д-р Димитър Попкутуев

 16. трябва да се забранят снимките на такива ПРАВОзащитници защото КРИМИНАЛИЗИРАТ обществото…тласкат го към криминални прояви от политически характер….Не дразнете ЛЪВЪТ когато…спи…точно това правите господа развратоуправляващи…но и показва нещо…вече сте на ПЪРЗАЛКАТА…и ЛЕТИТЕ …но доле няма вода….източихте я…

 17. Тъй като отдавна се занимавам с астрология, истинското име на която е Психология на личността, съм наясно с характеристиките на Стрелеца, заради който го обожавам. Но има и други фактори, които формират даден индивид. Ако в той е попаднал в капана на зависимостите, Истината и Справедливостта се покриват с пластове страх и пари, и както е тук се превръща от Ръката на Бога, в Ръката на Сатаната! Но написаното от вас на което се възхищавам, не е напразно, може да събуди в този Стрелеца отдавна затлачения огън! Ако това не стане поне много други ще получат оригинален подтик да вървят напред, защото този живот наистина е за смелите! Писал съм и друг път, колкото и грешки и погазване на закона да е правила тази личност, сега има шанс да заличи лошото, да му се простят много неща и даже да стане герой! Дано!!!

  1. Т. нар. КАПАН… на зависимостите е „Истината и Справедливостта в Ръката на Бога ИЛИ в Ръката на Сатаната.“
   Нека бъдем точни!

 18. „В нея няма нищо декларирано, освен:
  – Налични парични средства -75 260 лв. от заплати
  – Банкови влогове и депозити – 190 775 лв. от заплати, обезщетения, и 5 445 лв. изплащане на болнично обезщетение.“
  … Браво на социалната политика, дори да е освен!

  1. Винаги съм се чудил, кога ТИКВАТА е бил в болнични?Нямам такъв спомен.

   1. Когато си счупи свинското краченце, докато риташе топка като премиер; когато изведнъж вдигна кръвно, завалията, вече не помня защо.

    Ама 5 бона от болнични са си бая пари – при толкова болежки, дали не му е време вече да си почива, при бай Ставри?

   2. Е, нали вдига кръвно? В болница ходи, на свиждане му ходиха. От игра на футбол и тенис имаше проблеми с коляното, генерала-д-р В. Мутафчийски го оперира, помним…

 19. Драга, В. Томова,също не вярвам,че гешефтара ,ще ви чуе и размисли,та дори и да сте ,в един зодиакален знак. Не смятам ,че призиви трябва , именно към него да се отправят.По скоро към меч,и населението, за мен той/ гешев/ е избрал своят път, лошото за него , а и към семейството му е ,че пътя води към АДА,от там никой не се връща.

 20. Искам да напиша още нещо,преди малко гледах Пламен Бобоков в Евроком,за нова което ще напиша,някои пак ще ме обвинят че прибързвам,емоционална съм,крайна съм-но аз усещам когато някой говори искренно,този човек е Искрен и Прям,той игнорира оня от Бнт Иво Никодимов,каза на вашите въпроси няма да отговоря,и каза целта е чрез него да се удари Президента,интилигентен човек-мисля че в гнева си е абсолютно искрен!!!

 21. С цялото ми уважение и възторг към г-жа Томова, каскетът не само не иска, той и не може, като прибавим и волята по която заема този супер важен пост, то да се обръщаме към него за някаква дейност е абсолютна илюзия. Допускам все пак, че това може да върши друга работа да мобилизира апатичното ни население. Трябва апел за мощен митинг, и не за един ден а за сваляне на това правителство и на Каскета. Това е престъпно уравление и НИЕ трябва да го направим. Рисковете са големи за организатора, Костадинов е привикан от ДАНС като престъпник, БОЕЦ също е обект на мръсни атаки. Но друга алтернатива за КОЛОНИЯТА няма. Вън от ЕО, вън от НАТО, програма за тотално възстановяване на държавата. Нинова може да бъде много полезна. Между нея и другите претенденти начело с Гергов има цяла морална пропаст. Колкото и да сме калпави, просто не остана време. Аз съм вече един старец , но ще се наредя до младите.

  1. Старче, къде са Вашите деца? Как са?
   За Ниновите знаем.
   Моралът на Гергов да не окаже съпоставим с Майчинството на Нинова?

 22. Наивен апел. Мистър волуяк няма да си мръдне и малкото пръстче. Може по някой друг хороскоп да е съвсем различна зодия. Нещо от рептилиите.

 23. Stoyko Stoyanov
  Стига стези титирамби!Призовавам ви-Излезте със
  сопите!Освободете се от страха Ако на някой му стиска и има яки топки
  да излезе и яко да ги по
  мете.Опорните точки
  свършиха Време е за
  СОПАТА
  Like · Reply · Delete ·

  1. Ти къде си ,бе драги. Ще наблюдаваш СЕИРА ли ,или ще си с мнозинството. Не допускам , че си неграмотен, както и ,че бъркаш родовете в граматиката ни.

 24. Уважаема Госпожо Томова,въпросното нещо Гангстера Гешев,не е като мене и Вас,не един път съм писала,аз съм също зодия Стрелец,да има хора родени под знака на зодия Стрелец-честни,прями,непримирими към несправедливостта,отстояващи Истината,но има Стрелци дребни души,нагли нечистоплътни душевно,и на ниско интелктуално ниво,като Гангстера Гешев,Той е едно голямо НИЩО,просто нищо,недейте забравя ,че по китайския зодиак въпросния каскет И.Гешев е КУЧЕ(((1970))),кучето пази стопанина си,а кои са стопаните на каскет Кучето Гешев,всички ги знаем,борисов,пеевски и цацаров,нищо няма да произлезе от тояяяяя,нищооооо

  1. Някои надскачат Сянката/Луната, други не могат.
   Но … важно е да познават СЯНКАТА си за да преценят.
   Зависи от честността на Майката им.
   … и по Йуда-изма и по Християн-изма.

 25. Разпитът на Борисов в прокуратурата Му:
  Прокурор : Г-н Борисов, защо има толкова големи суми в шкафчето Ви?
  Борисов : Ами касата и тази седмица пак беше пълна!
  Прокурора: Причината е основателна, благодаря.
  Но заключвайте шкафчето, за да не ни създавате проблеми с евентуални нови снимки или с кражба.

 26. Астролозите съветват да обръщаме по-голямо внимание на Луната/Сянката.
  Г-жо Томова, ако имате инфо и за часовете на раждане, ще можете да си спестите множеството въпроси.
  Също така бихте могла по-точно да прецезирате дали си заслужава да си хвърляте Ръкавицата, макар и на/върху СЪзодиакТник.

  1. Миме,Луната и асцендента са второстепенни,дори астролозите ги наричат „маската“ ,а истинската същност , Аз-ът ни е слънцето ,т.е. зодиакалния знак. Например аз също съм „Стрелец“ и в реалния живот познавам много хора под този зодиакален знак,и бивши колеги и познати ….ами ние всички си приличаме ,макар и с различни асценденти и луни.

 27. в една от предишните ви публикации един от форума публикува документ на това лице за някакви си милиони в Швейцария…Не вадете жабата от Блатото…ОТДАВНА е МУТРИРАЛА…в Симеоновското Право а не РИМСКОТО…

 28. Веска подлага Каскетурата на китайско мъчение – капка, капка, капка …

 29. Драга ми госпожо Томова, не се хабете! Там, където чукате, е празно. Не отворено, а празно! Разбирате ли?!

 30. Дали си вярваш, Весе! Много смело от твоя страна за кой ли път,но това няма да стане. Истината е малко организация, заставай начело и да,, излизаме,, на улицата.

 31. Драга г-жа Томова , вие сте сбъркали адреса за хвърляне на ръкавица! В това чучело Каскетов изобщо няма нито морал нито чест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *