Публикувано на 30.07.2020 / 17:49

ДРАГИ, КОСЬО МИ, НЕ СЕ ЕБАВАМ!

АФЕРА публикува днес:

ВИЖТЕ ГИ ГОЛЕМИТЕ „СЕДЕСАРИ“, КАК БРАНЯТ КОРУМПИРАНАТА СГАН! „ОРЛОВ МОСТ“ МУ ПРЕЧЕЛ, НЕ БЛОКИРАНОТО БЪДЕЩЕ НА ТОЗИ КЛЕТ НАРОД. МИШОК!

След публикацията на АФЕРА Константин Мишев реагира така на страницата си във Фейсбук:

ДРАГИ МИ, КОСЬО МИ, НЕ СЕ ЕБАВАМ!

Драги Косьо Ми, дълбоко съм впечатлена от „изумителния“ факт, че познавате „много хора“. Още по – развеселена съм, че познавате „онзи човек, който финансира и ръководи тази мадама“.

Дайте го насам, та да видим кой я „ръководи“ тая „мадама“, сиреч мен.

Като лице със светеща около него легенда на „топ конспиратор“, драги ми Косьо Ми, би трябвало да сте информиран „тази мадама“ как си прави сайта, с колко пари и поради тази причина има ли или няма екип и редакция, или сама вързва на фльонга държавата, просто защото го може. Като видна легендирана „топ разведка“, драги ми Косьо Ми, щяхте да сте наясно и с проверката ми като физическо лице за шест години назад – на мен и на фирмата ми – образувана по донос на авер на аверчетата ви от герб, дето и те минават за „десни“ „демократи“, и там всичко надлежно е описано – ясно и печално откъм „финансиране“ на „мадамата“.

Отминавам великодушно, че това, което сте написали, драги ми Косьо Ми, си е направо състав на клевета в прав текст, още повече не сме безпаметни и добре помним „великите“ Ви „конспирации“, дето миксирахте като виден приближен до един бивш „демократ“ министър председател Ф.Д., които логично го доведоха до краха му. Но и до отвращението на „сините“ милиони, които сега се броят в една шепа „десно сектанти“. И ако не е Боко да ги дундурка на Дувара си, жална им майка.

Иначе това, че изобщо сте попаднали в АФЕРА, драги ми Косьо Ми, наистина е голяма чест, дано покрай това вденете, че когато подпорните стени и небостъргачите са законни, тогава блокирането на кръстовища е задължение, а не закононарушение.

Колко сте „тарикат мъж“, че да не пискате, оставям на читателите да преценят.

И много здраве на оня „дето ме ръководи и финансира“, в случай, че се престрашите да му се обадите, банковата ми сметка официално е оповестена на сайта АФЕРА.

АФЕРА приема дарения с изключение на такива от чекмеджетата на любимеца ви с чекмеджето в правителствената си резиденция – Боко Тиквата, когото с охота признахте за „десен“, понеже сте тарикати, дето не пискате.

И последно: когато ме атакувате, добре е да сте се запознали отблизо с „врага“, първо основно правило на „конспирацията“, за да не останете неприятно изненадан, че не се ебавам.

Не се ебавам.

Веселина Томова

 

Коментари 18 за
“ДРАГИ, КОСЬО МИ, НЕ СЕ ЕБАВАМ!”

 1. Е каквото и да говорим истината е една , тоталният провал на либералите ,глобалистите и социалдемократите .Те се оказаха най долнопробната сган на човечеството ,ратуващи за съсипването и унищожаването на националните държави във съдружие със световните капиталисти и олигарси .А тяхното верую е колкото по малко държава толкова по добре ,това означава свободата да ограбваш народа си без никой да ти търси сметка . Ето затова седесарите които ограбиха и разпродадоха трудът на нашите бащи и майки и баби и дядовци и съсипаха цялата ни държава разчитат народът да забрави за техните престъпления и да се разминат поради давност със възмездието . Да ама не ние не сме забравили , няма да забравим и ням,а да простим на престъпниците за техните престъпления и прошка няма да има защото идва видов ден всеки да си плати масрафа .

 2. Хаха, аз пък се чудя защо изобще се занимавате с измекяри от „Свободна Европа“> Само заглавието на радиото е свободно. – всичко останало е палтено от САЩ за лъжи и нманипулации! Що не осведомите целокупния български народ за операцията на ЦРУ – BGCONVOY !?! Защо не запознаете тоя зомбиран народ за горяните и кой стоеше зад тях ?!? Не е модно, нали ?

 3. Ще цитирам един от познатите на Косьо Мишев – „На прост човек, кур му се набива. Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур.“
  Само се чудя дали, ако на един педераст му го набиеш кура, това ще замести набиването на акъл.

 4. Мишеff, галиба ша ти го турат с 200 у дупарата. – Трибуквения, триъгълен, от стомана, омотан с бодлива тел. И ша си се върти, върти… Ох Боже, Косе не ми разбивай сърдцето.

 5. Косьо М. не беше ли тарикат мъж на Ф. Д.? Аз знам, за един приятел питам!

 6. Strahotno, Vesi! Chudesni komentari! Vuorazhete se s turpenie dokato ONOVA KRUGLO NESTO opita da se javi tuk, v AFERA.BG . TO BESHE CHERESHKATA NA TORTATA, nahluzvajki nasheto sinjo luvche vurhu… K….a, hm, lonnoto sachlenenie na Bashbakana. Predstavete si vizualno kartinkata i BOG DA PROSTI SINJATA IDEJA. NE zasluzhavame tova, nito drugite, koito bjaha na razlichno mnenie. Vsichki sme v…

 7. Давай , Веси ! Ха, ха не може да оповергае този Правото , че хоратта имат право на невъоръжено въстание и това изобщо, изобщо не е наказуемо !

  Като започнат да им издишат псевдо-теорите и се вбесяват с пяна на устата !

 8. Поздравления Веселина, така хубаво сте му се изсрали в устата на тоя боклук.

 9. Г-жо Томова, мачкай го този доказан ИР – изменник на родината Косьо Мишев и доказан ,агент на чуждо разузнаване, както и немуподобните! Съд за изпълзелия от дупката мръсник за оръжейната сделка с Македония, заради която си отиде правителството на ненормалния педал Фил, от английската гимназия, който за награда Боко направи член на Конституционния съд на РБ. Какъв срам и за правосъдието, и за МС пък и за Външно – нали беше и посланик. Идолът на сегашните сектанти, барабар с Ването К…

 10. Много грозно впечатление прави, че много лица, до болка познати като съотговорни за идването на Борисов на власт и дори управлявали с него от десния спектър, обсебват протеста и се опитват да се представят като върли демократи, целите в бяло. Нека не се забравя ролята на всеки от лявото и дясното пространство, допринесли за това мафиотско управление. И нека „умните и красивите“ не забравят ролята си също за идването на тази мутра на власт. Да си ляво мислещ не е престъпление. Напротив светът се развива благодарение на хората, които са искали и искат социална справедливост и солидарност, защото този свят не е за група, забогатели предимно по не особено законен начин, и самозабравили се лица.

 11. Браво, Веси! От теб започна всичко и се надявам да доведе до победата. „Афера“ се превърна в дом за всички онеправдани и изтерзани българи. Продължавай все така и знай, че целия народ е с теб.

 12. Защо ли, госпожо Томова, седесарите, които са на изчезване като вид, особено когато са се изнесли в чужбина, смятат, че могат да раздават акъл на килограм? Без някой да им го иска, разбира се. Веднага си личат белезите на придобита краварска/бургерска демокрация: „Щом ние говорим, целият свят козирува. Нищо не може да стане, без да е купено-продадено“. А тукашните останки се изживяват като последна инстанция за всичко и се усукват около „демократичната“ мафиотска власт. А комбинацията между двата вида придобива още по-неприемливи и уродливи форми.

  1. А чухте ли треперещото гласче на Шехерезада !!!
   „Ние като видим много хора и почваме….“
   Както е казал народър „Шубето е голям страх“, не че няма за какво, де !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *