« Върни се назад Публикувано на 03.07.2024 / 23:04

ДПС -ТЪРГОВИЩЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ДЕПУТАТА ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ. ЛЮБОВНИЦАТА МУ ВИОЛЕТА Е БИЛА ПРЕД СВАТБА С ПЛЕМЕННИК НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. ЧРЕЗ НЕЯ Е ПРИТИСКАН ЗЕМЕДЕЛЕЦ: „ПЛАТИ ИЛИ ЩЕ ТИ СПРАТ СУБСИДИИТЕ“!

РАЗВРАТ! ПЕЗЕВЕНКЪТ ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ ИЗОСТАВИ СЕКРЕТАРКАТА НА ДОГАН С ТРИ МАЛКИ ДЕЧИЦА. МЪРСУВАЛ С РАЗВРАТНАТА ВИОЛЕТА И Я НАБУТАЛ В ДПС

===

ДПС в Търговище свали доверието си от  Джейхан Ибрямов и искат оставката му.

Причините за исканата оставка, посочени в протокола са: създаване на раздор сред избирателите, създаване на конфликти в екипите, неспазване на голям брой обещания и поети, но неизпълнени ангажименти към електората в голям брой населени места, лоша комуникация с младежите на ДПС, опити на противопоставяне на ръководните кадри в общинските структури.

ДПС Търговище иска той да бъде освободен от ръководните органи на партията – Централен съвет и Централно оперативно бюро, както и да подаде оставка като депутат.

В публикувания от АФЕРА материал се описва връзката на Джейхан Ибрямов с Виолета Ивайлова от Тетевен, заради която зарязва секретарката на Доган с три малки деца.

Въпросната Виолета е село Глогово, Тетевенско.

Била е пред сватба с племенник на Алексей Петров, но два дни преди сватбата катастрофира с любовника си и след като семейството на племенника на Алексей Петров разбират, че е била с любовник два дни преди сватбата, разтрогват бъдещата сватба.

По това време Джейхан Ибрямов е депутат от ДПС, избран от Ловеч. Той предлага на тогавашния председател на младежкото ДПС в Ловеч да стане сътрудник на Илхан Кючук, но той отказва и тъй като въпросната Виолета е безработна и нещастна я предлага и я праща в столицата при Джейхан Ибрямов. Ибрямов, разбира се, я одобрява. От тогава датира любовната сага между двамата.

Младежкият председател на ДПС в Ловеч, който всъщност помага на Виолета, дори и дава пълномощно за да го представлява, когато той пътува по своите бизнес дела.

Каква е изненадата на човекът, който и е подал ръка и я пратил при Джейхан Ибрямов, когато докато е в чужбина, му се обаждат от банка, да му се извинят, че не могат да осигурят цялата сума за теглене, която … въпросната Виолета на Джейхан искала да изтегли с пълномощното. Това всъщност са всички пари, с които разполага по субсидия мъжът, който и е помогнал да си намери работа при Ибрямов. Ако от банката не са се обадили тогава, Виолета щяла да лапне всичките му пари.

Междувременно Виолета започва да плете интриги, да подава анонимни сигнали срещу младежкия председател на ДПС в Ловеч и с рамото на Джейхан Ибрямов успяват да го свалят от поста. Въпреки че е създал първата структура на ДПС в района.

Джейхан Ибрямов обаче, обсебен от Виолета, се разправя окончателно с младежкия председател на ДПС – Ловеч, който дори и за кредитите на Ибрямов е помагал и когато е отказвал Виолета на Ибрямов заявявала: „ Пратили са смс на Джейхан какви субсидии си получил, плати или ще ги спре!“.

Afera.bg

«