« Върни се назад Публикувано на 03.11.2017 / 15:27

ДПС РЕЖЕ ТИКВАТА НА ОПГ – „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ГЕРБ“. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО

доганОтдавна ви го рече АФЕРА, че както казват сърбите „тужно и полака“ Доган ще отреже тиквите на ГЕРБ „тиквите“, т.е. на Обединени Патриоти Герб.

Та, днес, ДПС вече го изрекоха и официално:

Решение за свалянето на коалицията ГЕРБ – Обединени патриоти взе днес Централният съвет на ДПС на своето първо заседание след изборите, обяви председателят на движението Мустафа Карадайъ. „Загробването на ГЕРБ не е наш проблем, но тяхното поведение и политика загробват и държавата. Демокрацията е заплашена, стабилността в страната е под заплаха и това изисква спешни действия от нас. Вчера имахме заседание на Председателския съвет на ДПС, заедно с почетния ни председател Ахмед Доган. Четири часа и половина – така че тези внушения… Доколкото за завръщането му в активната политика, мисля, че неведнъж господин Доган е заявявал категоричната си позиция“, посочи Карадайъ.“

И понеже що е рекла АФЕРА, все е вярно, длъжни сме да отбележим, че Доган инфаркт не е получавал, нещо повече – набляга на варените кестени и се прочиства периодично с чай. А по повод на изреченото от Карадайъ /„Доколкото за завръщането му в активната политика, мисля, че неведнъж господин Доган е заявявал категоричната си позиция“/, пък сме длъжни да уточним, че Доган заявява, че не се занимава „с оперативна политика“. За ДРУГАТА ПОЛИТИКА не е заявявал, че я е оставял, и че се е разделял с нея… Анадънмо?!

Afera.bg

«