« Върни се назад Публикувано на 04.02.2021 / 8:49

ДПС ИЗКЛЮЧИ СВОЙ КМЕТ, ПРОДАЛ СЕ НА БОЙКО БОРИСОВ СРЕЩУ 2 МЛН. ЛВ.

Решение на Областен съвет на ДПС Варна:

Областния съвет на ДПС Варна на проведено свое заседание от 01.02.2021 г след като се запозна с актуалната политическа ситуация в Община Долни Чифлик единодушно  реши:

На основание чл. 6, ал.4, т.2 от Устава на ДПС изключва от ДПС следните лица:

– Ирхан Мехмед Хасан-кмет на с. Гроздево издигнат от ДПС.

-Емине Исмаил Хасан-досегашен Общински председател на Женско дружество към ДПС община Д. Чифлик.

– Мехмед Ирхан Мехмед-общински съветник в община Д. Чифлик.

Областния съвет единодушно декларира, че поведението на горепосочените лица, а именно работа само и единствено в лична полза и облагодетелстване и предлагане на услуги в интерес на друга партия са несъвместими като поведение с принципите и каузата на Движението за Права и Свободи.

Нашата кауза за равноправие няма цена и е несравнима с милионите отпуснати за разцепването и отслабването на ДПС! Предателството към нашата общност  и нейните идеали не може да остане без реакция от страна на ръководството на ДПС.

Затова и сме непримирими към подобно поведение.

Силата ни е в нашето единство и затова изразяваме увереност, че подобни случаи на ниско поведение не само няма да ни направят по-слаби, а точно обратното, ще ни сплотят и обединят в нелесния път на търсене на справедливост и равенство!“

Ерджан Ебатин, дeпутат от ДПС:

Да продадеш приятелите си за пари и за ангажимент за изборите е укоримо. Човека лично го закараха при Бойко и пое ангажимент към ГЕРБ за изборите и получи 2 милиона с ПМС за Гроздево срещу политически ангажимент. Знам, че живота е особен, приемам, че има и личен интерес, но не мога да приема да предадеш своята общност. Аз лично му звънях и му се помолих дори и да е сгрешил да не залита към ГЕРБ. Е, отказа ми-каза след тези пари не мога. Аз вече не съм с вас и с ДПС. Но, както казва Карадайъ ще говорим на 05.04. 2021. А, този ден наближава и много ще ТЕЖИ.ГЕРБ няма да са това, което са сега. Тогава ще говорим. Жалко, никой не искаше да се стига дотук.

Това всъщност е признание за модела по който се управлява Държавата. Средства не бива да се отпускат на принципа на пазарене на политическа съвест и продажба на собствената общност. Защото в този случай какво се получава – обажда ви се приятел на премиера, води ви при него и срещу политически ангажимент се дават средства. Това за мен е предателство и интересчийство от една страна и от друга недопустим принцип на управление на държавата. Всичко това ще свърши на 05.04, тогава тези, които си мислят, че са направили удара на живота си ще попаднат в друга ситуация. Никой няма да забрави как хора на които най-много им е помагано-примери мога да дам много, но засега ще се въздържа се изметнаха и обърнаха гръб на организацията, която ги направи фактори. Всичко друго се забравя и прощава. Това никога.

И още нещо-останете си с милионите те не са дадени за това, че някой ви обича и уважава-дадени са защото хищника винаги добре преценява качествата на жертвата и как може да се възползва от нейните слабости. Ние ще сме от другата страна и ще ви покажем, че и в Гроздево хората няма да приемат това поведение. Те искат уважение и не обичат някой да ги приема за стока.

Afera.bg

«