« Върни се назад Публикувано на 12.07.2017 / 9:48

ДПС ДА НЕ СЕ МОЛИ И ХЛЕНЧИ НА БОРИСОВ, А ДА ГО СВАЛЯ ОТ ВЛАСТ! ЦОНЕВ, НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ С НАРОДА! ДА НЕ ВИЖДАШ ОСНОВНОТО ЗЛО И ДА МУ СЕ МОЛИШ, ОЗНАВАЧА ЕДНО – ЧЕ СИ ИЗМЕКЯР!

йордан цоневЙордан Цонев по bTV:

…Кабинетът непрекъснато се опитва да прави някакъв кризисен пиар на националистите, които не само от Европа са атакувани, но в първия месец от управлението бяха атакувани от България, от медиите, от всички.  Виждам, че тези случаи някак си се използват от лидерите на националистите за кризисен пиар. Търчи Валери Симеонов от случай на случай и се опитва да изглежда като етнически миротворец.

Искам ясно и категорично да му кажа /б.р. на Бойко Борисов/, че няма как лидерите на националистите да бъдат етнически миротворци. Да ги дръпне от този терен, защото те се опитват да си правят кризисен пиар с едни процеси, които са изключително опасни! Много е опасно да се прилага теорията за контролирания хаос на етнически терен. Подозираме, че след като процесите възникнат, националистическите лидери се опитват да си правят с това кризисен пиар, да изглеждат етнически миротворци. Българските националисти не могат да бъдат етнически миротворци! Те предизвикват възмущение и погнуса, където се появят в етническите малцинства. За това е нашия апел и молба към Борисов – да ги дръпне от този терен, щото тази игра може да ни струва скъпо!

Водещ: Заплаха ли е това?

Йордан Цонев: Не. Молба е. Молба е. Ние имаме много опит и познаваме добре мисленето на малцинствените етноси в България. Ние сме партията, която ги познава. И понеже ние сме партията, която е дала на България българския етнически модел, искаме той наистина да бъде съхранен. Тези хора /б.р. националистите/ нямат място във властта! А още по-малко място имат по терените на конфликтите!“

Ако гледате интервюто на Йордан Цонев по bTV във финалната му част, ще видите една подчертана помпозна драматургия: Данчо Цонев с втвърден тон, преиграно правейки паузи, отрепетиран остър поглед и прочие тинтири – минтири хватки. За пред публиката.

Борисов да дръпнел от „терена“ националистите, щото ставало опасно. Ай да му се не види! Цонев откри Африка що за „националисти“ са „патреотарите“.

Обаче! Данчо Цонев не заплашвал, видите ли, вие, наивници, дето гледате bTV. Той се МОЛЕЛ НА БОРИСОВ! МОЛЕЛ СЕ, БЕ…МОЛЕЛ МУ СЕ, да дръпнел „националистите“ от „този терен“. Което означава, че на „другите терени“ – може! Което означава, че ДПС се е надупило на Борисов като голо дупе на банкянска поляна. И го молят. Молят Го – дръпни, бре, Падишахо, оная си /друга/ работа от „ този терен“…

Само кретените не са наясно, че ДПС може да свали от власт Онзи – Главният виновник за „опасния терен“, на когото се молят! Така че, ДПС, респективо Данчо Цонев, не се ебавайте с народа! Да не виждаш основното зло и да му се молиш, означава едно – че си измекяр! И че търсиш вината в накупените слуги на Падишаха, а не в Него!

Което пък означава, че с Падишаха си ПРЕПЛЕТЕН КАТО В СВИНСКИ ЧЕРВА и единственото, заради което се правиш на „борец за благото на народа“, е, че играеш на пистата на „вътрешно дворцов преврат“.

Но… Така е по ширините на българската Територия с „юнаци“, които един път ревнат срещу Борисов, че е „мутра“, пък после му извиняват, целуват му задника и му се молят.

На тази Територия, българина ни на българин случи, ни на управляващи, ни на опозиция, ни и на ДПС. Измекяр до измекяра, мила моя, майнольо…

Afera.bg

«