« Върни се назад Публикувано на 18.07.2021 / 14:31

ДПС ГИЛОТИНИРА РАДЕВ. НА ЛЬОТЧИКА МУ ОСТАВА … ХЕРО МУСТАФА В СИНЕРГИЯ

След като днес сайта Пик пласира информация, че Румен Радев се е срещал с Ахмед Доган на Росенец, светкавично дойде и контрата от Ахмед Доган, не директно, а чрез близкия до него сайт „Епицентър.бг“.

Ето как:

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган не се е срещал с президента Румен Радев – нито вчера, нито онзи ден, нито когато и да било, както обяви една медия тази сутрин.

От избирането на Радев за президент среща между двамата не е имало – по никакъв повод.

Това научи Епицентър.бг от абсолютно достоверен източник.

От свалянето на охраната на НСО, което стана по нареждане на президента Радев преди година,  Ахмед Доган се охранява от частни гардове от охранителна фирма към ТЕЦ „Варна“, съобщиха източниците на „Епицентър.бг.

Превръщането на Доган в мантра за някои от родните политици става опасно за българската политика, защото започва стъпва на нереални взаимовръзки. А от там има опасност и от взимането на решения, които не се базират на истински фактори.

Няма промяна в отношението на ДПС към президента Радев, изразено от неговия председател Мустафа Карадайъ – Радев се превърна в разединител, а не обединител на нацията.

ДПС не е заставало и зад Николай Василев като кандидат-премиер на ИТН, защото още по време на Тройната коалиция не е подкрепяло неговата политика.“

Така на практика Доган гилотинира Румен Радев за втори мандат, рязко потвърждавайки позицията на ДПС към Радев.

Припомняме, че на президентските избори, когато Радев бе избран за президент, ДПС го подкрепи и даде своите гласове за него.

През есента на 2020 година Румен Радев направи опит за среща, защото: „Президентът узря за среща с Доган!“ /това е цитат от близкото му обкръжение съветници, които и днес кадруват/ и реши точно чрез нефелните си „съветници“ да осъществи такава среща. Начинът по който бе поискана обаче, и както „си я представяха“, беше толкова кретенски смешен и глупав, че очевадно така и такава среща не се състоя.

След това Радев се колаборира в сянка с Иван Костов и „десносектантите“ плюс маяманолова и присъдружни, на които разчита за „втори мандат“. Които обаче ще го използват докрая и накрая ще го врътнат.

В същото време чрез враговете на Нинова в БСП, начело с масоните на Гергов и Кирил Добрев, Радев успя да разцепи окончателно БСП и за „втори мандат“ ще разчита от „червените“ единствено на Гергов и Кирил Добрев и компанията им.

С „Има такъв народ“ положението също е сложно, като се има предвид Кой стои отзад.

Така на Радев поне му остава единствено Херо Мустафа, с която да редят синергия с дневния ред на САЩ.

Afera.bg

«