Публикувано на 08.06.2022 / 12:13

ДО ЮЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА!

Предизвестено министрите на „Има такъв народ“ напуснаха днешното редовно заседание на МС, заради актуализацията на бюджета. Ходът не е изненада, още повече, че в средите на ДПС още преди седмица вече категорично беше ясно, че правителството виси на косъм – едно, заради бюджета, и второ – заради Македония.

Знакът, който дават хората на Слави, които никога не правят нищо случайно, а с предварителна заготовка, е логично продължение на процесите, които са вече ясни зад кулисите на Властта.

В Президенството също са категорично наясно, че до месец юли правителството е аут. Гафовете на правителството били минали всякакви граници.

Е, да, де, ама тия идиоти, които побъркаха България, са дело именно на президента Румен Радев, който така и не намери грам смелост да се извини на българския народ заради това, че му ги натресе първо като служебни министри и после като управляващи държавата.

Радев вече готви следващ служебен кабинет, който като се има предвид „далновидността“ и „храбростта“ му ще е същия булшит, като досегашните.

Молим се само, дано не измисли заедно с Херо Мустафа “ в синергия с дневния ред на САЩ“ по-големи идиоти от Простотокиро и Кокорчо, които благодарение на Радев и Херо Мустафа нанесоха катастрофални вреди на България.

Afera.bg

Коментари 18 за
“ДО ЮЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА!”

 1. Днеска, днеска е деня!!! –“ Нощта ражда в тъмна прокоба ,вековната злоба на роба, своя пурпурен гняв величав“! Гео Милев п. „Септември“ Хващайте сопите и докато не бъдат пребити управляващи в България промяна няма да има.

 2. Алюзията с Остап Бендер е добра, но ползването на образа, пресъздаден от гениалния Андрей Миронов, за онагледяване на ПростоКирото като измамник, много го надценява! ПростоКиро е просто нагъл лъжец и гастролиращ аферист и крадец, без класа, син на Петко Циганина, и кукла на конци на Х.М., И.П. и фамилия Кирш.

 3. ЛАКОМО ДУПЕ ГЛАДНО СЕРЕ- Българска поговорка! Тия бая са се нагушили заедно с Менторите си!! Гешефтурата на територията гузно мълчи, а армията и полицията си чакат повишаването на заплатите! Още едно доказателство, че тук Мафията си има територия! Сигурно се надяват някой Сатана или Точка Ууу да ги „спаси“, ама не би..! Време Разделно дойде!

 4. „да не измисли по-големи идиоти“ ?
  Ми, че, то по-малки от къде бе, г-жа Томова?
  Онзи ден Ви писах за прекрасното качество на българина – „винаги готов за министър!“. Днес ще допълня, че и като идиоти сме „Големи“! При нас малки идиоти няма! Доказваме го 32 години! И само като си представя, как търсихме кусурите на професори, дори на академици, във ВНС, а сега с каква лекота приемаме отрепки от близо и далеч, съм възхитен от еволюцията която търпим. Задължително „еволюция“! Тъй като за революция трябва здраво дупе и големи топки, а тук сме доказани п…….!
  Жените сте друга категория, Господ здраве да Ви дава!

 5. Породажника със консула на територията ще сложат по-големи идиоти от тези,но по-малки от тях.

 6. Румен Радев-тоя кариерист….трябва да бъде сложен в чувал,бит с камъни и хвърлен в река Тибър. Това го пише с пълно съзнание и без лекарства, един майор от резерва,служил над 20 години в трудни места, в лоши битови условия,при много по ниска заплата спрямо „великите“ галеници -авиаторите.За предателство и поставяне на кормилото на колонията(нищо че е колония,все пак е България) на тотални некадърници и чужди агенти.

 7. Рицарят на плаща и кинжала,сивия кардинал гусин радев отдавна подготвя ген. янев за следващ премиер.Нищо ,че никой не го припознава като изявен държавник,а в момента ни трябва поне един Стамболийски,С НАРОДНА ДИКТАТУРА и пълноценен съюз с Русия,по примера на Белорусия.Какво ни пробутват поредното американско мекере,бездруго дали сега или след няколко години,американците ще се разкарат от Европа.ДПС ,нещо подозрително напира към властта.Турската армия може да се възползва от руската заетост в Украйна и да ни връхлети,за няколко дена може да отхапе югоизточна България.Тогава всичко друго ще изглежда дребнаво и незначително.

 8. На заседанието Киро Простото е подходил по харвардски – решава държавните въпроси, като че ли управлява фирма. Ударил е по масата и със злобен поглед е изкрещял, че в на България ще бъдат дадени няколко милиарда при условие, че ВДИГНЕ ЕМБАРГОТО СРЕЩУ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ. Казал е на участниците, че са тъпаци, ако не приемата това ПРОСТО условие, защото парите са по-важни от НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО.
  Част от депутатите („Има такъв народ“) са на ясно, че ако приемат ще срещнат НАРОДНИЯ ГНЯВ, а тези на БСП са заявили, че това няма да стане с тяхния глас. Тези на Атанасов „Гнома“ и Христо Иванов „Пинокио“ мазно са се съгласили с Простото.
  Това, че правителството на Простото ще падне е по-малкия проблем. По-големият е, ако пак на власт дойде Боко Тиквата или неговите хора и ако Киро Простото не влезе в затвора за предателската си политика и новите заеми.

 9. По-скапано не може да стане. Толкова некадърници на едно място! И тези на Слави са в кюпа, не ги изкарвайте далновидни.

 10. Аз пък се чудя кога ще стане и това във България да преместим посолството на САЩ на площад Слава на Русия Посолството на САЩ в Москва ще се „премести“ на площада на ДНР На московския портал „Активен гражданин“ приключи гласуването за избор на име за неименувания досега площад, на който се помещава посолството на САЩ в Москва.

  Повечето от гласовете (45%) получи опцията „Площад на Донецката народна република“. Правителството по-рано обеща, че ако това име спечели, друг московски площад или улица ще бъде кръстен на Луганската народна република.

  Опцията „Площад на защитниците на Донбас“ беше подкрепена от 32% от гласувалите, „Площад на героя на Русия Владимир Жога“ от 8%. Други 15% от анкетираните са за експерти, които решават въпроса за избора на име.

  В момента официалният адрес на посолството на САЩ в Москва е Болшой Девятински Лейн, 8. Сега, след приключване на официалните процедури, дипломатическата мисия ще се „премести“ на площада на ДНР.

  Источник: https://rusvesna.su/news/1654673926

 11. Не ми се иска и да си помисля , че ще има по-големи идиоти от тези.

  1. Аз мислех, че и от Боко и компания по-тъпо и продажно нещо няма, ама Кировците ме опровергаха.

 12. СВО на Русия в Украйна!!! Чрезвичайное Положение в САЩ!?!?!?
  Според Теорията на ХАОСа…когато Русия гърми в Украйна в Щатите …ВАЛИ ПОТОП!!!
  Явно НАС ще ни Удари Градушка!!!
  Много е убав Кирил ОстапБандерович!!!

  1. Da, ama molya da ne obizhdate Ostap Bender, che Kurcho Putkov i gaza mu ne mozhe da oblizhe!
   I sram i pozor za Zeleniya chorap, koyto taka se podigra i izdevatelstva nad Rodinata i Naroda ni!!!

 13. пада ама няма кой да го свали
  вече трябваше да е киреча..ама сащ си го иска.
  няма толкова предатели на глава от населението колкото в булгаристан

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *