« Върни се назад Публикувано на 12.10.2022 / 9:21

ДО ТАКОВА ПАДЕНИЕ ЕВРОПА НЕ Е ДОСТИГАЛА В НОВАТА СИ ИСТОРИЯ. РУСИЯ ИСКА МИР, НО ЛИБЕРАЛНАТА ТИНЯ ИСКА ВОЙНА!

Изписваме човешката история върху пясък, не върху скала.

Русия направи обоснован компромис с квалификацията „терористичен акт“ взривяването на моста. Допускам, че това се осъзнава от една шепа хора от целия свят! Да се направи реверанс към враговете е типичен руски похват, но той има много последствия. Именно заради тях световните лидери се събраха спешно, за да обсъждат следващите си ходове.

Дипломатическия ход на Владимир Владимирович е прочетен и всички разбират, че оттук нататък говорим за истинска война. Когато преди около месец време единствен в България казах, че в Украйна няма руска армия бях неразбран. Само преди броени часове същите думи каза Лавров от трибуната на ООН. В България не бях чут от когото трябва за съжаление и грешните политически и експертни решения не закъсняха.

Русия говори с езика на висшата дипломацията с прецизни военни средства, господа европейци. Време е да се замислите какво се случва и защо, докато все още имаме ход. В противен случай европейските лидери ще заприличат много на нашите политически джуджета, а съдбата на Европа ще зависи от милостта и снизхождението на руския президент. До такова падение Европа никога не е достигала в новата си история.

Русия иска мир приятели, но либералната тиня иска война!

От голяма европейска война ни делят броени часове и само шепа европейци разбират това. Следващата провокация срещу Русия ще завърши с катастрофални последици за няколко държави в които считам, че се нарежда и България. А такава английска провокация вече има подготвена и предстои, въпрос на няколко дни.

Поне вие няма да бъдете изненадани! Понякога и това е преднина.

Николай Марков

«