« Върни се назад Публикувано на 01.02.2011 / 22:21

До зомбитата на Трактора: Мил пардон, никога не падам на колене!

 

 

И така:

Името ми е Веселина Томова.

Никога не крия позицията си и не се свирам като шушумига зад гърба на някой, когато трябва да защитя някого и справедливостта.

Тогава, когато пазех гърба и защитавах Алексей Петров, повечето от ония, които пискат сега зомбирани, си чешеха половите органи под юрганите. Тогава, когато всички ги бе страх да споменат името на Алексей Петров, в очите му съм изричала голата истина, която той трудно преглъщаше.

Позицията ми за делото на Алексей Петров никога не съм променяла, но това не означава, че трябва да дъвча с упование модната дъвка, наречена „Трактор” – който ме познава, знае, че никога не падам на колене и не слугувам никому.

Това не означава, че ще скрия позицията си за безумията, които се сътворяват от кръга на Петров, това не означава, че трябва захласнато да каканижа едни и същи трафарети и банални глупотевини, за които си има вече до болка известен слугинаж.

Журналистиката, с която се занимавам не започва и не свършва с Трактора.

За разлика от всички онези, които анонимно квичат каква продажна курва съм, ще уточня, че познавам много добре Алексей Петров и това ми дава някакво преимущество да знам кой колко „честен”, „всеотдаен”, „безкористен” и „добър човек” е.

Свободата да мисля и да казвам това, което виждам е мое право.

Докато някои от екипните слуги броят пачки, правят шопинги в Швейцария, броят банкноти във „Веселото кебапче”, аз и мои приятели се пържим на истински огън и ни пращат взривове. Все заради Алексей Петров. Нищо, че онези там са „добрите”, пък ние сме „лошите”.

Само, че както беше припомнил култово моят приятел Любо Живков – тарикат мъж не писка, а онези, които познават мен и Трактора знаят, че тарикатът е той, а моята роля е мъжката.

Години наред съм се нагледала на зомбирани човечета, жалки журналистчета и „борци за правда”, упоени от хипнозата на тоя или оня.

Аз пиша и говоря това, което мисля.

Познавам поне четирима, които минават за предани /и сега!/ на Трактора и които го предадоха и продадоха още на първата права. Имам, уверявам ви, истински морални причини, заради които мога да го прецакам, но измекяр никога не съм била и няма да бъда.

Докато Трактора и Боко се менкат на караминьол и протежетата им дялкат мангизи, мишени сме ние – които наричате продажници, и по нас залагат взривове.

Да не мислите, че Трактора ще си го премести? Или Боко ще си го намести?

Истината е винаги отвъд лицемерните думички на Онзи, Екипния, който цинично ви учи, че на всеки ще му намери ролята.

Истината ми е по-мила от Трактора. И от Бащицата – Борисов.

Така че, мил пардон, зомбита!

Вчера лизахте задника на Борисов, днес на Трактора. Утре – на онзи, от когото непременно имате нужда за да избиете комплексите си, че нямате собствена позиция.

А иначе четете внимателно afera.bg – след време ще установите, че сме били удивително прави.

В случай, че можете да мислите с главите си. А не с ташаците си.

Толкова.

Веселина Томова

«