Публикувано на 29.11.2021 / 19:22

ДОЦ. МАНГЪРОВ: ЦЕЛТА НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ Е ХОРАТА ДА БЪДАТ НАКАРАНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ. ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ! ИДЕЯТА ЗА БУСТЕР НА БУСТЕРА Е АБСУРД И БЕЗУМИЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ИМУНИЗАЦИЯ Е ФАШИЗЪМ! МАТЕМАТИЦИТЕ ГОВОРЯТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ И ГЛУПОСТИ! СЗО УМИШЛЕНО ПРЕДИВЗВИКВА ПАНИКА И СТРАХ! /ВИДЕО/

доц. Атанас Мангъров пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ:

Това, което съм казал е, че този вирус така или иначе ще мине през цялото население на земното кълбо. Колкото и да се страхуваме, колкото и да се затваряме и крием, той ще мине през всички нас, независимо дали сме ваксинирани или не. И неваксинирани, и ваксинирани едва след като го изкарат ще получат този траен имунитет, който всички искаме да имаме.

За Омикрон и произтичащото от него затваряне на страните от Европейския съюз за хора идващи от Южна Африка, той каза следното: „В момента това, което се случва, показва, че нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено. Една от причините за това протрахиране на този епидемичен процес са неадекватните мерки – това затваряне, което само удължава агонията. Ако ние бяхме действали по нормалния начин, както досега при всички други събития, може би нещата щяха да са другояче.

За новия вариант Омикрон е характерно, че той е с коренно мутирал спайк протеин, като за да се получи такава мутация трябва да има мутационен натиск. Този мутационен натиск се осъществява от масовото прилагане на ваксините, защото те предизвикват образуване на антитела срещу най-стария спайк протеин – китайския вариант, и всъщност вирусът в стремежа си да оцелее и да продължи да се разпространява търси начини да заобиколи антителата, които са насочени към спайк протеина на най-стария вариант.

Очевидно действието на тези ваксини изветрява много бързо и се получават ваксинални пробиви.

Аз мисля, че този вариант вече е у нас. Това не е нов щам, това е нов вариант.

Епидемичният процес следва един и същ ход навсякъде – с обостряния и със затишия. Това, че случаите тук намаляха, не се дължи на въвеждането на зеления сертификат, а на естествения ход на епидемията.

Високата смъртност у нас  вследствие на боледуването от вируса, се дължи на това, че много от хората в нашата страна имат придружаващи заболявания.

Целта на зеления сертификат е хората да бъдат накарани да се ваксинират.

Това е природно бедствие, с което ние трябва да се научим да живеем. Хората, които са най-застрашени, трябва да се пазят. За съжаление се каза, че когато хората се ваксинират, те са защитени. Оказа се, че не е точно така.

Идеята за бустер на бустера – в контекста на ваксинацията, каквато има във Великобритания, е имунологичен абсурд и безумие.

Задължителна имунизация, каквато се опитват да въведат в Австрия, е фашизъм. Който иска да се ваксинира, нека се ваксинира.

На въпрос какво наблюдава той сред пациентите си, които са с COVID-19 и сред които има и деца, доц. Атанас Мангъров отговори по следния начин: „На децата, които имат COVID, обикновено им няма нищо. В момента от 110 легла имаме по-малко от 60 болни в момента“.

Ако продължаваме по този идиотски начин, ние унищожаваме децата си. За децата този вирус не е проблем, те трябва да ходят на училище, на градини, на лекции, на всичко. Трябва да живеят нормално“, каза към края на участието си инкфеционистът.

Целия разговор между Лили Маринкова и доц. Атанас Мангъров можете да гледате във видеото:

Afera.bg

 

Коментари 43 за
“ДОЦ. МАНГЪРОВ: ЦЕЛТА НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ Е ХОРАТА ДА БЪДАТ НАКАРАНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ. ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ! ИДЕЯТА ЗА БУСТЕР НА БУСТЕРА Е АБСУРД И БЕЗУМИЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ИМУНИЗАЦИЯ Е ФАШИЗЪМ! МАТЕМАТИЦИТЕ ГОВОРЯТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ И ГЛУПОСТИ! СЗО УМИШЛЕНО ПРЕДИВЗВИКВА ПАНИКА И СТРАХ! /ВИДЕО/”

 1. Безплатно е сиренето само в капана. Ваксините не само са безплатни, но и са задължителни, като никой не носи отговорнаст за причинените увреждания.Налагаха подписване на декрарации за доброволна съгласие,сега уж ги отменили. В същото време тестовете се ЗАПЛАЩАТ и то скъпо. Това са факти, които много убедително доказват, че запазването на здравето не е цел на системата за борба с пандемията. ЕП приема резалюция за създаване на фонд за обезщетение. Урсула, която разпореждаше задължителното ваксинира от което следваше ЕС да компенсира уврежданията, сега бие отбой, че това било само нейно мнение. Тя да не е каруцар на скърцаща каруца, макар при такова нейно поведениеи май ЕС наистина яко скърца и КОВИДА може бързо да я разпадне – да се разбягат колела, да се разподне рамката и т-н. Май е верен изразът – КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРИ!

 2. Винаги се очудвам, че коментарите не говорят за начало на фактите,
  а гадаят, обясняват странности от средата на филма, но лично мен ме
  интересува производството на вируси, варианти, щамове и как те се
  пускат и появяват в определено време и на избрани предварително места.
  Бих искал да видя и карта, на която е показано кога и къде се появяват,
  струва ми се ще бъде показателно и ще изясни целите за общия план.

 3. Тъй наречената СЗО е сатанинска организация, която е финансирана от най-богатите хора в света масони – сатанисти, поклонници на дявола, педофили, виновници за безброй опити с хора и убийства на деца и търговия с човешки органи и абортирани фетуси. Едни от дърпащите конците в нея са Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Клинтънови, фондациите на Родшилд и още много други богати бизнесмени с болни от омраза към хората мозъци, разследвани за престъпления срещу човечеството, уличени в ритуални убийства на деца, извращения с тях, принудителна кастрация на жени в Африка, Индия и Китай, принуждаване на бременни жени да абортират с цел да не надвишават „семейното планиране“ от едно семейство едно дете или се разрешава второ само, ако първото е момиче, като форма за контрол на раждаемостта. Те ни наричат „рака“ на земята. Твърдят, че човечеството е много и задължително трябва да бъде намалено с всички възможни средства – любимият начин на Бил Гейтс е чрез създаване на „ваксини“ предизвикващи заболявания, инвалидизация, стерилизация и смърт на невинни деца и възрастни. Изказванията им, можете да ги намерите в Интернет – те дори не се крият. Толкова са богати, че се мислят за богове и безнаказани. Финансират целия свят. Работят заедно с много като тях по целия свят затова действат мащабно. Доказателства много за това, който е жаден за информация по тази тема, може да отдели време да се осведоми. СЗО UNICEF и ООН са едни от техните организации, а в тях членуват още безброй НПО-та, създадени от такива хора и свързани с незаконна и престъпна дейност, прикрита на пръв поглед под красиви лозунги и думи, с които да заблудят …

 4. Нещата са елементарни:

  1. Ако има изплашени и болни ще има печалби от лечения ;
  2. Щом има печалби от лечения ще се иска те да неспират и да не се носи отговорност за увреждания;
  3. Ала за да не спират печалбите от лечения и да се увеличават следва да се поддържа т.1 /да има изплашени и болни/

  Няма логика при липса на изолиран щам на Сарс Ков 2/Ковид 19 да се говори за наличие на заразяване с тякъв вирус.
  Няма логика при горното да имамутации на този щам и няма логика хора да се заразяват и умират от тях.

  Болен си от грип ,но те пишат ,че си болен от Ковид 19 и това се преекспонира в световен мащаб вече две години. Всички симптоми на К19 са 1 към 1 с тези на грипа. Вече 2г. почти никой не говори за грип.
  Странна и интересна пландемия се разиграва по света…

  1. Ковидът не е грип. Сам го изкарах, при това тежко. Здрав и прав човек съм, от близо 8 години не бях боледувал от нищо.
   5 дни с грипоподобни симптоми, после рязко се влоших, вдигнах над 39 градуса температура, ниска сатурация, двустранна пневмония, 4 седмици болнични, 3 антибиотика и кортикостероид, че да си стъпя на краката. И белите дробове още не са възстановени напълно. Доста хора го изкараха като мен. Това мисля, че беше делтата.
   Изобщо не е безобиден грип.
   Но нова не е причина да се всява страх и ужас сред хората и да ги принуждават да си инжектират експериментални препарати с недоказано действие и неясни странични ефекти.
   Покрай пандемията лъсна колко ни е зле родното здравеопазване, не че не си го знаехме и че на Запад фашизмът така и не е бил изкоренен.
   За едни пари едни фюрерчета са готови на всичко. Ама като ни отнемат свободата, работата, парите и нямаме какво повече да губим как точно ще ни спрат, като отидем да им търсим сметка дали са наясно?
   Препоръчвам на всички дето предлагат диктатура да си припомнят съдбата на Дучето и Хитлер, ей така да си имат едно наум…

   1. Вярвам ти, защото и аз бях 10 дни на домашно и след 10-тия ден ме смъкна защото вдигнах тежък товар и вдигнах 39 гр. После влезнах в ковид отделението и да се сдобия накрая със“ зеления сертификат“, който става само за бърсане на седалищните части./*
    Около 40-ия ден направих антитела тест и всичко е наред.
    Гадно е , че всичко това се знае с преболедувалите и изградили имунна защита , но се премълчава от квадратните глави, поддържащи т.н пандемия за да пълнят джобчетата и тези на лабораториите, които пак са техни.

 5. Вече трябва да е ясно – не е въпросът за здравето, вируса или живота. Всичко е план за контрол, поробване, извличане на това, което им е нужно. Те са по-опасни отколкото сме предполагали. Но коя е силата, която ще ги спре? Това трябва да търсим!

 6. Защо няма аутопсия на починал „уж“ от ковид???
  Аз това искам да знам.Моя позната почина от рак ,написаха я че е починала от Ковид…Съпруга и поиска аутопсия,казаха че е забранено…..От кой бе ,питам аз …

 7. Във Фейсбук гледаме видеа със страшни разкрития относно действието на ваксините върху кръвта на ваксинираните, което се дължало на този графенов хидроксид. Защо никой от лекарите, професорите, агитаторите на ваксините не се хвана да разясни на нас- непросветените – това вярно ли е или са просто конспиративни кьорфишеци, измислени от антиваксърите. И тогава, като знаем истината да се ваксинираме или да откажем безплатната отрова!!!

 8. Минаха двадесет месеца от началото на тази история. За всеки средно интелигентен човек медицинските аспекти отдавна са ясни. Това е претекст за установяване на НСР. Не виждам смисъл достойни хора като доц.Мангъров да продължават и да продължават да обясняват едно и също на замаените от пропагандата и лъжата . Който е прогледнал , вече е прогледнал. Ковид-идиотите са неспасяеми, те са секта. Нормалните хора трябва да си зададат други въпроси, а на тях не Мангъров трябва да им дава отговорите. Къде е Световният щаб на ковид-фашизма ? Кои в действителност движат глобалната диктатура ? Очевидно хора като Гейтс са само фасада пред истинските сценаристи …Какви стоят на върха – хора или НЕхора ? Как се спускат нарежданията и каква е структурата на ковид-мафията ? Как успяват да опазят досега Омерта ? Защо не изтичат достоверни информации за Плана ? Защо не си дават особен зор да оборват „конспиративните теории“ ? Какви зависимости прилагат към местните политици ? Какви са ставките на подкупите към публичните фигури, които пропагандират ковид-фашизъм ?… Докато не се разчоплят тези въпроси, съпротивата ни ще е неефективна и на сляпо.

  1. Прав сте. Абсолютно. Но това не всеки го може- да си сложи главата в торбата. Непрекъснато загиват учени при странни обстоятелства. Последните случаи са от Словения и Германия. А и как беше- „по-добре жива лисица, отколкото мъртъв лъв.“
   За мащабите на България и в сравнение с болшинството му колеги- той все пак е герой.

 9. Аз аплодирам кардиолозите,невролозите,уролозите,ендокренолозите,гастролозите и други медицински специалисти,които ни лекуват в тези тежки времена,без да получават ковид-бонуси и да обикалят телевизионните студиа. Те са в отделенията си ,те са с нас.

 10. Стига с този фашизъм .. ТОВА СИ Е ЧИСТ БОЛШЕВИЗЪМ КОМУНИЗЪМ .. кажете си ги бе афера – КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ КОМУНИЗЪМ

  1. Драги, сега че си фашист и това те дразни просто трябва да поемеш изтината!

   Болшивизма е нещо съвсем различно и една то разликите е че същия не подпомага капитализма, а виж фашизма и нац. социализма точно това правят!!

 11. Преди години едно мнение от политически форум, вярно и до днес, вечно: От двеста години германците се набутват непрестанно в киреча и ние бодро с тях.
  Фашизмът не е умрял, само е станал по-уродлив. Това е.

  1. той е при италианците фашизма, а нацизма е при германците!

   И на двете места в момента точно това се прави !!

 12. Фашизъм в най-уродливата си и гнусна форма-медицина и грижа. Във филмите за войната навремето, това най-силно ме отвращаваше и плашеше, бях дете и си мислех за късмета да се родя след войната….. А то какво стана…..

  1. Да ти имам късмета!
   На война, на фронта, до теб са приятелите, отсреща врагът!
   А, днес…

 13. Тези които седем години мълчаха и се спотайваха, строейки си къщичка за гости на гърба на народа, докато холерните, спинозните и еболните нелегални бежанци осраха всяко кътче на Европа, сега нямат право да си отварят устичката. Да продължават да си мълчат.

 14. Абсолютно прав!
  На 6 ноември бях диагностициран с КОВИД. Два дни по-късно и жена ми. Да неприятно е да си болен особено когато вечерта вдигнеш температура до 38.4С . Никой от нас не е ваксиниран. Пихме витамини: Д3, С, Цинк и парацетамол за температурата. Почти не кашляхме. Аз дори не загубих вкус и мирис. Жена ми имаше силни мускулни болки и загуби мирис и вкус. Но това беше всичко. Аз съм 60+ а жена ми 50+. В къщи има бебе на 1г което и не разбра за вируса. Само 4 дни с хрема и няколко дни покашлюваше. Това беше всичко!
  И сега истерията за Омикрон. 170 човека са заразените в света но вече засилват мерките. СЗО Ще обсъждат мерките! Идиоти! Новите щамове ще бъдат все по- заразителни и все по-безобидни докато коронавирусът се превърне в стандартен вариант на грипа.

  1. Този е ВАРИАНТ а не ЩАМ!!! В Ю.Африка има само 22-ма с него. От месеци там се опитвали да го идентифицират и когато успели ПАНИКАТА в Европа започна!!! Нищо опасно!!! В Ботсуана го изолирали от 4-ма двойно ваксинирани китайски дипломати които са го имали реди да влезнат Там!!! Пийте по малко Горчив Пелин и Блатен АИР…ПОМАГА!!!

 15. Когато имаш автоимунитет по естествен път организма ти казва -А…ето един от фирмата Корона и го атакува …за него няма разлика кой модел е от серията КОРОНА…При уж ваксинираните тази функция вече е разформирана!!! При тях действа така …От Короната е но не е моят Модел …да влиза!!! Както при Грипът- мунизирал се за А но се разболява от Б !!!

  1. В общи линии, макар и по-друг повод, един голям американец го обясни, докато бе жив, мир на душата му.

   https://www.youtube.com/watch?v=ysHIPxbdDno&t=480s

   П.П. Витамин Д са патроните за калашника, така, че барута сух и повечко боеприпаси на кръста 🙂

 16. Вирусът е само средство и оправдание за „обнулението на Шваб“ и за новия световен ред.
  Проф.Иво Христов, запознайте Вашия началник, т.е. президент с тезите на Фурсов, че сякаш не е в час с аферата на века! (Или просто се преструва- като неговите колеги.)
  P.S. А доц. Мангъров…Истински мъж и рицар на новото време!

  1. Както казва д-р Тодоров- ваксините не са ваксини, а ваксинираните са участници в експеримент. Докторът „кърти мивки“ в интервюто за сп.“8″. https://youtu.be/tIjDd58MNuA

 17. В Германия и Австрия все по-често виждам коментари, че кръвта на много хора с 2 и повече дози е гъста като желе, даже днес една германка писа като мармалад. Казват и за много случаи, в което не може да се вземе венозно кръв с игла, защото кръвта не минава през иглата на спринцовка. Някой виждал ли е с очите си такова нещо при двойно или тройно боцнати? Ако това е вярно, значи наистина има графенов хидроксид и тези хора буквално са пътници…

 18. Мой познат почина от инсулт.Писаха го, че е умрял от коронавирус.
  Лека му пръст на него, а на диагностициралите причината за смъртта му като коронавирус пожелавам кошмарни нощи и пъплещи армии от издължени вируси в задниците им.

 19. Т.е. имунната система е обучена да произвежда антитела към първия вариант. Новия вариант може въобще да го пропусне. Или ще си произвежда старите антитела, които в случая няма да вършат работа…. Имам близки, които са набодени. Господ да ги пази.

  1. това с обучението може вероятно да се говори за препаратите които сега се използват за ваксини

   Вие направихте този вирус като еболата, чумата и други такива опасно истински!!

 20. Западняците а и нашите политици СОЧЕЙКИ ни С.Корея с нейната ВЛАСТ и Концлагери ми приличат на ПОЧТЕННАТА Дама която ни сочи за НАЗИДАНИЕ кварталната КУРВА но при първа възможност си СВАЛЯ ГАЩИТЕ за да е като НЕЯ!!!

 21. Мангъров е ясен. Респект разбира се. Ваксинацията е нон сенс. Въпросът е обаче, докога гусин Радев, който пръв пропагандира фашизма, като национална доктрина, ще продължава да се крие. Нали не си мисли, че хардвардските клоуни ще успеят да разфокусират обществото. Да го разменят да. Това вече успяха. Но това е върха на възможностите им. Така че, гусин Радев вие сте на ход. Но такъв, като цяло нямате. Освен един. Да напуснете президентството и политиката незабавно.

  1. ми той от първия ден в който застъпи като президент -резидент основната му дейнност е да се крие!
   Някаква нова инициатива да сте чули да е излезнала от сградата в която пребивава която да ев полза на българите??

 22. Шеф Манчев вместо да ги даде тез измекярски ресторанти на прокуратурата, за да ги затворят, защото там бъка от болести, той си прави шоу. После, коронавирус имало. Ами ще има, скоро и холерата ще дойде.

 23. Мангъров пропусна да добави ,че има вероятност голямата смъртност в болниците се дължи на „кислородно отравяне – Хипероксия“ вследстрието на обдишване с висок процент кислород. Днес баба ми почина в болницата след 25 дни лечение от ковид. умът ми не го побира как лекари могат да допуснат това да се случва !!!!!!!!!!!!!!!!! Няма ли някой да разследва !!!!!!!! Не ! Просто ти дават буркан с пепел !!!!!!

  1. При ПРОТОКОЛНОТО Лечение спуснато от СЗО виновен е само БОЛНИЯ че не е ИЗДЪРЖАЛ ПРОТОКОЛА а не самия ПРОТОКОЛ че е ПРЕСТЪПЕН!!!

   Моите съболезнования!!!За 25 дена вътреболничните ИНФЕКЦИИ си вършат работата а тях НИКОЙ не ги лекува по ПРОТОКОЛ!!!

  2. близо сте!

   Потърсете на председателя на БЛС д-р Маджаров какво казва и олеснява как се лекува заразяването интервюто в ТВ Европа рано сутрин в събота .

   Намерете го и ще разберете как се лекуват хората в БГ-то и това е практика на всякъде!

  3. Проблема с кислорода е в това,че в новооткритите отделения пускат директно газа.Той трябва да монава през устройство с вода за да се овлажнява.Майка ми преди година имаше дихателни проблеми и взех кислородна бутилка за да й помого при нужда.От начало свързах маската директно с изхода от бутилката и тя дишаше.В разговор с личният лекар ми каза , че е задължително овлажняване в противен случай ще се изгори белия дроб.Направих приспособление от твърда бутилка от безалкохолно 0,5 л и кислорода преминаваше през вода.Повече от година използва кислород и нямаше никакви проблеми.

  1. Това за ваксините и мутацията на вируса, Мангъров го каза още при първата ваксинация, която се направи. До сега за всичко се оказа прав! Е, няма усмивката на харвадския мошеник и осанката на хасковския каун, но най-важното е, че е нормален и знаещ човек, а не идиот като тях!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *