Публикувано на 02.01.2021 / 17:45

ДОЦ. МАНГЪРОВ: МЕРКИТЕ ЗА ЗАТВАРЯНЕ СА БЕЗСМИСЛЕНИ! ЗАМИТАТ ПОД КИЛИМА КАКВО МОЖЕ ДА ОТКЛЮЧИ ВАКСИНАТА, ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ Е ПРОУЧЕНО! /ВИДЕО/

Доц. Атанас Мангъров за мерките и ваксините:

afera.bg

 

Коментари 17 за
“ДОЦ. МАНГЪРОВ: МЕРКИТЕ ЗА ЗАТВАРЯНЕ СА БЕЗСМИСЛЕНИ! ЗАМИТАТ ПОД КИЛИМА КАКВО МОЖЕ ДА ОТКЛЮЧИ ВАКСИНАТА, ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ Е ПРОУЧЕНО! /ВИДЕО/”

 1. Да си бият ваксината в която искат анатомия на тялото, най-добре в задните части. Достатъчно видеорепортажи има как политиците по света се „ваксинират“ – с празни спринцовки или без да ги бодат. И на най-глупавия стана ясно, че цялата история с този Ковид е една измама, сътворена за поробване на хората и за превръщането им в уплашено стадо животни, както и за колосални далавери за трилиони долари/евро. Не, че Ковид не съществува – той съществува и е ясно, че е генно модифициран. Но той не е смъртоносен. А ковид-идиотите, които имат желание да се ваксинират, по-добре да се опомнят навреме и да не рискуват живота и здравето си. Защото вероятността да се разболееш или да умреш от тази измамна ваксина е по-голяма, отколкото да се разболееш или да умреш от Ковид-19,20,21 и какъвто си номер там му измислят за настоящата година. Не виждате ли, че фармафията е най-гнусната от всички видове мафии, съществуащи по света и тя е в пълен унисон със сатанистката политика на всякакви глобалисти и либерасти.

 2. някой ще потърси ли отговорност за смърта на 7,644 инфицирани
  при условие че инфекцията се „лекува“ ( намаляване на вирусния товар ) в начален стадии
  а все още няма единен РЗИ протокол за лечение

  1. Така е в целия свят, лекарите нямат определен протокол за лекуване на инфекцията, а има доста лекарства за първите дни… в болниците са по-ориентирани.

 3. Отвори очи и не забравяй. В последните години, поради развитието на антибиотиците и медицината, бактериалните зарази са ограничени до минимум(разбира се това не е вярно за България, където все още умират хора от следоперационни бактериални зарази по причина климата, просташкото ниво на лекарите и обслужващия персонал в болниците ни, както и използването на най-елементарните и стари като генерация антибиотици). На мястото на повлияните зарази от развитието на Западната медицина се появяват нови, за които досега медицината не е създавала лекарства. Ето това е механизма на проявяване на т.н. „корона вирус“. До определен момент, последният вирус е нямал шанс за мутации и атака, защото е бил изместван от вече победените инфекции. Това е историческото развитие на ситуацията. В момента се изготвят адекватни лекарства и срещу тази зараза, но за това са необходими няколко години. Когато тези факти не се разбират от местните дебили се случват подобни на тези интервюта от изключително хитри и долни политически престъпници – крадци и оператори на власт с произход от червените ДС и БКП среди, доколкото всичко в РБ е доминирано от подобни малоумни изроди, достатъчно подли, хитри и престъпни селяци с измислени дипломи от времето на „техния“ цървул-комунизъм. Но, подобни местни изроди с времето и с развитието на обществото ще изчезнат, лошото е, че семето им се ползва от благините, крадени от тях, по тази причина е напълно задължително да си извърши лустрация и национализация на имуществото спрямо хора като Борисов, този пикливец и цялата политическа каста – незабавно, а за престъпниците и затвор.

 4. На 29.12. около 100 човека от цяла Русия- представители на Асоциацията на независимите лекари, на Лигата за защита на пациентите и др. пристигат в Москва, за да дискутират с Главния санитарен лекар Анна Попова и за да й връчат хиляди подписи с искане за прекратяване на ваксинирането и носенето на маски…https://youtu.be/XcireykYEFY

 5. Отваря се възможност за узаконяване на гейбраковете.

  Във втория и третия етап от изпитанията на ваксините ще участва цялото Човечество.

  Вашингтон не вярва на сълзи.

  Едно е ясно- Здравната система ще си отдъхне преди да издъхне.

  Шукрито си направи нова татуировка – ,,Смърт на пенсионерите“

  ,,Всеки нов щам пирон в ковчега на демокрацията“

  Щом имате проблем с интелекта,на помощ идва изкуствения интелект.

  ,,Болат ме зъбите“ и … акъла.

  Венсеремос.

 6. Изгледах цялото видео и ми натрапчиво ми се стори, че доц. Мангъров и Румен Петков доста са смекчили тона! Срещу това яростно, безпардонно и брутално насаждане на страх, параноя, хипохондрия и проваксинационна рекламна истерия трябва да се отговаря още по-дръзко и безпардонно! Така трябва да се отговаря и на очеизвадната извратена корупция, която покоси за нула време цели правителства и здравни власти по целия свят! С железни аргументи и без заоблени фрази. Не ми се иска да вярвам, че двамата са се подали на страх или някакви други причини, за които можем само да гадаем. Дано да е просто от празнична умора. Здраве и непокорност на всички!

 7. КАКВО е COVID-19 ?!

  Това е преди всичко – ПУШЕК, МЪГЛА, ДИМНА ЗАВЕСА, които прикриват опита на ГЛОБАЛИСТИТЕ – САТАНИСТИ, да наложат НЯВИЯ СВЕТОВЕН РЕД на Земята!
  За да се задейства такава глобална измама, трябва да се знаят и разбират добре страховете и слабостите, както на обикновените хора, така и на властта.
  Има две тенденции в медиите: някои нагнетяват постоянно страха, докато други се опитват да го поизгладят, което свидетелства и за ожесточената борба вътре в самите елити. Политиците си играят на COVID с цел хората да бъдат чипирани и ваксинирани за тотален контрол.
  През последните векове се водят непрекъснато – Финансови, Икономически, Информационни, Геополитически, Студени и Горещи Войни.
  Светът е обезумял.
  Световната олигархия и клептокрация е в паника.
  Единственото сигурно нещо за сега е, че светът много бързо
  се приближава към „края на играта“ – end of the game.

 8. Пелоси внесе Законопроект в Сената…да ОТПАДНАТ …баща…майка…син….дъщеря…и т.н. всичките нарицателни за роднински връзки и да се заменят с ДЖЕНДЪРидеологията…ТАКА че КОРОНАТА не е само ПОЛИТИЧЕСКО ОРЪЖИЕ но и ИДЕОЛОГИЧЕСКО…защо да се ваксинираш след като това ставаш заразоносител но не си в КАРАНТИНА…

 9. Assembly Bill A416 –Попкутев да го ПРОЧЕТЕ и АНАЛИЗИРА…това е КОЕТО ИДВА и при НАС…стига сме ПРЕТОПЛЯЛИ МАНДЖАТА…

 10. Един учен прави собствено офлайн тестване, откривайки щамове на COVID, които изглеждат доста сходни с тези на обикновения грип. И така, грип ли е или COVID-19? One America’s Caitlin Sinclair има повече от Ню Йорк. Http: //www.youtube.com/watch? V = NHqSVmQQdh0

 11. МЕРКИТЕ ЗА ЗАТВАРЯНЕ ЩЕ СА ЕФИКАСНИ, когато бъде затворен и дебелия задник на Тиквата.

 12. И КВО СА ЗАТВОРИЛИ ЗАТВОРИХА КРЪЧМИТЕ , ТАКСИ КОМПАНИИТЕ ЦЯЛА НОЩ НЕ СМОГНАХА ДА ТРАНСВЕРИРАТ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СИ ГОСТУВАТ , ОТДЕЛНО МАСА КРЪЧМИ РАБОТИХА НЕЛЕГАЛНО , ГРЪНЦИ СА ЗАТВОРИЛИ

  1. кпп-та…маски…нелекуване на некороновани…затворени училища…детски градини…унверситети…граници и т.н….да не опростявме нещата на кръчмарско ниво…

   1. Ами тя цялата“Пиеска“ си е на кръчмарско ниво.Как да я разглеждаме?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *