Публикувано на 14.09.2021 / 13:42

ДОЦ. МАНГЪРОВ: КОЙ ВСЪЩНОСТ ЛЪЖЕ И ЗАЩО ЛИ ЛЪЖЕ ТАКА?

Голям скандал! Уличиха Мангъров в лъжа за ваксините и жертвите от К-19 у нас

„В Инфекциозна болница няма нито един починал ваксиниран пациент“, съобщиха от лечебното заведение

„В Инфекциозна болница няма нито един починал ваксиниран пациент“, съобщиха от лечебното заведение, цитирани от БиТиВи по повод твърдения на доц. Атанас Мангъров, че такива пациенти е имало.“

От началото на ваксинацията в Инфекциозна болница няма пациенти, които да са били ваксинирани и да са починали“, уточнява проф. Татяна Червенякова, директор на лечебното заведение в София.“

===

Кой всъщност лъже и защо ли лъже така?

Последният ваксиниран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, почина преди 3 дни в реанимацията на болница „Токуда“. Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме беше съпруг на нейна близка сътрудничка. Инфекциозна болница имаше реанимация, но сега няма. Заслугата е до голяма степен и нейна. Ако професорката или някой иска сведения за други ваксинирани лекувани в клиниката да заповяда в нея.

доц. Атанас Мангъров

Коментари 57 за
“ДОЦ. МАНГЪРОВ: КОЙ ВСЪЩНОСТ ЛЪЖЕ И ЗАЩО ЛИ ЛЪЖЕ ТАКА?”

 1. Всички болници, в които няма починали от Ковид ,трябва да се закрият !

  Венсеремос.

 2. Нова ТВ не са подлоги, а собственост на ЦРУ, през United group.
  Подлоги са бТВ и БНТ. И всеки, който взема пари, за да прокарва корона ваксинизъм.
  Доц.Мангъров е просто един от малцината с разум и съвест.

 3. Помните ли „Беглецът“? И там се трепаха за някакви хапчета и естествено за много милиони. В живота винаги е по страшно!

 4. Вече ви останаха 28% Органичен интелектуален потенциал !
  Пазете Го !!!

  Венсеремос.

 5. Както се пита един мой приятел: „И колко да е страшен този вирус, след като за предпазване са му достатъчни само вода и сапун, и кърпичка на нос:-(??

 6. Група АББА много отдавна изпяха песента на индустриалното общество “ Money, money ……“ , а след тях и „френския „певец Кон Дьо у нас !

  1. Първо беше Лайза Минели, „колега“, в „Кабаре“ на Големия, Боб Фос. От 1972, нищо ново, за Човечеството, което вече е на път да не е такова.

 7. Защото няма заразени. Няма вирус, само химия. Умират най вече ваксинираните.

 8. леле како – Мангър…., пардон – Правителствена, на Световното Правителство Тактика, кално брашно, винаги за сметка на ма’ряла…

 9. Разболяват се и умират и ваксинирани,получаваме свидетелство от първа ръка.Защо тогава се абсолютизират ваксините ,приписват им се магически свойства,в най-добрия случай имат частичен и краткотраен ефект..Защо на запад са така настръхнали и въвеждат церберски мерки,като се хвалят с висок процент ваксинирани,това не е ли поредният парадокс.Пренебрегнаха мнението на Люк Монтание,че ваксините пречат за създаване на масов естествен имунитет,като тренират вируса и го карат да се приспособява,а същевременно никоя ваксина не дава каквито и да било гаранции .

  1. Докторите станаха политици а политиците Доктори!!!Всичките заедно-Бизнесмени!!! 19 милиарда досега спечелиха Пфазерите!!!Колко му е една трета да ги раздава за Лобисти!!!

 10. https://www.youtube.com/watch?v=C-fJjQTAPso
  Темата за изкуствения интелект, нейното нарастване, явно е обратно пропорционална на естествения човешки интелект……
  Ръководителят на една държава трябва да има душа…….
  Дали този свят ще има душа…..
  Ваксинационният расизъм се превърна в политически инструмент……
  Килърите останаха безработни……
  Поколенията след нас ще имат старчески спомени!!!

 11. глупостта е дар божи но не трябва да се злоупотребява с нея , т.е. който вярва на истината за ковид-19 или е много ама много глупав или не поддържа връзка с мозъка си . лошото е че теи които трябва няма никога да си понесат отговорност за този ГЕНОЦИД – това е

 12. КОБИД-КОВИД на еврейски иврит ТЕЖЪК, МАСИВЕН ,нещо с тежки масивни последствия
  Еврейските думи хващат много дикиш 22букви от иврита са космичен код и имат огромна сила да създават реалност от вселенския вакум

  1. Адолф, само за това мислеше! Как да им го начука тоз вселенски разум!

 13. КАКВО ЩЕ ДРАСКАТЕ ПО ФОРУМИТЕ КАТО ВАКСИНИРАНЕТО СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО?
  В САЩ И ФРАНЦИЯ ВЕЧЕ Е!!! ТОГАВА МОЖЕ БИ ЩЕ ЕМИГРИРАТЕ В РУСИЯ ИЛИ В С.КОРЕЯ ?

  1. Нищо няма да драскаме, просто ще си умрем като човеци, не като тюфлеци, „дедо Пене“!
   Поздрави на баба Пена!

   1. P.S. Дядо Иване? Г-н 100ян Лозински, къде сте? Защо ми казахте да не ви оставям в лапавицата, след като самите вие не пишете?

    1. Мария,
     Политическият трилър е толкова скоростен, че не успявам да го следвам. Пък и ми е интересно докъде ще стигнат ваксофашистите. Честно казано ми е жал за тези по върховете. Народът не иска, а на тях им изискват. Както винаги Мангъров е прав. Хванах се на бас, че истерията няма да свърши в края на годината. Само не съм прав.

  2. Дедо, що не пратиш щерка ти да ме ваксинира насилствено, да видим кой кого?
   В края на краищата, Бижиите закони няма как да се отменят от нещото наречено държава, което всъщност е турско-краварска колония е на никой не му дреме какво ги задължава някаква си продажна колониална администрация.

  3. В Щатите е задължителна освен за Сената сътрудниците там и Съдебната Власт??? Интересно Задължение!!! 70% от армията там няма да се ваксинира??? В информацията преди една година за внесените брой ваксини за някакви си 4500 дози в графата какви са не е отбелязано нищо!!! Може ли някой да предположи че нашите политици и папагалите Коронадоктори са толкова героични че да се боцкат с експерименталки???
   Лозунгът вече е-
   Който не се боцка е Демократ и враг на Шваботроцкизма!!!

  4. Защо не? Французите наричат Русия последния остров на свободата. Нашите помиярски медии мълчат за света като непоръбени сливи.

  5. Нещо не сте доразбрал . Няма задължително ! Да , правят се опити да бъде задължително за определени групи , но засега неуспешни !

 14. Генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, д.м … :

  „Ако нямаше овце, нямаше да има вълна. Нито първа, нито втора. За трета и четвърта вълна да не говорим.
  Каламбурът се е запазил и в превода.“

  1. Имаше такъв немски лекар Йозеф Менгеле по време на нацизма, който провежда медицински експерименти върху затворници от концентрационния лагер Аушвиц по време на Втората световна война. След войната той се скри и беше най -търсеният нацистки престъпник. Защо? Защото в онези дни съдилищата считаха медицинските експерименти върху хора за престъпление, за което няма давност.
   Но сега не е тогава!
   https://www.youtube.com/watch?v=kPNQDNMw7Ro

   1. Менгеле си доживява добре в Аржентина, няма нужда да го мислим.
    Нали знаете за многобройните руси и синеоки близнаци, които се раждат в градчето, в което докторства „скромният и възпитан“ европеец…

 15. Част от статията за – Форумът на “Белите халати”: Райън Коул за погрома на медицинската наука

  „Като лекар Коул уверено казва, че лекарството, което се инжектира в човешкото тяло, не е ваксина. Това, което сега се нарича ваксинация, е въвеждането на шипов протеин в тялото, но без тялото на вируса: „Шиповият протеин циркулира с кръвта ви и навлиза в много органи в тялото. Когато лабораторните животни са били инжектиран с този шипов протеин без тялото на вирус, той причинява същото заболяване като КОВИД-19. Същото увреждане на белите дробове, увреждане на кръвоносните съдове, сърдечни нарушения, мозъчни нарушения. Протеинът на шипа е токсин. Нека ви попитам отново: защо инжектираме в човешкото тяло нещо, което е токсин? Това е токсин. Причинява заболяване. Това не е ваксина. “

  https://pogled.info/svetoven/forumat-na-belite-halati-raian-koul-za-pogroma-na-meditsinskata-nauka.133994

 16. Паяжина на лъжата: https://youtu.be/tieS4fSoH_U
  P.S. Така нар. мерки по света и у нас не са измислени заради вируса. Вирусът е измислен заради „мерките“. Дали става въпрос за медицина, а, Бачо Кольо?

 17. Сутрин, хвърлям по едно око и ухо към екрана на ТВ – обработката върви с пълна пара! Жалко е, но ТВ-човеците вярват! Те отдавна не четат, не се срещат с хора, не дискутират, не търсят истината, а вярват на екрана. Както вярват, че ще осмислят скапания си живот с бързи кредити, силиконови цици и джуки и хапчета за ерекция. Книгите, ако ги имат, са им само декор в библиотеката, макар, че вече и „декора“ не се среща. А, една радиостанция, която слушам от години, така обърна палачинката за една година на тема „Ковид“, че наистина не вярвам на ушите си. От трибуна на истината, стана трибуна на най-гадната манипулация във всичките си рубрики, дори в спортните!
  Затова Бъди жив и здрав доценте!

 18. Трябва да се възползва от правото си на отговор в същите медии, иначе ще го разпънат.

  1. Благодарим, честит и на тебе ! Да си жива, здрава и щастлива !

 19. Смел човек със собствено мнение! Никой не можа да го пречупи духовно! Този човек трябва да се пази много – необходим е на България дори и само за това, да заяви високо че има и една друга истина, която се крие официално!

 20. Лъжат всички- начело с най-главните, чиито акционер е (Де)бил Гейтс. Такива като въпросната професорка са жалки подизпълнители. Хора сервилни, продажни- със слаба воля и дух.
  А защо ли? Заради „новия дивен свят“, който са ни подготвили. Светът на Антихриста.

 21. Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години❗
  ⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
  Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗
  https://thebulgariantimes.com/Д-р-Чарлз-Хоф-Експерименталки-гаранти/

 22. Стара БГ поговорка: “ Който лъже – на въже!“
  а който не лъже – на две!
  А Христо Ботев писа: Свестните у нас считат за луди.
  Мангъров не е луд за връзване, но на някои му се ще да е такъв!

  1. Ами ако се окаже, че всичко, което прави този инфекционист-милионер е само заради фикс идеята му да стане шеф на Инфекциозна болница, на мястото на тая Червенякова? Ами ако неговото е обикновен кариеризъм, а антиваксърите го обожествявате? Тогава? Не познавате човешката природа ли? Не виждате лицемера, нагаждача? Не можа да се пласира за депутат, но е толкова самовлюбен, че няма как да слезе от сцената доброволно! До 2020 г. доц. Мангъров беше канен в медиите, за да настоява децата да бъдат ваксинирани! После се обърна, понеже видя възможност да си постигне целите и да седне на шефския стол, не не му се получи! Ами Чорбанов? Той е против ваксинирането, но през октомври на международен форум ще представи неговата…..ваксина!
   Какво правеха Ива Христова и Мира Кожухарова миналата година и къде са сега? Миналата година драпаха за постове, сега ги заеха и ще се изтрепят да проповядват ваксинацията! Защо вярвате на такива амбициозни злосторници? И не, никого не карам да се ваксинира! И не, не може да е насила! Всеки сам решава! Аз съм от „сухите съчки“ на Мангъров и можете да ме изтриете!

   1. Защо някой да те трие за да заличи глупостите, които си написала отчетливо!

    1. Имаш самочувствието, че всяко мнение, различно от твоето, е глупост? Я пак!

   2. Еврева , ти не си проста , не си тъпа , не си заблудена , не си долна , не!
    Ти си нещо по – лошо от всичките тези!!!

    1. Преди време по форумите преобладаваха хора в крайни състояния, от типа или/или! Напоследък, обаче, двете основни групи са на затъпелите и платените! От моя гледна точка да си платен звучи по-престижно! Не ли?

     1. Не е едно време.
      Както е видно от твоя случай, времето е сегашно!
      Но така е със фесовете в бука.

     2. Платена ли си Текла, или си плюеш по убеждение!

     3. Ако се напишеш „Аз, Клавдий“, ще ти отговоря!

   3. Следя изявите на доцента от самото начало на псевдопандемията, да, наистина имаше подобно участие с призив за ваксинация, но самият още не не знаеше що за ваксина е това..

    Факт 1: Думите на Мангъров, че като си помисли как хората ще загубят свободата си, го кара да настръхва, не слизаха от устата му през тези години на терор…

    Факт 2: Той отдавна би се продал като останалите, но не го направи.

    Чорбанов е опит да ни ваксинират с РНК ваксината, като си мислим, че е родна и безвредна… отдавна разбраха, че им нямаме доверие, затова си мислят, че антиваксър ще ни вакса по втория начин, както ни излъгаха с Радев. Не вярвам на никой свързан с ИТН, след интервюто на Слави за Монд!

    Нали не мислите, че Мангъров не е получил всякакви предложения, само и само за да обърне плочата?

    1. На Чорбанов ваксината не е иРНН, а класическа, пепдидна, белтъчна , част от умрял вирус Той е колега биотехнолог и няма да посрами бългърските биотехнолози ! Аз ще си сложа от тази !

     1. Не, никакви ваксини, ако ще да са от луната!

      Кристалина Георгиева в Давос: „Ако не ваксинираме всички – ще се провалим!“

      На чорбанов, на драганов, ма вредна, ма безвредна – никаква!

    2. Нямам нищо против да не се ваксинираш, аз съм биотехнолог № 1, в целия си живот ва пъти съм се ваксинирал против грип, мен ме хващат всички зарази, иначе няма да имам стимул да правя лекарства против тях ! Ако имах вашия имунитет, то пред мен нямаше да стои тази дилема, затова написах ето този книга :

     От народа , за народа !

     Съюз на Анти-Бандитските сили

     Биотехнология

     +

     Свръх Интелект

     =

     Вечна Младост

     ВСИЧКО СРЕЩУ „КОВИД-19” И ВСИЧКИ ВИРУСИ

     Общо и изобщо, специално и тотално унищожениe

     Работи безотказно – 100 % успеваемост

     Който е пробвал, все е оцелял

     ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ЗА ВАШИЯ ЖИВОТ, СВОБОДА, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ

     тук : http://www.vsi4ko.net/index.php

   4. Текла,те тези,които назначават искат да пропагандира
    ваксата,а той не го прави така,че теорията ти,че иска да е шеф на мястото на някой си е глупава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *