Публикувано на 31.03.2021 / 20:57

ДОЦ. МАНГЪРОВ: КАКВА Е РАЗЛИКАТА ДА ВИ ВКАРАТ В КЛЕТКА С ГЛАДНИ КРОКОДИЛИ, ПЪЛНА НА 50% И ТОВА ДА ВИ ПУСНАТ В СЪЩАТА КЛЕТКА, ПЪЛНА НА 30%?

Материал за размисъл:

По повод „мерките“ в театралните салони.

Каква е разликата да ви вкарат в клетка с гладни крокодили, пълна на 50% и това да ви пуснат в същата клетка, пълна на 30%?

Това вероятно се счита за висш епидемиологичен пилотаж.

доц. Атанас Мангъров

Коментари 54 за
“ДОЦ. МАНГЪРОВ: КАКВА Е РАЗЛИКАТА ДА ВИ ВКАРАТ В КЛЕТКА С ГЛАДНИ КРОКОДИЛИ, ПЪЛНА НА 50% И ТОВА ДА ВИ ПУСНАТ В СЪЩАТА КЛЕТКА, ПЪЛНА НА 30%?”

 1. Berlin,31 March (Reuters) More than a half of German citizens 57 percent have expressed readiness to be inoculated with Russia“s Sputnik V vaccine .. (Берлин, 31 март (Ройтерс) Повече от половината германски граждани – 57 на сто – са изразили готовност да бъдат ваксинирани с руската ваксина Sputnik V

  1. Защо трябва да се ваксинират въобще???Данни от Пфайзер- приблизително на една и съща бройка хора са правени Ваксина и Плацебо!!! Резултатът на незаразените след контролното време е с незначителна разлика в двете групи!!! Групата с Плацебо е смятала че са били ваксинирани!!!Внушавала си е това!!!Внушението!!!

    1. Потърси за Пфайзер и ще го откриеш!!! Това не е тайна че лечението с Плацебо има индекс-12 а всички лекарства трябва да са под Него !!! Желаем кравата да е хронично болна но да не умре!!!Лекарствено зависими като Наркозависимите??? Покажи източник цитирай и т.н.???Защо трябва да си хабя силите за хора които са на Телевизионен Фаст-фуд???

   1. Досега за никоя от ваксините-мухоморки на Бил Гейтс не е обявено, че създават траен имунитет.
    Комерсиалните противогрипни ваксини създаваха антитела само за един месец!?!

   2. МойТой, ВЕЛИК УМ СИ ТИ, ВЕЛИК !

    Аз мислех да спиша една статия точно по този въпрос – за автогенната тренировка за само-внушението , ама всеки Мангърец, знае повече от мен . Нали с това ме занимават от 6 годишна възраст. То точно това е –внушението !

    Пуши ми се в ранна възраст цигари от готините – Стен Морис Ментол, Дънхил и т.н. като на всеки друг с приключенски начин на живот . Ама след тях идват всякаквите след ракове и след тях ваксини на Пфайзер , Мангъреца, Румен Петков и т.н.

    И със само-внушение , че ми се гади от тях, започнах да повръщам и така само аз от съучениците ми не пушех . Всички други викаха, абе ние по всяко време можем да ги откажем и още пушат .

    Същото и с пиячката, ама от другия полюс. На 17 години, весел и щастлив, и Свободен (по мен не ходят стада баби, дядовци и родители като на Мечка Деница, на Бойко Кражбоносец, Педерал Радев и пр. с теленцата им) да ме пазят, а обратното :

    научен си, пази се сам, ако се удавиш, значи не си се научил да плуваш и все от тоя род, и караме с един мой верен приятел, едни за пръв път от няколко години откраднати 20 свободни дни , на Созопол сме, скачам там от едни 13-15 метрови скали в морето, за видя дали от това ми е писано да умра , заформи се една оргийна група, и ТАМЪН ОРГИИТЕ ВЗЕХА ДА СТАВАТ КАТО ЗА БЪДЕЩ ПОЛИТИК, и ха …. Вирус (тогава още не бях биотехнолог )

    Отивам при докторицата в Созопол и тя вика, абе, момче, такива чудесни планини имаш, що търсиш тук в тази мръсотия !

    Лежане , температури, и приятелят измисли вероломен план , как да не ни намразят каките от компанията , как да е някак си „по-героически” оправданието, а иначе- вирус (ебати и оправданието)

    Да се праивм на кьор-кютуци, да им се отвратим . Пием по малко анансонлийка като мастика, тя мирише много, ох на мен ми се пие не малко, а много, ама стискам зъби, ходим на зиг-заг, чат пат паднем (тренирахме джудо и падахме убедително и красиво) и така десетина дни .

    БОЖЕ, ЕДИН МЕСЕЦ ПОСЛЕ НЕ МОЖЕМ ДА ОТВИКНЕМ ДА ХОДИМ ПО ПРАВА ЛИНИЯ .

    Същото и със спането , когато бях Легенрадния артелчик в Графа , да храня Педерал Радев, плашливия курсант там, с храна, която войниците никога не искат да ядат . Ха, ха ! През ден наряд, всеки изпозаспа, като го хвата заспал го изнудват докрая на службата .

    Аз им викам, мен ще ме хванете за шмайзера ! Никога няма да заспя ! Ще, заспиш, викат, ще заспиш ! Няма, няма !

    И така никога не заспах, и ме хванаха за шмайзера !

    Започна докторът ми дава някакви приспивателни, започна с по лъжичка, стигна до половин шишенце наведнъж- не и не , заспиване няма .

    И така никога не заспах, никой за нищо не ме хвана, ама аз хванах стада от курво-мунистическия генералитет и децата им педераси , крадат като за последно – керосини, бензини, нафти и каквото се сетиш .

    Всичко това с авто-тренинг , внушение и само-внушение . Внушено ли ти е нещо , мозъкът ти постъпва като да е истинско .

    Всичко е психика КУР-ава, анти-курво-мунистическа психика .

    Така си внуших , че ми се гади от курвите и от комунистите . И наистина ми се гади .

    Карам само с порядъчни дами и без комунисти !

    Петър, биотехнолог № 1 на първия, легендарен випуск биотехнолози, вечния, тоталния, съвършения , анти-курво-мунистически отличник .

 2. Аз измислих лекарство против Ковид, но няма да го казвам на никого,ще лекувам само себе си.

 3. Следват Игрите на Глада в Световен мащаб!!!Следващата фаза на Робството!!!Живеем в Епохата когато Конспиративните Теории стават истински!!!

  1. В днешните фашизоидни времена, в които изведнъж се загрижиха толкова нелюбезно, че даже насилствено за здравето ни, всички хора, които схващат съмнителната достоверност на нещата ги обявяват за конспиратори. Ако носиш маска, ако си обливаш ръцете със спирт, трепериш за живота си и в разговорите с другите казваш каква страшна чума е, колко много умират и пр. си прав, а ако смяташ, че има такъв вирус, но той не носи смърт поголовно, а само в под 1% от заразените и, че трябва да се живее нормално със защита на най-уязвимите – тогава си конспиратор и не си отговорен. А що се отнася до тия „отговорните“…. Маскираните…. Виждам масово как преди да се набоцкат обясняваха, че носят маските и по улицата, за да пазят останалите… Да видиш ти, как след набоцкването ги свалиха! И какво излиза? Излиза ли, че са лицемерни и егоистични, щото всъщност са си пазели собствения дирник. Като пиша за маските нямам предвид, че изобщо пазят от вируси, а като „символа“ на пазенето на другите. Така, че ако на 4-ти не подкрепим масово, много масово, дори и да е дъждовно и лошо времето всички представители на антиковид фашизма, горко ни!

   1. Бях писал преди време че маскираните са най-опасните за Обществото???Това са егоистично страхливи немислещи Офце!!! Заради тях страдат Свободните!!!

   2. За днешните фашизоидни времена трябва да „благодарим“ на недобития троцкист хрушчов, евреина андропов и уродите-юди горби и пияндето елцин, на чийто гроб путин поднася цветя и строи елци-центрове за милиарди!

 4. Освен трите известни ваксини, закупени от правителството след одобряването им от Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) в статистиката на ECDC за България фигурират и поставени малко над 9 хиляди дози от продукт, описан като „неизвестен“.

  Възможното обяснение е или че е допусната грешка в изпращането на данните, или че около 4500 души са се ваксинирали с продукт, за който не е съобщавано.

  Може би е тази за Елита !!!Има такива съмнения и по рано!!!
  Елитарна ваксина!!!

 5. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

  Алфа рисърч от днес.
  9 % преднина на хунта ГЕРБ над хунта БСП.28,1% срещу 19, 8%.
  Следизборна коалиция герб -воля -вмро.

  До това доведе нещата“опозицията“.
  Мутри, вън!

  1. Не се връзвайте на подобни внушения! През 2001 същата Алфа Рисърч даваха на НДСВ към 40-50 депутати, а тя взе 120. Същата тази агенцийка даваше до последно, убедителна победа на Цецка над Радев, той я би даже в родното й село. Не може Трифонов да има 13%, Цецо – поне 2-3%, ДБ да „качи“ с 4-5%, а ГЕРБ да си стои на 28%. Откъде, ако не от ГЕРБ, ще дойдат процентите за партиите център-дясно? ГЕРБ ни-ко-га няма да вземе 28%! Дали ГЕРБ има преднина пред БСП и колко е без особено значение. Единственото ясно нещо остава, че ГЕРБ дори и с ВМРО(ако влезе) не могат да спретнат мнозинство за правителство и управление…

 6. Не крокодили,а рептили Мангъров.,рептили !
  И не са гладни ами са жадни… за кръв и власт.

  Германия и някои други държави забраниха поставянето на Астра Зенека на хора под 60 годишна възраст поради опасност от образуване на тромби,
  На туй какво му се вика доценте ?
  Над 60 г. няма тромби или крокодилите не ядат пенсионерско ???!!!
  Или съчките ,за които говорехте г-н доцент, всъщност са дърти ,изсъхнали,ненужни пънове ставащи само за мулч, а ?!

  При това нямане на доктори в България , бая ваши колеги се засилиха да влизат в Парламента …
  Нищо,ще са с две клетви – Хипократовата и Пантократовата…

  Венсеремос.

  1. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

   По данни от вчера на института Рего 100% от пациентите в психиатричните болници в България ще гласуват с бюлетина номер 4 за др.Нинова.

 7. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

  Комуноидите са превърнали форума в клозет, каквито са самите те и техният льотчик.
  Не гласувайте за червената хунта!

  1. Ами за кого да гласуваме,другата хунта ни сложи желязна ограда на дърветата,и ни каза,ще се качвате вече,ще се снимате вече,ама преди туй питайте палестинците,кво ви чака.

 8. Марешки,и да ти гласувам задача,ти няма да я разбереш, щом собствения ми син,създаден от моята кръв и плът,не може да я разбере.

  1. Побъркахте децата ни с ваште фитнеси,митнеси,молове,гьолове,дискотеки,чалготеки,боксове,моксове,и други путки майни,сега разгеле, ЗАДАЧИ ДА ПОСТАВЯМЕ. КЪСНО Е ВЕЧЕ ЗА ВСИЧКО. МАЙКИТЕ ВЕЧЕ СА НА СМЪРТНО ЛЕГЛО. ЗАРАДИ ВАШТЕ ФИТНЕСИ,МИТНЕСИ,ДЕЦАТА ЗАГЪРБИХА ПЕЧЕЛИВШИ СЕМЕЙНИ БИЗНЕСИ, И ОСТАВИХА МАЙКИТЕ СИ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА,ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД. ЗАЩОТО ТОЧНО ВИЕ БЯХТЕ ТЕЗИ, КОИТО ЛЪЖЕХТЕ ДЕЦАТА НИ,ЧЕ ВЕЧЕ СА МЪЖЕ И ЧЕ ТРЯБВА ДА БУХАТ ПО УРЕДИТЕ ВЪВ ФИТНЕС, БОКСОВИ И КАРАТЕ ЗАЛИ,ДОКЪТ ЗАБРАВЯТ КЪДЕ СА СИ СЛОЖИЛИ САПУНА. ЗНАЧИ,ТРЕНИРОВКИ ДО ДУПКА, ДО ЗАГУБА НА СЪЗНАНИЕ, ДО ИНФАРКТ ИЛИ ИНСУЛТ, А ЗАЩО НЕ И ДО…..КОВИД.

 9. Какво може да му се каже на Кюльотчика – ауспух, освен това, че е един невероятно бездарен и непоносимо нагъл и тъп примат, който не спира с опитите си да опити да манипулира нормалните хора с фекалните си клевети и писания. И, явно, не подлежи на лечение. Него обаче ще го принуди да издаде най-после нещо истинско – членоразделни човешки звуци,
  само хурката, която скоро ще го подпука отзад!

  1. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

   Комуняга, заври се в ауспуха на курнела!

 10. Разликата е съществена. При 30% крокодили ще имаш време да се уплашиш, а при 50% крокодили дори няма да разбереш.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Би трябвало да е така,
   в клетка с крокодили на 50% пълна
   или
   в клетка с крокодили на 50% полупразна.

 11. Млади,здрави момчета,тръгнали топка да ритат. Има нещо гнило в цялата работа.

 12. Бах ти,народа измря. В историята ще пише,че е измрял от коронавирус, военните престъпници пак и отново ще спасят кожата.

 13. Коронавирусът БСП не е по-здравословен от коронавируса ГЕРБ, колкото и да крякат комунистическите троли.Да не е мутрата тиква на власт, ами мутренската курнела, това е великата им цел.
  Не гласувайте за герб, БСП и ДПС, защото са една същност в три форми.

  1. Дъртият изрод „желаещ да опознае ауспуха на льотчика“ е ФЕКАЛНИЯ ciklop50 !

   Tъпото удъртяло Циклопче, този дефектен човешки продукт, изпълзял от дъното на човешкия генофонд, изобщо си е тотален Куку, като омразата му идва в повече !

   1. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

    Комунягите, уродите на Курнела, форумът е за хора, а комунистите не са хора.
    Жалки кУрнелини срамни въшки.

  2. Нинова с действията си и бездействието си винаги е легитимирала Борисов!И както казва Филип Ейджи:
   -Наш човек!

 14. Всичко което се случва е един глобален заговор срещу човечеството.което е в ход от хиляди години.той по своята същност е окултен.Всичко описано в библията.в пророчествата става пред нас.пред очите ни.Хода на събитията няма да бъде отменен.Писането ни във форуми също е безмислено.защото мрежата е тяхна.а и съпротива с техните закони не е възможна.Най важно е да запазим вярата.волята и духа си.Бог да ни пази.

  1. Прав сте, писането ни във форумите няма да отмени събитията описани в Откровение, но може да успее да помогне на някоя заблудена душа да прогледне за същността им и да се върне в правия път. Каква ирония би било, ако Бог успее да запази някое от своите творения чрез инструментите на Антихриста.

 15. Когато Медицината стане разтегливо понятие като Политиката тогава става Опасна за вашето здраве!!!Все едно да те лекува Политик!!!

 16. Важното е да свикваме!!! Един вид дресировка до автоматизъм!!!Цялата психологическа операция е подготвяна от години!!!Риалити-шоу готварски-шоу Тик-ток от много време по цял свят!!!Смятате че не са наблюдавани от психолози и психиатри???
  Първо свикнахме с маските на разни барети жандармерия и други такива!!!Модата на джиповете има две страни!!Цивилна и военна!!!Свикнахме с присъствието им !!!Военнизираха ни мозъка!!!Свикнахме със смарт-фонът който стана и ще бъде нашият шпионин!!!Автоматичните коли на Тесла ще ни превърнат от водачи в пасажери!!!Началото Те да ни избират маршрута се започна!!!Google предлага екологичен маршрут!!!След това ще ти го налагат!!!Чрез сканиране по летищата могат да открият дали си ваксиниран или не???Вече се ползва!!!Това е само част от Айсберга!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *