Публикувано на 29.03.2021 / 14:54

ДОЦ. МАНГЪРОВ: ЗАТВАРЯНИЯТА СА ПОЛИТИЧЕСКИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ, ДОКАТО НИЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА! НЕЗАКОННО, НЕМОРАЛНО, НЕПРАВИЛНО Е ВАКСИНИТЕ ДА СЕ НАЛАГАТ МАСОВО. ВАКСИНАЦИЯ НЕ СЕ ИЗВЪРШВА ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ. АКО СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ, МОЖЕМ ДА ХОДИМ С МАСКИ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ!

Доц. Атанас Мангъров в Перник:

„Локдауна е странен.  По принцип за локдаун трябва да има сериозни основания и елемент на спешност. Този локдаун се обяви в четвъртък  и се въведе 3-4 дни по-късно. Освен това той не трае 12 дни, нито 16, а 10. Той свършва точно 3 дни преди изборите. Когато нещо се прави спешно, за да се спасят животи, то се прави незабавно. Ако не се прави незабавно, значи не е спешно. В страни като Гърция, като Великобритания, където са затворени много плътно, ефект няма. В момента в цяла Европа най-малък брой починали от ковид има в Швеция, за която се проляха реки от крокодилски сълзи колко лошо е там и как хората умират. Цялата тази история със затварянията не само у нас, но и навсякъде по света, е чисто политическа. Тя няма медицински основания. Така ще продължава докато ние позволяваме да продължава така.

За да бъде сложен един човек под карантина, той трябва да има положителен тест. За да отиде да си направи тест, трябва да е имал поне 1-2 дни симптоми. Той е бил заразен поне 3-4 дни преди да му се проявят клиничните симптоми. Когато един човек се окаже, че е положителен и се постави той самият за 14 дни под карантина, преди това в продължение на 5-6 дни, е живял нормално. Това изолиране впоследствие е след дъжд качулка. Няма смисъл или ако има – той е минимален.

Другото лошо нещо, което се получава при това карантиниране е, че този човек, остава вкъщи. Ако той развие симптоми на ковид и се налага да получи медицинска помощ, той няма как да я получи. Този човек влиза в болница, когато се нуждае от медицински грижи. По този начин се стига до препълването на болниците.

Предназначението на всяка ваксина е, когато човек се ваксинира, да не се разболява от съответната болест. Проблемът при ваксините за ковид е, че те не са създадени по правилата на изкуството. Най-малкото те не са изпитани както трябва и при тях могат да се очакват всевъзможни изненади. Вярно е, че има екстремни обстоятелства. Всички те получиха разрешенията си употреба под условие, но опитите да се налагат за масово приложение с административен натиск, нарушават основни човешки права. Не бива да се допускат, като опитите да се въвеждат  международните имунизационни паспорти или нашенският вариант с негласни заплахи.

При ваксините не се знае каква е продължителността на имунитета от тях. Не се знае дали тези, които са ваксинирани могат или не да разпространяват заразата. Имаме вече доста случаи на хора, които са ваксинирани и които са се разболели след имунизацията. Много е възможно и най-вероятно е тези хора да са били на инкубационния стадий в момента, когато са получили ваксината. Има хора, които са се разболели след получени две дози ваксина. Интервалът между двете дози е много по-дълъг, отколкото е инкубационния период на ковида. Има много неща, на които трябва да се отговори. За това логичният извод е, че правилното поведение, би трябвало да бъде тези, които искат да се ваксинират, да се ваксинират. За тази цел трябва да има ваксини. Преди да се ваксинира човек трябва добре да си помисли, защото ще подпише информирано съгласие, което прехвърля цялата отговорност върху самия него. Така или иначе ваксини трябва да има и хората, които искат да се ваксинират, трябва да могат да се ваксинират. Незаконно, неморално, неправилно, неетично е тези ваксини да се налагат масово.

Не е нормално да се извършва ваксинация по време на пандемия.

Това нещо не бива да се прави. Казва се, че то се прави, защото имаме извънредни обстоятелства, свързани с тази пандемия. Когато правилата се нарушават, се случват случки. Когато минаваш на червен светофар, може да минеш веднъж, може два пъти, но все някога ще те удари някой.

Страничните ефекти след ваксината са свързани, че в организма се вкарва чужд белтък. Те наподобяват симптомите на ковид, но ваксината не може да зарази с ковид. Не може. Няма как. Твърденията за различните ваксини трябва да се докажат.

За съжаление за тези няколко месеца още няма една година, откакто са създадени всички тези ваксини, няма как да се събере достатъчно информация. Нормалният срок за производството на една ваксина е 10 години. Той не включва само това да се сглоби и синтезира, а всички изпитания, които са свързани с нейното прилагане. Няма как да се съберат данни за ефективността на една ваксина без хора, които са ваксинирани да бъдат оставени да живеят при нормални условия и да се види каква част от тях се заразяват и каква не се заразяват. Това е нещо, което фигурира или би трябвало да фигурира в досието на всяка ваксина.

В момента нашите регионални здравни инспекции в момента тръгват да събират информация, за да установят колко време се задържали антителата след имунизация. Това е нещо, което трябва да фигурира в досието на ваксината. Фактът , че ние се заемаме с такава дейност, която би трябвало да бъде осъществена от производителя, но тя не е осъществена просто защото няма физическа възможност, показва, че има много неща, които са неясни и колкото и човек да иска да даде отговори, да посъветва дали тази е по-добра, дали другата е по-добра, няма на какво да се стъпи. Все още няма доказателства, ще се съберат със сигурност.

В началото трябва да се ваксинират рисковите контингенти, които когато се разболеят, могат да загинат. Още от самото начало казваме, че тези 70 % от населението, през които вирусът трябва да мине, трябва да включват хората, които малки, млади и силни. За съжаление на много места се оказа, че в началото в тези 70 % дадоха старите и болните и те дадоха много жертви.

В момента пак стигаме до крайности. Например в този дом край Добрич, където са ваксинирани всичките с по две дози ваксина на „Пфайзер“ и имат 14 души заболели, двама от които са в реанимация. Това са хора, които са дементни. Кой е дал информираното съгласие за тях? Когато с един такъв човек се случи нещо след ваксината, кой носи отговорност? За да бъде обявен един човек за невменяем, трябва да има съдебно решение. Много ще се учудя, ако в тези домове тези хора имат такова съдебно решение и техни близки или директорът на дома е настойникът, който може да вземе решение. Ако това е направено, това е много сериозно правно нарушение. Тези хора могат да загинат. Нищо че са дементни, те са хора. Тази обсесия да се боцкаме, е много странна. / бел. на АФЕРА – един от старите хора вече е починал, а останалите са преместени в дом за психически болни в Карвуна/

Цялата пандемия ще спре, когато вирусът премине през цялото население или през 70 % от населението. За съжаление маските ще ги махнем, когато решат тези, които ни ги сложиха. Ако ние се съгласяваме, може да си ходим  с маски, докато сме живи. Мен ме тревожи много, но ние за съжаление не искаме да разберем докъде сме стигнали  с развитието на епидемичния процес. За да се направи това, е нужно да се проведе едно серо епидемиологично проучване, с което да се установи каква част от населението се е срещало с вируса.

Оказа се, че въпреки всичките приказки, че се грижим за децата и че ги обичаме, ние не ги обичаме и ги осакатяваме. Цялото затваряне на училищата вече цяла година, е напълно безсмислено. Би трябвало да се вземат мерки за защита на учителите. Да носят по една, по две, по три, по колкото искат маски, да се ваксинират, ако искат, но децата трябва да ходят на училище. Този перверзен начин за справяне с епидемията, ще бъде пагубен за обществото и той ще нанесе в далечен план много сериозни щети.

Мисля, че трябва да се върнем към нормалния живот. Хората, които са болни, просто трябва да си останат вкъщи.  Трябва да се спре с извратения начин с епидемичния процес.

Който иска, трябва да се пази, но е безсмислено да се налагат страховете на цялото общество. Най-рисковите контингенти, при които има опасност, когато се заразят, да се разболеят по-тежко, трябва да се пазят и да бъдат пазени. Затварянето на цялото общество с цел пазене на определени контингенти, е неразумно и неправилно. Това е все едно, за да спрем хората да загиват от автомобилни катастрофи, да затворим цялото движение по пътищата. Вече цяла година хората се съгласяват с тези мерки и отстъпват от свои права, за които са воювали столетия.

Благодарение на: www.perniknews.com

 

Коментари 33 за
“ДОЦ. МАНГЪРОВ: ЗАТВАРЯНИЯТА СА ПОЛИТИЧЕСКИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ, ДОКАТО НИЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА! НЕЗАКОННО, НЕМОРАЛНО, НЕПРАВИЛНО Е ВАКСИНИТЕ ДА СЕ НАЛАГАТ МАСОВО. ВАКСИНАЦИЯ НЕ СЕ ИЗВЪРШВА ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ. АКО СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ, МОЖЕМ ДА ХОДИМ С МАСКИ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ!”

 1. Преди няколко дни се появи любопитна статия на анализатора Андрей Фефелов.

  Той е посветен на важността по създаване на руска алтернатива на Фейсбук.
  Защото обяснява Фефелов:
  „Засадите и рисковете по пътя на масивна дигитализация са безброй…

  Всички ние сме в една или друга степен заплетени с информационно-цифрови ПИПАЛА – това е свършен факт на личната ни съдба и човешката история като цяло.
  Трябва ясно да осъзнаем, че ще трябва да живеем и работим с това.

  Кой и в името на какво оказва цифрово влияние върху нас самите и върху света около нас?
  Това е основният въпрос на нашето време.“
  –––––––––––

  И има честта и достойнството този Андрей Фефелов да признае, че:

  „Повтарям още веднъж: идващият свят сам по себе си е неразбираем, неизследван и опасен.
  Но за нас днес – като държава, като народ – основната цел не е да се превърнем в нечия цивилизационна периферия, да не се превърнем в „цифров придатък“ на враждебни центрове на „новата магия“.

  В края на краищата е ясно, че тези супер технологии са чудесен инструмент за явно и скрито управление на процеси и тенденции.
  Така че всъщност най-важната опасност, която ни заплашва в този „прекрасен нов свят“, е доста специфична – става дума за превръщането на страната ни в ЦИФРОВА колония!

  В края на краищата вече сме попаднали в информационния капан на едно сложно, оборудвано, технологично, „напреднало“ транснационално правителство.
  Всички останали заплахи засега трябва да бъдат оставени извън дискусията на фона на грозна, но реална перспектива да се превърнем в безпомощна марионетка, контролирана отвън!“
  –––––––

  И припомня предупреждението на агент Едуард Сноудън още от 2014 г.:

  „Бившият агент на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън каза, че всички компютри и приспособления, работещи на операционни системи „Андроид“ и „Уиндоус“, са обект на външна намеса, а именно зависят от разработчиците, намиращи се в САЩ.“
  ––––––––––

  И посочва още Андрей Фефелов световноизвестния ФАКТ, че:

  „Основните бенефициенти и безспорни технологични лидери на дигитализацията са най-големите международни технологични корпорации със седалище в САЩ.
  Дори високотехнологичният Китай е твърдо на американската цифрова игла!

  Цифровото ГОСПОДСТВО им дава огромна сила.
  Създателите на програми, устройства, процесори контролират цифрови устройства по целия свят.“

  „Цифровият контрол ще настъпи така или иначе, въпросът е:
  кой ще го стартира и на чии цели ще служи?“ ….
  ––––––––––

  😉

  И така нататък, анализатора е дал насоки какво може да се направи за неговата си родина.
  Цялата статия и анализ са в интернета.

  Чудесата предстоят, както се казва!

  🙂

 2. Томова, за какво ти е този драскач П. Богданов, който със злобата си плюе и върху тебе и сайта?!

 3. Във въздуха витае нещо много по Зло от Ковид !
  Уплаши цял Свят.

  Ковид е само прикритие на огромен световен проблем.
  Няма нищо конспиративно в това.
  Конспирацията се крие в НЕВЕРОЯТНОТО ЕДИНОДУШИЕ ,,сполетяло“ Управниците в държави -врагове и системи толкова различни като черното и бялото…
  За нас е Ковида- ние се страхуваме от Ковид, а Те от НЕЩО друго,много ,много по-страшно !
  Ковид е само част от Играта.
  Засега !!!

 4. Смятам да гласувам за Мангъров. Не заради позициите му на лекар и доцент за ваксинирането, за болестта, за мерките.

  Заради това, че единствен сред политиците каза истината в лицето на Цветан Цветанов. Защото се изправи с позиция срещу банкянския кретен. Сума професори и академици му се гънат ли гънат, скачат с лекота и без повод в джипката, козируват, подават за едно „200“…

  Право Куме, та в очи. Това е моя човек!

 5. Графиката за Короната в България и Гърция почти еднакви???Каква случайност!!!

 6. Аз ли нещо не разбирам, но странното е ,че първо не измислиха лекарство срещу Ковид, за да лекуват вече болните и заразените а после ваксините.

 7. Е, дано Сзо, Бил Гейтс, институтът „Р.Кох“, Европарламентът и някои други режисьори (и сценаристи) се вслушат в мнението на специалиста и хуманист Атанас Мангъров! Шансът е минимален, но стават и чудеса.
  Пандемията ще спре, не когато вирусът премине през цялото или през 70% от населението, а когато през него преминат някои други неща…

  1. Мария, „пандемията“ вероятно ще приключи, когато голяма част от населението се ваксинира и бъдат изпълнени и останалите цели за промяна на социално-икономическия модел. Той удивително прилича на кръстоска между фашизъм и идеалния комунизъм, но с малка свръхбогата прослойка управляващи психопати-сатанисти. И тук идва въпроса – защо толкова много държат да ни ваксинират? Не е заради парите, а доказателствата за това са много. Например при предната „епидемия“ от свински грип, италианското правителство поръча милиони ваксини, които останаха неизползвани и накрая 13 млн. бяха унищожени, но парите към Биг Фарма платени без да бъде търсена отговорност за разпилените обществени средства. Сега можеше да се случи същото. Защо според Вас е този страхотен натиск за имунизиране срещу Ковид? Целта е самата ваксина с нейното съдържание или ограничението на правата на гражданите и тоталния контрол и следене чрез ваксинационните паспорти.

   1. Въпросите ви са повече от удар в 10-ката! Верно е, че става въпрос за бизнес за милиарди, с които се извършва и мощна корупция на всички държавни и здравни нива в света. Тоест много хора в момента забогатяват и то доста уверено. При положение обаче, че този вирус и особено усложненията или смъртните случаи, които предизвиква според оценката на мнозинството медици не го прави толкова опасен, колкото ни го натрапват просто няма разумно обяснение.. . Има доста неясноти и заигравки със статистики, много хиперболизация, манипулации. Не мога да разбера каква е тая психоза, какво е това настойчиво и дори насилствено натрапване на грижа за здравето. Странна е тази яростна възхвала и реклама на ваксините не само с плашене и промиване на мозъците, но и с нагнетяване на постоянно напрежение. Има нещо дълбоко съмнително в цялата работа. Има някаква цел… Всички знаят, че маските и заключванията не само нямат ефект, но и имат обратния ефект, но постигат страх и подчинение. Прави впечатление, че заключваниците и най-гадните мерки са само в Европа. Може би, защото е център на цивилизацията, правата, свободата и законността. Не знам. И толкова синхронно държавите да се държат като подплашено стадо, нещо гнило има!!! Всички държави се държат сякаш някой ги заплашва с още по-голямо зло, а в момента този или тези, които ги заплашват показват малкото зло… Това си мисля. Може и филантропска да е целта, кой знае.. .

   2. Дядо Иване, тия неща сме ги говорили вече. Всичко е пределно ясно. Не ни е ясно обаче как да намерим изход и да обърнем играта. Медиите например са голям проблем. Те разпръскват вируса, заедно с тестовете.
    P.S. Свинският грип беше репетиция. Тогава си отчетоха грешките и слабите места. Сега всичко е пресметнато много по-добре.

 8. Аз, нямам нищо против наноботите,стига да не ми се мотаят в чаршафите !

  Икономическият фалит е Нищо.
  Чака ви Мозъчен Фалит.

  Венсеремос.

 9. Аз не вярвах,че ще се случи но животът ме опроверга – на социалния небосклон на България, най после изгря една нова звезда, която може и трябва да бъде пътеводна за всички и най-малкото за тези които искат. Тази звезда е доцент Мангъров. Хвала докторе! Дълбок поклон пред Вас! Да сте жив и здрав! Не съм ортодоксално религиозен но когато съм в храма запалвам и по една свещичка за Ваше здраве ! Имам самомнението ( все още неопровергано) за добра информираност. Но въпреки това не мога да намеря отговор на личен мой въпрос – безопасно ли е за отличен реципиент на всички социалнозначими болести като мен да се ваксинира. Дори приятелите ми – действителни професори по медицина не могат да ми отговорят на този въпрос. Какво информирано съгласие – просто хората са заставени да играят на онази игра – руска ролетка със здравето си. И не само тук е така – така е навсякъде!

 10. Бах ти,народа измря. Търсете отровата бе,умници,политици. Не спете. Това е някаква отрова, ето,и пчелите измряха. Стига сте ги крили отровителите.

 11. Много от населението ще се радват, ако маските останат завинаги,щото осемдесет процента от българите са без зъби и нямат пари за ченета.

 12. ВСИЧКИ срещу ГЕРБ-партията на айдуците, курвите и ибрикчиите.
  Никога повече ГЕРБ !
  Тиквата при бай Ставри !
  Шайката в казана !

 13. Ротшилд Дасо сега Келнер-и тримата милиардери!!!Горе долу на месец по един!!!Да не е започнала Вътрекласова Борба???

  Въпросът с ваксините и Цирка около Короната е че Те желаят да ни Освободят и това че някои Умират е цената на Свободата ни???Ще умират и след това!!!Прилича ми на това как Байдън преди 22 г предложил да се бомбардира Сърбия за да се излекуват от болестта хората и и да се поклонят на Западните ценности!!!Ваксинирайте се да не ви бомбардираме!!!

 14. Чака ни Равенство братя !
  Като добре подстриган райграс.

 15. Вече сменихме времето, остава да сменим и мутренската власт!

 16. Сопата е символ на протест и бунт от хид.-я
  Само с тояги ще се про
  гонят Иначе не ви вярвам! На тоя еднокнижник декларации ще му четете Как може?Такова
  унижение Стиска ли му
  на някой Има ли топки
  да хване кола,сопата
  Тоягата?Сега вие сте
  на ход Хващайте

 17. Поздравления за уважаемия доцент Мангъров!
  АБВ засега се оказват на правилната страна-срещу световната идиотия и извратено мислене на кукловодите-да се затрива човечеството!Казвам засега,защото се нагледахме на всякакви лупинги с цел ДОБИРАНЕ до кокала.А после- до болка познато.
  Все пак бих искал да влезе АБВ и доцента в следващото Народното Събрание, но има голям проблем за изборните райони извън Варна и София,където директно можеш да гласуваш за Мангъров.В районите ,в които кандидатите на АБВ не са толкова разпознаваеми лица,гласът ти ще отиде за статуквото- отвратителните партии от това НС.
  Голям проблем!

  1. Мангъров ще получи предостатъчно гласове от Сф и Вн. Но ще влезе в НС, само ако АБВ мине 4% в цялата страна. Т.е. гласувайки от друго място с №6, ще можеш да помогнеш на Мангъров косвено

   1. Аз и мои приятели не сме от неговия избирателен район, но ще го подкрепим като гласуваме за партията, която го издига. Никога нямаше да гласуваме за АБВ, но те са от малкото, които яростно се надигнаха срещу този фашизъм! Почитателите на Мангъров и тези, които долавят желязната му логика, която се потвърждава от факти и статистики са много повече от 4%!
    Така,че нека да няма леви и десни, защото това, което се задава трябва да бъде спряно, докато е рано. Промиването на мозъци върви успешно и ще задуши голяма част и от тези, които са на страната на истината!!! Затова нека с цялото си сърце и бели дробове да ги подкрепим!!! Призивът ми е и към тези, които го одобряват, но се чудят дали да гласуват, щото са си наумили, че няма шанс или, защото поръчковите социолози въобще не го „отразяват“!

  1. За съжаление това клипче се разпространява като фалшива новина. Към всяка партида тестове независимо от какво (HIV, хепатит, Ковид) се изпращат комплект проби положителна и отрицателна. При отварянето на кутията освен, че трябва да е в срок на годност, съответната лаборатория е длъжна да направи тест с въпросните проби за потвърждаване функционалността на теста след съхранението му. Това което е на клипчето са именно тези контролни проби, които идват с всяка партида. Тук няма конспирация, а незнание.

   1. Миналата година вестник Монитор във Великобритания имаше статия в която пишеше че идват тестове които са Позитив???

 18. След години някак си така ще обобщават ефекта от Ваксините!!!Ако ще има още Съдебно Право???

  Медиаторът е предписван на 5 милиона души в продължение на 33 години, от стартирането му до оттеглянето му през ноември 2009 г. Смята се, че е отговорен за смъртта на стотици хора.

  Медиаторът е пуснат през 1976 г. като лек за диабет, но е широко използван като подтискащ глада. Смята се, че е отговорен за причиняване на сърдечни проблеми и белодробна артериална хипертония, рядко и смъртоносно заболяване, което може да е причинило 2100 смъртни случая в дългосрочен план.

 19. Пандемията от коронавируса преследва най-вече политически ефект, а именно ускорено разпространение на тъй наречената „АСОЦИАЛНОСТ“, чиято същност е: 1. Ограничаване на социалните контакти. 2. Обезличаване на етнонационалностите, чрез игнориране на обичаи, нрави и традиции. 3. Въвеждане на дистационни форми на обучение. 4. Омаловажаване на историческата памет, чрез промяна на исторически събития и насочване на интересите на индивида към бъдещето. 5. Ликвидиране на понятието „политика“, чрез втълпяване в съзнанието на хомосапиенса до ниво на „жизнена необходимост“ на понятията „лична свобода“, „личен избор“ и „личен интерес“. 6. Постепенно отпадане на необходимостта от понятието „култура на живо“ и заменянето му с понятието „онлайн култура“, чрез преустановяване на финансирането на театрални и оперни постановки, фестивали, конкурси и други мероприятия, изискващи събиране на хора.
  АСОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА е апогея на властващия неолиберализъм, в която обществено-политическите отношения ще бъдат съставени единствено и само от роботизираните действия на отделните индивиди. Това ще гарантира тоталното господство на световната олигархия в един спокоен за нея свят. Свят без пряк обществен контакт и на безразличие.
  Започна се!

  1. Действително прав е, д-р Мангъров за пореден път:

   Помните ли, по време на предходната световна епидемия на „Свински грип“, НЯМАШЕ масова ваксинация на хората!
   Уикипедия:

   „През март 2009 г. избухва грипна епидемия причинена от нов щам на грипния вирус H1N1.
   Първоначално огнища на заболяването са локализирани в 3 области на Мексико и много скоро след това в САЩ и Канада.

   След откриването на новия щам в Съединените щати, неговото наличие бързо е потвърдено в множество страни на няколко континента.
   Поради невъзможността да се потвърди щамът при всеки един от тези случаи, причинени от грипен вирус,
   СЗО се отнася към тях с колективното наименование „грипоподобно заболяване“ (на английски: influenza-like illnesses (ILI)).
   Оценено е, че 11–21% от населението (!) на света е било заразено, а 151 700–575 400 души са починали.“““

   И до там.
   ––––––––––––

   А пък „асоциалността“ още наричат и „дехуманизация на дневния ред“!
   Предполагаме, че всички сте прочели тези 10 неща за РНК Ковид вакс, от статия публикувана на 13 януари 2021 г. в ето този линк:

   https://www.globalresearch.ca/10-things-you-need-know-about-experimental-covid-vaccines/5734303

   6. ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ COVID Vax – НЕ СА предназначени да спрат ПРЕДАВАНЕТО на инфекция!

   „По същия начин Big Pharma призна, че НЕ са разработили ваксина, за да спрат предаването.

   Така че, ако някой друг получи ваксината, това не му пречи да предаде вируса на вас, а ако получите ваксината, това не ви пречи да предавате вируса на други хора.

   Може би затова ръководителят на NIAID д-р Антъни ФАУЧИ, продължи да настоява за дехуманизация на дневния ред, когато заяви в ефира на MSM TV, че хората трябва да останат СОЦИАЛНО ОТДАЛЕЧЕНИ и да носят (!) маски, дори след ваксинация:

   „Очевидно е, че с 90+% ефективна ваксина може да се чувстват много по-уверени [за да не се разболеете] …
   но аз бих препоръчал на хората да НЕ се отказват от всички мерки за обществено здраве, само защото са били ваксинирани.” !
   ………………………

   No comment!
   За какво им е всичко това…. „господство“?!
   Накъде се води човечеството?!
   Не можем ли, да живеем и да развиваме свободно способностите си и да се радваме на прекрасния живот без притеснения – за здравето си и за спокойно задоволяване на потребностите си от храна, покрив, сигурност, обич и самоусъвършенстване?!

   😉

  2. Най-радостноото от цялата работа е, че поне в това си състояние и присъствие на земята не сме вечни. Добре, че статистически живеем средно до 80-100, а в България и често до 70-75… Вие представяте ли си това да е бъдещето на света и то в близките столетия. Е, ако живаехме по 250 или 300 години щеше да е голяма гадост. Така, че не всичко черно е само черно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *