Публикувано на 24.02.2021 / 20:02

ДОЦ. МАНГЪРОВ: ДА СЕ КАРАТ МАЛКИ ДЕЦА ДА СЕДЯТ В ЧАС С МАСКИ Е ФОРМА НА САДИЗЪМ! ПЪЛНА МЕДИЦИНСКА ГЛУПОСТ Е, ЧЕ КОЛЕКТИВНИЯ ИМУНИТЕТ СЕ СЪЗДАВА САМО ОТ ВАКСИНА! /ВИДЕО/

Доц. Мангъров в студиото на Actualno.com. Разговор с Румен Скрински за ваксините, взаимоотношенията на Мангъров с щаба „Нощ“ и бъдещата му политическа кариера.

Коментари 26 за
“ДОЦ. МАНГЪРОВ: ДА СЕ КАРАТ МАЛКИ ДЕЦА ДА СЕДЯТ В ЧАС С МАСКИ Е ФОРМА НА САДИЗЪМ! ПЪЛНА МЕДИЦИНСКА ГЛУПОСТ Е, ЧЕ КОЛЕКТИВНИЯ ИМУНИТЕТ СЕ СЪЗДАВА САМО ОТ ВАКСИНА! /ВИДЕО/”

 1. братко Димитър Симеонов

  с въпросът звучащ риторично
  нагазваш не в дълбоки води
  а в тресавище което бавно те поглъща
  докато от теб не остане само
  калното мехурче на последния ти дъх
  и тогава… пук…
  то се пуква и пукваш
  в матрицата ти се появява
  тънка като косъм цепнатинка
  през която струи светлина
  девствена пещера вулва
  единствено предназначена да те роди
  тя се разширява разширява се
  разширяваш се и ти
  превръщаш се в огнен каньон
  в звезда галактика вселена
  и светския мираж
  и маската която винаги си носил
  се пръсват в безброй искри
  като подхранен с мокри дърва лагерен огън
  ти си хлапето с зачервени от пушека очи
  наблюдаващо в транс жертвоприношението
  кремацията на собственото си его
  около теб е детския лагер
  глъч песни невинни игри и илюзии
  вътре е коцлагер затвор килия клетка
  арената на твоя деспотичен ум
  твоя истински враг с демоничен впряг
  кочияшът размахва жилещ бич дий дий дий
  уверено държи поводите на колесницата на мрака
  дърпана от пет сетивни коня цвилещи от болка
  запенени и потни от усилието да прескочат отвъд
  под отразените лъчи на външното слънце
  маята на лъжата без която тестото няма да втаса
  настръхналите войски са строени една срещу друга
  и те се потят от страх от смелост в нагретите ризници
  царят се гневи унива заповядва крещи плаче моли се
  а кхристна неговия кочияш пее псалм на просветлението
  животът залязва за да изгее отново когато му дойде времето

  „Трябва да покажем на тези мъже и жени свободата, като ги поробим. Да им покажем смелостта, като ги уплашим“.
  [ отново Чък Паланюк ~ „Боен клуб“ ]

  Защото бяхте като овци блуждаещи (без пастир), но сега се завърнахте при Пастира и Пазителя на вашите души.
  [ I Петра 2:25 ]

 2. Цял ден си мъча тъпата глава да измисля каква е причината цял свят да подлудее ?
  Държави и системи ,които са откровено противопоставящи се ,да не казвам врагове, имат еднакъв подход към пандемията ???!!!
  Кой успя да ги накарат да пеят в един хор ?
  Да унищожават икономиките си и да тормозят народите си…
  Колко силен трябва да е Той или Тя/Причината/ ???!!!
  Странно…

  Или вирусът е факт ?

  Мангъров срещу Света,Светът срещу Мангъров !!!
  Харесва ми.

  Венсеремос.

 3. Лошото е че идиотите всячески се домогват до кокала а това са все едри идиоти : Тиквеников (Симитлийската снаха – блестяща оценка, браво), онова Келеме с Nordic Марихуана, спец ЦРУ агент Цвърчо и неговия помагач – тъпака помак Вълнясалия, сбирщината на Бат Иван Драгалевския – Гном, Ристьо и вся остальная … , някаква Шведскаа тройка с порно звездата Май, Май, Май …

 4. Току-що прочетох статията на Иван Бакалов в електронен вестник „10-те мита, които се родиха с епидемията. Депресията води до неверие към вирус и ваксини“. Просто не вярвах на очите си как е възможно общо-взето културен и дългогодишен журналист да изразява подобно стресиращо мнение, насаждайки отвратително чувство на опасност и страх. Поздрави на доц. Мангъров!

  1. Преди уж-епидемията този журналист беше интересен???След това започна постепенно да го овладява Коронопаниката и обърна палачинката а може би винаги е бил прикрит Либерал!!!От доста време не го чета!!!Когато пишат Оди за ваксините ми стават пределно ясни!!!Пари и пак пари.Що пари се наливат за Ваксър пропагандата!!!Към качествата за Западна принадлежност освен -либерал-ЛГБТ-прибавиха и ваксиниран!!!Чудиме се че наш Бойко знае от всичко но и Бил Гейтс и той е всезнайко-епидемиеолог-ваксинатор-вирусолог-ясновидец-спасител и т.н. !!! Какво ли не правят човека-парите и властта!!!Покажете на един човек латинското V??? Попитайте го с какво го асоциира. Ако каже с вирус за него няма надежда а ако каже Вендета това означава че се чуства свободен и е готов да се бори за свободата!!!

 5. Пътят към Третия пол минава през маските ,Мангър,не можеш да го спреш !
  Ще гласувам за теб.

  1. Поздравления доц.Мангъров и аз смятам,че стоенето с маски в час е съдизъм.

 6. 4) Потискане на жените, култура на изнасилване и т.н., сякаш всички принципи на феминизма от първа и втора вълна вече не са постигнати. Изобразяване на потисничеството на жените там, където всъщност няма.

  5) Жените постоянно се представят като откровено мъжествени с черти и способности, които се противопоставят на тяхната биология.

  6) Мъжете постоянно се представят като слаби и женствени.

  7) Мъжествеността, силата, съревнованието и заслугите се изобразяват като разрушителни, „токсични“ и остарели.

  8) Чести положителни женски черти (възпитание, отглеждане на деца, домашно приготвяне), представени като остарели или потискащи.

  9) Принудително и нереалистично разнообразие, което представя погрешно действителния статистически расов състав на населението на САЩ и други западни държави.

  10) Насищане на гей и транс представителство – Малък процент от населението се прави така, сякаш това е огромно движение, което обитава ежедневния опит на всеки човек.

  11) По-възрастните поколения са гласувани като объркани и невежи или напълно отстранени от филмите и телевизията.

  12) По-младите хора, представени като мъдри лидери, „чистят бъркотията“ на по-възрастните поколения, благословени по някакъв начин с обширни знания и опит само по силата на младостта си.

  13) Историята е изтрита и пренаписана, за да отразява съвременните леви идеали.

 7. Мангър, от нашата фамилия и приятели има 150 гласа.
  Не се притеснявай, ти/Вие ще се справиш с поста на Председател на Народното събрание или като Шеф на Комисията по Зрдавеопазването

  1. Един ден голяма детска или инфекциозна болница трябва да носи неговото име, а защо не и булевард или цял град. Благодарение на него и няколкото смели специалисти, стотици хиляди и дори милиони българи запазиха психическата си устойчивост от тове нечувано плашене и истерия, от тая безмилостна агресия за непременно ваксиниране с непроверени във времето ваксини. Много лекари и специалисти са на неговото мнение, но витае страх, защото безмилостната бизнесмашина за милиарди гази арогантно и безпардонно! Аз и много мои познати сме решили на 4.4 да му се доверим. Аз не съм избирател, в района, който е той, но ще подкрепя тези, които той припозна като съмишленици. Дано тези съмишленици са искрени и не обърнат палачинката. Въпреки това аз ще го подкрепя, пък да става, каквото ще. Здраве и хармония! Благодаря и на Афера, че остана бастион на истината и, че не се подаде на зомби апокалипсиса!

 8. Подготвят плебса за „лошата новина преди изборите“. Датата на изборите вече е насрочена. Пикът на „епидемията“ обаче може да се намества според нуждите. Ще го натаманят по най-рационалния начин. Гербавите от всичкото най умеят да правят избори, въпреки липсата на Цветанов. Щото за тях изборите са най-важни. От тях зависи мръвката…

 9. Игор Беркут-украински политик!!!Украйна не трябва да има повече от 5 млн. население!!!Тогава България колко трябва да има???500 000 ли???

  1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

   Украинският блогер-тираджия ( Truck Driver) в САЩ и Канада Алекс Брежнев,
   споделя коронавирусните си приключения в Северна Америка:
   https://www.youtube.com/watch?v=vcb5Ei5pSMs
   „Меня заставляют врать в Северной Америке!!! Не могу спать – мучает совесть!”

 10. Бесен съм,
  1.Жорето Марков , бивше седесарче, бивше агентче, бивше не знам какво си, настоящо депутатче, пак по молба на Царя на ГРОБ както той казва, ще ни радва със своето присъствие в Народното събрание, а не да си стои в къщи като пенсионер.
  2.Депутатче от ГРОБ Николов, напуска братя българи гробарската партия, но не да си стои в къщи, а да стане водач на листа от партията на Цветанов с особената форма на главата.
  3.Росица виденчанката бивша кандидат кметица, бивша шефка за Видин на партията на Слави, е издигната от царя на ГРОБ за водачка на листата за видински регион, а не да си стои в къщи. Г–н Трифонов внимавай с листите.!!!
  4.Боян Чуков политически наблюдател,бивш служител на ДС, бивш член на БСП напуска БСП с някакви наивни оправдания, но не да си стои в къщи, а да се включи в листата на ВМРО.
  5.Групата на петимата от БСП, напускат БСП, но остават в Народното събрание, създават група „Прогресивни социалисти“, а не си отиват в къщи.
  6.Цветанов с апартаментите, благодарение на когото България е осъдена 8 пъти в Страсбург, вместо да се скрие в своя ансансьор и да си стои в къщи, създава партия с чуждестранна помощ и се готви да продължи да лапа.
  7. Джема Атанасова зъболекарка, голям спец по външна политика, напуска ГРОБ, но не да упражнява своята професия и да си стои в къщи, а да стане депутат от партията на Цветанов.
  8. Станишев и сие, Йончева, Миков,по повод и без повод плюят върху БСП, но не напускат лапачката и да си отидат в къщи.
  9.Магарешки и Симеонов плеснаха и се прегърнаха, но не за да си отидат в къщи, а да продължат да лапат.
  Списъка братя българи, сигурно може да бъде продължен да безкрай, но това са само факти от последните дни. Докога, ще ги търпим тези плазмодий. Гласувайте за да ги изметем от политиката и обществения живот на РОДИНАТА.

 11. Всички сме отрасли с едни и същи телевизионни програми. Все едно на всички са ни имплантирали чипове с еднаква изкуствена памет. Не помним почти нищо от истинското си детство, но помним всичко, случило се на семействата от сериалите.
  Целим едно и също.
  Страхуваме се от едно и също…

  Бъдещето не е светло.
  Много скоро всички ще мислим едно и също по едно и също време. Ще бъдем в съвършен унисон. Синхронизирани. Обединени. Уеднаквени. Точни. Като мравките. Насекомите. Овцете.
  Всичко е толкова производно.
  Цитат от цитат от цитат…

  [ Чък Паланюк ~ „Оцелелият“ ]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *