Публикувано на 21.12.2020 / 23:58

ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВЗЕХА ДА СЕ ГЪБАРКАТ С НАС. СИГУРНО БЕН ДЖОНСЪН Е КАЗАЛ НА ВИРУСА ДА СИ ИЗРАБОТИ НОВ ЩАМ. НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕМ ВИЕ СТЕ С ЕДИН ЩАМ, А АЗ С ДРУГ. 7 ПЪТИ ПО-БЪРЗО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАЛ? МНОГО УДОБНО, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ НЕЕФЕКТИВНОСТТА НА ВСИЧКИ МЕРКИ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО

– Доц. Мангъров, какво знаем за новия щам на COVID-19? Доколко опасен е той, че наложи България и редица други държави в Европа да забранят полетите от и до Великобритания?

– Нищо не знаем. PCR тестовете, които използваме рутинно, не могат да различат един от друг щам. Казва се, че този щам се разпространявал седем пъти по-бързо от стария, което е много удобно, защото по този начин може да се оправдае неефективността на всички тези мерки със затваряне и т.н. Мерките не действат не защото са неефективни и глупави, а защото имало нов щам, който се разпространявал седем пъти по-бързо от стария, но не давал по-тежко заболяване. И освен това този щам бил нов, обаче ваксината действала върху него. В същото време противогрипната ваксина от миналата година не действа върху тазгодишния грипен щам, въпреки че той пак е H1N1, но е малко по-различен. При него миналогодишната ваксина не действа, но при този действа. Как го разбраха? Няма как да го разберат. Още не е направена ваксината, обаче ние вече сме наясно, че тя предпазва и от този щам.

Освен това след 31 декември, когато изтича преходният период за Брекзит във Великобритания, щеше да има задръстване по пристанища, аерогари. Но сега никой няма да пътува, защото има втори щам. Много удобно. Просто си мисля. Но сигурно Борис Джонсън се е обадил на вируса да му каже да си изработи втори щам. И той се е отнесъл съчувствено към проблемите на Джонсън.

Просто няма как да разберем, че вие сте с един щам, а аз – с друг. Това, което се казва, си е живо оправдание, че локдаунът в Обединеното кралство, а също и в Германия, Франция и всички други страни не действа. Но той не действа, защото по този начин не може да се спре една въздушно-капкова инфекция. Обаче сега се казва, че мерките са неефективни не защото са тъпи, а защото имало нов щам. Просто взеха да се гъбаркат с нас.

– Но доц. Кунчев съобщи, че на 27 декември започва ваксинацията у нас.

– Нека да се ваксинира доц. Кунчев. Ако ще започва – да започва. За да се ваксинирате, може би на вас ще ви дадат да подпишете информирано съгласие. Но ако действително имаме нов щам и той е с променени спайкове протеини – тези, срещу които е ваксината, какво правим? Просто ще се боцкаме.

– Според вас „живите” ваксини, каквато е руската например, по-безопасни ли са от тези на „Пфайзер” и „Модерна”?

– Да, те са една идея по-безопасни, защото са правени по технология, която вече е от десетина години и е изпитана. Проблемът при ваксината на „Пфайзер” не са алергичните реакции, това става при всяка ваксина, при всеки нов лекарствен продукт. Въпросът е, че тук се вкарва чужд генетичен код, тази информационна РНК, която кара вашите клетки да произвеждат един чужд белтък. И не е ясно доколко вашата имунна система няма да реагира на вашите клетки, които произвеждат този чужд белтък, като към чужди. Тоест, да се получи автоимунно заболяване.

И второто нещо, когато се вкара тази информационна РНК, която се възпроизвежда, при своето възпроизвеждане в нея могат да се получат грешки. Както се случва при всяко възпроизвеждане. И въпросът е доколко тези евентуално променени РНК могат да произвеждат не каквито трябва белтъци. Тоест, доколко има онкогенни свойства.

Боже би, най-вероятно ваксината няма да има тези неща. Може това да са ненужни опасения. Но това трябва да се докаже, което не става в рамките на 3-4 месеца. И когато едно такова нещо тръгне да се прави масово, както иска доц. Кунчев, ако случайно някоя от тези хипотези се окаже вярна, както се е случвало многократно в историята на ваксинологията, тогава кой ще бъде виновен? Доц. Кунчев? Няма да бъде виновен „Пфайзер”, защото него го освободиха от отговорност. Ще бъде виновна може би държавата и този, който е разписал информирано съгласие.

Другото нещо е как човек ще си избере едната ваксина на „Пфайзер”, или другата на „Астра Зенека“, или третата на „Модерна”, или евентуално руската ваксина. Въз основа на какво? Един обикновен човек трудно може да се ориентира. Може би ще гледа коя е с най-шарената опаковка или с най-малката игла евентуално. Просто това са несериозни неща.

– Какви са очакванията ви за разпространението на епидемията през следващата година?

– Ще продължи да се разпространява, докато мине през 70% от населението на страната. Мисля, че вече сме доста близо, но не мога да кажа точно колко, защото никой не си дава труда да направи съответните изследвания. Но това нещо ще свърши, както е свършвало при много случаи в човешката история, когато се изгради т.нар. колективен имунитет. Това са азбучни истини от епидемиологията, които няма как да бъдат заобиколени.

– Този имунитет траен ли ще бъде? Ще изчезне ли COVID-19 завинаги?

-Това ще го видим. Но другите коронавируси, например SARS от 2002-2003 г. изчезна. За този вирус в момента е рано да се каже. Според другите коронавируси, които причиняват заболявания както при хората, така и при животните, при тях имунитетът срещу конкретния щам е траен. И ако човек е преболедувал от някакъв щам коронавирус, той не се разболява. Това е нещо, което важи за всички вируси – коронавирусите, ентеровируси, аденовируси и за всички останали.

www.trafficnews.bg

 

Коментари 69 за
“ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВЗЕХА ДА СЕ ГЪБАРКАТ С НАС. СИГУРНО БЕН ДЖОНСЪН Е КАЗАЛ НА ВИРУСА ДА СИ ИЗРАБОТИ НОВ ЩАМ. НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕМ ВИЕ СТЕ С ЕДИН ЩАМ, А АЗ С ДРУГ. 7 ПЪТИ ПО-БЪРЗО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАЛ? МНОГО УДОБНО, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ НЕЕФЕКТИВНОСТТА НА ВСИЧКИ МЕРКИ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО”

 1. „PCR тестовете, които използваме рутинно, не могат да различат един от друг щам. “ – Това специалистите го знаят от самото начало на аферата с ковид 19. Всъщност доц.Мангъров ни казва индеректно нещо , което също знаем. PCR тестовете са МЕНТЕТА защото НЕ ДОКАЗВАТ SARS co v 2 !!! В най-добрия случай PCR тестът може да свидетелства че сте имали досег , някога /!!!/ , с някакъв коронавирус. Но коронавирусите в природата са десетки щамове. Коронавирусите патогенни за човека /болестотворни/ са 7 /седем/ !!! И те са открити преди половин век , първият болестотворен коронавирус е даказан през … 1965 година ! След това следващите 35 години има 4 /четири/ щама коронавируси които периодично разболяват хора от респираторни заболявания , а мнозина са починали от бронхопневмонии. Това -без никой от масовата публика да разбере , през 60-те , 70-те , 80-те , 90-те години на 20-ти век ! Стотици милиони и вероятно милиарди хора по света имат изграден имунитет срещу тези коронавируси ! Днес огромна част от набедените за „позитивни“ на К 19 , иначе напълно здрави хора, със сигурност имат имунитет срещу тези коронавируси, позитивират теста без да са болни от К 19 ! Затова сатанистката шайка на СЗО и Гейтс въведе „революционния“ нов медицински термин „безсимптомни болни“ . Перверзия и подигравка както с медицината , така и със здравия разум на хората.

 2. Перфектни обяснения от колегата Мангъров. Респект ! Когато си компетентен и независим от обвързаности, можеш да обясниш медицински проблем по такъв нагледен начин, че и на неспециалистите да стане ясно. 100 % съгласен с казаното !

 3. Нека с новата ваксина да бъдат ваксинирани първо Тиквата и цялото му правителство, списъчно, под строй. Тогава протести няма да са необходими.

  1. И да е със същата ваксина, като за нас, и пред независими наблюдатели, нали:-)!!

 4. Еййй,най-после едно авторитетно мнение против корона-фантасмагорията!Значи ваксините все пак са опасни,даже има вероятност да се хване рак,не речен ,ами от оня с многото пипала и метастази.Верните герберски песове,за да се натегнат на негово величество,после ще тръпнат с години какво може да ги разболее,нещо автоимунно,своеобразен СПИН,рак или каквото ти дойде на ума.Действайте ,като му разчитате толкова суеверно,ваксинирането като проява на благонадеждност и като изпълнение на партийно поръчение.

 5. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  „… но и 156 са починалите с Ковид-19 за денонощието
  Само за седмица хората в болница са почти с 1000 по-малко, но жертвите са повече от миналия вторник“

  GRAND COUNTY, Colo. (CBS4) – The Grand County coroner is calling attention to the way the state health department is classifying some deaths. The coroner, Brenda Bock, says two of their five deaths related to COVID-19 were people who died of gunshot wounds.
  GRAND COUNTY, Colo. (CBS4) – The Grand County coroner is calling attention to the way the state health department is classifying some deaths. The coroner, Brenda Bock, says two of their five deaths related to COVID-19 were people who died of gunshot wounds.
  https://denver.cbslocal.com/2020/12/15/grand-county-covid-deaths/

  Защото в един окръг на Колорадо, 40% от умрелите от КОВИД-19 са с огнестрелни рани?

  1. НАЗАЕМ от Ковид-десидент: Каквито им са PCR Tests, такава им е и новата COVID-19 vaccine (according to new data from the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
   Призовавам гласуващите за Властта на суджуците, асансьорите, терасите, къщите на тъщите, EUROпачките в нощните МУ шкафчета, къщата МУ в Барселона, водомора, боклукомора, гладомора, сектата „Свидетели на SARS-CoV-2“ да се имунизират до един до изборите!

   WHO (Finally) Admits PCR Tests Create False Positives
   SUNDAY, DEC 20, 2020 – 8:12
   Authored by Kit Knightly via Off-Guardian.org,
   Warnings concerning high CT value of tests are months too late…so why are they appearing now? The potential explanation is shockingly cynical…
   https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives?utm_campaign=&utm_content=Zerohedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter

   CDC Issues New Guidelines, Launches Probe After 1000s Negatively-Affected Following COVID-19 Vaccination
   https://WWW.ZEROHEDGE.COM/COVID-19/CDC-ISSUES-NEW-GUIDELINES-LAUNCHES-PROBE-AFTER-1000S-NEGATIVELY-AFFECTED-FOLLOWING-COVID?UTM_CAMPAIGN=&UTM_CONTENT=ZEROHEDGE%3A+THE+DURDEN+DISPATCH&UTM_MEDIUM=EMAIL&UTM_SOURCE=ZH_NEWSLETTER
   SUNDAY, DEC 20, 2020 – 19:45
   Thousands of people have been unable to work or perform daily activities, or required care from a healthcare professional, after getting the new COVID-19 vaccine, according to new data from the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

 6. Доц. Мангъров задава правилните въпроси и изпитва правилните съмнения, че вирусът се използва за социално инженерство. 7% процента по-малко парникови газове спрямо 2019, както казва Мангъров никой няма да пътува след първи януари и няма да има проблеми на границата с Англия. Винаги се е намирало подобно средство. Врагът от студената война е заместен с невидимия и мутиращ вирус. Всичко е посветено на вируса и всичко се обяснява с вируса. Най-страшно ще е ако и хора се отстраняват с „вируса“. „Елитът“ крушира и изобрети ковида за извинение.

 7. ТАЙНАТА НА КИТАЙ В ЛЕЧЕНИЕТО И ПРЕВЕНЦИЯТА НА КОВИД-19 – МАГНИТНО- ГРАВИТАЦИОННАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА Д-Р МЕХРАН КЕШЕ
  Иван Иванов
  С тази нова технология короновирусната зараза се лекува и предотвратява само за 2 дена и това е доказано на практика в успешната борба със свинския грип и коронавируса в Китай. Подробна информация на български: https://youtu.be/6UWRygB3Oz0
  КАК ВИРУСИТЕ “РАБОТЯТ” В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО
  Всички вируси /коронавирусът не е изключение/ “работят“ не само на биохимично, но и на магнитно-гравитационно (енергийно) равнище, т.е. притежават свое специфично магнитно-гравитационно поле – нещо като собствена „емоция“. Това поле блокира магнитно-гравитационното поле на живата клетка във физическото тяло и извлича (изяжда) неговата енергия. Както д-р. М. Кеше обяснява, вирусът копира емоционалното тяло на болния човек и го контролира. Той навлиза в дихателните канали и „внася“ собствената си „душа“ и “емоция” в човешкото тяло. На този етап белите дробове се задръстват и автономното дишане става невъзможно! Млади и здрави хора, масово се заразяват, бързо получават сърдечен пристъп и умират в рамките на 5 часа! Резултатът винаги е инфаркт и смърт, независимо от възрастта и здравословното състояние на пациента! Освен това, вирусът постоянно мутира и по този начин става неудържим! Поради тази причина хората, които вече са „излекувани“, след като решат, че са в безопасност, скоро се заразяват повторно и неизбежно умират. Това се случва в момента в целия свят с коронавирусната „втора вълна“, с изключение на Китай! Докато в целия свят броят на заразените и смъртните случаи расте главоломно, в Китай новозаразени има само от пристигащи чужденци! В Америка, например, при население 5 пъти по-малобройно от китайското, броят на заразените надхвърля 100,000 души дневно! Положението е същото и във всички други страни – Европа, Русия и т.н. По тази причина нашите лекари, които правят и невъзможното в борбата с коронавируса, рискувайки собствения си живот, отдавна си задават въпроса каква е причината за успешната борба с него в Китай?! Някои от тях подчертават, че строгата дисциплина и масовото спазване на карантинните мерки са „тайната” на успеха на Китай, което е вярно, но е само половината от истината. Истинската причина е, че там беше приложена и още се прилага новата малко известна технология за лечение и превенция на вируси, включително коронавируса – магнитно-гравитационната технология на иранския учен д-р Мехран Кеше. Тя беше успешно използвана в Китай за лечение на свински грип още през 2018-2019 г. , както и на Ковид-19 през 2020 г. Информация за тази “тайна” е показана тук:
  https://www.facebook.com/Keshe-technology-team-in-China-267840320031680
  Междувременно китайците нарушиха предишните си споразумения за сътрудничество с д-р М. Кеше и той им отговори, като разкри безплатно своето ноу-хау на целия свят, включително САЩ, Европа и Русия. Вместо обаче да проверят, потвърдят или отхвърлят това знание, повечето западни експерти /а и наши/, възможно по политически съображения, побързаха да заклеймят иранския учен като негодник и измамник.
  КАКВА Е ИСТИНАТА И МОЖЕ ЛИ ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ ДА НИ ПОМОГНЕ
  Нямаме нито интерес, нито намерение да защитаваме д-р Мехран Кеше. Не твърдим, че неговата технология е панацея и не можем да препоръчваме никакви експерименти за самолечение. Вярваме обаче, че незабавното й тестване от лекари, както и от немедицински експерти е задължително, колкото по-скоро, толкова по-добре.

  ВОДА ГАЗИ, ЖАДЕН ХОДИ…
  Най-интересният и важен факт е това, че в България тази технология е вече успешно и детайлно разработена, а предлааганите прибори са 100 пъти по-евтини!!! Асоциация Плазма България предлага готови прибори и пълна информация, включително за изработването им в домашни условия: https://www.apb.bg – добра основа за научно-професионално тестване и практическа проверка на магнитно-гравитационната концепция и плазмената технология в името на здравето и опазването на човешкия живот. В потвърждение на горното са долните схеми за изготвяне на прибори и за производството на необходимите ГАНС – плазмени разтвори за инхалация и пръскане на тялото, които неутрализират коронавируса в течение на 2 дена. Прибор с използване на батерия

  Прибор без използване на батерия

  Източник: https://www.apb.bg/technologies/gans
  За съжаление, нашата българска асоциация няма ресурси /главно финансови/ и производствен капацитет за реализация на своите проекти, даже за сертификацията им, поради което не се обявяват в публичното пространство, а ние се лишаваме от потенциално животоспасяваща терапия!
  По-долу са показани и указания от автора на терапията и собственик на патента д-р М. Кеше за направа на прост прибор, наречен “чаша на живота”: https://en.kfwiki.org/wiki/One_Cup_One_Life_-_Production_and_Application_-_Prevention_and_Reversal_of_the_Corona_Virus
  Такъв прибор М. Кеше предлага за 2,600 ам. долл. И не винаги е наличен !
  По-долу е показан работещ български прибор за производство на ГАНС – газ в нано-състояние. От ГАНС – бял слой на дъното на прибора – се приготвя 100% безопасна плазмена вода за употреба ! /изтегля се със спринцовка, без да се пипа с ръка/. В прибора се слагат готварска сол и дестилирана /или преварена нискоминерализирана вода/. Готовата “плазмена вода” се пие и ползва за инхалация и пръскане на косата, ръцете и защитни маски – 100% безопасна !

  Информация за използване на този прибори и на готовите плазмени разтвори е налична на посочената по-горе уеб страница на АПБ. Остава ни само да припомним поговорката: можеш да заведеш коня си до кладенеца, но не можеш да го заставиш да пие! Остават и куп други въпроси: имат ли нашите медици и управляващи тази информация, кой или какво пречи да се организира интервю с Асоциация Плазма България и най-важното – да се изпробва на практика тази магнитно-гравитационна терапия в реалните условия на която и да е наша болница, тъй като всяко истинско знание е основано на опита и практическата проверка?! Какво пречи да се проведат среща или консултации с проф. Мехран Кеше ?!
  Остава надеждата, че ще се намери поне един умен, почтен и смел наш журналист да постави публично горните въпроси. От това бихме “спечелили” всички ние – потенциално болни/заразени, лекари и управляващи !
  Отново, информация на български е достъпна тук: https://youtu.be/6UWRygB3Oz0

 8. Преди години вирусологът Едуин Килбърн създаде теорията за максимално патогенния вирус, или МПВ. Според него МПВ трябва да е стабилен в околната среда като причинителя на полиомиелита, да притежава генетичната изменчивост на грипа, да има широк кръг гостоприемници като вируса на бяса и скрит инкубационен период като херпесния.
  Тази теория, едва ли не смехотворна навремето, сега звучи изключително сериозно. Такъв болестотворен организъм може да бъде създаден, а може би в момента се създава някъде на тази планета. Той ще бъде много по-разрушителен от ядрената война. Защо? Ядрената война ще свърши при победата на една от враждуващите страни. С възникването на МПВ всеки човек се превръща в една ходеща бомба.
  … някои вируси са способни да интегрират генома си в ДНК на гостоприемника. Това ги прави идеални вектори за обмен на генетичен материал между далечнородствени видове. Затова много методи в генното инженерство се основават на това им свойство.
  … много хора се страхуват от развитието на генните технологии. Не ги виня за това. След създаването на атомната бомба, след Тримайъл Айлънд и Чернобил, хората стават подозрителни. На много от тях идеите на генното инженерство не им допадат. Да погледнем реално на нещата. Тук говорим за промяна на човешкия геном. Това предизвиква много противоречия. Някои се обявяват против трансгенните растения, а какво ще кажат за това?

  „Забранена зона“ ~ Дъглас Престън

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Израелският военен лекар Lt. Col. (res.) Dr. Dany Shoham твърди, че вирусът е биооръжие …

   Breaking:
   Israel says COVID is Bio Warfare…and ‘we didn’t do it’ (this is real)
   Israel’s Dr. Danny Shoham shares an Intel drop confirming Covid-19 as a weaponized viral event, which confirms VT’s earlier work
   https://www.veteranstoday.com/2020/12/21/breaking-israel-says-covid-is-bio-warfare-and-we-didnt-do-it-this-is-real/

 9. Хюстън започна обратното броене за изстрелването на ракетата носител.
  Тя носи послание до извънземните в необятния Космос- Един бидон кисело зеле,Боби Касабов и льотчика…По радиоуредбата ще звучи ,,корона,чао,чао…“ в изпълнение на Б.Б.
  Доц. Мангъров каза ,че бая съчки ше изгорят докато се върнат на Земята…

  Главния проблем обаче е,да не се разминат с извънземните,т.е. да ги търсят из Космоса,пък те вече да са си тук и да се каращисват с нас… !?
  Баси,язък за барута !
  Нищо бе,ше останат единствените Чисти и могат да положат основите на Новото Човечество.

  Венсеремос.

 10. Ми ,гъбаркат се щото ходите за гъби по изборите,що да не се гъбаркат…
  Боби Касабов какво ще каже по въпроса ?

 11. след БУРНИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ в Лондон а и не само ТАМ …измислиха НОВ ЩАМ…КАРАНТИНИТЕ и ЛОКДАУН…са НАЙ НОВАТА ФОРМА на ФИНАНСОВО-ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА…

 12. Ако НАЧЛНИКА е РЕКЪЛ…МАКРОН може ДА БЪДЕ ПЪРВИЯТ от ТЕХ „КОВИДЯСЪЛ“ за ПОКАЗНО на такива като БОКАТА…а можеха да го „ВАКСИНИРАТ“….на МАКРОН де

  1. преди няколко дена ШАНЗ ЕЛИЗЕ се превърна в в река от протестиращи и МАКРОН го ВТРЕСЕ…

 13. Достоен човек е той, не лиже задници като дежурно налазилите телевизиите!

 14. Те не са спрели да се гъбаркат с нас- от началото на годината, та и преди това. Важното обаче е, че докато има българи като Атанас, надеждата ще е сред нас.:-)
  Поклон пред майката на доцента- за това, че е отгледала достоен човек и истински мъж!

 15. Илияна /Илиянка нощем не може да нанка
  и затуй си организира се дянка.
  Претопля стари манджи от интернета
  И ни ги пробутва като на прасета.
  Вечер казва „Добро утро, подкарвам ви с джаста-прастата.
  Сутрин казва „Лека нощ, начесах си крастата.“
  На всяко гърне – похлупак, всяка манджа – мерудия,
  ала като се погледне Илиянка – пак в тия.
  Това ме кара да се обърна към Кольо Вейронов с една съвсем хуманна молба: Пуснете там връзки с докторите на Четвърти километър, да я приберат в женското, че да има на воля с кого да си хортува!…

  1. Не отговаря на критериите за Четвърти километър.
   Тя е за БАБХ.

   1. Ама те точно затова я изгониха оттам, щото поднася само отровни, червясали и плесенясали храни с отдавна изтекъл срокна годност. И понеже заради това ги заплашили с граждански ОтровЕн протест с участието на МаяМата, те взели, че й духнали под опашката.
    Затуй смилете се там на Четвърти километър, че зима тежка иде…

  2. Аз съм за мъжкото,бе,гъз,ти си за женското. Цял ден стоиш с наведена глава надолу,и: Кольо,това,Кольо,онова,молиш му съ кът някой женка. Циганите кът теб съ кълнът,навеждат съ и викат,МАЛКИЯ МИ ДА УМРЕ. Твойта работа,същата.

   1. Ти нали каза „Лека нощ“, толкова бързо ли се събуди? Ама то така си е иотдавна еказано: „Зъб да боли и п… да сърби, оправия няма!“, за второто – и начесване…

    1. Такива прости шматки не могат да ме ядосат ни сутрин, ни вечер. И все пак, както се казва: „Благодарен съм, че не ми е в къщата!“

 16. 0,00001 % от чуждо ДНК ви стига за да се видите като участници в Чудо !!!
  Тъжно чудо.

  Естествено ,че нещата вървят по план ,колегата дядо Добри е прав.

  Мангъров не е прав само когато е седнал,но имам резерви някакви относно хипотезите му …

  Гласовете на тези ,които се мъчат точно в този момент да кажат истината за състоянието на Света,Земята,Природата,Човещината се чуват най-слабо…
  Въпрос на сетивност някаква…
  И слабоумие.

  Кодовата дума е ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ,а вие си правете сметката накъде избиват нещата !!!
  Правете си сметката БЕЗ КРЪЧМАРЯ,СЕГА така трябва !
  Трябва !

  Мъчителните промени ,които предстоят не са за всеки.
  Много хора няма да издържат.
  ,,…а ония от тях,които избягнат,като се избавят,ще бъдат по планините като гълъбите по долините,всичките плачещи всеки за беззаконието си…“

  Тези пък ,които останат мислейки ,че са пощадени няма да са вече същите…
  За тях ,какво …
  Нищо.
  Пълна тъмнина с една единствена свещичка,която ги води към НИЩОТО…
  Машини.

  1. Затова те харесвам, г-н Кольо. Даваш усмивка там, където други заплакват.

   1. Понякога си мисля ,че гъбаркането е добра профилактика,понякога се натъжавам щото мисля така…
    Мария ,ти би ли приела 10-20 % Изкуствен интелект в същноста си ?
    Ами повече ?

    1. Аз никакъв интелект не бих приела. Отхвърлям го моментално. / Лек ден! 🙂

   2. Кольо и манго е едно и също. Манго мисли,че спя и говори зад гърба ми.

    1. Я,я виж какво пише по-горе Мария !
     Не приема .
     И аз не приемам.
     Аз съм си бачо Кольо,Манго джери си е Манго Джери.
     Що се сърдиш сега,ти наистина ставаш за БАБХ.
     Ще ги скъсаш отровителите от проверки…

     1. Хей, Зевс и Хера (т.е. Кольо и Илияна), пак ли ви прихванаха бесните?!? От конфликтите ви страдате не вие (на Олимп), а ние- простосмъртните.

  2. Разбира се, че трябва да имаш резерви. И то не само спрямо теориите на доц. Мангъров, а спрямо всяка друга теория. Моето скромно мнение е, че човека е станал човек от шибек за 100000 години, само защото се е съмнявал. Съмнението те кара да мислиш, търсиш, проверяваш, учиш и в крайна сметка да се развиваш. Нищо друго.
   На наша територия обаче, е валиден феномена отричане. Казват на човек нещо, а той веднага „Не може да бъде“. Веднага след това пита „А ти какво точно ми каза?“. Това за съжаление не е съмнение, а откровена българска глупост, неводеща до развитие. За това сме в територията нашибеците и ни управлява такъв! Е последното си е за заснемане продължение на филма „планетата на маймуните“ – „територията на шибеците“! 🙂

 17. Лека нощ,начесах си крастата. Така се лекува коронавирус,не със ваксини и лекарства.

 18. 1500 лв. глоба за отравяне на цял един народ. Оттам насетне ще се мисли за издаване на закон за криминализиране на деянието. Смях в залата. Мен ако питате,по добре подарете на всеки един отровител по една къщичка за гости,и си останете приятелчета,така и коремчето ще е пълно,и раничката няма да е празна.https://www.google.com/amp/s/novini.bg/amp/bylgariya/syd-i-prokuratura/26692

  1. Г-жо Илияна, Илиянке, ми то всичко отровно, ма! Ти какво ядеш, какво пиеш, може да не ми отговаряш, досещам се.

 19. Мангърът е 3, 4 и 5 по Питагор, X, Y и Z по Картенски и 220V по Фаренхайт!

  Най-малкото се замислете защо след 100-ци хилядите човеко часове прекарани по време на демонстрациите нямаше бум на заразени, разболяни и измряли. Същото бе за Белорусия и Хабаровск.
  защо няма пострадали от корона вируса на полицайте които повече от 100 дена небяха сменяни и 100-ци хиляди демонстранти ги плюха, кашляха и им се секнеха по лицата. Кво Полицията е биля ваксинирана ли бе? ако да то и техните семейства са били също ваксинирани, бе. За това няма полицай, супруга/любовница, деца и родители на полицайте измежду заразените с кота ДемоПредпарламента. Няма и неможе да има защото от измишльотини сами попивателните хартии се дърпат га треа задници от гувнъ да обрисват.

  Мангърът е символът на разума. Той светна фенерите. Той свали ръкавиците и маските и ни показа въздуха, кислорода и свободата.

  Ония другите са с един и същи ибрик се редят в Банкя на опашка за да се селфират със задника когато с личните си ибрици му умиват осрания гъз и после тичат да умият лицата на децата си като с вода от осветен ибрик.

  Една огромна гербална група превърна Борисов в изкупителна жертва. Всички негови аркадаши ще го подкапичнат. Той е знаел на какъв кючек са го вързали и за това ни жена, ни любовница ни деца ни внуци показва от 7-8 месеца

  . . . асансьорът спокойно стига последния етаж. вратата прави псссъъъ, здрави ръце улавят тялото и след секунда от Кукувичето гнездо полита орел чиити крила са толкова проскубани че неможе да стигне мълчаливите агнета и се оставя на пинчера Цвю да му изпие очите и отхрапе езика. . . .

 20. Американските лидери са по умни от българските. Хранят си добре населението, и то от едене и пиене не му остава време да се занимава с тях.

 21. Пак дрънка взаимно, противоречащи си неща този Мангъров , сам себе си оповергава .

  Хем не можело да се кажи дали е един или друг щам, ами не може , ако не го туриш на електронен микроскоп и не го „разглобиш“, хем дрънка, че Ковид 2003 г . си бил отишъл ! А той как разбра, като с тези тестове не се различават ! Ей Мангър, Мангър едни и същи сте всичките от едно и също котило на държавната копаня .

  Не си е отишъл Мангър версия 2003 , не си е отишъл .
  Тук , тук Мангър http://www.vsi4ko.net да си поправиш празните в познанията .

  1. То и всеки средно интелегентен българин ще разбере, след като новия извънземен щам на короната се рекламира от Боредо Джонса и реддруги политически отрепки, а спецовете само мълчат… чакат да бъдат активирани, за да подкрепят политиката на саксите за добро осребряване.

  2. Хубаво ще е да си пиете хапчетата от време на време! Имах глупостта да изчета всичките глупотевини с претенции за изключителност. Впечатлиха ме с нескончаемата графомания. Искрено се надявам Томова да не Ви прави автор, ще е пагубно за сайта й. Учудва ме наглостта Ви да поучавате Мангъров, но защо пък не, и Кунчевци го правят. Сигурен съм, че е виждал и повече от един ел. микроскоп, за Вас не съм сигурен.

   1. И мен така ме впечатлява Мангъров ! С нескончаеми обиколки из ТВ-тата ! Да беше направил няколко опита поне ! Абе не се дразнеет, нали и той е на копанята ! Нали и Бойко така тръгна , от медиите !

    Нали щеше да си къса дипломите ! И като сте толкова интересни, защи не си служите с истинските си имена . Не мога да я проумея тази злоба, само защото съм казал верни неща преди Мангъров, да се е бил досетил, такава злоба !

    1. Усещам липса на умение за осмисляне на прочетеното! За един чукча става въпрос!

     1. Усещам, че сте силно раздразнени, че кумирите ви не струват ! Усещам при вас самодемонстрираното разтроение на личноста, като при Мангъров – хем няма вирус, хем сега взел да го бори !

 22. Тез наште копеленца,откъде пазаруват бе,да ги еба,че толкоз дълги години оставиха народа на произвола на отровителите. И НЯМА НИТО ЕДИН ОТРОВИТЕЛ В ЗАТВОРА. ДОКОГА ЩЕ НИ ТРОВИТЕ,БЕ,ИДИОТОУБИЙЦИ. ЦЯЛАТА МИ МЛАДОСТ МИНА ДА СЛУШАМ ЗА ОТРОВНИТЕ ВИ ПОРТОКАЛИ И ДОБРЕ,ЧЕ ПРЕДИ ОКОЛО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ НАМЕРИХ В ЕДИН ПОРТОКАЛ ЧЕРНИ ЧЕРВЕИ И ОТ ТОГАЗ НЕ КУСВАМ ТАКВИЗ ЛАЙНА.https://www.google.com/search?q=отровни+портокали&oq=отровни+портокали&aqs=chrome..69i57.8042j0j4&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 23. Веси, как сте става автор в Афера ?

  Толкова наука издънках тук, още от пролетта, когато тук http://vsi4ko.net/a4-shte-izchezne-li-korona-virusa.php написах че този вирус няма да си тръгне, а Мангъров пееше друго, и какво ли не.

  Мангъра сричаше пред Ризова, април, когато тя четейки моето писмо до БТВ изведнъж се сети за УВ-то, та Мангъра ту – вредно било, ту ама не знаел каво било , беше в небрано лозе .

  Тоя разправя, че антибиотици не трепят вируси, аз пък казвам , че има антибиотици, които трепят вируси ?

  И колко лекарства е направил , Мангъра, защото аз съм направил много, изключително много – нали за това съм учил .

  Всеки мним опозоционер , ама на държавна заплата, вече се позовава на мея – я в биотехнологията, я в правото и съм си все отдолу ?

  Преди месец написах, че тази ваксина РНК влиза в клетки , в които не трябва да влиза и това води до стерилизация и ракове, днес вече всеки специалист като мен стана, завчера пуснах публично тук

  http://vsi4ko.net/a9-koronavirus-lekuvane-kato-privatizaciata.php

  да не стане с тази шокова ваксинации, ако с шоковата приватизация и днес – вече всеки и за това се досетил .

  Тоя Мангър, защо не вземе да направи едни сложни изчисления, как да се пазим с Божията молекула , против всякави вируси, каквито аз съм направил, още март тази година , а братятя японци го потвръдиха –като нокаут .

  Брей, няма израстване в тази Афера, все съм си отдолу, сред „анонимниците”, а отгоре пише, че се търсят нови , умни хора .

  Е, аз не съм нов, ама съм мноооо умен, в многоооо сфери – та биотехнологи, та право, та бяло хакерство, ама съм си все отдолу, в тази Афера ? Няма израстване, няма .

  А, аз пари не ща !

  И при тебе ли е с връзки ? Брей, няма демокрация !

  Петър Богомилов Богданов – учен, творец, гений, изобретател, според народите в Света, но …..“маргинал“, „тинята на обществото“ , според използващите властта ни анти-народни представители .

  Вече и аз съм забравил всички подвизи, то един и два ли бяха. Засега помня, че съм автор на следните народо-полезни и народо-защитни дисертации :
  1. Том І, ІІ и ІІІ на „Всичко за унищожаването на държавно-организирания бандитизъм” – 672 стр., формат А4, сътворение – 2013 г. – 2020 г. (Около една година разход на време и здраве на ползу некрадящуя част народу. Награда – терор , репресии, грабежи и хули, закани, заплахи обиди, все още не са неутрализирани, анихилирани и смазани . Тая ще е най-трудната . )

  2. „Всичко за сломяването на банкерския произвол – общо, специално и тотално сломяване. Първи Законен Противо-Банков Юмрук. Работи безотказно – 100 % успеваемост” – 726 стр., формат А 4, сътворен 2011 г. . Дисертация по смазване на банкерския произвол. (Около девет месеца разход на време и здраве на ползу окраденая част народу. Награда – спаси всеки, който я намери навреме и я използва . Втора и трета нагграда – през 2014 г . ЕК , а след това и НС приеха директива и закон за кредитите на потребители, обезпечени с недвижим имоти, в които изпълниха поставения ултиматум : лихвите да се определят само по ОБЕКТИВНИ критерии, известни и на двете страни и по дадена в договорите математическа формула, която не може да бъде променяна, сложи се и краят на „вечния длъжник” – с продажбата на ипотекирания имот приключва
  Сайт : http://www.bankerite.com
  3. „Всичко за личните и наследствените пенсии . Първи законен Противо-Властнически юмрук .
  Сайт : http://www.pensii.vsi4ko.net
  4. Вътрешно-правни механизми за принуждаване на съдебната система да функционира според предназначението си. Общински кметове-адвокати от приватизаторски партии и председатели на общински съвети в затвора”.
  Сайт : http://www.antimafia.petarbogdanov.com
  5. „Международно-правни механизми за принуждаване на съдебната с-ма да функционира според предназначението си. Дисекция на държавно-организирания бандитизъм . Налагане на предпазните клаузи по правосъдие вътрешен ред” . И ОЩЕ СИ СТОЯТ . Дисертация. 886 стр., формат А4, сътворен – 2002 г. – 2003 г.
  Сайт : http://www.petarbogdanov.com/cvrekord/svetovenrekord.htm
  6 . „ВСИЧКО СРЕЩУ „КОВИД-19” И ВСИЧКИ ВИРУСИ. Общо и изобщо, специално и тотално унищожениe.“ Работи безотказно – 100 % успеваемост . 265 стр., формат А4 , сътворен март-декември 2020 г. Най-доброто оръжие за Вашия живот ! От Българските Гении за Народите в Света ! Още от 13 април 2020 г. Резутат : който е пробвал, все е оцелял.
  Сайт : http://www.vsi4ko.net
  7. Сензации в биотехнологиите” – бързо, лесно, сръчно, довели до Свободата на десетки хиляди, до това, че вече 12 000 семейства, около 30 000 човека се препитават независимо от власт-ползваща орда, с един чудесен бизнес : „ЛОВ НА ТРЮФЕЛИ И ОТЛЕЖДАНЕ НА ТРЮФЕЛИ”, „изнамерени” в България от мен още през далечната 1988 г.
  сайт : http://www.kucheta.eu
  http://www.petarbogdanov.com/cvsensbioteh/senzacii.htm
  8. Оооо, да не забравя – и мебели, чудесни, стилни, масивни от фирмата ми „Фантастик“, и още ….само много малко хора могат да ги правят , та даже и от Китай не ги внасят !
  http://mebeli.vsi4ko.net
  Бре, чета първата страница на мебелния сайт, кога съм го правил … и аз вече не помня кога, и на нея, пак за правителства мошенически и крадливи става въпрос, и пак стават въпроси за биотехнологията, за генетичното програмиране . Гледайте ,какво съм написал още тогава :
  Правителства с отклонения – сваляме всякакви ! Дупетати и „мънистри“ – поправяме с намаления , на промоция . Тази биотехнология трябва да се развие най-сетне и в България. Там, където е развита – министри и депутати са поправяни успешно, крадат по-малко и хората имат пари за нашите мебели .

  Дърпа ме, дърпа ме, тази биотехнология, като …. „Целувка от вампирка“, тя всъщност си е точно това – „Целувка от вампирка“ !
  9. И уеб дизайн и генетично, но и компютърно програмиране (то кажи-речи, вече е едно и също) , цял живот, от машините с ЦПУ с асемблер, перфо-карти, перфо-ленти, та до днес, до този сайт .
  КОЙТО МОЖЕ, ДА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ !!

  1. Уважаеми г-н Богданов, т.е. „всезнайко“(както сам сте се нарекъл)! 🙂
   Според мен доц. Мангъров казваше това през пролетта (че ковидът ще изчезне), защото разсъждаваше като лекар и не си даваше сметка, че зад вируса стои друго. И докато това „друго“ не бъде постигнато, ковидът няма да изчезне.
   За сметка на това пък изчезнаха сезонните грипове, т.е. мутираха, превръщайки се в ковид…

   1. Е, аз пък разсъждавам като Биотехнолог, направил многооо лекарства, за разлика от Мангъров и и пробвал ги на много микроби и казах, че няма да изчезне !

    И в този случай биотехнологът се оказа прав, а лекарят не позна !

    И защо на мен скачате ? Че припомням събитията и факти !

    Ами скачайте на тези, заради, които хората скачат през прозорците на болниците ! Аз нито съм я създал тази криза, нито я управлявам извън собствения си дом !

    И това „всезнайко“ ме нарече друг почитател на Мангъров !

 24. Сам дяволът е слаб! Ние патим от долната му прислуга и слепите им поклонници!

 25. Светът е обхванат от безумие. Безумието се превръща в норма.
  Не се случи нищо ново – всичко е било и преди, само че в по-малка форма и по=добре прикрито..
  Кой казва, че хората не могат да бъдат лъгани дълго време?
  Вирусът CORONA позволява да се мачкат всички и всичко – държави, компании, както искат и колкото искат, и да се потъпкват основните права – образование, помощ, възможности. И с глоби да им отнемаш парите.
  Затварянето на границите, лишаването от медицински грижи, недопускането на деца до училище, защото имат хрема или кашлят, глоби за хората, защото не носят маски, забраняват вноса на стоки. Граници няма.
  Скоро ще започнат да ни казват, че новото крепостничество означава гарантирани работни места и увереност в бъдещето. Но ще направят хората още по-глупави и ще измират още повече и по-бързо.

 26. Едни хитреци си мислеха,че с помоща на циганите ще завладеят не само България,а и целия свят. А накрая стана така,че циганите ебаха и тяхната мама,не само българската. Малкото крокодилче като го храниш,храниш,накрая става крокодил по голям от теб.

 27. Благодарение на доц. Мангъров и на някои други наши специалисти по темата с вируса, както и на публикациите на „Афера“ от самото начало на това безумие стотици хиляди българи по света и у нас успяват да запазят душевно равновесие. За което няма друга дума освен БЛАГОДАРЯ!
  Светът се е побъркал на тази тема целенасочено от управниците му. Не съм очаквал, че страхът е най-силното чувство у хората, експлоатирано от властимащите навсякъде. Интересно как хората навремето са отивали да умират на война в името на отечеството си, при това с милиони…А специално лицето борисов е пародията на отиващия си капитализъм….

  1. Идва „комунизъм -3“ примесен с феодализъм.= Олигархичен социализъм.

   1. Имате предвид т. нар. принцип на махалото, при който, след обожествяването“ на частната собственост и разюзданите, поголовни, нагли и безнаказани кражби и ще се отиде в а другата крайност – на конфискация, национализация и общодъжавна собственост:-)? Не мисля, но справедливост трябва да има, а не това е целта на капитализма, така че, развитието, усъвършенстването в по-висш етап трябва да продължи:-)!

    1. Първата от 8-те прогнози на Клаус Шваб до 2030 г. е – “ да не притежаваш нищо и ще си щастлив.“ Това да прилича на национализация? Възможен е и друг, по рафиниран метод на трансфер на богатства. Марксизма винаги е престъпвал 10-та Божия заповед – “ Не пожелавай.“ Пожелават имота ти и ти вдигат данъците. Капитализма създава работни места. В момента виждаме унищожаване на работните места, не от капиталистите.
     Great reset? Защо? Кому е нужно това? Не вярвам това да е идея на 1- ия % богати в света.
     А на 0,001 % супер богатите. Кои са те? Открийте ги сами. Не е толкова трудно.

     1. Извинете, но говорите… без да сте чели нищо от марксизма!! Експлоатация, печалба, пари, пари прим… Но и не ми се обяснява и спори – от времето на Елин Пелин и Йовков, марксистите за 45 години изградиха средно развита Европейска държава, социална и индустриална държава, на 27-то място в света а сега, вече 30 глодини се „строи“ капитализъм – държавното, т. е. общото се присвои, попиля и разпиля пред очите ни. Но това не Ви пречи да твърдите, че само капитализмът и то сам по себе си създава работни места, а у нас кой, марксизмът ли унищожи цели отрасли със стогици заводи и предприятия, той ли остави без препитание и лиши от перспектива гук милиони и ги прогони по света??
      Да, разбирам че сте трол, но понякога се надявам и у вас да има искрица разум…

     2. Поне филмите на Чаплин да бяхте гледали! …. Щастливи индийци ли ще ставаме?

 28. Както винаги, Мангъров е адекватен и в десетката. За бавноразвиващи се дебили ли ни имат?!? Напълно нов и страшен щам, ама видиш ли, ваксината и на него действала. Това е или зле съшита лъжа, или признание, че всичко е било предварително „пуснато“ от някоя лаборатория. Все пак не вярвам да е изкуствено създаден вирус, ама пък всичките скапани политици не се умориха да се възползват от него по всеки възможен начин!

  1. Не просто е изкуствено създаден, а това е детайлно и отдавна планирана операция, която ще продължи още дълго, а може би и завинаги ще промени обществените отношения. Днес Мария в една от темите пусна в коментарите много хубав линк към видео на Катасонов, където той анализира изнесената от говорителя на елитите Клаус Шбав информация. Струва си човек да се вслуша и тогава цялата зловеща картинка се подрежда като пъзел.

  2. „Луд умора нема“, понеже с възрастните номера нещо се закучи, сега са наред децата! Вирусът от Англия да не е „новичок-плюс“? Що ми се чини, че данданиятасе започна с Брекзит?

 29. Стига с тоя вирус,давайте да търсим отровата. И ДА ПИТАМЕ ПАРТИЯ ГЕРБ КОЛКО ОТРОВИТЕЛИ СА ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ И КОИ СА ТЕ ПОИМЕННО.

  1. Ей тъй,да си ги знайми,а не да се спотайват по ъглите кът паяка черната вдовица и да продължават необезпокоявано и безнаказано да ни тровят до смърт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *