Публикувано на 11.04.2021 / 21:30

ДОЦ. АТАНАС МАНГЪРОВ: АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПО ТОЗИ НАЧИН НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! /ВИДЕО/

С ЦЯЛОТО НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ, С ЦЯЛАТА ТАЯ МЕДИЙНА ИСТЕРИЯ НИКОГА ЕДНО МЕДИЦИНСКО ЯВЛЕНИЕ НЕ Е БИЛО ИЗПОЛЗВАНО ПО ТОЗИ БЕЗОБРАЗЕН НАЧИН!

С екипа на Мартин Карбовски обсъдихме:

– има ли връзка между отишлите си избори и успокояване на пандемията?

– политически ли се управлява пандемията?

– какви са моите прогнози и за политиката, и за изхода от ковид пандемията.

– какво се случи с ваксините?

Без монтаж. Гледайте!

доц. Атанас Мангъров

Коментари 7 за
“ДОЦ. АТАНАС МАНГЪРОВ: АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПО ТОЗИ НАЧИН НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! /ВИДЕО/”

 1. Dear Comrades!
  Бях написал тук, още когато си подаваха документите за регистрация в ЦИК – „ПО НАМОРДНИЦИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!“ – т. е. какво ще бъде отношението им към онзи, знаете кой медицински проблем, и как възнамеряват да се борят с него ако добият властови позиции.
  Е, сега доц. Мангъров ви казва точно същото.

 2. Поздравявам всички достойни лекари, избрали най-трудната и отговорна професия като доц. Атанас Мангъров, д-р Тодоров от Русе, една лекарка от Пловдив или Плевен, не помня името, за съжаление, докторите от Алианса, създаден като коректив на НОЩ, СЪЩО И ВСИЧКИ ЛЕКАРИ, МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, САНИТАРИ И ШОФЬОРИ ОТ „БЪРЗА ПОМОЩ“ В ПРОВИНЦИЯТА – ТЕ СА ВЕЛИКАНИ!

  А за тези, чиито физиономии станаха двойни и тройни, не ми се говори, те си знаят.

  Гласувалите за това, че им повишиха заплатите, без да работят цяла година, нека се замислят за 400 000 души , останали без работа, за подигравката с пенсионерите с по 50 тъпи кинта, и най-вече ЗА ДЕЦАТА, ЛИШЕНИ ОТ ДЕТСТВО, ИТРИ И НОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ!

  БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

 3. Мисля че не видях в списъка на избраните лапачи – онуй недоносеното, с изкуствената растителност на кубето, играещ го псевдо здравен министър (да се разбира безропотна подлога) от Варна .

  Ако е така, е варналии вие сте на бис !

  1. ..,,SELTIKAT/BARZOPROSEDURKOV,,,,E ,,NA 20 BONA,,V NOSHT..A V,,BOLNICATA ..DALAVERITE,,..NE SA PRESTAVALI..OTDAVANE,DOGOVORI,SNABDJAVANE,TARGOVE,,..SLUGI/.SAS,,STOTICI ,,HILJADI LEVA,SE ,,OSHTETJAVA DARGAVA I PACIENT!!

 4. Защо бойко борисов намали заплатата на Доцент Мангъров на половина ? Защото не е послушен ли ???

 5. Даже Мангъров не зададе въпроса кога, в коя лаборатория в България беше доказано наличието на ковид-19 вируса. И Чорбанов не го зададе, но е обяснимо – и двамата бяха кандидати за политици, единият се намърда, другият не успя. Изобщо, имаше ли нещо черно на бяло, въз основа на което не само България, а и целият свят беше унищожен? Мисля, че всички вече знаем отговора. Не е ли време вече да се каже как се разпределиха онези 500-600 млрд. долара, с които МВФ напомпа когото трябва?

 6. Когато медицински въпрос се превърне в повод за мерзки политически игри и твърде много лекари забравят и Хипократова клетва ,и човешкото си достойнство се получава грозната българска действителност. И имат нахалството да упрекват хората,че не им вярват-точно наглеците-медици,които лъжат непрекъснато и срутиха доверието на хората. Ибрикчиите на Хунтата предвождани от Тулупа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *