« Върни се назад Публикувано на 03.09.2017 / 16:32

ДОСЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЗАЩО БОЙКО ЩЕ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА?

БОЙКО БОРИСОВБойко никога не лъже – каза, че няма за цел да прави партия, а движение. И направи партия!

Бойко не е убиец – Чакъра се самовзриви и показаха откъснатата му ръка с халката на гранатата върху пръста му. За това „самовзривяване след смъртта“, България беше осъдена. За контролираните поръчкови разстрели по улиците, да замълчим – виновни няма. Просто бизнес.

Бойко е международник – светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собствения си. Такива постижения във външната политика може да види само болен мозък или интелектуален инвалид. Може и човек, който няма представа как се прави външна политика.

Бойко прави магистрали – вие знаете ли направена една магистрала на която да не ви паднат пломбите при шофиране? На повечето, още с откриването им.

Бойко е полицай – нямаше един ден трудов стаж като такъв.

Бойко се оправя с европейските лидери – по скоро го оправят. Такива огромни външни дългове за кратко време са бреме, а не помощ. Ние сме им задължени, а не те! Плащат се от няколко поколения.

Бойко е мъжкар – нито една дама, която го познава не го е потвърдила в личен разговор. С изключение на мъжете-дами на хранилката му.

БОЙКО БОРИСОВБойко си държи на думата – няма нещо от което да не се е отрекъл. Включително и от жената, която му върши цялата далавера и е икономическият му мозък.

Бойко е незаменим – да, защото вече всички са закачени на мафиотската хранилка – леви, десни, либерали, патриоти и други политически охлюви. Незаменим е, напълно логично.

Бойко е смел – не познавам по-голям страхливец. Освен това цялото му поведение отговаря на „роден манипулатор“. И нищо повече.

Бойко е готов да хвърли оставката си – това е вярно. Здрава хватка. И аз ще съм готов на това, ако папките за престъпленията на всички кметове в страната са под възглавницата ми.

Сега досещате ли се защо ще се бори с корупцията? Той, в крайна сметка, чист ли е, за да има това право? Елементарно. Който кмет не осигури нужните гласове, както стана при „пробива“ на Радев, отива на въжето…

николай марковНиколай Марков

Снимки: Иван Червенков. Публикациите във Фейсбук са автентични, умишлено е скрит профила на един от „простите“, с които се разбира Борисов

«