Публикувано на 25.05.2022 / 9:40

ДОСЕГАШНИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ОТИВА В МИНАЛОТО. А МАЙМУНСКИТЕ МЕДИИ ПАК ДЪРЖАТ БЪЛГАРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКО ИНФОРМАЦИОННО НЕВЕДЕНИЕ.

Нашите маймунски медии пак държат българите във Велико информационно неведение, та се налага отново да им вършим работата.

Нито една медия днес не отразява ключовото изказване на Кисинджър в Давос онзи ден. Но преди да разкажа за него, няколко други щриха.

Форумът в Давос отдавна загуби своето прикритие на мил годишен добронамерен ред за света. Всички жители, които малко или много се еманципираха от тъмната пелена на глобализма, знаят, че това е частен клуб по интереси на световния олигархат, който си играе с живота и здравето на цялото човечество, използвайки го като овчар овца, дои, стриже, коли и яде. За истинските антиглобалисти форумът в Давос отдавна е ясен като едно от най-опасните гнезда с отровни змии, които пълзят по Земята.

Форумът в Давос губи своето значение!

Днес ще го и докажа. По моя си начин, като ви накарам да погледнете хората, които участват, да им видите лицата, излъчването, а вече и интелекта. Щом българското грандиозно недоразумение, абсолютен връх в българската класация за антиполитици, е участник в този форум, само това ми е достатъчно, за да преценя нивото и качеството на претенциозното събитие. Чудя се с такъв персонал как точно световния задкулисен елит успя да превземе Земята? Това е управление на най-големите глупаци! Не се сещам за гръцкия термин за управление на глупащината и нискоеволюционната нискочела част от обществата.

Само ги вижте мумиите, които участват! Едни и същи шепа хора и техните слуги и креатури. Противни по подразбиране! И нашия гащник, и той там! Само това е достатъчно да срине авторитета на всяко събитие – участието на грандиозния идиот.

И в цялата тази абсолютно прогнила, грозна и болна картинка, пълна с най-отвратителните неща, които човечеството до момента е реализирало, носеща името Световен Икономически Форум отново най-адекватен се оказва най-възрастния участник Кисинджър. Което е логично, все пак ТОЙ Е АВТОР НА ТОЗИ СВЕТОВЕН РЕД, КОЙТО ЖИВЕЕМ СЕГА. Бащицата и майчицата ни. Той е наредил кой колко да яде, къде и какво да прави, колко да се простира. Нормално е точно той да посочи и новостите. Всички останали са пудели от зайчарника. Зайчарникът си има главна квартира, ако не знаете. Давос! От Давос до Банкя, и до ул. Шишман в София.

Хенри Кисинджър каза, разбирайте нареди, предначерта, определи, заповяда следните неща:

 1. Западът да спре да се дърля с Русия.
 2. Украйна да се готви за загуба на територии.
 3. До 2 месеца да започнат мирни преговори.
 4. Русия е незаобиколим световен фактор.

Какво да кажа?

ВВП явно добра работа върши, щом главният гущер му се поклони в Давос.

Иначе мисирките продължават да пишат за диктатора и загиваща Русия. Да, ама ВАШИЯ ФОРУМ, не моя, бие отбой и отстъпление.

Сега следствията и други събития.

Същият ден, в който се изказа Кисинджър, Шойгу дръпна каишката на руското настъпление и обяви, че Русия нарочно го забавя. Но аз няколко пъти казах, че оттук насетне ще говорим за ПРЕДИ И СЛЕД АЗОВСТАЛ.

Всичко, което днес обсъждам, е след Азовстал! Значи поне тези на Запад, в чиито глави тече все още електрически ток, много други бре разбраха случилото се в Азовстал и Кисинджър обяви решението на проблема. Описах го в точки.

Западът ще се опита да спаси Киев като град и столица. Дали ще успее, не знам, ще видим, ще се опитат Украйна да не капитулира. Заленски е политически труп, очаквам обявяването че е свален, до десет дни. Всъщност преговорите ще се водят между Путин и световния форум на Шваб. Тоест, между главите на глобализма и антиглобализма.

Донбас отива към Русия включително териториално.

Междувременно върви другата сценка. Полша се готви за превземе западна Украйна. Впрочем, истинското описание на събитията е – Зеленски предаде западна Украйна на Полша.

Поляците щели да повоюват с Русия. Много искам да го видя!!!

Русия вчера официално обяви, че напуска Болонското споразумение и спира изтичането на руски мозъци към глобалисткия Запад.

Още един маркер на преминаване на досегашния световен ред в миналото.

Анастасия Гешева

Коментари 28 за
“ДОСЕГАШНИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ОТИВА В МИНАЛОТО. А МАЙМУНСКИТЕ МЕДИИ ПАК ДЪРЖАТ БЪЛГАРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКО ИНФОРМАЦИОННО НЕВЕДЕНИЕ.”

 1. MIND BLOWN! GAIN OF FUNCTION ON POX VIRUSES CONFIRMED – bitchute.
  Изгледайте видеото внимателно . ваксина за маймунска шарка не се препоръчва.

 2. A защо гледате или слушате официални тв или радио?Нищо не гледам(слушам) от 2007.И вестници не чета официози.Само и единствено независими източници.И ако знаете езици (аз зная още 2) ще се доближи те до истината.Другото е пропаганда. Филми ,програми,бози-нищо не ми е нужно от ТВ. Има торенти и ютуб за стари филми и музика. Тотален мой бойкот на тв и радио на държавата.

 3. Понеже списъкът на поканените е изпуснат, ей го:
  https://www3.weforum.org/docs/WEF_AM22_List_of_confirmed_PFs.pdf

  При по-внимателен прочит се набива на очи кои са поканени – обикновени и по-тежки пионки, външни министри и министри на енергетиката, финансови министри с уклон към „неизбежната“ парична цифровизация, за която в нашите медии все още нищо не се е чуло.

 4. ПО СКОРО ДА ИМАМЕ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДЧИНЕНО ЕДИНСТВЕНО НА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ И ДА ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ ЧУЖДИ АНТИБЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ,ВСИЧКИ НПО,А ПАСИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ ОБЕСЕНИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ.

 5. Нашите маймунски медии вероятно скоро ще се разболеят от маймунската шарка, защото е известно. че там много ги чукат- орално, вагинално и (к)анално.
  С рани по п*тките, г*зовете и на езиците, заразените маймунки и маймуняци ще продължават да разпространяват словото на лукавия.
  Мили братя и сестри, не се превръщайте в маймуни и не гледайте помиите, които ви сервират от екраните на говорещите кутии.
  Ваксинирам против маймунска шарка с магарешки *уй.
  Бустерна ваксинация само за храбреците!!!

 6. Освен Давос и статията като цяло, много интересен факт е защо толкова хора приемат Ки-синджер за авторитет?

  – За него христанската религия и враг.
  – Исляма е инструмент.
  – Китай е фабрика.
  – Култа към ******и е преди всичко останало.

  Този индивид знаете ли на колко години е?
  Колко тона храна са минали през него ?
  Колко сърдечни операции има?
  Днес 40 годишни българи няма да доживеят до идната 2022г поради елементарни заболявани като рак и диабет, обаче този индивид е „имунизиран“ против „най-опасните“ болести!
  Тези хора (Давос е фасада) открито се подиграват с всички.
  Да станеш на 100 години и да продължаваш да се ебаваш с толкова хора……….
  Той ще подмине и 110 и 120 години а вие/ние?

  Баницата, кой я даде?

 7. Най после играта решително се обръща,глобализмът се оттича в канала,това е макро-рамката,а как ще се отрази на местна почва,това за нас е най-важно.Тук е наложителна обществено-политическа революция,рестарт и пълно обновление на управлението,а от там и във всички сфери на живота.Това е тъй необходимо за да се стигне до ревизия на т.нар. преход,реванш на потърпевшите и компенсации под някаква форма за загубите и преживените страдания,т.е. справедливост и възмездие.Не става въпрос за отмъщение,колкото и да е изкушаващо,а по закон и ред,а също и за назидание и да се помни поне сто години.

 8. Нашите т.нар. СМИ, вкл. 3-те маймуни не съобщиха, че по време на форума в Давос, при заявлението на Зеления Клоун всички делегации станали на крака и ръкопляскали. Само китайската делегация си седяла, след което напуснала. Дори CNN съобщиха. Изключителна подкрепа за Русия!

  А, за Болонската система на обучение – едно разяснение.
  https://www.gazeta.ru/social/2022/05/24/14899538.shtml

 9. Всъщност от началото на войната умни хора предупреждаваха, че може да стане опасно. Кисинджер говори за неутрална Украйна още преди 2014. Войната е политика с други средства, политиката е търговия. Най-добре да се намери изгоден за всички баланс. Например Мариупол руски, а Азовстал украински, пристанището украинско. Сега и Мариупол и Азовстал почти ги няма. Това, което говори Кисинджер е опит да се предотврати най-лошото. Байдън каза, че ще се бие с Китай заради Тайван. Китайците казаха, че добър приятел се посреща с хубаво вино, а чакал с оръжие. Вчера руски стратегически бонбардировачи съвместно с китайски стратегически бомбардировачи патролираха над китайско море. Изказването на Кисинджер е логично. Трябва да се търси изход без да се самовзривим. Най-доброто е политика /търговия/

  1. бай Дън не може да лъсне подметките на Син Дзипин! Чупи стойки само пред камерите (ама и там не го бива много-много). От пентагона отлично знаят, че могат бъдат разтопени и пометени, ама тоя път на техен терен… Кисинджър е от същата школа артисти.. Тук въпроса вече се стига до вяра. Кой народ как вярва е неговите лидери! Това не се купува с пари… Тоя път рептиляците се сблъскаха с много достойни президенти (Румбо Совалката обаче не лети в тая категория… квот като има пагонье)

    1. Американските джендъри са силни, ама само у филми стил „Рамбо – първа и последна кръв“

   1. Не забравяй, жълтата раса е с далеч по-високо IQ от бялата. А на бай Ганьо – като на маймуните в Африка.

 10. Разбрахме. Давос – това е мястото, където милиардерите нареждат на милионерите какъв да направят живота на бачкерите.

 11. За бездарната нервност и самодоволството на медиите само два примера.
  Мира Едикояси от НТВ. Яростно се чеше в кадър, прекъсва, дразни, проявява пристрастия, но мозъчето й е твърде малко, за да ги прикрие.
  Диана Биволицата – пак там. Разчепатила се като дойна крава, ще й се пръсне двойната гуша, високомерно пита и разпитва, няма достоен събеседник за нея. Преметнала дебели балдъри един връз друг, сякаш не е виждала как седят истинските дами.
  И на тези им се плащат знаете ли какви заплати и хонорари?! Защо ли, защото са удобни.
  Обтекаеми, като Викторчо, да речем, той е същинската Вечна Амбър на телевизиите. Надживя куп чепати драки, да не изреждам имена, те са осъдени на забвение.

 12. ммм-дааа
  маймунска шарка
  маймунски решетки
  крокодилски хемороиди
  хипопотамска краста
  …..
  ох, бе, народе мой! докога ще те вземат за мезе!???
  аре, ставай и си кажи тежката дума!

  1. Държа да Ви кажа…Две години хабя физически сили, пишейки и публикувайки всякаква информация срещу коронабесието. (Да,да- именно! Пишейки, хабя физически сили.)
   Това обаче не ми помогна да се разбера с родната ми сестра (или брат). Дали имам сестра или брат- оставям на извратеняците, ровещи се в чуждия живот, да разберат!
   Какво искам да Ви кажа, госпожо (господине) Капели-Шменти…Ами, искам да кажа това, че помня много добре съмишлениците си- от ден първи до ден днешен. Т.е. помня Ви.
   Е, и?!
   Ами, това де!… Нищо не се е променило.
   Продължавам да мисля като Вас- включително по отношение на Вл.Владимирович. Просто ПОМНЯ. А това (в повечето случаи) вреди.

 13. Към уважаемата Анастасия Гешева – власт на простаците , тъпаците на гръцки е: бинами ту простати.А как ще се отървем от кики , като е назначен от цру с любезното съдействие на херо мусака? С избори няма да стане , защото ако зависеше от избори щяха да ги забранят.Тези крадливи копелета без физически бой няма да се махнат .

 14. Изключително добра и аналитична статия! Поздрави за авторката, освен че е вярна има дълбокото разбиране на тази бездарна и умопобъркана шайка сатанисти и техните слуги!

 15. Три сценария:
  Първи: ЛДНР тръгват, Зеленски бяга, НАТО е възмутено, ние сме солидарни.
  Втори: ЛДНР тръгват, Зеленски загива геройски, НАТО е много възмутено, ние сме още по-солидарни.
  Трети: Русия тръгва и е на Дунава, Зеленски -кой беше това, НАТО- какво беше това, ние – вечна дружба.

 16. Народното събрание и народът Заграждения и решетки пазят святата обител на демокрацията
  Ако Рачо Ковача беше наш съвременник, щеше да ръководи задругата на майсторите Народното събрание е най-лъжовната институция у нас. „Съединението прави силата“ свети на фасадата. Лозунг, който няма нищо общо с реалността. Разделението властва в святата обител на демокрацията. Пред избирателите, които са пратили депутатите вътре, стоят заграждения и решетки. Да не търсят сметка от ония с дебелите заплати и сочните кюфтета.

  Народното събрание е вдигнато по проект на виенския архитект с български произход Константин Йованович. Той решава постройката в неоренесансов стил. Заседателната зала е предвидена за 320 работни места и 600 души публика. Не са предвидени решетки. Като идва време да си вземе хонорара, Йованович се явява при министър-председателя Драган Цанков. В договора е записано, че трябва да получи 6000 лева плата. „Слушай чоджум1, абе ти знаеш ли какво са това 6000 лева? – задава реторичен въпрос Цанков. – Голяма, страшно голяма пара е туй, хей! Кой на днешно време може да припечели такова нещо? Та такъв и звездите от небето да сваля, пак не ще може да се докундиса2 до такова богатство!“ „Я слушай, момчето ми – казва бащински дядо Цанков, – вземи ти 3000 лева, та си иди със здраве и благословия. То и тия пари са много, но нейсе, от мен да мине, трудил си се. Хем като излезеш оттук, да не вземеш да разправяш какво си получил! Народът ще ми счупи главата, ако разбере как стопанисвам парата му.“

  Първият държавен мъж се позовава на народа и прибира икономисаната сума в джоба!

  Народното събрание отваря двери на 25 ноември 1884 г. Сградата е осветена с водосвет и банкет. Тогава за първи път легендарните кюфтета влизат в ковачницата на закони. Вестник „Средец“ документира историческото събитие: После божествената служба, извършена от духовенството ни начело с Негово Високопреосвещенство Митрополит Климент, поканените седнаха да ядат и да пият на приготвената по тоз случай закуска. Много наздравици се произнесоха, както обикновено в такива обстоятелства, когато патриотизмът се хвърли в обятията на веселбата, или vice versa3, веселбата подбуди и разпали патриотизма.“

  В ония години няма заграждения и решетки, входът на парламента е свободен. Всеки, който иска да се наслади на зрелище, си купува билет. В камарата се ходи като на театро. През 1895 г. Вазовите герои Кардашев и Тачев плащат за Осмото народно събрание. Двамата сядат в зрителската галерия и стават свидетели на вартоломеевски сцени: Един господин с голяма глава, с пълно почервеняло от яд лице, наежен като глиган, ревящ ужасно, скокнал прав, думаше нещо на оратора, което потъваше в мълвата, и яростно удряше банката си, която трещеше под железния му юмрук и отхвърляше книжата, що стояха на нея.“

  Кардашев си намества очилата, а Тачев пенснето:

  „Не по-малко живо участие вземаше в караницата един друг великан, само с по-човешка физиономия и с по-голям търбух. Той, влезнал в кулоара, неустрашимо се пулеше на първия с признаци на ужасен гняв и блъскаше чина на съседа си, комуто премаза ръцете с един нов удар на десницата си.“

  Най-много актьори играят в Третото велико народно събрание – 493. Най-малко са в Третото обикновено – 47. Тази бройка защитава Захари Стоянов. Той се аргументира с пословицата „Много баби, хилаво дете!“ и пише: https://trud.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D1%82/

 17. Радвам се, че пак прогнозирах правилно преди 2 години.

  Това е началото на края на лъжовната политика наречена „демокрация“ и на неолибералното управление, което в цялата човешка история се идентефицира с робовладелския обществен строй, през която епоха именно се ражда мафиотската химера наречено „демокрация“. Сълзливите постулати „права на човека“, „свобода на словото“, „пазарна икономика“ и други тъпизми доведоха до това 1% от населението на света да разполага със 70% от материалните и финансови капитали на света. В последният доклад на ООН се казва „29 човека разполагат с 50% от световните капитали”. Това ли е демократичното равенство на пазарната икономика? Да се умира от глад ли е свободата на човека? Липсата на справедливо правораздаване ли е свободата на словото? Разпада на ЕС и НАТО е в ход и ще се ускори и от самосебе си и от външни за тези организации събития, като операцията в Украйна, събитията в Сирия и Ирак, предстоящите такива в Молдова и Грузия очакваните такива в Южноазиатския регион. Държави като Русия, Китай, Индия и много други отдавна са разкрили нечовешкия образ на либералната демокрация и вече са се ориентирали към водене на политика насочена единствено и само към защита на НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ на ДВУСТРАННА ОСНОВА, а не на някакви международни гейски и джендърски съюзи, организации и комитети.

  1. Не, не си прогнозирал нищо АЗ.
   Съжелявам.
   Подвеждат се хора които смятат, че матерял който изглежда „естествено и реално случващо се събитие“ може да бъде въведен в логическа верига с подобни реални събития и чрез прилагане на линейна логика да даде резултат.
   Да, в краткосрочен период може и да „познаеш“ и ти и И.Христов.
   В дългосрочен – НЕ.
   Както виждам и тествам някои коментари не ми се отразяват.
   Надявам се за добро. Можели излизам твърде често извън темата на статията.
   Както и да, взимам си бележка.

   Има нещо много важно- момента ма изненада винаги идва когато най-малко го очакваме.
   АЗ, за да ме разбереш задай си въпроса на 11.09.2001 беше ли подготвен ?
   Отговора за теб и 99,9% от световното население е НЕ.
   Така ще стане и тази и другата година.
   Ние не се движим с лице към събитията….
   С уважение,

   от един глуповат индивид със селски произход …. най-вероятно.

   1. Уважаеми Велко,
    Моите почитания.
    След като 40 години съм се занимавал с анализи по международна политика и международна сигурност и имам успехи в това направление, най-малкото което си позволявам е да имам право на собствени анализи и прогнози. Моето мнение е прогноза. Може да не се окаже вярна, но по съдържание е прогноза, а не както Вие казвате „Не, не си прогнозирал нищо АЗ.“. Та първо би трябвало да се научим да се изразяваме ПРАВИЛНО И ЯСНО. Въпросът за 11.09.2001 г. съм си го задал веднага след края на операция „Пустинна буря“ през 1991 г. и прогнозата ми се сбъдна през 2001 г. Относно войната през 2003 г. също. Изрично е да казвам, че бях наблизо.
    Началото на операцията в Украйна съм предвидил в края на януари т.г. след анализиране на данни от началото на август 2021 г. И много други събития.
    Това е!
    Желая здраве!

 18. Жалки комплексари. Провинциални. Самодоволни. Смешнѝци Прием по случай 24 май. Властта се е скупчила около президента. Демонстрации на взаимна симпатия между хора, които не могат да се гледат. Едва сдържан гняв и презрение. Ли-це-ме-ри-е.

  А на какво се хилите с муцуни, разтегнати като акордеони?! От какво сте толкова радостни? Какво ви изпълва с доволство? Какъв точно е вашият принос към българската просвета и култура, че не се сещам?
  Защо се отърквате като пудели о президента, вместо да отидете в другата зала, да се запознаете с учители и просветители, да им благодарите за труда и за мисионерството им? Жалки комплексари. Провинциални. Самодоволни. Смешнѝци.

  Дребни схемаджии, нискочели тарикати. Държавата е пред колапс, администрацията е в ступор, народът е в стрес.

  Глад. Страх. Безверие.

  За какво вдигате наздравици? За новите заеми ли? За парите по нескопосания план за развитие, които вече сте си наместили, където трябва ли?

  За какво се пѐрчите? За най-успешното вдигане на цените и най-бързото изпускане на инфлацията в историята на страната; за увеличенията на пенсиите и заплатите, изядени от инфлацията; за неизвестно къде профуканите милиарди; за митичните танкери с американски газ; за светлото бъдеще със скъп ток и прескъпо парно; за неизпълнените обещания и зарязаните реформи…

  Никакво чувство за съпричастност, за емпатия, за жалост и милост. Не притежавате даже лицемерният нагон на политическите животни да демонстрират съчувствие и загриженост.

  Слезте на земята! Не се облажавайте от мисълта, че сте “бетон”, защото никой няма да напусне четвърторазрядната ви коалиция и няма да допуснете нови избори.
  Нещо изпускате, защото така ви е удобно, но то е адски съществено. Не от Кирил, Корнелия, Слави и Христо зависи бъдещето на тази страна.

  Народът не влиза в сметките ви, нали?! Е, точно той ще ви повалѝ, докато си правите вашите тънки сметки.

  Соня Колтуклиева https://svobodnoslovo.eu/

 19. Маймунясване Нова истерия набира скорост сред медицинските спецове по света, а у нас също започна „подгряване“. Ковидът вече не е на мода, Путин с войната си набързо му тури кръст и отвя всякакви маски, ваксини и зелени сертификати. Затова пък заклетите ортодокси на правата линия за всевъзможни мерки и забрани нямат мира заради позаглъхналите им гласчета.

  И изведнъж… „маймунска шарка“. Дори да се чувствате добре, тя иде. СЗО свикала извънредна среща „поради спешния характер на ситуацията“. Нещо повече – подготвя „нови указания“ за борба с разпространението на болестта поради опасения, че броят на случаите може да нарасне през летните месеци, гърмят „свободните демократични медии“. Следващата стъпка е да предложи обявяване на извънредна здравна ситуация от международно значение, т.е пандемия. Да ви звучи познато? Отсега се знае, че маймунската шарка изисква изолация и хигиена. По темата вече се изказват познати лица и в нашите телевизии. Проф. Кантарджиев дори обяви, че инкубационният период на заразата е до две седмици, а срокът на карантината – 21 дни. Според доц. Мангъров да се заразим с маймунска шарка обаче е „като да ни се падне джакпот от тотото“ – има 90 случая в цяла Европа и рискът е минимален.

  Още две новини силно озадачават. Първата: Русия започнала процедура за напускане на СЗО. Освен това местния клон на СЗО-то обмислял да вдигне байряците си от Москва. Само не разбрах Путин ли ги е изгонил или те сами са решили да си тръгнат. И току виж маймунската шарка вземе, че подмине Русия като стой, па гледай. В същото време „Индипендънт“ съобщи, че САЩ са поръчали „милиони ваксини“ срещу маймунска шарка. Байдън също се изказал, че „трябва да сме нащрек“.

  Не знам дали войната в Украйна е на приключване или темата започна да се изчерпва, но явно нещо се пече, щом заиграят парите и ваксините, а с тях и локдауните. Очаквайте продължението наесен…

  Валентин Георгиев

  duma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>