« Върни се назад Публикувано на 19.12.2021 / 17:33

ДОРИ ДА БЪДЕТЕ УБИТ, ГОСПОДИН ХАЗАРТ, ТО ЩЕ БЪДЕ В ЗАЩИТА НА ВЕЛИКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ. ХАЙДЕ СЕГА, ПОЕМЕТЕ ДЪЛБОКО ВЪЗДУХ! ИЗПУСНЕТЕ ГО БАВНО. СЕГА ИЗДЪРПАЙТЕ НЕЖНО СПУСЪКА И СТРЕЛЯЙТЕ ПРАВО В ГЛАВАТА НА МАФИЯТА

Някой може ли да помоли депутатът Ицо Хазарта, да започне да си държи като мъж. Разбирам почти всичките му вътрешни противоречия и страхове, но има граници.

Вярно е, че те не се виждат с просто око, но ги има. Страхът от смъртта е твърде първично усещане, господин Хазарт, за да го обсъжда цялата нация и държава от трибуната на парламента. Гнусно е за гледане, още повече незряло за една публична личност, която ще се бори с мафията. Поне такава е вашата заявка при влизането ви в този хибриден, но твърдо червен политически формат. Работата тук не е рап парче, уважаеми!

Важно е да знаете, депутат Ицо, че големите гущерчета не плачат. Те знаят, че някога във времето, като пораснат, ще станат големи крокодили и всички ще се страхуват от тях. Но докато са само гущерчета, папкат, учат се и живеят с надеждата за тяхното хубаво време.

Дори да бъдете убит, господин Хазарт, докато сте депутат, то ще бъде в защита на велики европейски ценности, не на нашите балкански глупости.  И когато зъд гърба ви бди не друг, а самият министър Рашков, змеят горянин, няма от какво да се боите. Той лично ще изяде всеки, дръзнал да посегне хазартно на вас, съпартийците ви или семейството. Няма страшно!

Хайде сега поемете дълбоко въздух! Изпуснете го бавно. Сега издърпайте нежно спусъка и стреляйте право в главата на мафията. Така правят истинските мъже, господин Хазарт.

Следва лопатата, а след нея кръста. С вашите две ръце.

Николай Марков

«