Публикувано на 23.04.2021 / 21:46

ДОНЧЕВА, НЯМАМЕ НУЖДА ОТ „РЕВИЗИЯ“ С ПРЕДИЗБОРНА ЦЕЛ“, НЕ СТЕ ТАМ ДА ЛЮШКАТЕ ПИАР, А ДА СЪСИЧАТЕ МАФИЯТА! КАТО ВИ ТРЯБВАТ „НЯКОЛКО СЛУЧАИ“ ЗА ПИАР, ДА БЯХТЕ ОТВОРИЛИ МАСИВИТЕ НА „АФЕРА“, ИМАТЕ ГИ ЗА НЯКОЛКО ЖИВОТА НАПРЕД!

Татяна Дончева по БНТ за създадената комисия за ревизия на управлението през последните 10 години:

Самата комисия е направена с предизборна цел, да се вземат няколко случаи и да се покаже какво е точно ГЕРБ“.

Драга ни, Дончева, браво, а дано ти мине! Нямаме нужда от комисия по ревизията „НАПРАВЕНА С ПРЕДИЗБОРНА ЦЕЛ“,  че да се „покажат няколко случаи“! Надявам се, драга ни Дончева, че не сте влезли в парламента за да правите пиарни идиотски мероприятия и да люшкате пиар пушилки, а истинска РЕВИЗИЯ.

Що се отнася до това, че трябвало да се покаже на народа с „няколко случаи“ какво правели ГЕРБ, аре нема нужда!

Народа много добре знае какво прави ГЕРБ, защото го изпитва на гърба си. Като сте направили комисията само за да си правите предизборна реклама, ами то да бяхте отворили масивите на сайта АФЕРА – там има предостатъчно, че да се пъчите с „няколко случаи“ и то масиви за няколко живота напред.

Естествено Йордан Цонев моментално удари рамо на Дончева, понеже някак си са близки тез двата политически проекта, че била права, „защото всичко, което се правело преди избори било с предизборна цел“.

Ашколсун! Плюхте си на и в суратите.

Afera.bg

 

Коментари 29 за
“ДОНЧЕВА, НЯМАМЕ НУЖДА ОТ „РЕВИЗИЯ“ С ПРЕДИЗБОРНА ЦЕЛ“, НЕ СТЕ ТАМ ДА ЛЮШКАТЕ ПИАР, А ДА СЪСИЧАТЕ МАФИЯТА! КАТО ВИ ТРЯБВАТ „НЯКОЛКО СЛУЧАИ“ ЗА ПИАР, ДА БЯХТЕ ОТВОРИЛИ МАСИВИТЕ НА „АФЕРА“, ИМАТЕ ГИ ЗА НЯКОЛКО ЖИВОТА НАПРЕД!”

 1. Госпожо Дончева, надявам се да покажете чрез парламента корупционните сделки на борисовото управление. Все пак и затова сте там, за да не се появява повече такова управление, на което Мата Хари пълни чекмеджета. От такива управници сме последни в Европа по стандарт на живота и първи по стандарта на смъртност.

 2. Те няма и какво да направят в това преходно НС,САМО СЕ ЗАЯЖДАТ С БОКОВЦИ,мая дори ходила да дразни една чиновничка,петкова,правейки се на прокурорка,търсела документите за турски поток и крупната далавера за милиарди.То хубаво,ама ефекта какъв е ,само пиярен!?

 3. Бойко, заключвай веднага държавата,на първо място вържи попа,да е мирно селото,щото утре милиони миряни ще се заразят с Ковид от ЕДНАТА ЛЪЖИЧКА. Да не кажеш после,че не съм ти казала.

 4. Над 4700 души подкрепиха за ден уволнения от УНСС доцент.
  Университетът сам урони престижа си, твърдят журналистически организации.
  Петицията в подкрепа на уволнения от УНСС доц. Мартин Осиковски само за ден събра над 4700 подписа. Тя настоява преподавателят да бъде върнат на работа. Осиковски бе уволнен дисциплинарно на 21 април, след като два дни преди парламентарния вот възропта срещу посещението на Бойко Борисов в университета.
  Петиция против дисциплинарното уволнение на доц. Мартин Осиковски, преподавател в УНСС. https://www.peticiq.com/321295
  Подпишете петицията!

 5. Когато тридесет години циганята произвеждаха фалшиви алкохоли и цигари и народа измираше от туберкулоза и други знайни и незнайни болести,тогава нямаше пандемия,тогава държавата толерираше разбойниците. Сега народа измира от същото,но променено е само името на болестта. А междинното име беше РАК. Изведнъж изчезнаха туберкулози,раци,даже и сезонни вируси, ха,ха,ха,остана само и единствено ковидчето.

  1. България е единствената държава ,в която Ром-а се произвежда от роми.

 6. Интересно,за гейпарадите нищо не казват…
  Мълчат за бригадирското движение…
  И за Скравена също нищо не казват…

  Един гарван извадил окото на друг гарван,ама после му го върнал…

  Венсеремос.

  П Пис
  Партизаните от отряд Четвърти километър имат стомашни проблеми от мандражийския кашкавал.

  1. Вие ли ударихте мандрата в Елена?
   38 тона кашкавал си е много даже и за партизанския отряд на 4-ти километър!
   Да не изнасяте за Сомалия?

   1. При последната акция на отряда загина от преяждане с кашкавал помполита Овчарчето Калитко.
    Сами си го ядем.

 7. Домашната свиня е бозайник от разред чифтокопитни. Поради религиозни причини тя е слабо разпространена в някои части на света. Напоследък представители на някои породи Капунети и Татунети придобива популярност като примитивни, преходни и нископродуктивни. При съвременните порода свине са се запазили някои биологични особености характерни за дивата свиня. Това са слабо зрение, слух, добро обоняние да лапа кинти и високи заплати с други привилегии като държавна кола и шофьор. Способността за бавно развитие умствено изостанали и нарастване на подкожна мазнина. Зъбната формула на домашната свиня е 4% . Лабораторни животни за медицински и изследователски цели. Търсят компанията на себеподобни като чалгари, комунета, чалми , леви сектанти токсичните отпадъци. Свинете да вдеядни и са много гъвкави по отношение на храненето. Разгонеността при свинете може да се прояви по два основни начина.
  Нормална разгоненост свинете са неспокойни , а апетита им се увеличава.
  Шумна разгоненост скачат, викат, крещят , ненаситна лакомия. Шопари угоени прасета.

 8. Една кучка ма ухапа по чепа и от Хаджито станала Хаджигейов, приключенията на един Незнайко, доктор Хапчев да поеме случая на тези ненормални женици. Абе няма ли да има проверка за психологическа годност на Маямата, Танчето изкуфялата Христо сарая, Капона прасето, дебелата зурла. Преброяването на дивите прасета ще се види на есен , прасенцата около Коледа имат празник.

 9. Любопитна новинка от тази вечер от при Дикофф…

  Костадин Паскалев, бивш вицепремиер и рег.министър от БСП, на въпрос на Диков – дали на Пленума на ИБ на БСП се е изяснило, защо БСП не подкрепи преди изборите Радев за втори мандат, отговори:
  – НЕ, не се изясни!?
  – Е, как не се изясни, чуди се Диков…, ами, ей така – не се изясни, разправя Паскалев.

  Каза, че ръководството проявява несвойствена … ДВОЙНСТВЕНОСТ и недейственост и т.н.
  Например, ако на 2 септември БСП бяха напуснали парламента – Борисов щял да се предаде..

  И най-любопитното,

  Паскалев лично предложил на Пленума, като най-висш колективен орган на БСП, да гласуват решение, че БСП ще откаже и НЯМА да взема мандат за съставяне на правителство, за да е ясна позицията им.

  „Резултатът беше 2:1 против да се взема такова решение“, разказа Паскалев.

  И целия народ гледа и слуша председателката, която се подсмихва и повтаря – ще видим, ще видим Слави, какво ще направи и дали ще получим мандат?!, и взе да атакува „протестърите“ и да пледира, че и те са протестърска партия лидерка и прочие чудеса …
  …………

  Тези дни в коментар тук, един колега беше написал, че според хора, които разбират от астрология,
  най-БЛАГОПРИЯТНАТА за съдбата на България, дата за избори е била 16 май!
  А не, 4.4.21 !
  При консултациите при президента дали само Румен Петков предложи дата в средата на май..
  ……………..

  Живи и здрави да видим кой накъде и защо натам ходи, води и т.н.

  А тази сутрин Борисов, също интересно разтълкува „класацията“ след изборите, подчерта два пъти, как „мъдрия народ ни е определил да сме първи, обаче да имаме и КОНТРОЛ от другите партии в управлението на държавата!“

  😉

  1. Зевс-е,
   при психодесния Сашко с говорните дефекти за пръв път се появява недесен политик, но изявен противник на Нинова (министърче при симеончо). Това не те смущава, нали?

  2. И за несоциалистите е видно, че изброените от вас имена Паскалев, Добрев, Гергов и т.н., както и десетките членове на общинските партийни организации са „нарочени“,

   защото искат да върнат АВТЕНТИЧНОСТТА на старата ЛЯВА социалистическа партия БСП, учредена от Ал.Лилов, като БСП наследник на БКП, но без маркситските идеи и прочие.
   Прочетете, записано е всичко относно ИДЕОЛОГИЯТА защитаваща правото на нормален живот за трудовите, страдащите хора при преобразуването от бекапе в бесепе.

   Това е АВТЕНТИЧНАТА БСП срещу „идите“ на тезата – „който е против „модернизацията“ на партията“ бил съглашател с ГЕРБ“?!
   А на практика е – подмяна на идейното съдържание!
   Виждат го дори нехаресващите социалистическата партия – очевадно.

   И нагледно съвсем наблизо има доказателство…
   – вижте в съседната статия ( „… Бъди ърбан, не комуняга“, за англизирането на бг език),

   колегата „Цесекар“ е копирал анализ – ПЛАЧ по същата стара идеология на БСП и по нейната автентичност, от времената на Д.Благоев дори, 130 години по-късно!
   Но за учудване търсят вината пак в ГЕРБ, а не в собствената си партия, в себе си…

   Доколкото излиза инфо по медиите – социалисти искали ПРЕУЧРЕДЯВАНЕ на … БСП!
   Дали ще е справедливо ИСТОРИЧЕСКИ?!

   😉

   1. „Социалистите искали…“, а ти като какъв се изказваш от тяхно име?? Я стига си надничал в чужда къща, а и там си имат Тангра, Перун…!!

   2. Драга ХЕРА, отдавна няма „чужда къща“!
    Затова допускам, че сега се събуждате и не сте разбрала! 😉

    Всичко отдавна е „наша къща“, защото политпартиите като искат да управляват, се налага да предлагат добри идеи алтернативи,
    които ПОРЪЧИТЕЛЯТ=народа=суверена, да припознае и хареса, за да им ВЪЗЛОЖИ изпълнението по реализацията!
    Затова няма „чужда къща“…
    🙂

 10. Е то има ли някой, на който да не му е ясно що за стока е таз и оназ другата джанка?

 11. При истинските политици когато кажат А следват и другите букви от азбуката!!!За Политикантите след А следва аааааа и няма други букви!!!Толкова за Дончева и Компани!!!

 12. Стига с тия комисии, бе!!! Нужни са: Прокуратура плюс следствие, съд и Бай Ставри официален посрещач!

 13. „Самата комисия е направена с предизборна цел, да се вземат няколко случаи и да се покаже какво е точно ГЕРБ“.

  Отваряме капака на кофата с л1йната поглеждаме ги вдишваме дълбоко и пак я затваряме спокойни че са там!!! След това ще прибавим и нашите!!! Един чех ни беше оприличил с тоалетна???Лош човек!!!

 14. Властващата система се определя по въздесъщата си пазарна идеология, завзема едновременно всички пространства и сектори от живота, не проповядва нещо друго, освен необходимостта да се произвежда, да се продава, да се консумира и да се натрупва. Свела е всички човешки взаимоотношения до търговски връзки. Предназначила е цялата планета , за обикновен обект за продан. Функцията, която ни е определила е робския труд. Единственото право, което признава, това е правото на частна собственост. Единствения Бог, на който се кланя, са парите. Монополът е тотален. Показвани са само хо р ат а и из ка з в ания т а , които с а уд о бни на доминирищатата идеология. Критиката на този свят, се задушава в морето от медии, които определят кое е добре и кое зле, какво може и какво не може да се гледа. Въздесъщата идеология, култ към парите, външен монопол, една – единствена партия, маскирана като парламентарен плурализъм, липса на видима опозиция, репресия във всички възможни форми, програма за трансформация на човека и света. Това е истинското лице на модерния тоталитаризъм, което те наричат „Либерална Демокрация”, но вече е време да го наречем с истинското му име: „ТОТАЛИТАРНА ПАЗАРНА СИСТЕМА”.

  1. От моментът в който бе премагнат държавния ни герб от флага на България не сме държава а Корпорация с Гаулайтер!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *