« Върни се назад Публикувано на 06.05.2022 / 8:25

ДОЛУ УЗУРПАТОРА ПЕТКОВ! ДОЛУ ИЗМАМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ДОЛУ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ! ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ – ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

ДО

ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ И АКТИВА НА:

ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, ФОРМАЦИИ И ОРГАНИЗАЦИИ,

ОБЩЕСТВЕНИТЕ И ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ И ФОРМИРОВАНИЯ,

СИНДИКАЛНИТЕ И БРАНШОВИ СТРУКТУРИ,

МНОГОУВАЖАЕМАТА АКАДЕМИЧНА ОБЩНОСТ И

БУДНАТА ИНТЕЛЕКТУАЛНА МИСЪЛ,

РЕЛИГИОЗНИТЕ ИНСТИТУЦИИ В СТРАНАТА,

БЪЛГАРСКИТЕ КОНТРАРАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ,

СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ И

ДО ВСИЧКИ ГОРДИ БЪЛГАРИ,

ЗА КОИТО БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!

 

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ,

Ако вие сте достойни и непримирими чада на Майка България, милеещи за Род и Родина, едва ли с безразличие приемате случващото се днес в нашата страна?! Нали?! Сега, когато в Европа и в света „Ситуацията – е много лоша ситуация!“, когато и в България е същата ситуация, едно недоносено и очевидно нефелно Правителство, пръкнато на всяка цена от една също толкова несъстоятелна Коалиция, се опитва да постави на колене и „да скопи“ Българския лъв, както се произнесе едно друго Паси(щно) недоразумение – ще позволим ли този експеримент с нас да продължава или ясно ще покажем на целия свят, че ние сме Народ, който ще брани своята чест с всички права, произтичащи от Конституцията, която първият ни министър (слуга – от латински език) погази?!

Националните интереси и пътя на България очертавани от стотиците хиляди българи, излезнали на площадите преди почти 2 години и подкрепяни от милиони други наши сънародници в страната и чужбина, сега са заложник в ръцете на една продажна, корумпирана, чуждопоклонна, васална и напълно неспособна и невнятна власт в лицето на Кабинета „Просто Киро“. За пет месеца България затъва в нови и нови дългове, невиждан от десетилетия ръст на инфлация, рязко обедняване на по-голямата част от населението, непрекъснати фалити на малкия и среден бизнес, манкиране на съдебна реформа, липса на българска визия и стратегия за просперитет и жадувана от всички ни реална промяна.

Ако вие сте истински българи, наследници на Завета и борбата на Левски и всички проляли кръвта си, за да я има България, нека продължим битката за Чистата и Свята Република, битката която започнахме през лятото на 2020-та година срещу мафията и олигархията, които продължават да управляват страната ни все така –  дори още по-силни и още по-мощни!

Ние от Агора БЪЛГАРИЯ не отстъпихме, не се отчаяхме и не предадохме Протеста всекидневно 435 дни всеки Божи ден, както и сега с ежеседмичните си демократични сбирки всеки четвъртък вечер на площада, носещ името “Независимост”. Не се отметнахме от Клетвата, която дадохме на 1-ви септември 2020 г., преди Първото т.нар. Велико Народно въстание да не спираме, докато не променим България и я видим независима от вътрешни нездрави икономически интереси, както и от външни, чужди нам сили. А вие?!

Това ще стане ясно на 11-ти май – денят на църковното честване на Светите Братя – славните равноапостоли и просветители Кирил и Методий, съпокровители на Европа, защото те в пълнота осъществиха на дело (за разлика от Кирил и Асен) промяна към по-добро за цели общества и народи, а не промяна за себе си и подмяна за всички останали. Ето защо тогава – в този именно ден призоваваме всички действително националноотговорни граждански и политически формации, всички достойни и отговорни българи, да продължим това, което до тук не успяхме да постигнем. За честта на Кирилицата – да прокудим куролацията!

Защото надеждата за правда и свобода умира последна! След нея умира и България, умира и човешкото у всеки човек! Защото България, това сме ние – българите – човеците! България е в нашите сърца, в нашите деца, в нашите предци – и в нашето вчера, в нашето днес и в нашето утре! И никъде другаде!

На 11-ти май т.г. (сряда), от 18:00 часа пред сградата на Министерския съвет в Ларгото – т.нар. Триъгълник на властта, на бул. “Княз Дондуков” N: 1 продължаваме, за да довършим недовършеното! Българите срещу антибългарите! Присъствието – не, участието е задължително!

Ние сме на българския бряг на реката, където се веят САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЗНАМЕНА – СЛАВНИЯТ НИ ТРИБАГРЕНИК – БЯЛО, ЗЕЛЕНО И ЧЕРВЕНО. Изборът е ваш от кой бряг на реката сте!

ДОЛУ УЗУРПАТОРА ПЕТКОВ!

ДОЛУ ИЗМАМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

ДОЛУ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ!

ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ –

ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

«