Публикувано на 06.05.2022 / 8:25

ДОЛУ УЗУРПАТОРА ПЕТКОВ! ДОЛУ ИЗМАМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ДОЛУ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ! ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ – ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

ДО

ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ И АКТИВА НА:

ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, ФОРМАЦИИ И ОРГАНИЗАЦИИ,

ОБЩЕСТВЕНИТЕ И ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ И ФОРМИРОВАНИЯ,

СИНДИКАЛНИТЕ И БРАНШОВИ СТРУКТУРИ,

МНОГОУВАЖАЕМАТА АКАДЕМИЧНА ОБЩНОСТ И

БУДНАТА ИНТЕЛЕКТУАЛНА МИСЪЛ,

РЕЛИГИОЗНИТЕ ИНСТИТУЦИИ В СТРАНАТА,

БЪЛГАРСКИТЕ КОНТРАРАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ,

СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ И

ДО ВСИЧКИ ГОРДИ БЪЛГАРИ,

ЗА КОИТО БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!

 

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ,

Ако вие сте достойни и непримирими чада на Майка България, милеещи за Род и Родина, едва ли с безразличие приемате случващото се днес в нашата страна?! Нали?! Сега, когато в Европа и в света „Ситуацията – е много лоша ситуация!“, когато и в България е същата ситуация, едно недоносено и очевидно нефелно Правителство, пръкнато на всяка цена от една също толкова несъстоятелна Коалиция, се опитва да постави на колене и „да скопи“ Българския лъв, както се произнесе едно друго Паси(щно) недоразумение – ще позволим ли този експеримент с нас да продължава или ясно ще покажем на целия свят, че ние сме Народ, който ще брани своята чест с всички права, произтичащи от Конституцията, която първият ни министър (слуга – от латински език) погази?!

Националните интереси и пътя на България очертавани от стотиците хиляди българи, излезнали на площадите преди почти 2 години и подкрепяни от милиони други наши сънародници в страната и чужбина, сега са заложник в ръцете на една продажна, корумпирана, чуждопоклонна, васална и напълно неспособна и невнятна власт в лицето на Кабинета „Просто Киро“. За пет месеца България затъва в нови и нови дългове, невиждан от десетилетия ръст на инфлация, рязко обедняване на по-голямата част от населението, непрекъснати фалити на малкия и среден бизнес, манкиране на съдебна реформа, липса на българска визия и стратегия за просперитет и жадувана от всички ни реална промяна.

Ако вие сте истински българи, наследници на Завета и борбата на Левски и всички проляли кръвта си, за да я има България, нека продължим битката за Чистата и Свята Република, битката която започнахме през лятото на 2020-та година срещу мафията и олигархията, които продължават да управляват страната ни все така –  дори още по-силни и още по-мощни!

Ние от Агора БЪЛГАРИЯ не отстъпихме, не се отчаяхме и не предадохме Протеста всекидневно 435 дни всеки Божи ден, както и сега с ежеседмичните си демократични сбирки всеки четвъртък вечер на площада, носещ името “Независимост”. Не се отметнахме от Клетвата, която дадохме на 1-ви септември 2020 г., преди Първото т.нар. Велико Народно въстание да не спираме, докато не променим България и я видим независима от вътрешни нездрави икономически интереси, както и от външни, чужди нам сили. А вие?!

Това ще стане ясно на 11-ти май – денят на църковното честване на Светите Братя – славните равноапостоли и просветители Кирил и Методий, съпокровители на Европа, защото те в пълнота осъществиха на дело (за разлика от Кирил и Асен) промяна към по-добро за цели общества и народи, а не промяна за себе си и подмяна за всички останали. Ето защо тогава – в този именно ден призоваваме всички действително националноотговорни граждански и политически формации, всички достойни и отговорни българи, да продължим това, което до тук не успяхме да постигнем. За честта на Кирилицата – да прокудим куролацията!

Защото надеждата за правда и свобода умира последна! След нея умира и България, умира и човешкото у всеки човек! Защото България, това сме ние – българите – човеците! България е в нашите сърца, в нашите деца, в нашите предци – и в нашето вчера, в нашето днес и в нашето утре! И никъде другаде!

На 11-ти май т.г. (сряда), от 18:00 часа пред сградата на Министерския съвет в Ларгото – т.нар. Триъгълник на властта, на бул. “Княз Дондуков” N: 1 продължаваме, за да довършим недовършеното! Българите срещу антибългарите! Присъствието – не, участието е задължително!

Ние сме на българския бряг на реката, където се веят САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЗНАМЕНА – СЛАВНИЯТ НИ ТРИБАГРЕНИК – БЯЛО, ЗЕЛЕНО И ЧЕРВЕНО. Изборът е ваш от кой бряг на реката сте!

ДОЛУ УЗУРПАТОРА ПЕТКОВ!

ДОЛУ ИЗМАМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

ДОЛУ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ!

ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ –

ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

Коментари 12 за
“ДОЛУ УЗУРПАТОРА ПЕТКОВ! ДОЛУ ИЗМАМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ДОЛУ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ! ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ – ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!”

 1. Честит Гергьовден Българи, да сте живи и здрави именниците!!!

  (Сменете „Оставка“ с „Арест“) !

 2. Политикът, който успее да ни помири с Русия, ще изведе България напред – Ванга.

 3. Честит Гергьовден, България! Който ликвидира армията, той ликвидира и държавата!!! Сега някой иска да ликвидира езика и историята ни!?! Така ли ще гледаме всичко това, БЪЛГАРИ????

 4. Не забравяйте, БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ не винаги е била такава жалка картина. Трябва да се казва на по младите , че целта на враговете ни е да забравим какво сме имали и кои сме били.
  Но както се казва : ,,И това ще мине „. Но без да се борим за да заслужим ПОБЕДАТА няма как да стане.Всеки трябва да излезне от чувството си на комфорт и да се борим за общото ни БЪДЕЩЕ.
  н

 5. Строителката на павилиона ни за „Експо 2020“ с 21 имота в Дубай за 14 милиона долара???https://bird.bg/dubaiuncovered-2/ Тя и синът ѝ Ален Яворов Матеев са представители в България на израелска фирма за киберсигурност, която продава шпионския софтуер „Пегас“.

  Сестра на висш магистрат с апартамент за един милион
  Биляна Боби Стоянова, по баща Сарафова, е сестра на зам.-главния прокурор и шеф на Националната следствена служба Борислав Сарафов. Тя фигурира като собственик на апартамент 143.22 кв.м. в квартала Al Hebiah 3. Имотът е оценен на над 420 000 долара през 2020 г., но цената му оттогава е нараснала.

  Това са част от ЩАСТЛИВИТЕ БЪЛГАРИ между Бедните Български граждани!!!

 6. Скрий се, НЕбългарино!
  На всички българи: Честит Гергьовден, ден на българските вОйни, ден на храбростта!

 7. Бачо ви Кольо изчисли ,че ще му трябват някъде към 700 лв. за бензин да отиде на протеста.
  Ако взема да тръгна с дизеловото бугати може и по-скъпо да излезе…
  Мамка му, с тея цени на горивата май ни набутаха в Локдаун ?!

  Ето защо се замислих по въпроса, дали да не увеличим доставките на оръжие за Украйна та по-бързо да победим Русия !
  Бензина става 28 стотинки ,нафтата 18 стотинки ,а газта тече боща…
  Даже се чудя защо още не съм тръгнал доброволец натам …

  Венсеремос.

 8. Напълно подкрепям призива ви срещу предателите на Родината
  „Ако вие сте истински българи, наследници на Завета и борбата на Левски и всички проляли кръвта си, за да я има България, нека продължим битката за Чистата и Свята Република, битката която започнахме през лятото на 2020-та година срещу мафията и олигархията, които продължават да управляват страната ни все така – дори още по-силни и още по-мощни!“

 9. Браво, хубав призив.
  Дано да се намерят повече сърцати българи, та държавата ни да живне .
  Но борбата е действително жестока – на другия бряг са еничарите, НАТОвци, евреи Соломонови, тикви и кратуни .
  Дано Св.Георги да помогне, но не и оня рецитатор който декламира като кукла написани слова .
  Дано и от провинцията повече хора да дойдат .
  А ние старци можем само „да ви стискаме палци“ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>