« Върни се назад Публикувано на 03.11.2021 / 13:41

ДОЛОЖИ, ЯНЕВ! И НЕ СЕ ХИЛИ КАТО ПАЧА!

Други въпроси за служебното правителство и на кого служи то, имате ли?!?!

Господин Янев, нормално е да се виждате с чужди политици. Нормално е да участвате в разни конференции за климата. Но някак си не е нормално да се хилите, все едно Ви белят яйце, докато се снимате с този сенилен човечец, който дори собственото си име не помни, но се прави на господар на света.

Не е нормално така да се хилите, когато сте поставили българският народ на колене и го принуждавате да приема глобалистките планове за масов мор. Не е нормално така да се хилите, когато българските пенсионери едва оцеляват с мизерните си пенсии. Не е нормално така да се хилите, когато българският бизнес умира под звуците на американския химн, пускан на Козяк. Не е нормално така да се хилите, когато децата ни са с неврози от непрестанните внушения за смърт и зарази по медиите.

Всъщност, не е нормално да правите каквото и да било освен да подготвите изборите, каквото е единственото Ви правомощие по закон. Не да налагате принудително ваксиниране, не да газите Конституцията и основните ни граждански права, не да стресирате народа и децата ни, не да ни затваряте. Нямате правомощия да приемате планове за въвеждане на еврото, без да сте питали българския народ….

Само да Ви напомня, че най-добре се смее този, който се смее последен. И това няма да сте Вие! Ще Ви остане само тази инфантилна снимка!

Снимката е от личния профил на господин Стефан Янев във фейсбук. В началото реших, че е пошъл колаж от недоброжелатели…..

Елена Гунчева

Бележка на АФЕРА: Пази, Боже, Зелен чорап да прогледа! Нахилено селфи, което всъщност какво показва? Колко надупени, нагъзени и продадени са ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ни управляващи на Румен Радев – тип „Доложи, Янев! И не се хили като, пача!“. Припомняме, че надупеният, продал се и предател Румен Радев изрече, че управлението на България трябва да е „в синергия с дневния ред на САЩ“!

«