Публикувано на 25.10.2021 / 12:47

ДОЛОЖИ, РАДЕВ!

Народ подложен на рекет, фашизъм и принуда, виси по опашки сутрин за да влезе на работното си място. На всеки два дни – така. А идва студ, зимни месеци. Тълпят се и чакат да им бъркат в носа, за да влязат на работните си места, където пък търговски центрове, молове, заведения, хотели и прочие, и прочие, ще останат празни, без клиенти, защото ФАШИСТКАТА ВЛАСТ НА РУМЕН РАДЕВ „се грижи за нашето здраве“, ай сиктир!

Продажната власт на Румен Радев, която като проститутка се продаде и предаде на Херо Мустафа, ПРИНУЖДАВА, РЕКЕТИРА И ИЗНУДВА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ.

Щото било „най-сигурната защита срещу ковид“. Мантра, която е тъпа, малоумна и невярна!

Полицаи гавази хукват на проверки за да глобяват неспазващите „зеления сертификат“, докато радевите министри, които отдавна трябваше да бъдат шутирани и пратени на политическото бунище, обявяват как децата, като овце, всяка сутрин ще висят на тълпи за да бъдат тествани „щадящо“.

СТРАХЪТ Е ПОЛИТИКА НА ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН РАДЕВ!

СТРАХЪТ СЕ ВНУШАВА, НАТРАПВА НАСИЛСТВЕНО, СТРАХЪТ ЗА ХЛЯБА, СТРАХЪТ ЗА УВОЛНЕНИЕ, СТРАХЪТ ОТ ГЛОБИ, СТРАХЪТ, ЧЕ ЩЕ УМРЕШ, ЗАЩОТО ТАКА ПРОКЛАМИРАТ ИДИОТИТЕ – „МАТЕМАТИЦИ“, НЕСЛИЗАЩИ ОТ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЪДВОРЕНИ ИЛИ В АРЕСТИТЕ, ИЛИ В ПСИХИАТРИИТЕ.

СТРАХЪТ Е КАНАВАТА ОТ КОЯТО Е ИЗТЪКАН РУМЕН РАДЕВ!

Затова се продаде на Херо Мустафа, заради собствените си психопатийни комплекси за власт и ЛИЧНО кариеристично облагодетелстване.

СТРАХЪТ е оръжието, което той ползва и срещу народа. За да го подчини, за да го унижи, за да го смачка, за да го употреби. Разчитайки, че на тази територия винаги в огромната си количествена част е живяла рая.

Рецитиращ лицемерно, фалшив до накъртване, Радев стъпи с калния си ботуш върху крехкото зелено стъбълце на Свободата на Духа у нас.

И го мачка, и го мачка, и го мачка, „в името на синергията с дневния ред на САЩ“, което обяви като мото и верую на своето управление, в унисон с кретенизма, изречен от подгъзурната му Мая Манолова, че „евроатлантизма е патриотизъм“.

„Доложи, Кацаров!“ – това е речника, лексиката и изказа на Румен Радев.

„Доложи!“ всъщност е ПОДСЪЗНАНИЕТО НА РУМЕН РАДЕВ.

Тесногръд, теснокож, инатест до болестност ръб, НИКОГА НЕ БОРИЛ СЕ ЗА НИЧИЯ СВОБОДА, КАМО ЛИ ЗА СВОЯТА, подчинен, наведен, козируващ на Високопоставения, който да го понесе нагоре в кариерата. Днес – надупен на Херо Мустафа.

„Доложи!“ – е диагноза. Не просто случайно изтърван „професионален жаргон“.

„Доложи!“ е същността на Военната Хунта, която друго не може, освен „стани, легни“, „ходом, марш“, „огън, бий, убий!“

Давам си сметка колко е изнурен и изплашен този нещастен народ, давам си сметка как със сопата го рекетират в момента за хляба му.

Но знам и другото: всички вие, които иначе ревете, хленчите и се кълнете в мисията на Ботев, Левски, Бенковски и малцината други, поствате техни цитати, портрети и дати от рождението и гибелта им, няма начин да нямате останал вътре в душата си ПОНЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОПНЕЖ ЗА СВОБОДА!

СТРАХЪТ Е ПАГУБЕН! СТРАХЪТ ВИ УБИВА, НЕ КОВИД!

А БЕЗ СВОБОДА ЗА КАКВО ВИ Е ТОЗИ ЖИВОТ?!

Защото така казали от Брюксел, така казали от шибания ЕС, така казали от шибаните САЩ? Защото така казал продалият задника си „идол“ фатмашки Румен Радев?

Само ЗОМБИРАНИТЕ ИДИОТИ не разбраха още, че това, което ПРОКАРВАТ ВСИЧКИТЕ ТИЯ МРАКОБЕСНИЦИ Е ЧИСТ ФАШИЗЪМ ПОД ФОРМАТА НА „ЕЛЕГАНТНА“ ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО ВИ!

На чист български език, аз, Веселина Томова им го казвам – Ебете си майката!

Страхът е за „Доложи, Кацаров!“, Свободата е за смелите, които искат да живеят не като продажници!

И последно:

Радев, БОГ няма да ти каже някога: „Доложи, Радев!“.

Дали ще е милостив към сатаните, причиняващи всичко това, както и заради това, че не са от Божията партия, не знам.

Но знам, че този народ, дори и стиснат за гърлото, дори и изнуден, притиснат до стената, дори и принудително ваксиниран, няма да ти прости!

Веселина Томова

Коментари 34 за
“ДОЛОЖИ, РАДЕВ!”

 1. Този фашага е позор за България. Надявам се да бъде съден от военен съд за измяна и предателство. То все виждахме подлоги през последните 30 години, но този паразит бие всички рекорди. Не вярвах, че някой можеше да задмине тиквата по наглост, но тази гнида успя

 2. Натовски генерал Радев. Доложи на Народа защо го изнасили с фашистките сертификати! За пари, за власт или за двете?

 3. Малко по малко ще ви отнемат ПРАВАТА над ДЕЦАТА ВИ!!! Дори затова че мислите ИНАЧЕ!!! Синергите вече го ПРАВЯТ!!!

 4. Президентът Радев запали първата свещ на Ханука – Празникът на Светлината
  Автор: Ваня Костадинова
  17.12.2017 18:55:52

  „За мен е чест да запаля една от свещите в ханукията и да продължа институционалната традиция българският държавен глава да отбележи съвместно с еврейската общност в България този красив празник на Светлината.“ Това заяви президентът Румен Радев в Синагогата по време на церемонията по запалване на свещите на Ханука – Празникът на Светлината.

  https://news.bg/society/prezidentat-radev-zapali-parvata-svesht-na-hanuka-praznikat-na-svetlinata.html

  1. Радев присъства на церемонията със съпругата си Десислава Радева. В Синагогата присъства и американският посланик Ерик Рубин с традиционната кипа на главата.

   1. Ерик Рубин: Ако една държава контролира енергията ви, тя има огромна власт над вас
    Американският посланик пред „Капитал“ за активизирането на САЩ срещу Русия и Китай на Европа и Балканите
    от Огнян Георгиев, Деян Димитров
    22 февруари 2019 13:30
    https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2019/02/22/3393721_erik_rubin_ako_edna_durjava_kontrolira_energiiata_vi/

    И най-добрия коментар, към тази статия:

    D-r D
    19:42, 23 фев 19

    Пусти занаят: докторът си е доктор и в събота вечер! А от това интервю и студент може да сложи диагноза!

    Професионално погледнато зад клишираните фрази на г-н посланика се разчитат модели на поведение, които едно към едно охарактеризират американското самовъзприятие за постепенната загуба на световното им господство.

    Това са известните в психиатрията пет фази на скръбта: отричане, гняв, търгуване, депресия, приемане. САЩ вече преминаха през фазата на шумното отрицание на съмнението, че не могат да удържат ролята си на единствен хегемон и вече са във втората – на гнева. И доста театрално се мятат да противостоят на всекго и на всичко, което оспорва тяхното господство: поголовно излизат от международни договори, подхващат всеобхватна търговска война с Китай, налагат повсеместни санкции срещу Русия, не спират с опитите за задушаване на Иран, налагат блокада и пълзящ преврат във Венецуела, наритват непрекъснато европейските си „съюзници“ за щяло и нещяло, не спират със заплахите срещу Турция, размахват пръст на Никарагуа…
    Всъщност САЩ отдавна нямат сили да изпълнят всичко това, но разчитат на естествения страх пред по-скоро виртуалната мощ на хегемона, който може да смаже всеки по отделно, но не и всички изброени едновременно.

    После неминуемо ще влязат във фазата на пазаренето. След това ще изпаднат в униние преди да стигнат до примирение с реалността.

    Всъщност дали ще се примирят с реалността е основният въпрос. За разлика от човешката психика, колективната воля на властовите елити ходи по по-различна логика. В историята доминираща империя досега не е слизала от пиедестала доброволно, а само след голяма война.

    Лечението на САЩ ще иска много търпение, сила и време, за да можем всички ние да помогнем на пациента да преодолее синдрома на посттравматичното стресово разстройство без да взриви света с все нас.

 5. В ютуб проповед на Пастор Татеос от Християнска църква „Вяра“:
  „Новите ТОТАЛИТАРИЗЪМ и робство“ от 24.10.21
  също така
  „Новият световен ред“ от 23.09.21
  Жалко, че са толко редко такива истински Божи служители.

 6. Имам аз една мечта - на Мунчо Гадев Крадев фостата да се изсера каза:

  Кво друго може да „измъдри“ този прост, ограничен фатмашки галош?!Цял живот надупен и козируващ на някой.После пък самият той изисквал да му козируват.
  Освен армейския жаргон „доложи“ Мунчо ползва и друг армейски жаргон – „положи“.Който е служил в армията знае какво значи това.“Старите кучета“ едно време така привикваха новобранците в казармата за „инструктаж“ – със силен шут в гъза или шамар отзад по тила.
  Нищо чудно и Мунчо да привиква така своите служебници
  и по команда „доложи и положи“ да ги „инструктира“ по армейския „метод“.
  Толкова си може Мунчо…Затова и бяга като дявол от тамян от дебат със своите опоненти – Мунчо може да говори САМО със заучени фрази и рецитации.Извън рецитациите не може и две думи да обели, няма свое мислене и изказ!
  Затова на 14-ти ноември да му покажем къде „зимуват раците’!!!

 7. Дали ще е „Доложи, Радев!“ или „Доложи, ГЕРБджиков*!“ – разлика едва ли ще има и това ще се види след по-малко от месец.
  Имам чувството, че най-накрая на някой ще му подвикват „Долижи, хххххх!“
  ––––––––––––
  * Това име го прочетох в друг сайт

 8. Вижте и чуйте какво ни ГОТВЯТ и за какво ще са милиардите от ЕС…!!!Хубави думи над ЧИПИЗАЦИЯТА и ЦЕНЗУРА!!! Та това е НОВИНАТА…РАДЕФ!!!
  https://bit.ly/3vUla7v

 9. Тези тестове толкова често дали няма да навредят?! Едва ли са създадени през 2 дена да се правят.

   1. Дали с измисления ковид,дали с някоя истинска отрова….КОЙ, КОЙ да ни каже.

 10. За да може една ваксина да се въведе в практиката нали трябва 10 годишен срок за лабораторни изследвания. Тогава защо псевдоучените под мен се опитват да ме убеждават , че задължително трябва да се ваксинирам. Не трябва ли това да бъде доброволно начинание, а не насилствена позиция от страна на управляващите военната хунта на Радевата секта. Падни, стани, легни, ходом марш , ако мъжете ходеха в казарма сигурен съм на 100% че Радев нямаше да бъде президент защото са много глупави и малоумни от тези среди хората генерал , менерал, адмирал аре да си ходят в казармата и да си гледат военните задължения, без да ми налагат фашисткия начин на поведение. Държавното управление не е казарма днеска една заповед ,утре друга за кефа на зелените чорапи. Типично ,казармени порядки само като им видиш мусурите тъпи и ти става ясно че са пълни идиоти желаещи лично облагодетелстване и материални придобивки, кариера и алчни за власт.

 11. Фокус покус !!! #вакцинаhttps://www.youtube.com/watch?v=gY8uFx0h21U
  С какви спринцовки…ваксинират…VIP…!!!

 12. Когато намесите Бог е добре да се замислите, дали пък всичко това не е защото народа е изоставил Бога и се е обърнал към клеветника!

  Дали вината не е на всички кръстени в Православната вяра, които не знаят къде са храмовете, не стъпват в тях никога, или само на два-три големи празника, или да си палнат някоя свещичка, когато им стане напечено от зад!

  Дали избираните и избрани управници не са според аршина на народен.

  Някои много обичат да цитират словосъчетанието „Глас народан, глас Божи“, и като вземем предвид това, може спокойно да кажем, че Бог изпълнява народния глас и ни избира управниците според нашия глас – глас, който не е глас Божи, а глас…

 13. Съгласен съм с основната Ви теза Уважаема. Притеснява ме единствено „антиваксърската „нотка,която се промъква в текста/надявам се да греша в преценката си/.Защо ? Ами,всички или почти всички от така наречените“антиваксъри,съм сигурен,че в живота си поне по 1/е д и н / път са вземали хапче,сиропче и т.н.произведени от същити тези които са създали и ваксините.Е защо сега ни им вярват? Сигурен съм,че ако някоя бабка,знахар или гадател им предпише отвара от „татул“,ще им повярват,но на учените НЕ. Да спрат тогава да ползуват телевизори,мобилни телефони и т .н. защото и те са творение на учени-умни хора,благодарение на които човечеството живее и се развива. В „Неделя 150“ от 24.10.2021г.водещата даде страхотен пример от положението с“Ковид“в Швейцария/надявам се да не се е „бъзикала“.И тогава си спомних един лаф от така наречения „преход“: „България,като Швейцария на Балканите“ „ДА,АМА НЕ !“

  1. Всяка религия си има своите ЖРЕЦИ и СИМВОЛИ???
   Новите са- МАСКА…БЪРКАНЕ В НОСА-поне засега и вместо-СВЕТЕНА ВОДА…спринцовка с експериментална ТЕЧНОСТ!!!
   Жреците ги знаете и по НАМОРДНИКА ще ги ПОЗНАЕТЕ!!!

  2. САН-итарят-ЧО…Случайно по телевизията да показаха десетките хиляди швейцарци несъгласни с ШВАБ-изма!!! Това за чайовете и други лечения е просто КОВИДСКА пропаганда!!!Ходи и се дупчи с експерименталки…морски свинчета има достатъчно които са ПРОЕКЦИЯ на смарт-телефоните си!!! Темата е дълга и дълбока и не е за ПЛИТКОУМНИТЕ!!!

  3. Хората, които протестират и не искат да се боцкат не са антиваксъри.

   Аз няма да си сложа тази отрова( ваксиниран съм по всички правила на онова време, в което се грижеха истински за народа), която само СМИ-тата наричат ваксина, и която всъщност нещо много опасно за здравето на хората, а то е видно от Фашиските методи, с които се опитват да накарат хората да се бодат.

   Как така сега се загрижиха за здравето на хората до степен, че да ги карат насила да се ваксинират( „против ковида“), а допреди година не ги интересуваше, че сме на първо място по смъртност от болести в света?

 14. Кой казва че ако не е единият има само ВТОРИ-Герджиков??? Има и други!!!

 15. Във Великобритания РОДИТЕЛИ влизат в Телевизиите които ПРОПАГАНДИРАТ за ВАКСИНИРАНЕ на ДЕЦА!!!
  При НАС трябва да се действа МАСОВО срещу МРАКОБЕСНИТЕ и по МЕСТА!!! Като не стигаш до ГОСПОДаря гониш ЧИРАЦИТЕ МУ!!!

 16. Референдум за напускане на ЕСс и престъпната фашистка военна организация НАТО! Никой никога не се осмели да проведе такъв референдум, защото всички са просмукани от лицемерие, докато каканижат празни слова за демокрация и гонят частните си егоистични кариерни цели!

 17. Ще посмее ли сега Радев да дефилира между протестиращите с вдигнат юмрук както преди? Едва ли!
  Маската му падна и стана видно ,че е надупен към ФАЩ, продавайки интересите на БГ – обричайки българите на медицински фашизъм.
  Ами за Краварските военни бази, разположени напълно безплатно от години на наша територия нещо да сте чули? Няма и да чуете.
  Ердоган може да е всякакъв, но е с класи над нашите изтривалки, подвизавайки се като – колониална администрация.
  P.S.
  Курнела и Учиндолският селяндур още ли безусловно подкрепят лакеят Радев?

 18. Упрекват Радев, че се занимава активно с кунилингус на ул. „Козяк“ и това е така.
  Въпросът ми кум знаещите е следния: Ако проф. Герджиков спечели и стане президент, дали няма да надмине Радев в областта на заниманията му на ул.“Козяк“ ?

  1. Има и други кандидати за Президент!
   Не е само Герджиков.
   Гласувай за Възраждане!

 19. Веселина, на твоя въпрос дали Господ ще им прости: Ако те осъзнаят греховете си, разкаят се навреме ( преди Светият Дух да напусне земята и времето на прошката да приключи, а времето наближава), ако поискат прошка от Господ Исус Христос и тръгнат по правия път, тогава може да избегнат Ада, но наказанието няма да избегнат. И то ще е с нужните му тънкости, а те да се молят на Господ в този момент да им помага да го издържат.
  Господ е 100 % справедлив и няма да им отмени наказанието. И той знае, дали разкаянието е истинско, защото той единствен познава и изпитва
  вътрешното на всеки човек. Господ много обича децата, те са под неговата специална грижа.

  1. ГОСПОД е Милостив и прощава, след изповед , покаяние и причастие,обаче иска и да се покаеш и ДА НЕ ГРЕШИШ.Да си припомним думите на митаря:“Половината си богатство ще раздам на сиромаси,с другата половина от когото съм взел неправомерно ,ще върна в четворен размер“,как ще върнеш в четворен размер,след като си взел 5,а трябва да върнеш 20 лв.примерно .Раздаваш всичко,толкова.Как обаче би го направил Радев,Борисов,Кацаров и останалите атеисти.Още повече,че Скрития ни Патриарх го няма,кой да им изясни тези неща,Патриарха стои най високо в ерархията ,представяте ли си да излезе и ги изобличи публично,гледа ,че пасомите му загиват ,а Той се крие и мълчи по въпроса.И за голямо съжаление БПЦ все още няма становище по въпроса с ковид 19,или пландемията,както се изразявам.

 20. Мигел де Сервантес, „Дон Кихот“

  Свободата е най-висшето благо!

  Свободата е на върха на копието!

  Мунчо де льа Каунь???

  Ваксината е най-висшето благо!?!?!?

  СВОБОДЪТЪ е на върха на ИГЛАТЪ!!!

 21. МНОГО E ПРОСТО ЧРЕЗ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ – КАКТО ПРИ СЛАВИ – WITH A LITTLE HELP TO MY FREINDS

 22. Мигел де Сервантес, „Дон Кихот“

  Свободата е най-висшето благо!

  Свободата е на върха на копието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *