« Върни се назад Публикувано на 25.10.2021 / 12:47

ДОЛОЖИ, РАДЕВ!

Народ подложен на рекет, фашизъм и принуда, виси по опашки сутрин за да влезе на работното си място. На всеки два дни – така. А идва студ, зимни месеци. Тълпят се и чакат да им бъркат в носа, за да влязат на работните си места, където пък търговски центрове, молове, заведения, хотели и прочие, и прочие, ще останат празни, без клиенти, защото ФАШИСТКАТА ВЛАСТ НА РУМЕН РАДЕВ „се грижи за нашето здраве“, ай сиктир!

Продажната власт на Румен Радев, която като проститутка се продаде и предаде на Херо Мустафа, ПРИНУЖДАВА, РЕКЕТИРА И ИЗНУДВА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ.

Щото било „най-сигурната защита срещу ковид“. Мантра, която е тъпа, малоумна и невярна!

Полицаи гавази хукват на проверки за да глобяват неспазващите „зеления сертификат“, докато радевите министри, които отдавна трябваше да бъдат шутирани и пратени на политическото бунище, обявяват как децата, като овце, всяка сутрин ще висят на тълпи за да бъдат тествани „щадящо“.

СТРАХЪТ Е ПОЛИТИКА НА ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН РАДЕВ!

СТРАХЪТ СЕ ВНУШАВА, НАТРАПВА НАСИЛСТВЕНО, СТРАХЪТ ЗА ХЛЯБА, СТРАХЪТ ЗА УВОЛНЕНИЕ, СТРАХЪТ ОТ ГЛОБИ, СТРАХЪТ, ЧЕ ЩЕ УМРЕШ, ЗАЩОТО ТАКА ПРОКЛАМИРАТ ИДИОТИТЕ – „МАТЕМАТИЦИ“, НЕСЛИЗАЩИ ОТ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЪДВОРЕНИ ИЛИ В АРЕСТИТЕ, ИЛИ В ПСИХИАТРИИТЕ.

СТРАХЪТ Е КАНАВАТА ОТ КОЯТО Е ИЗТЪКАН РУМЕН РАДЕВ!

Затова се продаде на Херо Мустафа, заради собствените си психопатийни комплекси за власт и ЛИЧНО кариеристично облагодетелстване.

СТРАХЪТ е оръжието, което той ползва и срещу народа. За да го подчини, за да го унижи, за да го смачка, за да го употреби. Разчитайки, че на тази територия винаги в огромната си количествена част е живяла рая.

Рецитиращ лицемерно, фалшив до накъртване, Радев стъпи с калния си ботуш върху крехкото зелено стъбълце на Свободата на Духа у нас.

И го мачка, и го мачка, и го мачка, „в името на синергията с дневния ред на САЩ“, което обяви като мото и верую на своето управление, в унисон с кретенизма, изречен от подгъзурната му Мая Манолова, че „евроатлантизма е патриотизъм“.

„Доложи, Кацаров!“ – това е речника, лексиката и изказа на Румен Радев.

„Доложи!“ всъщност е ПОДСЪЗНАНИЕТО НА РУМЕН РАДЕВ.

Тесногръд, теснокож, инатест до болестност ръб, НИКОГА НЕ БОРИЛ СЕ ЗА НИЧИЯ СВОБОДА, КАМО ЛИ ЗА СВОЯТА, подчинен, наведен, козируващ на Високопоставения, който да го понесе нагоре в кариерата. Днес – надупен на Херо Мустафа.

„Доложи!“ – е диагноза. Не просто случайно изтърван „професионален жаргон“.

„Доложи!“ е същността на Военната Хунта, която друго не може, освен „стани, легни“, „ходом, марш“, „огън, бий, убий!“

Давам си сметка колко е изнурен и изплашен този нещастен народ, давам си сметка как със сопата го рекетират в момента за хляба му.

Но знам и другото: всички вие, които иначе ревете, хленчите и се кълнете в мисията на Ботев, Левски, Бенковски и малцината други, поствате техни цитати, портрети и дати от рождението и гибелта им, няма начин да нямате останал вътре в душата си ПОНЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОПНЕЖ ЗА СВОБОДА!

СТРАХЪТ Е ПАГУБЕН! СТРАХЪТ ВИ УБИВА, НЕ КОВИД!

А БЕЗ СВОБОДА ЗА КАКВО ВИ Е ТОЗИ ЖИВОТ?!

Защото така казали от Брюксел, така казали от шибания ЕС, така казали от шибаните САЩ? Защото така казал продалият задника си „идол“ фатмашки Румен Радев?

Само ЗОМБИРАНИТЕ ИДИОТИ не разбраха още, че това, което ПРОКАРВАТ ВСИЧКИТЕ ТИЯ МРАКОБЕСНИЦИ Е ЧИСТ ФАШИЗЪМ ПОД ФОРМАТА НА „ЕЛЕГАНТНА“ ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО ВИ!

На чист български език, аз, Веселина Томова им го казвам – Ебете си майката!

Страхът е за „Доложи, Кацаров!“, Свободата е за смелите, които искат да живеят не като продажници!

И последно:

Радев, БОГ няма да ти каже някога: „Доложи, Радев!“.

Дали ще е милостив към сатаните, причиняващи всичко това, както и заради това, че не са от Божията партия, не знам.

Но знам, че този народ, дори и стиснат за гърлото, дори и изнуден, притиснат до стената, дори и принудително ваксиниран, няма да ти прости!

Веселина Томова

«