« Върни се назад Публикувано на 19.02.2022 / 11:18

ДОКУМЕНТ, ПУБЛИКУВАН ОТ „ШПИГЕЛ“ ДОКАЗА ТЕЗАТА НА ПУТИН, ЧЕ НАТО СЕ ОТМЯТА ОТ СПОРАЗУМЕНИЯТА СИ С РУСИЯ ДА НЕ СЕ РАЗШИРЯВА НА ИЗТОК. ПУТИН НЕ ПРОСТО ГИ ПОБЕДИ. ТОЙ ГИ МАТИРА!

Документ, публикуван от “Шпигел” доказва тезата на Путин, че НАТО се отмята от споразуменията си с Русия да не се разширява на Изток отпреди 30 години.

“Шпигел”: “В продължение на десетилетия Русия твърди, че разширяването на НАТО на изток нарушава обещанията на Запада след падането на Берлинската стена.  Сега се появи забележителен документ.”

https://www.spiegel.de/ausland/nato-osterweiterung-aktenfund-stuetzt-russische-version-a-1613d467-bd72-4f02-8e16-2cd6d3285295?fbclid=IwAR3_uWPgCWcDUz-jfxnVLgIiguH2BTlycfUQG4_UJtOJOJ3AB9xw66cZujM

===

Документът, публикуван от Шпигел, дава сигурен знак, че Дълбоката Държава готви западното обществено мнение за смъртта на НАТО и за изтеглянето му отвъд 1997-ма.

Путин не просто ги победи. Той ги матира!

Този документ има особено важно значение за България, защото означава, че България ще бъде извадена от НАТО може би от самото НАТО.

Това означава, че всичките ни политики в момента ще се разпаднат като колос на глинени крака уцелен от снаряд.

Целият ни държавен ред е построен на това статукво, участието ни в НАТО.

Обръщам внимание, че ДД Е РЕШИЛА ДА ИЗОСТАВИ НАТО И СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ ЩЕ ИЗПАДНАТ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ.

Богатите ще се оправят лесно.

Бедните, като нас, ще бъдат оставени на съдбата си. В случая нашата съдба е руската орбита. Просто не мога в момента да намеря достатъчно думи, за да опиша какво означава това за България! Цялата ни конструкция отива на кино!

Още една крачка към глобалната промяна за България е направена!

Анастасия Гешева

«