« Върни се назад Публикувано на 28.02.2022 / 8:10

ДОКТОР ГЕОРГИ ТОДОРОВ ДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ПОДПИСАЛИТЕ БЕЗУМНИЯ ДОКУМЕНТ СЪС СЗО ВЛАСТНИЦИ!

Призовавам да се присъедините към мен в сигнала ми и за оттегляне на България от тези преговори, а по късно и частично оттегляне от СЗО (оставанeто ни само като съветници) там, защото имаме много повече да ги научим отколкото те нас – от опит ви го казвам.

Поздрави.

д-р Георги Тодоров

https://coronerbg.com/signal-to-the-prosecutors-office/

 

До Върховна Касационна Прокуратура

Р. България

София 1000

бул. Витоша №2

 

Уважаеми г-н главен прокурор,

Уважаеми касационни прокурори,

Република България е член на Международните организации ООН и съществуващата под нейна егида Световна Здравна Органзиация – СЗО , WHO.

В края на ноември 2021 г. СЗО провежда Извънредна асамблея на СЗО, където се подписва документ, макар и с характер на предварителен и подготвителен документ, в него се споменава възможността при дадени възникнали обстоятелства от сферата на инфекциозните заболявания да се вземат решения за вътрешният ред на страната ни извън компетентните по конституцията ни органи.

Обръщам внимание, че СЗО държи монопол върху дефинициите за опасностите върху общественото здраве, които нямат никакъв критерий за устойчивост, могат да се променят по критерии зададени от хора, които никой не ги е избирал на легитимни избори никъде. Подробни данни затова са дадени от мен по преписка на ОП гр. Пловдив при отговорите ми дадени през м. декември по делегация пред разследващ полицай Събева в ОДМВР -Русе.

Документът е подписан на 01.12.2021г от представителите ни в ООН г-н Стерк – посланик на Р. България в ООН, в качеството му на делегат, д-р Тома Томов, зам. министър на здравеопазването, в качеството му на ръководител на делегацията и г-жа Катя Ивкова, в качеството й на член на делегацията.

Намеренията са ясни, а последствията за България, ако влезе в такъв договор по силата на действия на членове на правителството и/или МС са описани в чл.103 от НК, а извършителите им следва да се установят по надлежен процес. Действията на тези лица, като последствия може и да се определят като престъпление по този член 103 от НК, но доколкото не съм прокурор, а от друга страна съм задължен да спазвам конституцията и да познавам законите настоявам да се запознаете със съдържанието на намеренията за сключване на такъв договор тук

https://www.consilium.europa.eu/bg/policies/coronavirus/pandemic-treaty/?fbclid=IwAR2l3ZbhKzHaV-EjX1F9vBw20bElGaVTNhYs3qeAVFmkssH-HIxDrVlvPJo

Както и на вече подписаното, без което не можеше и да продължим да участваме в този процес на евентуално ограничаване на правата ни като граждани и евентуално отстъпване от независимост на държавата ни.

Новото ръководство на МЗ съвсем наскоро отговори на въпрос на НП от 47-то народно събрание, че българските представители ще продължат в този дух да участват в изработването на първоначалният план, който да определи ролята, възможността обстоятелствата при които, организация от международен тип, без задължително наше членство може да иззема български национален суверинитет, под блaговидното оправдание за опазване на общественото здраве – твърде обтекаемо вече обществено понятие, което имаше свои медицински и научни дефиниции доскоро.

Имайки предвид по-горе изложеното, като факти настоявам да проведете мащабно разследване на действията на Тома Томов, на посланика ни Стерк, на цялото ръководство на МЗ тогава и в рамките на това правителство, вкл. инструкциите дадени от по горните нива на тези хора в делегацията от 01.12.2021 и тези които ще продължат за да се предотврати евентуално престъпление или да стигнете до налагане на  наказание от съда за извършено такова по Глава 1 от Особената част на НК, предвид и разпоредбите не чл.17-21 от НК.

Надявам се на бързо и срочно разследване , тъй като срока определен от СЗО е до две години от началото на първично подписания документ през 2021г.

28.02.2022

д-р Георги Тодоров

«