« Върни се назад Публикувано на 18.07.2023 / 9:22

ДОКОГА, БЕ?! ПП ПРОБУТАХА КОМПРОМЕТИРАН ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ПЛОВДИВ

Уважаема редакция,

С учудване и възмущение научихме, че един компрометиран държавен служител Димитър Добрев, бивш експерт в ДФЗ Пловдив, отговарящ за контрола и разпределението на средства от Европа към бенефициентите и настоящ шеф на Тотото в Пловдив, натрупал огромно състояние, разбира се не от доходите си като държавен служител, а от възможността, която му дава заеманата служба, е назначен като заместник областен управител на Пловдив, от квотата на ПП. Същият притежава ултра луксозен хотел в Стария град, огромна бизнессграда в центъра на града, в която се помещава и офиса на ПП.

Освен тези имоти притежава и хотел на морето и къщи в Родопите. Наивни са приказките на Добрев, че това състояние дължи на баща си, който дълги години е тежко болен и не е в състояние да развива каквото и да е. Заради явни и драстични нарушения в работата, свързани с отпускане на евросредства, същия Добрев е уволнен от ДФЗ дисциплинарно. Благодарение на връзката си със служебния министър на земеделието Явор Гечев, с който са работили във Фонда заедно и имат общи интереси, отново е върнат на работа, вече като началник на отдел в ДФЗ Пловдив. Натрупалия завидно състояние и връзки същия Добрев  демонстрира самочувствие на недосегаем, но със започналите разследвания, свързани с работата му във ДФЗ, той бързо се ориентира, че мястото му вече не е там и скача като директор на Тотото в Пловдив. От поредната партия, която сменя- БСП, партията на Мая Манолова, от която е и дори кандидат- депутат, а вече и от ПП, където е осигурил офис в бизнессградата си, е издигнат като заместник областен управител на града. Това е гавра с всички българи, които искаме да има законност и справедливост в тази държава.

Вашият сайт на няколко пъти е излизал с материали за това лице, но явно управляващите не се интересуват от тези негативи в обществото.

Докога господа управляващи, които не милеете за народа си, ще издигате такива хора като Добрев да управляват такъв голям областен град като Пловдив и да имат още възможности за натрупване на несметни богатства на гърба на народа? Докога? Докога?

Симеон Василев и група будни възмутени земеделци

«