« Върни се назад Публикувано на 28.09.2021 / 17:12

ДОКАТО ТОМОВА НЕ ИМ БРЪКНЕ ОТЗАД, НЕ СЕ МЪРДАТ! СЕГА СЕ СЪБРАХА ВСИЧКИ РАЗБИРАЧИ НА „ЯЙЛАТА“! ТОЗИ „СТРАНЕН“ КУРС Е БИЛ ИЗВЕСТЕН НА ВОЕННИТЕ, ЗАЩО НЕ СА РЕАГИРАЛИ? КЪДЕ Е ГЕШЕВ, КОЙ МУ ДУХНА КАСКЕТА!

АФЕРА:

ОСТРИ ВЪПРОСИ КЪМ „ПЛАШИПУ…ЦИТЕ“! КАКВО СТОВАРИ КОРАБА ПРЕДИ ДА СЕ БЛЪСНЕ УМИШЛЕНО, Е ЯСНО. НЕ Е ЯСЕН САМО ПОЛУЧАТЕЛЯТ НА СТОКАТА!

https://afera.bg/%d0%be%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d0%b8-%d0%ba%d1%8a%d0%bc-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bf%d1%83%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%b0/

Докато Томова не им бръкне отзад, не се мърдат!

Сега се събраха всичките разбирачи на „Яйлата“. Бреговите радари засичат кораба в момента в който си покаже носа на границата – от този момент до момента на сблъсъка е минал най-малко един час! Този „странен“ курс по който се е движел заседналият кораб е бил известен на военните – защо не са реагирали веднага – възможности бол, включително – изпращане на хеликоптер!

Когато аз съм в морето и реша да се изпикая през борда, идва веднага на катера на морска администрация една женска грозотия – инспекторка да ме проверява – документи, разрешително за плаване, платен данък, пил ли съм и колко – да не продължавам – дълго е!

Когато някой блъсне голям кораб в брега – няма кой да го пита, къде е гледал.

За големите разбирачи – Георгиев и сие – да сте чували за член 336″А“ и чл.340 алинея 4 от НК – явно не сте – няма да ви кръщавам с „тъпанари“ за да не обидя безобидните!

Къде ви е Гешев, кой вятър му духна каскета! Томова ли трябва да ви отваря за закона? Във Варна има ли прокурори или няма – неудобно е все пак да питам Томова?

Къде е капитана – престъпник? Защо не е арестуван? Къде е нашият морски спасителен кораб? Знаете ли, че при крупна морска авария, всеки трябва да се спасява поединично?

Въпросите са безброй и всичките са неудобни! Най – неудобния е, този – само Томова ли смее да пита – вие за какво сте? Не ме дърпайте за опашката, че мога да ви скъсам от въпроси!

Един келеш

Бележка на АФЕРА: И съвсем „случайно“ ли по най-неадекватния начин реагира и забавя всичко шефа на Морска администрация и какъв кретен трябва да е министърът на транспорта, че това му било „необяснимо“, ти да видиш, докато и той се пипка, като пате в кълчища дни наред?! Умишлено ли някой забавя действията по кораба, предвид товара или други „логистични“ пратки, или имаме отбор тъпаци, които ни управляват!

«