Публикувано на 15.09.2020 / 21:35

ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“

 

ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“

На 5.09.2020 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛ! ШЕФ НА ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ ЛЪСНА ГОЛ С ПРОСТИТУТКА В БРЮКСЕЛ! ТОВА Е „НИВОТО“ НА СЛУЖБИ И РАЗУЗНАВАНЕ НА ХУНТАТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ

https://afera.bg/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%83%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bb%d1%8a%d1%81/

„Нивото“ на военното разузнаване лъсна с цялата си прелест чрез размаханото голо „достойнство“ на предложеният от военния министър Красимир Каракачанов – пoлк. Вeлкo Aтaнacoв зa нaчaлник нa cлужбa „Вoeннa инфoрмaция“. Служба „Военна информация“, съкратено СВИ е специална служба в България за водене на военно разузнаване.

Към този момент полк. Велко Атанасов е изпълняващ длъжността шеф на същата служба, след като миналата година бившият началник на „Военна информация“ бе обвинен в нерегламентирано даване на достъп до класифицирана информация на НАТО и ЕС.

АФЕРА разкри, че притежава дълга и напоителна писмовна сага между и.д. шефа на Военното разузнаване, готвен за постоянен шеф, гъмжаща от подмокрящи, влажни излияния с неслучайна жена.

Жена, която е бивш служител на ДАНС и в момента на знаков пост, от който зависят важни дела.

Според източници от военното разузнаване срещите между двамата се провеждат в квартири на разузнаването, популярни като явочни квартири.

В кореспонденцията между въпросната жена и и.д. шеф на Военното разузнаване, жената пише, че възлюбленият и полк. Велко Атанасов бил единственият достоен за това място, разбирай шеф на военното разузнаване, и това било ясно от категоричността на първото изказване на „торбичката“.

„Торбичката“ очевидно е Каракачанов.

ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“

Шефът на Военното разузнаване полк. Велко Атанасов се изказва иначе така за закона на НСО, който може би и неговата любовница е писала:

ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“

И сега – внимание!

Шефът на Военното разузнаване полк. Велко Атанасов нарича президента Румен Радев „дявол“, а протестиращите „лумпени“:

ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“

ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“

Иначе „пробития“ отвсякъде и.д. шеф на Военното разузнаване дава акъл и кое приложение е криптирано, докато се разменят клиторни и ебални излияния.

Те това чудо на чудесата е фаворита на постоянно изпълняващ длъжността шеф на Военното разузнаване:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

afera.bg

 

Коментари 96 за
“ДОКАТО СЕ СНИМА ГОЛ, ШЕФЪТ НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПИШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е „ДЯВОЛ“, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ „ЛУМПЕНИ“”

 1. Какъвто е главният простак, текива са и простаците под Него. Избира си ги да са по-големи простаци, та да може Той да изглежда ентелегентен и не толкова прозд.

 2. А бе тази Мата Хари от ГРУ или от КГБ е? Вай, страшно! Тези руснаци са много коварни, бе! Да подслушват нашиот свръх разузнавач! Не се съмнявам, че лично Путин ги е пратил. Любопитен съм да чуя изказване на амбасадорката по този вАпрос

 3. Него го държат с компромати за педофилия..Той обича малки момченца ,на тях си изкарва комплексите! Това с жените и децата е между другото..

 4. 112 години – заслужено прзнание и сега такъв РЕЗИЛ!!!, а това Недоразумение (атанасов) е още на работа….
  В какви времена живеем, хора???
  Вън, с ТРИСТА и да не му се споменава повече името на този Тиквеник и първобитен „мераклия“ !!!

 5. Това са снимки от екрана на телефона на дамата.Или тя ги е изпратила или някой е имал достъп до телефона.А този как се е епилирал целия-метросексуален… да не би да е вече такъв армейския устав 🙂 Жалка история.

  1. Не е така друг е механизма ,това е друг апарат ,но с вярната информация,хахах. Не е нужно да се краде апарата от курвето.хахаха. Тези боклуци са нечистплътни и има забрана да се осъществява контакт с предметите им.

 6. В Чл. 188. от Правилника за устройство и дейността на Службата е записано, че при неспазване нормите на поведение на Етичния кодекс , служителите носят дисциплинарна отговорност съгласно Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България и правилника за неговото прилагане,
  В Етичния кодекс пише:
  Чл.3. Настоящите правила за поведение имат за цел:
  1. да повишат общественото доверие в професионализма и морала на
  служителите от Службата;
  2. да определят етичните изисквания към поведението на служителите в
  служебната и извънслужебната им дейност;
  3. да издигнат престижа и укрепват доверието в дейността на Службата;
  4. да гарантират професионалния статус и авторитета на служителите в
  обществото,
  Чл.4. Служителят трябва да избягва всяко действие или бездействие,
  което може да навреди на неговия личен и професионален авторитет, да накърни
  престижа или доверието в дейността на Службата.
  Чл.5. Отговорността за нарушение на изискванията на този кодекс е лична.
  Чл.23.(5) Служителят не може да поддържа лични връзки, които, ако станат известни пред обществото, биха накърнили престижа на Службата и Министерството на отбраната.
  Чл.24. Служителят не може да участва в прояви, характерът на които или последствията от участието му биха могли да накърнят престижа на Службата .
  Къде си Каракачаноооооооов?????

 7. “ Торбичката “ задължително да бъде съден и осъден заради матр,еала , ако наистина е предложил този психар за пост , от който зависи живота на всички ни…..Борисов , също е БЕЗОТГОВОРЕН , защото за да стои на власт се обкръжава и назначава лица , които освен за власт мислят само за “ органите си “ ! Това вече не е никаква държава !

 8. На тоя Велко трябва да му отрежат пенисчето, да го поставят в спирт в стъклен съд и да го изложат във Военно-истореческия музей. На задната страна на табелата на службата да се напише: Ебем доде се насерем!

 9. Всяко чудо за три дни, а в БГ и ден ще му е много. Помнете ми думите. По- далеко от Fb няма да се отиде, защото разгласяването му ще е огромен резил. Бойко късата Пушка, толкова е изтъпял, че не усеща бавния огън, на който го пържат…..

 10. Или ще продаде част от България или за бизнес си говорят. Нашият има бизнес в Турция.

 11. тоя достойният какво е завършил и кога? Май е калинка….май е мангал..май е …набеден герой……

  1. Mnogo ,,svobodno vreme,,ima ..tova..,,momichence,,…..ot,,magete,, na 21 vek,,..Tozi kakva li,,voenna kletva,,e daval…Kakvo le e,,napravil za BG,,…palna proverka /ogromna izlagacija na bg na…,,vsjakakvo,,..nivo…

 12. Тоя истински мангал. Представям си жена му. Ебаси калинките. Млади и некадърни но способни и най- подходящи

 13. „Грозната пиеска, разиграваща се с шефове във Военното разузнаване, кръстено служба „Военна информация“, е поредно доказателство за това, че държавата не функционира. Или, че работи за мафиотизирани кръгове и лица. Ударът е сравним с предателството на Доган през 90-те години, когато предаде списък със сътрудници на службите ни на турското посолство, но умножено по десет.Тревожно, но и многозначително е мълчанието на военния министър Красимир Каракачанов по скандала. Да не би да компенсира закупуването на самолети F-16 от САЩ с услуга към друга служба и държава, основен конкурент/враг на блока? Или не може да преодолее зависимостите към въпросния политико-олигархо-мутренски кръг?“

 14. Тази мацка докато я е четеш ти става ясно ,че го е овъртяла .Самите и думи личат ,че са иронични ,пълни със сарказъм…………..Колкото до този „офицер“ ……….срам и позор за българското войнство .Трябва да бъде разжалван ,уволнен и даден на прокурор заради уронване на престижа и честа на пагона .

 15. И до кога този малоумник , ще е временно изпълняващ? Само питам ,последната ви постановка не беше издържана ,хахаха. Всичко е ясно само мен ме няма .хахаха на този адрес хахаха .

  1. Да колко много се радвахте ,хванахме го , е и хахахаха. Аз исках но не става , лоша разработка няма мислене ,няма професионалисти ,само малки пишки ,хахаха,

 16. Генчо Станчев / Родна реч, омайна, сладка,
  що звучи навред край мен;/ се обръща в гроба се неспокоен и ядосан на тези простаци с власт и липсата на нормално бъдеще за нормалните хора у нас !

 17. Едва ли има друг шеф на подобна служба в света, който сам да си го вкара по този аматьорски начин.
  Жалко за военното разузнаване, голям позор!

 18. Ти ако си мислиш, че в Брюксел е по-различно… Там даже концентрацията на швестери и обикновени педали, педофили и МИЛФ-ове е далеч по-висока, отколкото в нашето НС. Нашите тук просто гледат и се учат прилежно

 19. Вчера вечерта 15.09 бг премиер Асвалт Толуп паша е звънял и провел СПЕШЕН телефонен разговор с турския си авер СУЛТАН ЕРДО I (ЕРДОГАН) съобщава турския сайт Т24
  Не се съобщава темата на разговора м-у Толуп паша и Султана но вероятно е обсъждано евентуално мигриране на Пашата в харема на СУЛТАНА барабар с парата/кинтите кюлчета с алтъните в най-СКОРО време по тъмни доби я с жипката през ГККПП я с яхта през порт Бургас(Домусбейово)

 20. Ама па и целия чат сте го пуснали. Да се смееш ли, да се хилиш ли, да се плашиш ли? Повтарям може би – тоя не си опазил маркучето, па ще пази държава. Глупоста му идва от това,че не се е досетил, че всички си играем да един Биг Брадър.

   1. Ми Веси, няма да се цензурираме излишно, давай цялата еротична повест. На мен ми е интересно шефа на разузнаването практикува ли специалната тактика „троен оргазъм“ по Мантак Чия, защото ако не – да му я прая по вайбъра. ДАНСаджийката ще бъде във възторг! https://www.youtube.com/watch?v=8-2nKusn1x0

 21. Пичове , кажете коя е тая мега курветина деееее….тая на село не виждала истинско чукане и попаднала в София го е ударила на лизане и мазане…..

 22. Този човек е очевидно малоумен, обсебен от половият си орган/ не много значим/ и от някаква селска проститутка.Кой е позволил и назначил този олигофрен на важен държавен пост ? Как този нащастник ще пази тайните на военното разузнаване, като една уличница го прави за резил ?Незабавно да подава оставка, а тези които са го предложили за този пост да обяснят на народа, по какви критерии са избрали този тъпоъгълен и сексуално неудовлетворен кретен!

  1. Правилно ,криптиран от олигофрените ,хахахах. Велко що не върне заплатите и да ходи да сади картофи и лук на село ,хахаха? Тече всичко тече времето пак лети и ни влече ,влече ,хахаха.

 23. Не можах да го дочета този гнусен чат. Какви са тези гнусни типове,които се назначават на важни държавни постове?! Направо отвратително прости и гнусни плъхове.

 24. Идва един момент, когато натиряш любовницата и тя вади вайбъра от телефона си за отмъщение.

 25. Хунтата на малките пишки, гледам го тоя и виждам гешев, шиши ,тиквата, торбичката…всички са еднакви -комплексари , искат власт и пари, пари и власт щото ни горе имат нещо ,ни долу…аре отровното трио довечера да го пуска тоя на стената на срама.

 26. Майтапа настрана ,нема такова дъно като герб….тоя да зарежда пистолета (ако може) и да се застреля

 27. Каква изгаряща любов, какво впечатляващо достойнство и преданност към либимата жена и любимата партия . Не може да му се отрече на торбичката-подбира си хората.

 28. Заснемали го,имат достъп до контактите му,какво ли още имат си знаят само неизвестните за нас. И това шеф на разузнаване,първият разузнавач на страната !!! Другият велик гол- шефът на всичко в България и той заснеман и подслушван и то-от години !!! Нищожна част от събрани компромати и затова те,както и останалите като тях ще мълчат и изпълняват послушно и най-мръсните поръчки.

  1. По скандален е случая с БГ ПОСЛАНИК в Великобритания КОНСТАНТИН ДИМИТРОВ хванат от ЛОНДОНската полиция със свалени гащи в тоалетните на Лондоското метро НАДУПИЛ да извършва блудствени действия с младеж от АРАБСКИ произход при ареста Димитров НАЙ-нахално размахвал ДОПЛОМАТИЧЕСКИ ПАСПОРТ под носа на лондонските бобита(полицай)
   Доклада се пази в Ню Скотланд Ярд под название “Хабиби конекшън“

  2. Добре че нямаме реална армия, иначе всичките ни „военни тайни“ ще лъснат заедно с клитори и езичета.

 29. Чудя се, има ли все пак поне един читав управник на висок пост, който да не е МАЛОУМЕН ИДИОТ?! С конкурс ли ги избират тия МАЛОУМНИ КРЕТЕНИ?!

 30. Този трябва сериозно да си преосмисли връзката с тази жена ЛОЛ! Само като чете метаните и, е трябвало да му светне, че нещо не е наред. И че голите му снимки ще цъфнат публично.
  А на свещеният ни Мин. Пред. кога? Или той не може вече да си го намери, за да го снима ЛОЛ!

 31. че е тъпак е очевадно но па защо е трябвало цялата простотия да се публикува ………

 32. Пълна гнус! Защо няма реакция от Каракачанов? Това надминава всякакви граници. Ех, пусти кокал, пуста власт, до последно ще я стискат и ще се правят на ударени. Не се ли сещат, че тези неща отиват и извън страната ни? Какво ли мислят за нас „партньорите“?

  1. Той и ПЛОНДИРА агент Иван КараГЛИГАН напикания посрания е същия е’бе цигански мистерии на поразия играчи по две три любовници едновременно.

 33. Като четеш това, как да не кажеш, че живеем в кочина. Всичко в тази държава е изключително отвратително, пошло и грозно, и то благодарение на златушко-хераковския селски хитрец, лъжец, крадец, мошеник и престъпник, който насади този стил и модел на поведение в държавата. МУТРИ ВЪН. ОСТАВКА.

 34. Когато излязоха първите записи „ало Ваньо“всички се питаха кой ги е направил.Вместо премиерът да бъде разследван.После Миро мършата,градският прокурор и същият този премиер разговаряха в хола му,пак в опит да прикрият престъпления.Тогава мутрата се възмути,че го подслушват дори в тоалетната.После злато и пари,пищов и гол премиер.Пак се питахме:кой аджеба ги правил тия снимки.По времето на Цветанов всичко живо се подслушваше.Кой знае колко записи отлежават някъде и чакат момента да бъдат изкарани.А заемащите отговорни постове понеже са тъпанари по природа не се пазят.Снимат се и си чатат,разговарят си спокойно без да мислят,че стените имат уши.Истинските играчи никога няма да бъдат записани.Има си начини на комуникация.

 35. Едно позабравено интервю на Николай Марков относно „тайните“ в БГ

  В България е изключително лесно и евтино да си купиш държавни както и да си запишеш каквото искаш…
  Цялото интервю тук

  https://www.168chasa.bg/article/761912

 36. Колко пъти да повтарям,че го изпратих да работи под прикритие ?!
  Службите трябва да са наясно със жриците на любовта.Там има много информация !

  Пък да знаете колко разузнавачи съм пратил при гейовете чисто голи…

  Пътят на разузнавача е труден ,но славен .
  Какво значи тука някакъв си гъз ?!

  Венсеремос.

  1. Знам си аз, че стоите зад много неща- заедно с Ксения и с Айнщаин от четвърия етаж! /Ще мине време и ще си признаете и за ритона./

  2. Кольо ти като ГЕЙ „Соколите на Сталин“ го искара тоя хроничен ексхибиционист. Самоче соколите се мъндросвали даже с Дучето и поставяли влиятелните швестери в зависимост. А тоя въпреки Закона за защита на квалифициратата информация е ударил дъното в зависимост от вулвата на една брантия от ДАНС…че му се и свидят парите на Късата пишка за хотел, та се мръндосват по явочните квартири.
   Ай сектир бе редили

 37. Поне не е със мъж каквито са масово позитано костоваци и прокопиевци какво нередно има секс между мъж и жена? 😀

 38. разжалване, затвор. Уронване престижа на армията, предоставяне на достъп до класифицирана информация засягаща националната сигурност на ЕС и НАТО.

 39. Ако оставим настрана интимната кореспонденция, прави впечатление, че е извършено военно престъпление, тъй като по горе е написано че,

  Към този момент полк. Велко Атанасов е изпълняващ длъжността шеф на същата служба, след като миналата година бившият началник на „Военна информация“ бе обвинен в нерегламентирано даване на достъп до класифицирана информация на НАТО и ЕС.

  Какво прави Военна прокуратура по въпроса с даването на този нерегламентиран достъп и защо този чиляк не е отстранен от служба докато трае разследването, а се подвизава от името на държавата, която предава на форуми, и си организира интимни срещи в явочни квартири?!
  На ред е президентът да направи официално искане до Военна прокуратура относно нерегаментирания достъп до класифицирана информация, тъй като тя касае НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ и подвеждане на военния министър под отговорност за укриване на информация, в случай, че не е сезирал прокуратурата

  1. Всичката тази паплач , която си играе на разузнавачи , задължително трябва да се избие.

 40. ..da ,,si se vrashta,,v…,,dalbokata Provincija,,ot kadeto e doshal…Tozi Bay Tzarvul ,,koy mu e Tamadata,,…ili ,,Bashticata,,..

 41. Абе на бай Ставри ще му вземете здравето бе. 🙂 На стари години да му дойдат толкова „булки“ наведнъж. :)))))

 42. За да не го гепът че засмуква с уя кокса тоя се избричил плешляка уй . . . .
  Защо я няма принцесата с двете виснали и различни цици. Една по-голяма на дължина другата още по-голяма

 43. Няма думи, с които да опиша това, което виждам и чета…Какви са тия шопари, които ръководят и работят в българската „армия“, българското военно „разузнаване“, българската „полиция“ и „контраразузнаване“? Дори и за тези в НАТО и ЕС вече е напълно ясно, че т.нар. им партньори в лицето на служащите на сегашната управляваща шайка има самозабравили се простаци и лумпени, достойни само за едно – да бъдат тотално разформировани като опасни за националната сигурност на България и съдени за всичките им престъпления. Необходимо е веднага след народната победа да започне процес на създаването на изцяло нови силови структури. Не може повече да бъде толерирана една престъпна пасмина, която работи само и единствено в интерес на бандитизма у нас, завладял изцяло държавата. Би следвало да бъде направен пълен преглед на целия им личен състав и всички, свързани с престъпна дейност не само изритани, но и пратени зад решетките, независимо от техния брой и най-вече заемана длъжност. За целта незабавна оставка на този, който ги дискредитира всичките с работата си не на премиер, а на бос на мафията в България – бойко методиев борисов. Оставка и за другата Мутра – Каскета, който разлага с бездействието си по отношение на управляващата хунта цялото българско общество, както и на отговарящия за сигурността на шкембето си напикаващ се вицепремиер и военен министър – тулупа Каракачанов. А след свалянето им от власт – съд и доживотен затвор за тези трима българоубийци. Разбира се, вечен позор и за този срам за всички работили на тихия фронт достойни българи, – сегашният шеф на СВИ в „Бъкстон“, на когото дори не искам да запомня името, защото той е просто един геребарастки плазмодий, тотално комплексиран и ТКП цървул. На мястото на обикновените негови служители бих го качил на 17-ия етаж на сградата им и оттам с едно РПГ изстрелял към неговата изгора…за да се забавляват както намерят за добре…
  О Българйо, затова ли те за теб умряха???
  Представям си оттук насетне докладите на чуждите представители на спецслужби и военните аташета у нас до своите централи и правителства по повод втората поредна разобличаваща тотално сегашната т.нар. българска система за национална сигурност публикация на „Афера“…А какво ли още знаят и пишат чуждите резиденти у нас…Дано един ден се намери втори Асандж, та да открие завесата на всичките ония в Европа, които продължават да подкрепят или мълчат за невижданите по мащаб престъпления на властта в България, която народът ни неминуемо ще свали.

  1. …,,mat,rjala,,na …,,NEMA TAKAVA/TA DARGAVA,,..Sutrin ot 08.00/09.00h pie kafe s,,ljubovnicata,,v Centara,09.00/12.00h,,v kabineta ,13.00h/objad v ,,stola,,i..0t 14.00h/16.30h..v,,kvartirata,,….raboti v/,,samochvstvieto si,,..che drugo njama…Koja e Selskata Prachka,kojato go,,obogestvjava,,taka…

 44. Такава груба „грешка“ не би си позволил и селски милиционер от 1985-та година !!!!!!!!!!! ………..

  1. Именно!!!! Къф шеф на „военното“ разузнаване?? Коментира по вайбър скретни законопроекти…УжаССС!!! Малките деца знаят, че всичко се следи подслушва!
   Пълна гмеж!
   Къде живеем????

  2. Алоооу патрЕотите! Абе не ги яжте теa пу*ки, ами ги е*ете! Къв прираст на населението, каква стратегия?

   Както обясняваше един дедо… „Как да има деца, как…. едно време пу*ките ги е*яхме, сега младите само ги ближат.“

   Те така…

 45. Айде Торбалане, нарамвай си торбичката и с всички „вересии“ от „явочни“ квартири, министерства, ведомства и други хранилки да те няма с 200-а

 46. Верно ще избие рибата, ако публикува името на корвата. 1. На тоя членът е не повече от 16-17 см., ако отслабне с 10 кил, но в момента е под 16. БръснАл се около пубуса с цел да му изглежда масивен и голям, те, този тип тъпири вместо пишок имат пубус, а името на корвата може да е новата шефка на законодателната комисия – голем, грозен гербески тъпир – женски, но едва ли е, сигурно е известна дупетатка, нека не гадаем. На практика, такива са новите пубуси на герберският тиквоч – Карапутанчева е цвете пред подобни интелигетни герои и героини – богини.

 47. Абе тия големи поети! А аз се чудя що не прайм кекс… ми то като си пишем само кво да се пазарува…..

 48. Доста гнусничко! Никой ли не обръща внимание, че служителка на ДАНС пише закони, вероятно работи на прикритие в НС /пише, че оттам си тръгва/, а НЕ Е ДЕПУТАТ!!! Излиза че чиновници и агенти от службите законодателстват, а народните представители вдигат ръка, за да го узаконят?

  1. Сигурно е Десислава жената на ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ(републиканци за България) ТЯ е служител на ДАНС -София

 49. Е това ми идва в повече, но не може да се отрече, че му беше дадено достатъчно време, за да излезе от ситуацията (до колкото може) и да се покрие. Колко трябва да си самозабравен или зависим, за да позволиш тази помия да излезе в обществото. Интересно, че другаде не видях да препечатват разкритието. Дали и сега ще остане само тук?

  1. Почакай няколко часа. Some heads are gonna roll, както се пееше в една песен на Judas. А утре ще цъфтят теменугите, както според някои е написал П. П. Да се готвят „майките на другите“ хахах

 50. Весе, ако публикуваш името на Жената, „ще избиеш рабата“!
  Стиска ли ти?

 51. АФЕРА, кой е автор на Публикацията във вашия сайт?
  Е те т’ва е Брилянтен!

 52. ABE,MINISTRI,PREMIER,PREZIDENT/TOJA ,,MIRIZLIVEC,,OSHTE LI E,,NA SLUGBA,,[email protected] TI PRIJATELKATA…ZA BG/,,NORMALNO,,..VSICHKI ,,MLADI DAMI,,V,,DARGAVNATA ADMINISTRACIJA,,SLEDOBJAD,,TARKAT TELA,,S KOLEGI I SHEFOVE,,PO KVARTIRKI IZ CENTARA,,…SLED 17.39H…IM ,,TRJABVA TEHNOLOGICHNO VREME,,..DA SE PRIBERAT PO ,,DOMOVE,,I,,SEMEYSTVA,,..,,UMORENI,,..OT,,RABOTA,,..DO OBJAD..I..,,SLED OBJAD,,..HA/HA!

  1. ..I NAVJARNO,,NASHITE,,KREVATNI GEROI,,SI IMAT,,SEMEYSTVA,DECA,POLVINKI,,..AMA,VIGTE KOY E PREMIER NA BG..SRAM ,SMJAH I ….RODNA DEYSTVITELNOST..A ,,NADOLU,,..,,KAKVO E,,..MAAALLLEEEE..!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *