« Върни се назад Публикувано на 10.11.2017 / 10:00

ДОКАТО СЕ ДЪРЛИТЕ „В ДЖАЗА“ ЗА ДЕБИЛИТЕ, БСП КОМЕДИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЕТОНИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БАЙ ХУЙ

БСП КОРНЕЛИЯ НИНОВАДокато ви вкараха „в джаза“ да се дърлите за дебилите, БСП Комедия за пореден път бетонира правителството на Бай Хуй. Защото изначално бе ясно, че продуктово позиционираният от самото си създаване като „политик“ от Цветанов и Борисов – Марешки – няма никога да тръгне против ГЕРБ.

Така след като върна за трети път на власт Боко Тиквата с дебилската си кампания, БСП Комедия сега с „вота на недоверие“ бетонира пак Бай Хуй.

Опозиция в лицето на същата тая БСП Комедия изобщо няма, освен тъпоумните изблици от типа на дебили и прочие тинтири – минтири бляботения за пред телевизора и камерите, а нов субект, който да помете пасмината няма и не се задава.

Пускат ви от време „дъвки“ като дебилите, за да ви отклонят вниманието от това да си вдигнете задниците и да направите вие нещо, а всичките те – в едно котило! – продължават да си играят общия цирк и ще ви изиграят поредното шоу, наречено „вот на недоверие“.

Аре, сега, бийте един келембаш на пуловера, да му падне тупето, че да го видим в истинската светлина. Не само от гледната точка на ротърите от Раднево.

Afera.bg

«