« Върни се назад Публикувано на 25.10.2017 / 17:44

ДОКАТО НАЗНАЧАВАТ МАЛОУМНИ, НО ВЕРНИ ПАРТИЙНИ ИДИОТИ, ЩЕ БЪДЕ ТАКА. ЗА СЪЩИНСКИТЕ НЕЩА НИКОГА НЯМА ПАРИ. ПАРИ ИМА ЗА ПОРЪЧКИ, ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ОТКРАДНЕ ПОНЕ 60-80%!

бургасСедем язовира в Бургаско са със скъсани стени

Община Бургас са усвоили над 1 милион лева (550 хиляди евро) за система за предупреждение при наводнение. Та парите са усвоени – но системата е… 4 удавени и стотици пострадали.“

Пиша нещо за актуалната тема днес за язовирите. Разберете язовирите са собственост на общините и държавата. Съвсем малко са частна собственост. Отдадени са на концесия, но по закон отговорност носят кметовете и държавните институции като Напоителни системи и язовири и каскади. Само, че кметовете въобще не ги интересува в какво състояние са язовирите.

Напротив даже реват като глухи кучки като им направят предписания и актове от ДАМТН. Оплакват се на областните управители и на велможите от ГЕРБ по върховете, че видите ли инспекторите от ДАМТН им правели актове по политически причини.

Това е мантрата им на защита.

Все нямат пари за укрепване на язовирните стени. Е, сега нека отговарят идиотите пред прокуратурата при тези жертви.

Това е истината от първа ръка!!

Докато няма държавническо мислене и в управлението в центъра, и по места се назначават малоумни, но верни партийни идиоти, ще бъде така. За пример – за директор на дирекция Язовири в ДАМТН е назначен пожарникаря генерал Кирил Войнов, приятел на тиквата. Какво очаквате да свърши този болен психясал пенсионер? За същинските неща никога няма пари. Пари има за поръчки, от които може да се открадне поне 60-80%.

Виктор Петров

Бележка на АФЕРА: Едно и също – ВСЕКИ ПЪТ, СЛЕД ВСЕКИ ДЪЖД И СНЯГ! И трима министри търчат сега „пиарно“ към Бургаско, след дъжд качулка! ПАК умряха хора и имуществото им бе съсипано! Всяка есен, пролет, зима – едно и също. КРАДЦИ НА ВЛАСТ! МАЛОУМНИЦИ НА ВЛАСТ! И СМЪРТ, РАЗРУХА ЗА НАРОДА. И НИКОГА никой не е влязъл в затвора. Защото мафията си има прокуратура!

«