« Върни се назад Публикувано на 15.08.2014 / 21:32

Доган решава за водач на листата във Варна: Рушен Риза или Йордан Цонев

Рушен РизаДПС ще се бори да си увеличи гласовете. Дали ще си увеличим народните представители, това зависи все пак и от процента на участвалите във вота. ДПС винаги е бил балансьор във властта, когато и да е било. Всички инсинуации, които се правят, са с цел внушение и отстраняване на ДПС от власт. Преди изборите е трудно да се каже дали ДПС може да работи с ГЕРБ. Ние в момента с ГЕРБ се борим във всяка една област, село, квартал, така че в момента да се предпоставят нещата – не, но след изборите ще видим. Ако трябва, в интерес на държавата ние сме готови да направим всичко„, заяви заместник-председателят на ДПС Рушен Риза по БНР.

Знаково изявление, особено когато иде реч за „ДПС & ГЕРБ” преди и след „началото на света”.
Същият Рушен Риза, който „в интерес на държавата е готов да направи всичко”, очевидно включително и официален БОСТАН, е един от номинираните от варненската организация на ДПС за водач на листата на ДПС на предстоящите избори. Другият номиниран е традиционният за местните ширини Йордан Цонев.
Кой ще води листата на ДПС окончателно ще бъде решено на Председателски съвет на ДПС в столицата. Както единствена писа АФЕРА миналата седмица в Сараите всите местни „тамади” бяха при „Шефа” за да се обсъждат листите на ДПС.
Залозите в местната организация за водач на листата на ДПС във Варна клонят към Йордан Цонев, но казва ли ти Сокола кое крило ще възвиси по-високо.
Впрочем, Рушен вече дава посланието, че „в името на държавата” са готови да се прегърнат с Борисов официално. Днес пък вече пред в. Труд и Бойко Борисов казва, че дори и да получи мнозинство на изборите, ще предложи на ВСИЧКИ да участват в бъдещо правителство. Под всички, разбирай „в името на държавата” и ДПС…
Afera.bg

 

«