« Върни се назад Публикувано на 04.05.2017 / 17:26

ДОГАН ДА ОТГОВОРИ! „ГЕЛОСАНОТО“ КЪРТИЦА ЛИ Е ПРИ ПАТРЕОТАРИТЕ, ИЛИ ШИШИ НАКУПИ „НАЦИОНАЛИСТИТЕ“, А ЗА ПУНТА –МАРА ДПС РЕВЕ СРЕЩУ ТЯХ!

светлозар лазаровИ за идиотите бе абсолютно ясно, че ексглавният секретар на МВР – зловещо известният с некадърността си ексглавен секретар на МВР Светлозар Лязаров, известен като „Гелосаното“, през цялото време докато го държаха на власт в МВР, бе капия на Делян Пеевски!

Именно благодарение на „професионализма“ на „Гелосаното“ се дължи кретенската „акция „Лясковец“, /а и не само тя/, при която загина една от най-добрите ни барети Шарков. И вина за смъртта му носи именно „Гелосаното“!

Сега прочетете внимателно новината и интервюто дадено пред Агенция Блиц от Светлозар Лазаров – „Гелосаното“, който ще става …съветник на вицепремиера Красимир Карачаканов и ще го съветва в качеството му на надзираващ сектор „Сигурност“.

“- Г-н Лазаров, вярно ли е, че са ви предлагали пост в изпълнителната власт? – Без да уточня, мога да ви кажа, че с г-н Волен Сидеров и с г-н Каракачанов сме обсъждали по тяхно предложение връщането ми в изпълнителната власт. Моят аргумент да откажа е, че аз дълги години съм работил в изпълнителната власт и се оттеглих от нея в момент, в който заемах най-високата професионална позиция в МВР. В момента имам и други дейности. Завършвам докторантура в УНСС и паралелно с това изнасям лекции на студенти по теми, свързани с политиките на сигурността.

– Каква длъжност ще заемете оттук нататък?

– Приех да бъда съветник на г-н Сидеров по темите за сигурността. С него работим активно от февруари месец. Още по времето, в което бях главен секретар на МВР, предложих идеята за изграждане на възпрепятстващо съоръжение на българо-турската граница. Още тогава получих подкрепата на г-н Сидеров и на парламентарната група на „Атака”. Както „Атака”, така и новата парламентарна група на Обединени патриоти подкрепя моите усилия за противодействие на радикализацията и ислямизацията.

– Какви са отношенията ви с г-н Сидеров и г-н Каракачанов?

– Не е коректно аз да отговоря на този въпрос, трябва да попитате Сидеров и Каракачанов.

В същото време ДПС, Ментата и сие реват от парламента как кабинета застрашавал националната сигурност.

Айде сега, не Шишита, не карадайъта, и останалата им компания, а Доган да отговори незабавно: „Гелосаното“, като лична капия на Шиши, и като крепен и набутан в МВР от „Библиотекарския кръг“ на ДПС, къртица ли ще се явява в момента при Каракачанов, Сидеров и Симеонов, или просто Шиши е накупил и националистите в полза, естествено на Бай Хуй?

А щом „Гелосаното“ ще „съветва“ вицепремиера, ега ги държавата и правителството! „Гелосаното“ отдавна трябваше да търка наровете в ареста, заради „акцията в Лясковец“, ако имаше прокуратура, а не Цацаратура, която да обслужва всички капии на Шишито!

Afera.bg

 

«