« Върни се назад Публикувано на 10.09.2014 / 20:13

Доган взел, Доган дал. Резултатите от изборите вече са готови. ДАНС и МВР на Боко & Пеевски са в поза „бъркане в задника”.

Ахмед Доган„Новият Бареков” Антон Хекимян излъга нагло, мръснишки ухилено, в централните новини на bTV: „Във Варна водата от морето излезе, за да залее с хиляди хора площада във Варна…”. Това по повод на УМИШЛЕНО ШЛЯКАНИЯ МУ ТВ ДЕБАТ, чиято цел, зададена от задкулисните чорбаджии, бе истински да отврати варненци, за да не излязат да гласуват. А не излязат ли – в ход са заучените схеми за фалшифициране на изборите, които вървят от години.

Схемите, заради които ГЕРБ, вали – гърми, са абсолютни сигурни винаги в победата си. Дори и три месеца след като бяха изгонени с камъни от същата тази Варна. При положение, че когото и да питаш във Варна дали е гласувал за ГЕРБ, ти отговаря с „не“, а те – все победители.
На „новия Бареков” Хекимян му заповядаха да бълва за „хиляди” варненци, при положение, че на площада имаше не повече от петдесет, айде да не им казваме какви. Иначе „хилядите на площада“ в устата на Хекимян, са като водата, която бълбука в акъла му.
Умишлено просташкия твдебат, спретнат от bTV, бе абсолютна телевизионна манипулация, която цели дълбоко да отврати онези, които все още се колебаят дали да отидат до урните.
Защото ОСТАНАЛИТЕ – ПАРТИЙНИТЕ ОВЦЕ, са в кърпа вързани. А и да не са вързани са вече НАПИСАНИ, КУПЕНИ СА ЦЕЛИ КОМИСИИ, А СОФТУЕРА, А СОФТУЕРА ДАНС на Пеевски и Боко, и МВР-то пак на Боко и Пеевски – ще го пропуснат. За пореден път. Защото никой няма сметка да хване ИСТИНСКАТА СХЕМА ЗА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ, която няма нищо общо с „неправилните” мющерии, които ще бъдат арестувани за 24 часа по изборите.
На Пеевски хората няма да ги пипнат. Тук шеф на полицията е Пуйчето. А на кого е Пуйчето сме ви го обяснявали достатъчно дълго време.
На Бареков – също.
На ГЕРБ – забравете.
На БСП досега трябваше да уловят разкешването, което тече за избиващите се „преференции” Гуцанов и Красимир Янков.
Радан и добринмитевистите на Костов държат мангизите на реформаторите и чакат бат Янко /ама не Станев/, а оня – от КТБ, на Костов капията, да се бръкне дълбоко в джоба.
Поименно ли да ви описваме кой купува целите секции и кой подменя протоколите? Кой има достъп до софтуера и кой прави шашмите?
Цайса ли да извикаме, че да сменим цайсите на Данчо Цонев? Или Пеевски ще му го /ги/ донамести?
Кой втори в една безцензурна листа шета по сокаците?
За прах в очите на ехалето ще бъдат естествено арестувани тук –таме с „гръм и трясък” посочените „неправилни”, пък и от „нашите” – за пунта – мара, докато ГОЛЕМИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ ще бъдат проспани отново от ДАНС и МВР, защото НИКОЙ НЯМА СМЕТКА „БОСТАНА” ДА СЕ РАЗВАЛИ.
„БОСТАНА”, КОЙТО ВЕЧЕ Е ОФОРМЕН, НАПРАВЕН, СТЪКМЕН И САМО ПРЕДСТОИ ДА БЪДЕ ИЗКОНСУМИРАН.
Доган дал „проект”, Доган взел.
Вие ахмаците, копайте лозето.
„Аз съм лесен”, вика един „нов политик” – отивам в Брюксел.
Боко и той лесен.
Доган взел, Доган дал.
Аллах керим.
Afera.bg

 

«