« Върни се назад Публикувано на 01.12.2023 / 11:33

ДОВЕРЕНИКЪТ НА МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ, ОТЕЦ ВИКТОР ХРИСТЕВ ОТ ЦЪРКВАТА В ЗЛАТОГРАД ПЛЮЩИ КЮЧЕК! „ХАЙДЕ, ОТЧЕ, ПОКАЖИ ИМ КАК СЕ ПРАВИ!“ /ВИДЕО!/

АФЕРА публикува на 23.11.2023

ДОВЕРЕНИК НА НИКОЛАЙ ПЛОВДИВСКИ  ВИЛНЕЕ В СВЕТИНЯТА НА ЗЛАТОГРАД – ХРАМ „УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО“. ИМА СЪМНЕНИЯ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИ ИКОНИ. ПРОКУРАТУРА И МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА ДА НЕ ТУПАТ ТОПКАТА, ЗАРАДИ МОЩНОТО ВЛИЯНИЕ ВЪВ ВЛАСТТА НА НИКОЛАЙ, А ДАНС ДА РАЗРОВИ КАНАЛ ЗА ИЗНОС НА ИКОНИ!

АФЕРА публикува на 01.12.2023

В ЦЪРКВАТА В ЗЛАТОГРАД: „АДИ, МАХАЙ СЕ! КОЙ ТОК ЩЕ СВЕТНА СИ Е МОЯ РАБОТА! АКО ЩЕ СНИМАШ – 50 ЛЕВА! ИЗЧЕЗВАЙ! КОЙТО СНИМА – ВХОД 50 ЛЕВА! АЗ НЕ МОГА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВСЕКИ, КОЙТО ДОЙДЕ ТУКА, ДА МИ ВДИГА КРЪВНОТО!“ /ВИДЕО/

АФЕРА публикува видео клипове как се вихри довереникът на Митрополит Николай – отец Виктор Христев от Църквата в Златоград и плющи кючек, а диджея гордо вика: „Отче покажи на тези хора как се прави!“.

Последната идиотска идея на кючеклията „отец“ била да отрови погребаните мъртви в двора на Църквата в Златоград, за да бъде направена някаква бетонна плоскост , по която по-лесно да минавала … косачката за трева в двора, научи АФЕРА.

Гледайте го тоя поп и се кръстете!

Afera.bg

«