Публикувано на 21.06.2022 / 9:45

ДОБРО УТРО, КОЛОНИЯ! „ЗЕЛЕН ЧОРАП“ В АМЕРИКА! АЛЕЛУЯ!

„Президентът Байдън благослови България и българите. В понеделник имах среща с него. Той благодари на България за това, което прави на международната сцена и ни пожела успех„. Това каза в предаването „Денят на живо“ по NOVA NEWS посланикът на България в САЩ Георги Панайотов.

„Америка е най-големият доставчик на природен газ в Европа в момента. Ежедневно за Европа се доставят 200 млн. кубически метра газ. Това означава, че годишното потребление на България, което е 3 млрд, се доставя в Европа за 15 дни. Газ има. Трябва обаче да се инвестира в преносна мрежа, в терминали, така че този газ да достигне и до България“, каза още Панайотов.

===

Добро утро, колония!

„Зелен чорап“ в Америка!

Алелуя!

„Зелен чорап“, кой е деменционният Байдън, че да „БЛАГОСЛОВИ“ българите? Бог? Светец? Христос?

Или ти си тъп, като галфон!

Afera.bg

Коментари 30 за
“ДОБРО УТРО, КОЛОНИЯ! „ЗЕЛЕН ЧОРАП“ В АМЕРИКА! АЛЕЛУЯ!”

 1. САЩ доставят Руски газ , като газ от САЩ и го продават на 3-5 по скъпа цена !

 2. „Зелен чорап“ в Америка!
  И не само там…Ами в Москва, ами в Париж? Кръстин и Милков.
  Румнаджийската тройка на Р.Радев.

  1. Льотчикът одобри поне още един доносник на РУМНО за поредния му посланически пост – този път в Лондон. Става въпрос за лицето Марин Райков, когото дори покани за участие и доклад в софийската конференция по Северна Македония. Така зелените чорапи държат ключовите посолства на РБ – Вашингтон, Лондон, Париж, Москва и още на няколко места /къде е сега Тодор Стоянов напр.?/.
   Новата им амбиция очевадно на тия румнаджии, изнесли с куфарчетата пари на НРБ, е цялата власт. Точно те клатят всичко и са в основата на мафиотските структури у нас.

 3. В Щатската конституция има една изключително важна поправка и тя е за притежанието на оръжие от всички навършили пълнолетие и са психически годни ………………………….без това там ще е пълен хаос !

 4. Уважаема „Афера“, САЩ нямат нищо общо както с католическия свят, така и още по-малко с Православието. Всички знаем, че там властва една псевдо-християнска църква, която е всички друго, само не и Христова вяра. Взимаш историята на еврейския род /библията до раждането на Христос/, обявяващ я за някакво си свето учение, споменаваш два – три пъти Спасителя така, както дявола чете евангелието, напълваш разни сгради с тлъсти негърки, които тресат сланини до откат на фона на измислената им госпал музика и почваш да благославяш. Тия безбожници никога няма да чуят Господня благословия, затова се благословяват сами!

  1. Браво, г-н Гунчев, толкова синтезиран и точен образ на религията в америката, не бях чел! Поздравления!

 5. Един е Бог и сащ са Неговия представител на земята! Ако някой не вярва, ще му спретнем един майдан

  1. САЩ действително са могъща страна и пример за много неща,постижения и успехи,но в международната политика съществуват такива забравени понятия у нас като:баланс,неутралитет,национални интереси,достойнство,цивилизационна идентичност.Нашата цивилизационна идентичност е свързана с руската цивилизация,заедно ние формираме общо славяно-българско културно и цивилизационно пространство.То не се ограничава само с религиозно единоверие,културна и езикова близост.Дори Самюел Хънтингтън поставя България в зоната на руската цивилизация като неотделима нейна част и родоначалник,ние стоим в основите на тази цивилизация.Само да припомня,че и Хънтигтън е харвардски учен. Това далеч не означава,че не можем да взаимодействаме културно,научно,междуличностно,търговско-икономически и пр. с другите цивилизации и със западнатапреди всичко.Много неща можем да научим и приложим от западните страни,от САЩ,но това не бива да се прави в ущърб на нашия традиционен цивилизационен код. А в продължение на 33 години „българските“ политици,“общественици и медии“ точно над това се упражняват,заради своите користни интереси и страх от американското правосъдие те настройват българите срещу естествените им съюзници и цивилизационни партньори,което е в пряко противоречие с цялата българска история,култура и етногенезис.Тази политика застрашава оцеляването на българската идентичност и народ,вкарва българските граждани в затворен кръг на страдания и безпътица,физическото оцеляване на българите е застрашено защото духовните ориентири на нацията са опорочени,ние не принадлежим към западната ценностна система,това е истината.Ние сме част от евразийската цивилизация с главен водач в лицето на Руския свят.

 6. Киро Измамата през април: „ще купуваме по-евтин газ от САЩ“.Пак излъга копеленцето му с копеленце.
  –––-

  Газът от САЩ се оказа по-скъп от руския
  Предприятията плащат по-висока цена от тази, ако купувахме руско гориво.
  Цената на газа в България, образувана с доставката на втечнен природен газ от САЩ, която беше одобрена от КЕВР за юни, е 141,36 лв./Мвч. За сравнение, ако получавахме газ по договора с “Газпром експорт”, цената за българските потребители щеше да бъде 127,71 лв./Мвч. Правителството обиколи целия свят, моли се на всички търговци и накрая докараха газ само с 12 % по-скъп от сигурния газ по договора с “Газпром”.

  Веднага след като стана ясно, че правителството е отказало да плати за руския газ по поискания от “Газпром” начин, работодателските организации в страната поискаха компенсации за това, че ще се наложи да плащат по-скъп газ. Те поискаха компенсации, които да покрият по-високата цена на газа, в резултат на отказаните количества от “Газпром”. Такива компенсации обаче няма.
  https://trud.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D1%8A%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF-%D0%BE%D1%82-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F/

 7. „Зелен чорап“, кой е деменционният Байдън, че да „БЛАГОСЛОВИ“ българите? Бог? Светец? Христос?
  –––-
  Вие не знаете ли,че американците се имат за богоизбрани,за наместници на Бога,което е пълен и тотален абсурд.Империята на абсолютното зло и еманацията на сатанизма,на всичко най-лошо и вредно в света,цитаделата на империализма в лицето САЩ,да говори от името на Бога.САЩ отдавна са известни като страната на ненормалниците.

 8. Като искате газ по 1000-1500 долара,купувайте от САЩ.Тъпите евробюрократи и българските им слуги сами си усложниха положението.А благословии от престъпници не ни трябват,на международната арена Киро Тъпото омаскарява България,но българите не са с американските окупатори.Още повече ни трябват лъжите на шизофреника- посланик в САЩ,някой си Георги Панайотов.

 9. Моя фаворит Боби Джонсън е благословен!
  Някои хора не го харесват ама това не му пречи да е благословен.

  Венсеремос

 10. Той дали си знае името,та чак пък благословия!И помияра-посланик,ще се разреве от кеф!Какви майки ви раждат бе,изроди,дето продадохте децата ни?Народа ви проклина до девето коляно!

 11. Бачо Кольо, да минем без последното, а?
  Надробеното от днешните ни харвардски възпитаници ще има да повръщаме години наред!
  Вече самият израз харвардски възпитаник се превръща в нарицателно за племето!

 12. Червена шапчице, ако наесен зпочне да ти става студено, ела, дете невинно, да се греем на кюмбето.Ще горим бук, чепат и здрав.

 13. Заприличали сме на треторазрядна африканска страна. Централна новина са поредните празни приказки на падащия от колелото си дементирал старец, а подмазвачеството и раболепието на т.нар. посланик стигат до богохулство. Тия се подиграват с нас…

 14. Да…това и СССР не го е правил!С СССР работехме не с благословии а с интензивен икономически и културно научен обмен.Самолетите идваха,товареха пресни плодове и зеленчуции, корабите сновяха като совалки,линията Варна-Иличовск не спираше.Заводите работеха за износ в Стара Загора.Азотно торовият завод бе на непрекъснат режим,завод Мебел пращеше от поръчки , Ягода преработваше плодовете и зеленчуците. още и още и още.Внос на храни…..Само отделни продукти.90% си бе наше.Да не споменавам заводите от тежкото машиностроене. В Тунис още работят стругове произведени в Сливен.Сега е срам,погром.Нужен е нов преход.30 години пропилени. Не 30 дни.Затвор за мекеретата.А най добре въже!

 15. Дедо Жо!
  Немам думи за благословията ти, щото намерих веднага след нея 2 лв. на улицата и съм много щастлив!
  Дедо Жо, имам едно желание и заради това се обръщам към тебе с молба, като приятел на българите, респ. и мой приятел.
  Моля те, назначи ме за директор на Ниагарския водопад, а ако там мястото е заето, тогава за директор на Скалистите планини или някоя друга природна забележителност, защото съм фен(почитател) на природата, а у нас почти цялата природа е осрана- от високите Рилски езера до черноморските ни плажове.
  Виза за САЩ нЕмам и не ми требе в контекста на доверието на САЩ към българите!
  Ще управлявам поверените ми от тебе обекти на територията на САЩ дистанционно, по метода онлайн-водопад или онлайн-панина.
  Тези управленски методи са доказано сигурни, както и управленския US проект “ Kiril Petkov in Bulgaria“.
  Надявам се, че молбата ми ще бъде удовлетворена, а ако не, ще го напраскам на др. К@м@л@ навсякъде, са

 16. Айде, нема нужда да ме благославят подобни индивиди! Има кой да бди над България, и колкото и да ви е мъчно, пак ще оцеллем. 1340 години не са случайни!
  Господ да ни пази, преди това и ние да си опичаме акъла!

 17. Тия са пребледнели, насрани от страх и безсилие… само наш киро яко се дръвчи…
  Брюксел има желанието да изглежда уверен, но притеснението е очевидно.

  „Приемаме ситуацията, в която се намираме, много сериозно. Но ние сме подготвени. Времената са трудни“, каза председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на среща с репортери в понеделник.
  „Трябва да се признае, че Путин намалява доставките на газ за Европа малко по малко, също за да повиши цената, и ние трябва да отговорим с нашите мерки“, каза германският министър на икономиката и климата Роберт Хабек

 18. Божеее,опази ни от благодетелите ,от враговете и сами ще се опазим!

 19. Това тук не е колония нито територия
  Превърнато е в гробищен парк на САЩ

 20. дедо байден не може да благославя никой, защото с пълна сигурност ще гори в ада като му дойде времето

 21. България няма нужда от благословии!
  България си чака Ф16-ките, танкерите с евтин втечнен газ и новата серия от харвардски възпитаници !

  Венсеремос

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>