Публикувано на 05.10.2020 / 8:22

ДОБРО УТРО, „ВЪСТАНИЦИ“!

ДОБРО УТРО, „ВЪСТАНИЦИ“!

Добро утро, „въстаници“!

Мариета Иванова

Коментари 87 за
“ДОБРО УТРО, „ВЪСТАНИЦИ“!”

 1. На днешно време тоя е най- гнусното творение на природата в България. По гнусен е и от тоя, дето го уреди да бъде евродепутат – простакът бойко борисов

 2. Браво Дебелак! А знаете ли, че дядото на този Дебелак е участвал в убийството на децата от Ястребино?
  Този Дебелак е боклук, като дядо си!
  Няма значение какви са били времената, най-голямото престъпление е да се посегне на деца!

  1. VARNENSKI,,TOLSTOLOB,,..,,SKRIY,, SE NJAKADE..NESI POKAZVAY EZIKA ,DETO BLIGE [email protected] NA TIKVATA..ZA DA HODISH PO,,VOJAGI,,..,,DEMOKRAT,,..KOLKO RESTORANTJORI ,,TI SE OTCHITAHA,,PO,,ZLATNI PJASACI,,PO,,VREMETO NA KOSTOV,,..

 3. „Първият признак на ГЛУПОСТТА е пълното отсъствие на СРАМ!!!!“
  -Зигмунд Фройд

 4. Както е казал на времето Хитър Петър, когато чорбаджията, свалил калпака му и го тупнал в земята: „То магарето, ако не си покаже магарията пред много хора, какво магаре е ?“ Та така и с тоя мазен, нагъл и противен подлизурко.

 5. Нито едно положително мнение? Ето че все пак има хора, които ни обединяват!

 6. александър йорданов – най-мръсния ЕЗДАЧ на СИНЯТА ИДЕЯ.
  Разбира се, заедно с Драгалевския крадец иван костов, петър стоянов, георги марков, филип димитров и др. „Сини величия“ от СДС – вече умряло.
  Днес, в името на келепира, всички до един, поставили се в услуга на МУТРАТА от Банкя.
  Нямате ли срам, бре, помияри?
  Много бързо забравихте всички онези милиони, които осъществиха т. нар. „Промени“ след 1989г. и които ви дадоха властта и парите.
  Боклуциииииииии!

 7. Това си е истински ГьОНСУРАТ. Защо това МОРАЛНО НИЩО ни „представлява“ в Европа? ОЩЕ ЕДИН БАЙ ГАНЬ0 ЗА ПОЗОР НА БЪЛГАРИТЕ. НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ МУ ПУКА ЗА МНЕНИЕТО МИ, ПРЕДВИД ЗАПЛАТА И МАНТАЛИТЕТА, НО НЕ СЕ СДЪРЖАМ ДА ГО КАЖА. ДАНО ГОСПОД СИ ВЪРШИ РАБОТАТА И ПОДБИРА ЧИТАВИТЕ.

  1. До „трите лелки“:
   Господ, ви е дал ум и разум, сами да решавате проблемите си.
   „Помогни си сам, за да ти помогне и Господ“!
   Не го забравяйте следващия път, когато ще имате възможност за избор.
   Не ходете в гората! За гъби – искам да кажа.

 8. Абе, нема ли кой да те гръмне, глупак мръсен?! На кого какво продаваш, жалка твар? Хората не могат да намерят думи, да квалифицират жалкия ти и продажен живот и морал, ти си седнал да ми се хвалиш… И с какво? То да беше нещо друго, ами една бира, да не говорим за тъпия ти бокал!! Ама ти целият си такъв – евтин имитатор на стил, на позиции, на поведение… Жалък Бай Ганьо, дето се прави на евродепутат!

 9. Аз не му завиждам на дебелия защото този рог ще му влезе в огромния гъз след като изспие бирата.Наздраве и дано те заболи.

 10. Разходите на този нагъл Толуп в Брюксел са за наша сметка. Включително и бирата!

  1. Разходите на ВСИЧКИ тулупи в Брюксел са за наша сметка.
   И всички са паразити и търтеи.
   Не само йорданов, а и посочените слабаков, габриел и другите от герб, бсп и дпс.
   И само тъпанари биха харесали някой евродепутат.

 11. Абе,“льотчик Радев“,ти Радев на земята не можеш да го стигнеш,тръгнал си във въздуха да го хващаш за шлифера.Стига си „летял“ в области,които не са ти ясни.

  1. Обичам да дразня всички от сектата Свидетели на льотчика от седмия ден.
   И да показвам колко са смешни.

   1. Това, че дразниш е твой проблем но арабите имат една приказка: „Аллах шув…..“ Попитай някой по-учен да ти я преведе………., че знаеш ли, какво си пожелаваш!

 12. Брюксел. Тази сутрин евродепутатката Мария Габриел се събуди весела и доволна. С искрящи очи наблюдаваше спящия си съпруг и дори лекичко го помилва. Той вчера за пореден път изпълни съкровеното й желание, а то е да готви чисто гол в кухнята. „Майната му на предното ми гадже, след като не ми изпълняваше това мое желание” – тихичко процеди през зъби тя. След това впери очи в поредния си доклад, чието съдържание се опитваше да разбере от три месеца. Ядосано го хвърли на масата и отново отвори любимата си папка с доклад на тема: „Интелектуалното превъзходство на джендърите и призтичащата от това необходимост да управляват световната политика”. Вече втори мандат не се осмеляваше да го прочете в европарламента. Погали папката нежно и я постави внимателно в бюрото си.

 13. Брюксел. Тази сутрин евродепутатът Андрей Слабаков се събуди за пореден път трудно. Махмурлук. С подпухнали очи седеше неподвижен на леглото, почеса си гърба и запали третата си цигара. Главата му тежеше. „Мъка! – изпъшка той. Вече една година се опитваше да научи наизуст английският текст на изказването му пред европарламента подготвено от експертите, но не успяваше. „Мамо му да еб@, не ми влиза чужд език в главата и това е. Ще си доспя в европарламента, докато другите ломотят. И без това не ги рабирам” – отново изпъшка той, отпи голяма глътка от попривършената снощи бутилка уиски и се отправи към тоалетната.

 14. Правописът му е верен. Но останалото му е сбъркано на гусин „демократа“.

 15. Да, гневът от тоя евродепутатин е оправдан.
  Но някой от другите паразити в Брюксел да заслужава уважение?
  С нещо йончева, иво христов или Тома Томов да са по-достойни?
  И тук е водоразделът между разумния човек и партийните магарета.
  Първият презира всички, вторият мрази алйо, но се кланя на Йончева.

  1. За друго не съм сигурен, но в морала и интилекта на Иво Христов се кълна, без да съм му роднина, но го познавам точно заради тези му качества. Трудно ще му стъпите на малкия пръст по интелект и политическо знание

   1. Няма разлика между одупилия се на борисов йорданов и одупилия се на нинова христов.

 16. И бащата и сина са нещастни хора!От Варна съм,и ако този илитерат,подмазвач,по случайност или с умисъл близал хиляди задници за да стане П-л на НС,а сега навеждащ се за да бъде онождан има смелоста и достойнството да ме пита кой съм…..готов съм не само да кажа но и да покажа нашата интимност!

  1. Всички поклонници на радев и курнела са с интелекта на тоя червей.
   Безмозъчни твари, които не мислят, не преценяват, не схващат, че всички са боклуци, а са в тоя сайт, за да разнасят вонята.
   И тия искат хигиенизиране на сайта и реват от цензурата.

 17. Какъв мръсен комуняга мисли че се е испрал ама бифш няма има наследствен саше много си прост

  1. Не пиши, а се върни в началните отделения … и тогава ще те четем. Кой те е учил да пишеш?

 18. В Гърция протестират ученици от Цялата страна, блокирали са много училища. Учителите се присъединяват към тях. Сещайте се родителите на коя страна са.
  Българските страхливци и овчедуши и за чеп не стават.

  1. Тъй като отваряте дума за Гърция и в контекста на предишната статия, да кажа нещо за прословутите гръцки протести. Дълги години имах възможност да наблюдавам и да се удивлявам от невероятната обществена енергия, която се възпламенява по повод на какъвто и да е техен протест. Колкото и да е „частен“ случаят, колкото и да засяга само малка част от обществото всички се солидеризират и се емват с огромна енергия да протестират. Много добре знам как разсъждават:на едно основание днеска тъпчат този, но утре по същия начин и на друго основание ще потъпчат и мен. Обаче това няма да стане, ако им дадем да разберат, че просто така НЯМА ДА СТАНЕ. „Охи“ и толкова. Самото гръцко общество е изпълнено с противоречия, годините на гражданската война и режимът на полковниците са разделили и противопоставили огромни групи хора и дори цели области. Обаче опре ли се до протести, всички са заедно и са там на площада. Ако им заобяснявам, защо отровното трио от София бърка в червата на диванната армия от Варна ще ме вземат за смахната. „Тихо да не събудим българите“ също е автентичен гръцки лозунг. Мисля си, че са прави и нямаме никакво основание да им се сърдим.

   1. Коя е причината гръцкият народ да е такъв, а ние такива?
    Сещаш ли се?
    Гърция не беше окупирана от съветската армия , нямаше комунистически режим и с малки изключения, военната хунта, демокрацията се запази.
    Корените на днешното оскотяване на нацията са именно в тоя 50 г.народна власт които се оказаха по пагубни от 500 те год.турско иго.
    След 1878 народът бързо се съвзе, а след 1989 не може.

    1. Гръмни се, но преди това разгледай подробно ИСТОРИЯТА, тя е наука /понякога спорна,но НАУКА/

     1. Кво не разбра бе?
      Да ти повторя, че ако и ние като гърците се бяхме избавили от съветската окупация и комунистическата тирания, щяхме да сме поне като тях, а не сегашните катакомби.

 19. Сашо, забрави ли га правеше свирки на комунягите ?
  Че те шибам у г*зо бе, еврол@йнарино, отврат неземна!

 20. Големия шпек салам -македонска наденица каза:

  Моа го тура на Радан Кънев и Христо тъпото в гъзо муахахаха, Радан с розови прашки и Христо шматкатка с перука на жена хомо приятелчета

 21. Е те това е тулуп. Фалшив демократ. Ей такива „демократи“ ни инсталираха през деветдесетте. В последствие се оказаха, че са по големи болшевики и от Владимир Илич Ленин.

 22. Нььооооууууу!!!! Тоя си хвана русофобската ниша и си изкара 30 г. на гръб,виж на какво е замЯсал(заприличал),с това таке да си скрие голото кубе.

 23. тулуп,с мозък на на подла мисирка/да не обиждаме горките животни-мисирките/

 24. Надува бузите чичо Сашко , получава голяма заплата от ЕП и да не го занимават с глупости. Радан Кънев е голямо миризливо говно , този е боклук с розови прашки, праскат го в задника педала затова подкрепя джендърите. Радан получава интимни ласки от свой асистент с нетрадиционна сексуална ориентация.

 25. Пределно ясно е какво може да каже или напише този Тулуп. Как се римува с Труп! Не му обръщайте внимание, всеки ще си получи заслуженото рано или късно. Включително за посолските далаверки във Варшава и Скопие.

 26. Красив, умен, добре облечен с докторска дисертация, гледан и успешен. Това червеното на масата е смачканият комунизъм, а това червеното върху него е от кръвта на убитите ястребинчета, а около врата му – ризката е от доносничеството му в ДС – да се гледа, че е узрял вече от син в червен.

 27. Къде са ви пушкалата бре?
  Няма ги ни четници ни воеводи
  Сал домати салца и перушина
  Очаквам 5 тото пижамено парти
  ,бой с възглавници и перушина
  Въстаници,поне от кумова срама
  вземете по една тояга Въстанието
  не ще перушина ,иска Караджата!
  Е…х къде ми е копралята?

  1. По-добре се опъвай на диванчето и не давай съвет какво да правим(вкл. и аз в това число).От такива като теб сме на това „дереже“!/Коментара се изтрива след ….?/.

   1. Няма нужда от лични нападки. Stoykost е прав независимо дали седи в къщи или не.
    Аз съм всеки ден на протестите но съм на същото мнение…..с пижамено парти и възглавници с пух не става.

 28. Вълнувате ли се? Днес в Европарламента ще разискват върховенството на закона, корупцията и нейния пророк Борисов. Тръпнем в очакване, както се казва. Току-виж, след това решат и да ни оправят. Ако разберат нещо.

  От тридесет години все някой трябва да ни оправя и чакаме да ни спасяват като изгубени девици в гората. Напълно безпомощни да се погрижим сами за себе си. Убедени, че сме овце, които не могат да бъдат лъвове, макар и да сме наследници на такива. Кукловодите се справиха много добре със задачата да ни втълпят, че не ставаме за нищо!

  Чакахме банани през цялата година и си ги получихме, макар и не точно на мястото, където очаквахме. Искахме демокрация, получихме демонкрация. Искахме свобода, получихме слободия, ама само на мутрите. Искахме независимост и получихме това, че нищо не зависи от нас.

  А външните сили продължават ударно да ни оправят. Да вземат на концесия най-големите ни природни богатства, да налагат техните търговски вериги с отрови, които продават и да убиват малкия български бизнес, да ни оправят армията до степен да няма нито един боеспособен войник и нито един читав самолет. Оправени сме отвсякъде, доволни ли сме?!?

  Тази вечер оправянето ще е в Брюксел. Да, същият Брюксел, който досега повече от десетилетие подкрепяше най-голямата мутра в България и казваше, че е безценен съюзник. Същият, който се прегръщаше с Меркел и Урсулката, същият, който безропотно изпълняваше заповедите им, същият, който продаде народа си под благото око на европейските лидери. ЕС, който разчита на евтината работна ръка от България, на квалифицираните ни кадри, които бягат от тук заради мизерията, а в същото време ни наложи ограничения за производството и износа, за да не ги конкурираме.

  Та…..чувствате ли се оправени, българи?

  Елена Гунчева

  1. Точно днес баба Урсула фон дер ЛайНен, която е една от европейските мафиоти, защото участва в присвояването на връщаните от Боко Тиквата в касата на Европейската народна партия пари (по 200 милиона на всеки 1 милиард евро европейски фондове за България), СЕ ПОСТАВЯ В КАРАНТИНА ДО УТРЕ. Питате защо точно ДНЕС? Защото точно ДНЕС ще се РАЗГЛЕЖДА корупцията и липсата на върховенство на закона в България. Ще бъде обсъдена и проекторезолюцията на комисията LIBE. И затова ЛайНен се е скрила под леглото. Европа усвои от България ЗАКОНИТЕ НА МАФИЯТА по-бързо, отколкото България усвои ЗАКОНИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

   1. Корупцията на европейските чиновници по примера на Урсула Фон дер Лайен
    https://pogled.info/svetoven/evropa/koruptsiyata-na-evropeiskite-chinovnitsi-po-primera-na-ursula-fon-der-laien.112515
    Последното нещо, с което фон дер Лайен се отбелязва в отбранителното ведомство, е така нареченият „скандал с консултантите“.
    Министерството получава финансиране за заплащане на участието на специалисти, които да работят по проекти в системата на министерството. Но става известно, че тази работа се извършва от служители на министерството. Това е чисто и просто “пръскане” на гранта.
    Създадена е комисия на Бундестага, която да разследва този случай. Но тук на помощ се завтече нейната приятелка – вярната ѝ канцлерин Меркел.

   2. Радвам се, че не само на мен ми е направило впечатление. Изпокриха се, защото критиката в либералната преса на запад беше жестока. Направете си труда и прочете, чия собственост са изданията, които пишат за България и ще останете изненадани. Например Der Spiegel в които излезе убиствения материал за връзките на Баце с Ердоган е собственост на Бил Гейтс. Да този същия с ваксините. От ЕК към ЕП не можем да очакваме нищо повече от поредния завоалирано-критичен доклад. Между другото на път е да се финализира поредната сделка за въоръжение, където с 1,5 млрд. лв. ще купим 150 бронирани машини за пехотата. Тук нормата на грабеж е още по-жестока. На машина се падат около 10 млн. лв., докато най-съвременния руски аналог (с много по-добри показатели и ефективност) БМД-4М струва около 3,5 млн.лв. за експорт.

    1. Урсула е пионка на Гейтс. (Бях качвала видео с немски журналист, който говореше за това.) Институтът Робърт Кох е също зависим от него.
     Карантините на Елизабет Втора, Борис Джонсън, д-р Фаучи и на други подобни величия са ясни. Не е ясна карантината на Тръмп. Руснаците обсъждат, че е започнал Красный октябрь…:-) Не знам. Всичко вече ми се струва сюрреалистично и апокалиптично. 🙂

 29. След две халби бира отива на работа в европарламента. Естествено ще каже, че ишияса му се е възпалил, видният от всякъде еднакво. Доста точен прякор, по точен даже и от този на ПКП Цвета. От където и да го гледаш все дупка. Като литератор дупка, като демократ дупка, като интелектуалец дупка, а и като човек дупка. После някои се чудят къде е СДС, ами дупката го е погълнала.

 30. От всякъде видният Сашко Толума, хем тъп, хем подмазвач а се върти като фурнаджийска лопата щом зърне кьоравото .

  Това са „европейците“, които ни управляват, навряни там от Мафията ГРОБ !

  Този става само да нахрани прасетата на Свинаря гЕрги ГергоФФФ.

 31. Нашето Саше-демократ та дрънка. Стилен,привлекателен,умен !
  Само ми е тревожно като гледам ризката и якенцето-какви са тези червени работи,джанъм,да не вземеш да смениш политическата резба ? Само стилното пуловерче донякъде оправя нещата и такето-явно осъзнава,че не е достигнал необходимото ниво,за да има право да си нахлупи каскет.

  Кой ли е другият с чашата вино,дето го е досрамяло да го заснемат заедно с видния отвсякъде евродепутат ?

 32. Дебилчето Сашко нищо по-умно не може да измисли. Абе налягай си парцалите и си кютай в Брюксел, сланинеста мърша нещастна! Нито ти се отдава иронията, нито литературата, нито дипломацията, за политиката да не говорим. Пълен капут, отломка жалка от безвъзвратно отлетялото седесарско минало. Вместо да се засрами, то се зъби. На кого, за какво и защо? Аут си, байно, даже Боко вече съжали, че те прати в Европата.

 33. бат Санде, моеш ли ма уредиш и мене да изкарам един – два мандата у Брюссел, че аз кат свърша председателстването на конститоциония съд, оставам без работъ. Аз отсега напъвам с гюдериата, яко ближа, ама и ти да удариш едно рамо. Да ма запишиш към демокрацията, варховенството на закона, независимата садебна власт и корупцията. Да ги борим заедно, бат Санде

 34. Тоя как се оправя в Брюксел, след като едва поназнайва руски и английският му е като на ББ?

 35. Еи това е „истински“ ЕВРОПЕЕЦ. Изспий си бирата и си мушни рога в задника . А после се пръдни.Мръсна Свиня.

 36. Ето това се казва ТУЛУП. Винаги с ВЛАСТТА, винаги ОХРАНЕН, винаги НАГЪЛ.

 37. Аз имам чувството че този е болен от някаква форма на мазо и като чете постовете получава оргазъми

 38. Много си глупав, Саше!!!
  За да преглътнеш, след като направи фелацио на Тулупа,
  и чаша вода е достатъчна, защо хабиш хубавата бира!!!

 39. В световната история има само един пример за разстрел на деца и това са децата от село Ястребино. Разстреляни са по заповед на капитан Йорданов, който е роднина на Александър Йорданов. Крушите винаги падат до дървото. И сега този профашистки боклук ни представлява в Европа. ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ БЪЛГАРИ!?

 40. Колкото по-дебел, толкова по демократ. Това жалко подобие на човек, живял по онова време като литературно джудже, а днес като политически хамелеон. е срам за и позор за България. Благодарение на такива като тоя плитически помияр сме в тая помийна яма! Мъже трябват на България, не плужеци и продажници дето с една омраза към Русия цял живот хляб ядат, без да са свършили нищо полезно и градивно през живота си…

 41. ТОЗИ ДЕбЕЛАК НЯМА НАЯЖДАНЕ-НА ДЪРТИ ГОДИНИ ПАЧКИ С ЕВРО ПЪЛНЯТ ТУМБАКА -ПЕЙ СЪРЦЕ-ДА ЖИВЕЯТ БУНАЦИТЕ

 42. Наздраве Саше, и на Демокрацията ти наздраве,и на светлите ти демократични дни наздраве,и на балдъзата ти наздраве…

  Обичам всички участници в аналния Преход,ма най-много Сашето,каза Шукрито- теляка от сутерена на Четвърти километър.

  Венсеремос Саше.

 43. Ей този юнак, е пример за оцеляването на политическите курви. Не знам с какво дебелоочие и липса на морал трябва да си надарен, за да станеш евродепутат не с гласовете на избралите да гласуват за теб, а по волята и милостта на една тиква!!!!

  1. Същото важи и за ония от т.нар.гражданска квота на бсп.
   йончева, томов, иво христов.
   Нали?
   Те по волята на курнела се мотаят из Брюксел.

 44. Ех, живот!
  68 годишният А.Й. е олицетворение на българския пенсионер, пардон, на българския евродепутат.

 45. Не е суета да се снимаш.
  Суетно е да публикуваш снимките.

  „Суета на суетите, каза Еклисиаст, суета на суетите – всичко е суета!“

 46. Като изпие бирата Сашко Бахура да си завре козия рог отзад в задния двор в дупарата с 200.Самозадоволяване му е МАЙКАТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *