Публикувано на 22.12.2021 / 12:22

ДОБРЕ, ЧЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ СА ТУК ЗА МАЛКО И СКОРО ЩЕ ГИ ИЗПЪДИМ С КАМЪНИ. ДОЛУ МРЪСНИТЕ ВИ РЪЦЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Петте ми деца от бебе до 15 годишен минаха ковид от леко по-леко и имат антитела, някои от тях и без да разберат. Що за родител трябва да си, за да водиш за ваксинация с експериментален разтвор здравите си деца?  На практика – като на заколение. На нас като родители никога не би ни минало през акъла такава престъпна идея.

И защо трябва съгласие само от единия родител, а не от двамата? Идиоти винаги има навсякъде, каква е гаранцията, че единият родител не е полуфабрикат или либераст с промит гладък мозък от глобалистите, а другият да е просто нормален и мислещ човек. Това е експеримент с живи хора и деца, който НЕ Е включен в задължителния имунизационен календар на Република България! Трябва да има задължително съгласие от двамата родители.

Глобалисткият ляво-либерален проект на Америка и тукашните им политически бройлери като кирчо и асенчо ще свърши зле и то много бързо. Гладът е по-силен и от тока, а токът вече е непосилно скъп. Инфлацията стопи доходите ни. Но ваксинацията и сертификацията отнеха свободата и достойнството ни, сега ни отнемат и децата. Добре, че тези боклуци са тук за малко и скоро ще ги изпъдим с камъни. А те са най-важното за нас. Долу мръсните ви престъпни ръце от децата на България!

Николай Бареков

Коментари 14 за
“ДОБРЕ, ЧЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ СА ТУК ЗА МАЛКО И СКОРО ЩЕ ГИ ИЗПЪДИМ С КАМЪНИ. ДОЛУ МРЪСНИТЕ ВИ РЪЦЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!”

 1. Първият случай на Ковид 19 бе регистриран 14 дена след участието на американските военни в Олимпиадата за военни в Ухан! Изводът си го направете сами. Съпругът на Урсула фон.. е в директорския борд на Астра-Зенека! Тя е и активен участник в Давоския клуб!!

 2. Da da ша ги изгоните когато се ваксинирате тъпаци , бегом марш да се ваксинирате малоумници ,хахахаха. Да еба тъпаците хората ви дават ваксини на тройна цена ,а вие не щете.

 3. Германците и Някои други май ЗАБРАВИХА или НЕ забравиха и затова…да им ПРИПОМНИМ!!!
  BERLIN – May 14, 1945 (HD)https://www.youtube.com/watch?v=wP_PRwiRkmw

 4. Абе, Барек, що се ядосваш, кво ти пука?! Остави ги БГ-идиотите да одят да се ваксинират с по10-15 бустера, ако искат. Да бодат и децата си, и внуците си, че и правнуците си!
  С графена(основна съставка) в експерименталните бъркочи ще светят кат LED-крушки. А пък овчите им мозъци ще станат кат варен ошаф.

 5. Един си ваксинирал патката … и либидото му фръкнало в Космоса …………..

  Венсеремос.

 6. Да са Ви здрави и честити 5-те прекрасни българчета, г-н Бареков! А дали са карали Ковид, сезонен грип, настинка или др., е отделен въпрос, нямащ нищо общо с тях.

 7. Как се събра такава долна пасмина да „управлява“ Милата ни Родина, вярвам че скоро ще си получат заслуженото, но пъроска трябва да си го заслужат!

 8. Тези убийци трябва по-скоро да бъдат натикани в затвора! Тези изроди деца нямат ли?

 9. Американският Пас за ваксинация няма Баркод защото е Забранен от Конституцията???А в България???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *