« Върни се назад Публикувано на 04.11.2021 / 21:07

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТИРАНИЯТА! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НАЗНАЧЕНО ОТ РУМЕН РАДЕВ!

Стоил Рошкев:

Вече и в Европейския парламент на този съвсем близо до разпад злополучен ЕС се говори открито, че го докарахме до тирания. Класика. Знаем още от Платон (от диалога “Държавата”), че след предпоследната форма на управление, каквато е демокрацията, иде ред на съвсем последната, петата – тиранията.

Добре дошли в тиранията, приятели. Сега именно вече живеем в нея. Сега, да. 2021 година.

Така е то в падането надолу на епохите. Кали Юга. Тирания.

Утеха може да ни бъде, че след цялостното завъртане на кръга, отново ще дойде Златния век. Тъй или инак в момента е периодът на тиранията със съответните му там тирани и тиранчета. Радвайте се всъщност. Най-силните души се раждат в такова време.

Атанас Делибатов, председател на БСП – Сливен:

Уважаеми дами и господа, другарки и другари!

Преди два часа, кротко гледайки телевизия, се сблъсках с поредното невнятно, глупаво и недоносено решение на служебното правителство въобще и министерството на здравеопазването в частност, воглаве със семплия министър Кацаров!

Много от Вас вероятно вече са наясно с проблема, но за тези, които не са, да споделя глупостта с която се сблъскваме челно!

Децата от първи до четвърти клас ще се тестват за КОВИД с тестове на стойност тринадесет 13 милиона лева! Това добре, но процеса на тестването ще се осъществява по следния начин: Няма да е с близалки!

На първолаците ще се предлагат комплекти със следното съдържание: Книжна фунийка, пластмасово контейнерче с реактив в него, пипета и подложка за тестване. Процеса на тестване се движи в следния порядък:

Детето плюе във фунийката, с пипета взима проба от слюнката и я смесва с реактив в пластмасовото контейнерче и накрая част от тази смес се нанася върху подложката, която показва има ли или не зараза!

Това драги читатели е ярък израз на откровено безхаберие и глупост!

Как бе, уважаеми неграмотници, очаквате да протече този процес на тестване сред деца  от първи до четвърти клас?! Колко време ще е необходимо това безумие да се осъществи?

Минимума от време ще е поне час, което автоматично го обезсмисля!

Подкрепям и се присъединявам към решението на изпълнителното бюро на БСП за незабавна оставка на министър Кацаров, а аз добавям и на цялото служебно правителство, назначено от Президент Радев!

П.П. Да подскажа все пак, че в Британия въпроса е решен много разумно. Родителите провеждат теста у дома си и заедно с детето го носят в училище и получават номерче срещу теста, което отнема нищожно малко време…

Аfera.bg

 

«