« Върни се назад Публикувано на 18.09.2017 / 9:30

ДОБРЕ ДОШЛИ В ДЪРЖАВАТА НА СИК И ТЕХНИЯ АГЕНТ БУДА! ГАРАНТИРАНИ ОТ ЕС И НАТО!

БОЙКО БОРИСОВКакво ни каза агент Буда:

1.При евентуална война, той лично ще се бие срещу Русия! Като виден пожарникар от престъпния ъндърграунд, той е велик полит-генерал, полит-пълководец, полит-стратег и полит-пророк в едно тяло. Съвършено като същност и простовато по съдържание!

2. Това простовато тяло било спряло подводниците и големите кораби на НАТО за учения в Черно море, защото това море е лично негово, а в централата на НАТО много внимават и слушат какво мисли по всички въпроси известен член и политически представител на престъпната групировка СИК.

3. Ще маха фирмите на входа и изходите на държавните предприятия от военната индустрия, които източват самите предприятия. Това ще го направи въпреки, че лично неговата санкция стои под договорите тези фирми да са на това място. Последствията ги знаете, както и рекетьорското присвояване на стотици български държавни и частни дружества. Неприемащите „офертата“ се фалират!

Добре дошли в държавата на СИК и техният агент Буда! Гарантирана от ЕС и НАТО! Срам, господа евроатлантици, голям срам за пълната ви липса на здрав разум…Казано по-просто „кучи син, ама наш…“

Кажете ми друг министър-председател на държава членка на ЕС и НАТО, а дори и президента на САЩ, който открито да заявява, че в случай на военен конфликт, неговият народ и държава ще воюват срещу Русия! Такъв един човек дали ще срещне подкрепа от народа си за война, която категорично ще сложи край на живота на няколко милиарда човека на планетата?

Това не са думи изречени от български политик и държавник, а на бандит, който иска политическа амнистия за извършени тежки престъпления, която да получи от силните на деня. Повече от видимо е, че на силните днес не им пука кой е престъпник и кой праведник. Единствената им ценност стига до това кой ги следва сляпо, а моралът им – до това кой е готов да умира за защита на напълно неясна цел…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

«