Публикувано на 01.12.2021 / 21:53

ДОБРЕ ДОШЛИ В АУШВИЦ! ПЪРВИ ЩЕ СЛОЖАТ НАКОЛЕНКИТЕ НОВИТЕ УПРАВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО ПЪРВИ СЕ ХВЪРЛИХА НА ВОЙНА С РУСНАЦИТЕ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕ ДУПЧАТ И КАКВОТО СТАНЕ. СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ. МНОГО ПАРИ.

Плагиатката Фон дер Лайен и настоящ шеф на еврокомисията заради особените си заслуги към науката, „подсказа“ в днешно свое изявление, че инжектирането с пробни разтвори трябвало да стане задължително.

Сигурен съм, че първи ще се отзоват новите управници в България и ще сложат яко наколенките. Така първи от всички държави членки на ЕС се хвърлихме на война с руснаците и пак скъсахме веригите по пътя. Такива сме.

Инжектиран, значи защитен – рече плагиатката. Какво значение тук имат гражданските права и свободи и какво означава национална конституция и върховенство на закона? Няма такива работи. Задължително те дупчат и каквото стане. Дали ще оживееш или ще умреш, решава партията-майка, не ти. И в двата случая, обаче, става въпрос за пари. Много пари.

Закони тука всички, забравете! Ще ни спасяват по политически ред.

Добре дошли в Аушвиц – вашият партньор и верен приятел. Комините да пушат – здраве да се вее по вятъра.

Николай Марков

Коментари 49 за
“ДОБРЕ ДОШЛИ В АУШВИЦ! ПЪРВИ ЩЕ СЛОЖАТ НАКОЛЕНКИТЕ НОВИТЕ УПРАВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО ПЪРВИ СЕ ХВЪРЛИХА НА ВОЙНА С РУСНАЦИТЕ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕ ДУПЧАТ И КАКВОТО СТАНЕ. СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ. МНОГО ПАРИ.”

 1. Az като казвам,че насила ще ни направят терористи ,някои хора си плюят в пазвата ,но в Кипър вече дадоха начало. След като нарушаването на правата ни за тях е правило , ние да стоим с куни в гъзуни, няма да стане. Ще има трепане целенасочено , те знаят кои ще са мишените да ааааа!

 2. Отзад на надписа Arbeit maht freid има и друг, взет от тефтерчето на Левски “ И всекиму своето “ Jedem das seine !

 3. За кражбите на Урсула фон дер Лайен на 01.12.2021 в 16:16
  Корупцията на европейските чиновници по примера на Урсула Фон дер Лайен Наталия ЯНКОВА (Германия) 18027 коментара
  https://pogled.info/svetoven/evropa/koruptsiyata-na-evropeiskite-chinovnitsi-po-primera-na-ursula-fon-der-laien.

  Корупционната природа на интереса на ЕС към ваксинациите https://glasove.com/categories/novini/news/fon-der-layen-es-tryabva-da-obmisli-zadlzhitelnata-vaksinatsiya
  /Поглед.инфо/ Няколко реда, написани от известния френски журналист Пиер-Ален Депо, наляха масло към широко разпространените протести срещу задължителните ваксинации и здравни паспорти във Франция. Журналистът каза, че съпругът на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, Хайко фон дер Лайен, е медицински директор на „Оргенезис“, американска биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. „В експерименталните „ваксини“ срещу коронавируса са открити генни терапии“, намекна Депо, посочвайки американските мРНК-ваксини на „Файзер“ и „Модерна“, които се купуват в огромни мащаби от властите на ЕС.

  „Представител на България в Рокфелеровата CORDS през 2001 г. става настоящият главен държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев“

 4. Фашизъм-Комунизъм …бошлаф !

  Айде сега задайте си въпросите:

  1.Как можеше по Живково време флурографите -камиони да не спират да обикалят и мало и голямо да минава през тях ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ?!
  2.Как може в Европа/ и не само/ ваксините против пневмония да са задължителни,а в България едва ли не, да са забранени ?!
  и ТО В МОМЕНТ ,КОГАТО ХОРАТА МАСОВО МРАТ ОТ ПНЕВМОНИИ И ЕМБОЛИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  А, да намери някой сега ,,Пневмо 23“ или ,,Превенар 13“ !!!
  Трябва да се внесат май от Гърция или Турция в контейнерче при макс.5 градуса … и т.н.
  Досущ като дрога някаква…
  3. Как аджаба Менингита налегна децата ни ???!!!
  4. Как става така,че туберкулозно болни се разхождат свободно насам натам…
  Нямало свобода,а …

  Фашизъм-Комунизъм … тралала…
  Има една дума ,която пасва на случващото се с вашето Житие и Битие в последно време и тя е ДОКТРИНА !
  Може и ДОГМА ,ако така повече ви харесва…

  Венсеремос.

  1. Как можеше по Живково време флурографите -камиони да не спират да обикалят и мало и голямо да минава през тях ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ?!Шансяо каза:

   „Как можеше по Живково време флурографите -камиони да не спират да обикалят и мало и голямо да минава през тях ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ?!““

   Вместо да контаминираш форума с кашкавалените си пошлости, питай някой познат стар лекар за „жълтата гостенка“
   През миналата година по данни на СЗО от туберкулоза в света са починали повече от 8 (осем) милиона хора.

   1. А ти, вместо да ,,кантаминираш“ Кашкавала ,що не вземеш да разбереш ,че става дума именно за това – за ТБЦ-то и за някои други работи ?!
    Пак жълтеят,тея работи ,но искат зелен сертификат за тях !!!
    Анадъмму .

 5. 29 НОЕВРИ 2021: ПЪРВАТА СТРАНА в която СЪПРОТИВАТА ПОБЕДИ – ГВАДЕЛУПЕ! Когато Макрон въведе Сертификата в Гваделупе (Guadelupe, остров от Карибската група, 400 000 души), както и задължителната в@ксинация за медицинските работници,
  Революцията избухва!
  На 15 Ноември, точно в деня на залеза на Меркурий като Зорница в съвпад с Марс, всички профсъюзи обявяват Генерална Стачка.
  Страната замира.
  Народа се вдига като Един – обсаждат правителствените сгради, барикадират улиците, блокират болници и в@ксинационни центрове. Полицията е пометена. Нелегална ново-появила се организация разбива оръжеен склад и се въоръжава с пушки. Разменят се изстрели.
  Париж е в паника.
  На 20 Ноември Макрон изпраща допълнително 200 спец-полицая и 50 командоси.
  Но протестите не спират. Гваделупе гори. Радикалните революционери стрелят с истински куршуми по колите на полицията. (няма жертви)
  Даже и с допълнителни сили, Макрон е безсилен пред 400 000 човека!
  27 Ноември 2021- Макрон капитулира!
  (12 дена след изчезването на Меркурий като Зорница)
  Макрон, президента на Франция. ОТМЕНЯ Декрета за Сертификат и Задължителна В@ксинация в Гваделупе!
  Макрон, президента на Франция. признава Гваделупе за АВТОНОМИЯ!
  Автономия, която сама ще решава какви мерки да въвежда.
  Революцията в Гваделупе победи!
  Първата страна извоювала Свободата си!
  https://www.youtube.com/watch?v=pz3RlshMIHQ
  https://www.youtube.com/watch?v=RPID5d_J77U

  France has sent special police officers to its overseas territory of Guadeloupe.There have been nightly disturbances there, alongside a strike to protest aga…

  1. Не е точно така. Бунтът беше масов и наистина местните реагираха като един. В Гваделупа мразят французите. Пъхат им пирони под гумите на рента-карите, гледат ги с едва прикрита враждебност. Гваделупа не е френски департамент /както съседна Мартиника/ , но се води „отвъдморска територия“ на Франция. За нея отговаря специалното министерство в Метрополията. Гваделупа е прекрасен остров за туризъм, но без внос на основни стоки от Европа ще бъде много зле. Гваделупа е по-бедна от Мартиника. За да се вдигнат тези хора на въстание, значи им е преляло търпението ! Островът, с форма на пеперуда, е зелен и горист и партизанска съпротива е напълно осъществима ! Сатанистите в Париж не са се отказали от терора над гваделупци. Макрон само ОТЛОЖИ ваксинацията за след 31-ви декември , пожарът тлее… Вероятно ще използват декември за прехвърляне на нови части на Легион Етранже и да смажат бунта. Сатанистите се решили да няма точка от света, която да е „свободна“ от ковидизъм. Най-лошото предстои.

   1. О о о…. Наоротив. Ще има Свободни Държави от Ковид – Терора и още как !!? Това Не Зависи от Сатанистите , а Зависи от Нас. ✔️ Плана им се Провали Навсякъде. Предстои само Свободата. Никъде Не Могат да Наложат Задължителна Ваксинация – колкото и да се Напъват.

 6. Кви пари бе Марков , къде са тия пари. Честно казано всички в някоя пещ да изгорим,
  като сме такива тъпанари, на себе си даже не можем да простим.

 7. Трябва ли да се БОРИМ със Законни Средства срещу ВЛАСТ която действа НЕЗАКОННО и налага нещо НЕзаконно???

  1. След ВСВ не се УНИЩОЖИХА яйцата на ФАШИЗМА и тези които ги РАЖДАТ!?!?!? Змиите останаха и сега вече не се КРИЯТ!!!Време е да се смачкват ГЛАВИТЕ ИМ!!!

 8. Има и една добра новина !

  Българин е измислил приложение за откриване на рептили !
  Нагласяш телефончето и то започва да пищи ако човека срещу тебе е рептил под прикритие.
  Баси,пробвах го – гепи и тия от телевизора !!!
  Опищя орталъка,кокошките спряха да снасят даже…

  Венсеремос.

  П.Пис
  Джаджата пищи и на мойта гадната реститутка в къщи,дебаикулачкадеба…
  17 бустерни дози си би и то специални,поръчва си ги от Силиконовата долина направо,щото само от земите в Добруджа взима по 60 000 лв. рента на година !

  Има още един начин да се разбере кой е подменен с рептил ,ама е по-труден.
  Рептилите не ядат кисело зеле !!!
  Разбрах след като котката-рептил падна в бидона и нито се удави,нито зелето намаля.
  Само после имаше особен вкус…
  Реститутката не е слизала в мазето вече 3 години,явно и миризмата на киселото зеле не и понася…

 9. Обратните гледат на живота ОБРАТНО на нормалното. Те се абсолютно малцинство и затова се подкрепят. Взаимно си помагат за заемане на високи постове и не допускат НОРМАЛНИТЕ до властта. В основата на неолибералната идеология стои ДЖЕНДЪРПРОИЗХОДА. Ако се вгледате внимателно ще видите, че ръководните постове в световни организации и западни правителства са заети от ОБРАТНИ.
  Светът си отива.

 10. Не трябва да се допускат СЕЛЯНИ да управляват .
  Не си ли доказал след 3 то поколение гражданин АУТ.

 11. Шукрито- теляка,дъртия манафин от четвъртия етаж каза ,на чист английски – Фак the систем !
  Вика – уй ли си нямам,мерак ли ми липсва или либидо дет се казва ?!
  Пък татко Хитлер от изолатора го сряза – За туй нещо лопата трябва ,бе,и то с дебел сап !Само за онождане мислиш…
  С лопатата зад врата… и после копаш…

  Венсеремос.

 12. Николай Марков Ето на тези неща аз викам „гьонсуратлък“! Вместо да счупиш главата на змията, която те трови и убива, ти я храниш и отглеждаш в пазвата си. И вместо държавните и контролни органи да им счупят зъбите и наритат, както се случва в повечето демократични страни – те ги протектират. И закрилят. Днес вече е зимен ден и очевидно всички са изненадани. Сигурно и самият Радев, защото тоя сняг и на него не му се е обадил лично, че ще вали. Така беше и при Борисов, пък и при предишните безгръбначни, които ни яздеха, а ние не можехме нито да пътуваме по шосетата, нито да си изкараме автомобилите от домовете, които остават заринати със сняг. А доколкото си спомням, всички ние сме си платили, предплатили и надплатили да живеем човешки. Нали сме европейци вече!? Май всичко се оказа пунта мара, господа другари!

  В болница ли да влезеш – умираш, на път ли да тръгнеш – умираш, вкъщи ли да стоиш – убиват те, на работа ли да ходиш – роб си, на почивка ли да отидеш – умрял си. Ти все си жертвата. А на палачите ти имената се сменят и те все отгоре те гледат, пък гроба ти все отворен стои. Има ли значение дали ще те вкара в него някой си Румен или намкойси Бойко. Мислете. Защото „пременил се Илия пак в тия“ – убива и ще убие милиони невинни човешки животи.

  И ще продължи да ви убива, докато му го позволявате.

  Николай Марков

 13. Николай Марков: Дали ще ни управлява престъпник като Борисов или светец като Радев, за престъпниците, гепачите и бандитите с бели якички няма никакво значение Наблюдавам много внимателно, предполагам и вие, как чужди фирми, наречени „оператори“ ни разказаха играта през последната половин година. Най-честата форма на националин грабеж, който осъществяват е чрез спекула на пазара при това в условия на световна ковид инфекция и най-много жертви в ЕС от страна на България. Очевидно, операторите на електрическа енергия и вода, като основни необходимости за качеството на живота ни, въобще не ги интересуваме ние. Лъжат, крадат и доставят некачествена услуга /да не говорим, че има места на които въобще не доставят нищо/ без да се притесняват от санкция на държавни органи или такива, които уж охранявали закона.

 14. Неодобряват руска ваксина защото нашите правят всичко за пари!
  Русия няма да им дава пари за това че са одобрили тяхната ваксина..
  Какъв е извода че са Продажници долни!
  Руската ваксина на Вектор-EpiVacCorona със сигурност е 100 пути по безопасна и ефективна
  ноооо важни са парите от ЕU.
  Това видео е важно и доказва всичко не само при нас е така.
  Най-голямото „затъмнение“ и корупция идва от ЕК!
  https://www.youtube.com/watch?v=2CO6XzmbwaA

  1. Интересен ФАКТ.
   Спутник/Астра Зевзека/Янсен – ВСИЧКИТЕ са по една и съща технология – векторна ваксина.
   Която се оказа че не е толкова „стара“ технология въобще – има няколко препарата създадени по тази технология , като единия май е опит за ваксина против ебола.
   Единственото „предимство“ на Янсен е че е една игла (също като Спутник Лайт).
   На хартия и по анедкотни писания на хора които са „били“ тестови на Новавакс изглежда че Новавакс е най-безопасна (няма ДНК или иРНК) – само белтък е , но НИКЪДЕ не я ползват още, но все пак компанията-производител е на Дебил Гейс (голям спонсор им е )

 15. На господарите на света парите не са им важни. Важното е да си зависим. Парите са просто средство. Чаушеско си мислеше, че като си върне дълговете ще им каже да си таковат майката. За това и го убиха. Тези дето ги гледате по телевизора са „мъпети.“

 16. Супер случаѝно ОМАКроната изчака да мине идиотския Черен Петък.
  А сега в навечерието на светлите Християнски празници – „затворено“ !
  Тия са по-прозрачни от медузи.

  Ще ми се да надникна в сърцата на българските полицаи които първи че извадят палките и белезниците за тези които не искат да са „защитени“ от експериментаторите.

  Още чакам главния БГ санитар да ни убеди колко е прав.

 17. Интересно защо продължават да не одобряват руската ваксина, за да има истинска демократична пазарна конкуренция, ЛИБЕРАЛЕН пазар за производители и потребители, нали затова все настояват!
  …………………….

  „Словения може да забрани ваксината „Янсен“ на компанията „Джонсън и Джонсън“
  30 ноември 2021 / 18:37

  Любляна, 30 ноември /БТА/
  Словения съобщи днес, че може да забрани ваксината „Янсен“ на компания „Джонсън и Джонсън“, освен за хора, които изрично я пожелаят,
  след като властите стигнаха до извода, че смъртта на млада жена е свързана с имунизацията с този препарат, предаде агенция Ройтерс.
  Словения временно спря употребата на Янсен и т.н..

  http://www.bta.bg/bg/c/BA/id/2527704
  …………………….

  Може би е дошло време, българите живеещи извън България, особено тези далеч през океаните, да се прибират в Родината.
  Да разпродават по чужбините къщи имоти за добри пари и да си идват.
  Досега все недобри предупреждения ни се изсипват над грешните ни български глави!

  Като известното предупреждение на феноменалната Слава Севрюкова:
  “ …до 2022-2023 г. българите да се приберат у дома, защото после няма да могат!“

  Каквото и да е „видяла“ или каквото и да означава предупреждението, но от Родината и от родния дом, по-хубаво няма!

  Заедно всички тук, в България, можем повече!
  😉

  1. Ами някои вече се прибраха. И вече са на власт. Ако ме разбираш… един каза “вервайте” преди години и СЕ оправи за 800 дни. Сега един друг каза “вярвайте ми”. Остап Бендер му викат.

 18. С тъпи пионки-лидери каквато е Урсула допринася за разпадането на EU и това е целта,
  защото Свободата и Демокрацията нямат цена!

 19. При изпълнителите (като Урсула, президентите и правителствата) може и да става дума за пари. При подизпълнителите по веригата (като лекари, журналисти и т.н.)- също. Но за сценаристите и режисьорите парите нямат никакво значение. Там е важно жертвоприношението, гаввахът.

 20. Цигани, дигайте се на бунт, ВСИЧКИ УБИЙЦИ, ВЪН ОТ ХРАМА БЪЛГАРИЯ!

 21. Двама сухи изрода един до друг. Румбата винаги изглежда много насран и смешен като застане да се снима с годподарите си. Като го гледа човек какъв е, ще си каже че са го хвърлили под вода за 1-2 минути и трябва да си задържи дъха, да не вземе да се удави.

 22. Фашистката Урсула-др.Хайм наглата и некадърната лидерка прекали!!!
  Не забравяйте изказването на премиера Янев 4е в България няма да има задължителна ваксинация!
  Това трябва да си спомнят вси4ки политически лидери в БГ и най-вече Президента!
  Имам едно предложение към Афера видеото на това изказване да бяде публикувано всеки ден.
  Никой да не се прави 4е е забравил какво е обещано на Българският народ!

 23. През комунизма имаше една партия ,една линия и всички я следвахме.Сега имаме един ковид ,една екпериментална терапия „ваксина“ и всички трябва да я приемем.Диктатура !

  1. кога ще разберете че комунизъм нямаше !!?
   Тогава бе държавен капитализъм, като част от задълженията му бяха да сте здрави, нахранени, изучени и т.н.

   Сега имаме див истински капитализъм в БГ-то!!

 24. „Дали ще оживееш или ще умреш, решава партията-майка, не ти.“ Мисля, че това е крайната цел. Можеш ли да контролираш живота и смъртта имаш цялата власт. Законите и десетте божии заповеди важат за живите. Имаше африкански президент, който намери позитивни зеленчуци според тестовете за ковид. Мина година и си замина от ковид. Случват се най-страшните фантастики. Няма кой да види. Европейските чиновници са априори купени преди да бъдат инсталирани върху трилионите. Обикновените хора нямат много време за мислене. Били похарчени много пари и трябвало да се отчете европроекта за три трилиона със задължителна ваксинация, но освен това ако ваксината нанася поражения, всички ще са с поражения, няма да има кой да потърси сметка.

 25. Тая мърла, с нейните зелени сделки. Газа стана хиляда лева, а в Германия ТЕЦ пушат та се късат. Рур работи денонощно. Копат се въглища като за световно. Цялата европейска върхушка е креатура на швабизма. Нито съм се женил за тая, нито ми е някаква, дори не я харесвам. Не виждам причина да се подчинявам на некадърни корумпета, отдалечени на хиляди километри.

 26. Хитлер и Менгеле ще се пръснат от завист каква наследничка имат

 27. Бях в Освиенцим през 1972 година! Експозицията е така експонирана в отделните къщи, че ти настръхват косите! Излизаш потресен! Помня и човекът на портала – с татуирания номер на ръката. Спомена остава толкова години. Но, с годините, човек започва и да мисли. И като се замисля, разбирам, че гадостта е мното голяма, но не засяга 6 милиона и то само от един етнос, там е имало и други. Всички коси, очила, протези, кукли, дрехи и прочие събрани вещи да са на отделни хора, няма как да се съберат толкова милиони. Защо го казвам? Дали ще извършиш най-голямото плестъпление срещу човечеството, или подло ще се възползваш от него, ще постави само един въпрос: кой, в крайна сметка е по-голям мръсник – престъпника или лъжеца? Защото и днес, тези, които не се ваксинираме ще сме престъпници, а лъжците само ще друсат мадури и потриват ръце!

 28. тоя травестит, дто е известен с това, че енародил некви чавета,и оп-известен с това, че иба мамата на хармията на гнусното си племе е една единица курва,ние обаче притежаваме, пък и хероин мустафа ни е избрала една курва, ама = две единици курва.
  това същото недоносено нищожество вече въведе задължителната „дороволна“ фъксинация, сега даже получава първата си гейропейска ндулгенция през единицата на цру…
  тоя жалък манаф и сичките му компаньнонки не струват бензин на джипката на тиквоча, сметайте КОЛКО ни е*аха майките….

 29. «ПЛАНдемично споразумение» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (29.11 – 01.12.2021 г.)

  https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d0%9b%d0%90%d0%9d%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%b7%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%9d%d0%be%d0%b2-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82/

  Носи се информация, че Китай и САЩ изразявали несъгласие по някои от точките на споразумението, но приеме ли се фашизмът може да изглежда като детска игра.

 30. Урсула фон дер Лайнен!!!Нашето ПРЪДНА или така си МИРИШЕ??? До Шефката са ИЗПЪНАТИ за НАС но зад КУЛИСИТЕ си ги ЗНАЕМ!!!Позата …в ПАРТЕР!!!

 31. BULGARIA – BULGARIE
  Chief delegate – Chef de délégation
  Dr T. Tomov
  Deputy Minister of Health
  Deputy chief delegate – Chef adjoint de la délégation
  Mr Y. Sterk
  Ambassador, Permanent Representative, Geneva
  Delegate(s) – Délégué(s)
  Ms K. Ivkova
  Director, European Coordination and International Cooperation,
  Ministry of Health
  Alternate(s) – Suppléant(s)
  Ms K. Petrova
  First Secretary, Permanent Mission, Geneva
  Някой знаели тези особи, които са представлявали България на извънредната среща на СЗО? Чия воля изпълняват там?

  1. Permanent Mission of Bulgaria in Geneva/Мисия на България в Женева
   25 Νοεμβρίου στις 11:25 π.μ. ·
   Посланици и дипломати от над 70 дипломатически мисии, сред които и Постоянният представител на България, посланик Юрий Щерк, заедно с Генералния директор на Службата на ООН в Женева, Татяна Валовая, Върховния Комисар по правата на човека на ООН, ръководители и служители на ООН и други международни организации, изпратиха мощно послание за прекратяване на насилието над жени и момичета. Като част от тазгодишните 16 дни на глобални действия срещу насилието, основано на пола,
   Юрий Борисов Щерк е български дипломат, заместник министър на външните работи на Репубика България от 12 май 2017 г. до 21 юни 2019 г.

   Биография
   Завършва „Международно право“ в Московския държавен институт по международни отношения през 1989 г. Бил е специализант по програмата за дипломатическо обучение в Станфордския университет, Калифорния, САЩ; има D.E.A. (степен за следдипломно обучение, diplôme d’études approfondies) по политически науки, профил „Европейска интеграция“ в Института за политически науки в Университета „Робер Шуман“, Страсбург, Франция.

   Работи в българската дипломатическа служба повече от 25 г. Заема следните длъжности в Министерството на външните работи: референт, началник на Отдел „Международно публично право“, директор на Дирекция „НАТО“ и генерален директор по политическите въпроси и въпросите на сигурността.

   На задгранична дипломатическа работа е бил постоянен представител в Съвета на Европа, Страсбург, а от 31 януари 2011 г. до януари 2013 г. е посланик в Израел[1].

   Ние решаваме да има нова Covid вълна, когато отказваме да се ваксинираме
   Д-р Тома Томов: Пълен локдаун не е подходяща мярка, единственото оръжие е ваксината
   Наличието на компактна маса от неваксинирани хора е предпоставка за възникване на нови варианти на вируса

   National Patients’ Organization Bulgaria -К.Ивкова…някакво НПО без да сме я ИЗБИРАЛИ!!!
   К.Петрова

   1. Националната пациентска организация – България е основана през 2010 г. и в момента е най-голямата пациентска организация в страната със 79 организации членуващи от цялата страна. С решение на министъра на здравеопазването на България от 2010 г. (препотвърдено през 2011 г.) Националната пациентска организация е призната за национално представителна организация за защита правата на пациентите в България. Националната пациентска организация е пълноправен член на Европейския пациентски форум и Международния алианс на пациентските организации (IAPO). Националната пациентска организация е модерна структура, която се стреми към европейските ценности, вкоренени в разбирателството, демокрацията и високия морал. В това отношение Националната пациентска организация преследва с отдаденост основните ценности на здравната политика на ЕС, а именно да осигури овластяване на гражданите, да намали неравенствата в здравето и да насърчи научно базирана политика.

    1. И тези си мислят, че ще ги качат на новия Ноев ковчег! Ще свършат мръсната работа и после извън борда. Щерк имал едно дете, за другите не знам. Тези хора не милеят за собствените си деца, а какво остава за нас. Какъв свят си мислят, че ще оставят на следващите поколения, нещо между 1984 на Оруел, ‘Прекрасният нов свят“ на Хъксли и „Ние“ на Земятин? Дано не настъпи никога този ден, когато живите да завиждат на умрелите!

  2. Това означава че виновниците вече са идентифицирани.
   Като му доѝде времето – да няма „не бях аз..“

 32. Самият Европейски съюз е създаден от избягали в САЩ фашисти след ВСВ. Създаден от фашисти за фашисти. Не вярвах, че след толкова много години, фашизмът ще ни тероризира пак като през ВСВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *