« Върни се назад Публикувано на 09.04.2021 / 9:52

ДОБРЕ БЕ, ДОНЧЕВА, КАТО СИ ЗНАЕЛА „ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ“ ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ, ЩО ГИ ДОПУСНАХТЕ В ЛИСТИТЕ, А?!

Арман Бабикян и Николай Хаджигенов днес са били в офиса на „Има такъв народ“ и са имали неофициални разговори с ръководството на партията. „Сутринта казах: започваме разговори, а не преговори. И го направих. Звъннах, изпратих съобщение и с г-н Бабикян бяхме в офиса на „Има такъв народ“. Защото ние нямаме време, каза Хаджигенов пред БНР. Ние сме едно цяло с Арман Бабикян, тази, нашата част, която е „Мутри вън“, ние сме едно цяло. А без нас няма парламентарна група. И ще има отделни депутати – Манолова, Дончева, Хаджигенов и така нататък, обясни адвокатът.“

===

Днес, Татяна Дончева по БНТ:

„….На нас като последна парламентарна група не ни трябва нищо. Ние сме последни в редичката….

… Не можеш да отиваш на преговори без да си оторизиран и без да е ясно кого представляваш….

…Брифингът следобяд беше да охлади страстите ви да си правите свободни съчинения върху това изявление и да влагате някакви ефекти, които няма.“

„Още преди един месец казах, че във всяка група има наложени хора от Бойко Борисов като троянски коне, включително и при нас…“ – натърти на няколко пъти Татяна Дончева.

Верно е, каза го.

Ама щом като Дончева е знаела, че и сред тях има внедрени „троянски коне“, което не само тя, апропо, а и ние го провидяхме още на третия ден на протестите, що тогава, бе, Дончева, ги допуснахте тия „троянски коне“ в листите, а?

Що се отнася, че вчерашния им брифинг с Мая Манолова бил даден, заради това журналистите да не си правят „свободни съчинения“, ще я репликираме с нейните думи по БНТ. Тя се позова на Симеон Сакскобурготски с репликата му за „бъдете господари на мълчанието“. Ами вий, двечките с Мая, що не бяхте „господари на мълчанието“ и какво искате от журналистите, след като няма никаква нужда да правят „свободни съчинения“, а е достатъчно единствено да цитират думите на Николай Хаджигенов в прав текст, те казват всичко.

Иначе, когато знаеш, че имаш „троянски коне“, влизайки в битка и ги оставяш, и мълчиш, това каква „игра на покер и на карти“ е, използвайки лексиката на Татяна Дончева?

Валат или капо? Или парол?

Afera.bg

«