« Върни се назад Публикувано на 10.06.2024 / 0:22

ДОБРА НОВИНА. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ВЕДНАГА ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ СА ПУСНАЛИ ГЛАСА СИ ЗА ЛУМПЕНСКА БЕЗДАРНА СТИХИЯ. ФИНАНСОВА ПИРАМИДА ПРЕИЗПРА ПАРИТЕ СИ ВЕЧЕ С ИМУНИТЕТ

Добра новина. „Величие“ влизат в парламента. Така техните избиратели веднага ще разберат, че са постъпили крайно глупаво и безотговорно, пускайки гласа си за лумпенска бездарна стихия.

По-добрата новина е, че ПП-ДБ ще се наредят до „Величие“ и „Възраждане“ като опозиция и ще трябва да гласуват с тях срещу mafiqata, което ще е изключително красива гледка в своята уродливост.

Кирил Петков, Христо Иванов и Асен Василев с Николай Марков в един блок. Където впрочем им е мястото.

Защо ли си мисля, че все пак отново ще се отметнат от днешните си клетви пепейците…..

Ивилин от “Виличии” ми направи изборната вечер. Искам всеки ден интервю с тази нова политическа прищявка на българския Чевенгур. Шапо̀ на всички, които са си направили труда да отидат и да пуснат глас за тази окаяна потрес. Иска се особено витиевата глупост, за да го направиш. Рядък талант.

Явор Дачков

Бележка на Веселина Томова: В парламента влезе всъщност финансова пирамида на Ивелин Михайлов, която УМИШЛЕНО бе с чадър от прокуратурата, която ОТКАЗА ТРИ ПЪТИ да овласти в досъдебно произовдство разследването на МВР и Службите за финансови престъпления, паравоенна структура и пране на пари. Сега се сетете КОЙ ръководи прокуратурата и кой допусна това. И много скоро ще видите, че тия налудничави типове, които пищяха срещу Пеевски и Боко, ще седнат в скута им, играйеки го „опозиция“ в парламента. Изпраните пари на финансовата пирамида повторно ще бъдат изпрани вече с имунитет и субсидия. Милионите ощавени от граждани чрез финансовата пирамида няма да бъдат разследвани, защото измамниците ще са с имунитет.

«