« Върни се назад Публикувано на 07.12.2021 / 12:01

ДНЕШНИТЕ БОРЦИ СРЕЩУ БОРИСОВ, ВСЪЩНОСТ СА НЕГОВИТЕ АВАТАРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. НЕ ЗНАЯ ЗАЩО БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ ТЕЗИ НЕЩА. НЕ БИВА!

Не си спомням едно име на днешен политик, който да не е бил подлога и верен паж на Борисов. Включително и резидента Радев, преди прокуратурата да го гепи по „бели гащи“, че предава секретна информация където не трябва.

Днешните борци срещу Борисов, всъщност са неговите аватари през годините и натрупаха несметни богатства по неведоми засега пътища. Не зная защо бързо забравяте тези неща. Не бива.

Спомням си и думите на Тодор Живков в интервю пред Кеворкян, когато каза: „Първите ми ласкатели, станаха първи мои обвинители„.

Както виждате нищо не се променя и хората по тези земи са едни и същи келепирджии. Така са научени още от времето на падишаха, когато, за да си някой голям сред своите, трябва да си първо предател и верен слуга на Високата порта. Оттогава, семето на предателство кълне и расне високо.

За мен е ясно как ще завърши и този цикъл, защото всичко тече, но и всичко се повтаря. И докато няма качествен преход към друго съзнание, това ще бъде нашата национална съдба.

Някои днес се правят, че не разбират тези думи, но това поведение няма да ги предпази от стихиите, които неизбежна наближават. Няма сила, която да спре природните закони. От изгрев, до залез и всяка минута се приближаваме до Възмездието. Най-често то следва логиката на някои ключови международни събития, които го катализират и то идва.

Така се учи нация по трудния начин. Макар, че има и друг.

Николай Марков

«